sağol canım inşallah iyi haberler verebilirim sizlere kötüsünü düşünmek bile insanın canını acıtıyor allah hepimize yardım etsin.
eseslim çok heycanlısındır eminim.rabbim boşa çıkarmasın inş.umutlarınızı.
selamün aleyküm
nasılsınız canlarım akşamdan beri
evt canımcım.
ama sonuçlar bikaçgün sonra çıkacakmış şimdi öğrendim.
inşallah gelişme olmuştur.
bugün ilaçlar filan herşeyi salladı çok işi varmış deli ediyor bu adımın iş aşkı beni
aleyküm selam canım.
iyiz canım çok şükür sen nasılsın ?
kızlar bizde bugün men arginmax almak istiyoruz
ama ilk önce kullananların yorumlarını öğrenmek istiyorum.
sayfaları biraz karıştırdım ama sayfalar çok olduğu için fazla bilgi edinemedim
yardımcı olursanız çok sevinirimmmm
canımcım inşallah iyi anlamda gelişme olur...
ben de iyiyim canım evdeyim bugün sizlerleyim güzel arkadaşlarımın,sırdaşlarımın yanındayım.
aminn canım inşallahh.bikaç gün sabredeceğiz artık sonucu öğrenmek için.
ohh çok güzel canım keyfini çıkar bugünün
selam kızlarr ben geldim
gemişi okuyup geliyorummmm...
selam kızlarr ben geldim
selam kızlarr ben geldim
ben de öyle yapıyorum canım şöööyyyle rahat rahat bi muhabbet edeyim sizlerle
ama 15 dk.lık işim var ondan sonra yine burda olucam inşallah.
bizim tese gününü belirlemiş hoca 17 ocak çarşambağünü sabah 7de genartda yapalım demiş hoca sizinki 24 demiydi bizimkini daha önceye vermiş allah pişman etmesin yardımcımız olsun.
canım işallah sonuçlar çok güzel çıkar benim eşimde ocağın ilk haftası yaptırıcak bakalım bizde 2 şişe M Sure yi bitirdik hayırlısı artık[/QUOT
allah razı olsun canım inşallah bunların vesilesiyle rabbim eşlerimizin şifasını verir...
canlarım nihayet karar verdim ve şimdi randevu aldım yarın alman hastanesine gidiyoruz saat 4 te inşallah hakkımızda hayırlısı olsun:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
evet vck 4444 tane okunması gerekmiş bunu ben biara yarım bırakmıştım kaç sene önce ezberimde yok anca kitaptan bakarak okuyabilirim okumak isteyen olursa yapalım ah keşke dileğim gerçekleşsin veririm sadakayı zaten adadım şeyler var allah bir çocuk verirse hiç önemli değil keşke olsa .
slm canım.
inaşlah bugün güzel haber alabilirz sonuçlar ne zamn çıkacak bilgim yok ama belki bikaç gün sonra çıkabilir sonuçlar.
eşm kendi giidp yaptırdı sonuç hakkındada henüz konuşmadık.
inşallah gelişme olmuştur.
ıspanakları yıkadım sirkeli suya koydum geldim:))Şimdi de civan perçemi çayımı yudumluyorum keyifle demek isterdim amaaa yok hiç keyfi yook zorunluluk işte regl dönemim yaklaşıyo birkaç gün önce içmeye başlayınca sancıya iyi geliyo.Sancı çekenlere duyurulur
Hoşgeldin cnm
okuda gel bakalımmmm
hoşgeldin canım hadi oku da gel geçmişi bari ama fazla geç kalma haaa
ben gelicem birazdan biraz işim var
hoşgeldin canım
nasılsın ?
eseslim bebekim inşallah iyi çıkar sonuçlarınız..
eşinde ilaçları kullandığından beri bir değişiklik varmı..
kendini iyi hissediyorsa vardır faydası ilaçların ..
canım ben tüp bebek merkezleri donduruyor diye biliyorum ben gelecek tüp bebek merkezinde yaptırmıştı eşim ordaki doktor bulursak dondururuz demiş 300 tl alırız demişlerdi bulunmadı bizde vitaleyi bilmem antalya tüp bebek merkezide donduruyor biliyorum vitale yanına yeni açılan onun bitişiği tüp bebek merkezi antalya ıvf onlarda dondurma işlemi olması lazım onlarda dondurmazsa kimse dondurmaz ..
PERŞEMBE GÜNÜ TAHLİLLERİ YAPILACAK CANIM OZAMANA KADAR ARAŞTIRACAĞIM IVF Yİ HİÇ DUYMAMIŞTIM ORAYIDA ARAYACAĞIM SAOLASIN SEN ANTALYA MERKEZDEMİSİN CNM..
hoşbulduk bebekimm
iyiyim canım sen nasılssın?
yemek yapıcamda düşünüp duruyorum ne yapsam diye:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?