- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
İyi akşamlar
Ben varım cnm
sadecik yazmıştı dün ....kadının yemesi için de birşey göndermişler.... birde çay......hadi afiyet olsun ...şifa olsun....
ohhh beee nerde kaldınıız
selam canlar nasılsınız.bir selam verip çıkıcam malum yarın doktora gidicez biraz farklı şeyler yapayım dedim.tavsiye ediceğiniz komedi flim varsa netten açıcaktım
olur bacım olmaz mı bende herif yok ütü yapılcak bulaşıklar yıkancak ama öyle oturuyorum
iyi aksamlar arkadaslar nasılsınız....
aman yaparsın işleri takıl biraz cnm
İyi akşamlar cnm
iyiyim çok şükür sen nasılsınnn
bulaşıkları hallettim şimdi çamaşırlar yıkanıyor ütüyede Allah kerim yarın yaparım artık
bende ıyıyım cnm gecmısı okudum geldım.evlat edınmeyı esımı ıkna etmeye calısıyorum yok istemıyor.canım sıkkın kendımı ıse verdım dusunmemeye calısıyorum ama elımde degıl
meraba zamancım nasılsın ben topigi oncedende takıp edıyordum bız sızınle 3gun arayla emre byde mıkro tese olmustuk ben esımı amalıyatda beklerken bıle cıkmayacagı ıcıme dogmustu zaten esımın amelıyatı cok zor gectı narkozdan nerdeyse cıkamıyordu cok korktuk.cok sukur ıyı ama keske yaptırmasaydık dedım.hala o gunu unutamıyorum.
hadiya hiç bilmiyordum en acı günümdü çıkmadı işte olmadı benim herif yarı ayıktı geldiğinde ama o ameliyatlardan çıkınca bana bakıp neden burdasın diyişleri çıkmadı aşkım derken aglamamaya çalışmam off off çok zor du çokmeraba zamancım nasılsın ben topigi oncedende takıp edıyordum bız sızınle 3gun arayla emre byde mıkro tese olmustuk ben esımı amalıyatda beklerken bıle cıkmayacagı ıcıme dogmustu zaten esımın amelıyatı cok zor gectı narkozdan nerdeyse cıkamıyordu cok korktuk.cok sukur ıyı ama keske yaptırmasaydık dedım.hala o gunu unutamıyorum.
yok bacım ya herif getirmişti 8 bölümlük 1 dizi ama çok komik oyunculaınıda hatırlamıyoruumZamancığım senin tavsiye ettiğin filmi bulamadım oyuncuları kim biliyormusun ?
benimde birsürü ütülencek vardı biraz dün biraz bugün yaptımm anca bitirdimmm sende yaparsınnn cnm
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------1 yasin 1 meryem
FLZASK----------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------1 meryem
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------1 yasin
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?