Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kimse cevap vermiyor bende çıkıyorum canımda sıkılıyordu az takılırım diyordum ama hiç cevap veren yok

sadecik yazmıştı dün ....kadının yemesi için de birşey göndermişler.... birde çay......hadi afiyet olsun ...şifa olsun....

abooovvv bende yicem desene ama bana göndermemiştiir çünki biiz benle ilğili bişey anlatmadık

ohhh beee nerde kaldınıız

Geldik tatlımmm
1-2 saat öncesine kadar epey kalabalıktı topik ama herkes gitmiş bende çıkmıştım eşim gelince
bi bakayım dedimmm
birazdan gelirler yine cnm şimdilik benle idare edersin olurmuuuu

selam canlar nasılsınız.bir selam verip çıkıcam malum yarın doktora gidicez biraz farklı şeyler yapayım dedim.tavsiye ediceğiniz komedi flim varsa netten açıcaktım

olur bacım olmaz mı bende herif yok ütü yapılcak bulaşıklar yıkancak ama öyle oturuyorum

selam canlar nasılsınız.bir selam verip çıkıcam malum yarın doktora gidicez biraz farklı şeyler yapayım dedim.tavsiye ediceğiniz komedi flim varsa netten açıcaktım

canım Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin komedi olarkta bir yabancı dizi var çok komik ingilizce yazılışını bilmiyorum ama türkçesi zor hafta 8 bölümlük kısa bir dizi ama çok komik

meraba zamancım nasılsın ben topigi oncedende takıp edıyordum bız sızınle 3gun arayla emre byde mıkro tese olmustuk ben esımı amalıyatda beklerken bıle cıkmayacagı ıcıme dogmustu zaten esımın amelıyatı cok zor gectı narkozdan nerdeyse cıkamıyordu cok korktuk.cok sukur ıyı ama keske yaptırmasaydık dedım.hala o gunu unutamıyorum.

bende ıyıyım cnm gecmısı okudum geldım.evlat edınmeyı esımı ıkna etmeye calısıyorum yok istemıyor.canım sıkkın kendımı ıse verdım dusunmemeye calısıyorum ama elımde degıl

bizimde ilk tsede embriolog bizede çoçuk evlat edinin demişti ama ben hiç sıcak bakmadım bilmiyorum ama sonrasında da hiç düşünmedim
ben umutluyum bebeğim olucak inş. sabırla bekliyorum ...
kafanı ne kadar başka işlerle meşgul etmeye çalışsanda çıkmıyo insanın aklından cnm
sen kaç senelik evliydin ve ne zaman öğrendiniz eşinin durumunu cnm epey kalabalığınız hatırlayamayabiliyoruz ...

merhaba kızlar
bu akşam biraz gec geldim ama geldim.buraya bakmadan o gün yatamıyorum artık illa bakıcam
bizde tedavimizin 6. ayındayız ve sürekli teseyi erteliyoruz cok korkuyorum teseden eşimi nasıl sokarım o ameliyata diyorum sürekli ya olumsuz bişey olursa düşünmeden edemiyorum.

hadiya hiç bilmiyordum en acı günümdü çıkmadı işte olmadı benim herif yarı ayıktı geldiğinde ama o ameliyatlardan çıkınca bana bakıp neden burdasın diyişleri çıkmadı aşkım derken aglamamaya çalışmam off off çok zor du çok
Zamancığım senin tavsiye ettiğin filmi bulamadım oyuncuları kim biliyormusun ?
yok bacım ya herif getirmişti 8 bölümlük 1 dizi ama çok komik oyunculaınıda hatırlamıyoruum
benimde birsürü ütülencek vardı biraz dün biraz bugün yaptımm anca bitirdimmm sende yaparsınnn cnm

inşalllah bende yarn yaparım

merhaba baharcım nasılsın cnm 2 tane MERYEM süresinide ben okuyayım kendime arkadaşlar çokk teşekkür ederim okuduğunuz için RABBİM hepimizin dualarını kabul eder inş. hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…