Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevındım eskı bahar geldı yerıne yanı

geldi canım geldi ne yapayım tatlım ya çok yoruluyorum okulda...
uykumuda alamayınca kötü oluyorum bide 2 gün üst üste olunca çok kötü oldu...
bitanem bak göreceksin en yakın zamanda yemek odanı boşaltıp bebişin için hazırlıklara başlayacaksın...
sonrada 9 ay onu bekleyip bebişini o odada uyutacaksın

peki şimdi uyuya bilecek misin uykun kaçmasıntabi canım kalp kalbe karşıdır.yazını gördüm canım benim sağol allah hepinizden razı olsun bana destek verdiniz ve bugünlere gelebildik.bahar sana anlatamam içimde öyle güzel bir his vardı ki sabah hemen hastaneyi arayıp randevu aldım hayatımda ilk defa doktora gitmek beni bu kadar mutlu etti içim pırpır ediyor.inşallah hakkımızda hayırlısı olsun güzel sonuçlarla gelirim.seninde sayılı gününe az kaldı benim annemin tahlil sonucu cuma günü çıkıcaz inşallah çifte mutluluk yaşarız.rabbim bundan sonra hep güzel günler yaşarız

valla bılmıorum baharcıgım
kafamı dınleme modundayım
kendınınde gıdesı yok

dinlenin esracım inş hiç beklemediğiniz bi anda mutlu haberi alırsınız
zaten bu iş strese gelmiyor en iyisi sakin olmak...
allah yüzünüzü güldürsün inş

agzından bal damlıyo tatlım
o bal hepımıze gelsın
ınan bana ben baskasının hamılelık haberını alınca ıcım cok sızlıyor
ama bu topıkten bırı olunca sankı ben hamısım gıbı sevınıyorum
sırayla hamıs olalımbı hayalım var benım
bız sırayla hamıs olmusuz hepımız bı yerde bulusup toplanıyoruz
ve herkesın karnı burnunda
cok tatlı olur o gunlerı gorurum inşllh

aslında bugün fena değildimde aklıma herifin emre beyde mtese oluşu geldi amannnn işte öyle

canım benim ya kolay değil tabi unutmak çok zor...
ama inş en yakın zamanda gelecek olan bebişleriniz size tüm acılarınızı unutturur

uyurum canım uyurum öyle uykum varki hala sorma
kociş dışarıda işi vardı o gelene kadar bekliyip yatıcam artık...
allah senden de razı olsun bitanem...
bende çok heyecanlıyım sizin adınıza...
inş herşey çok güzel olacak...
rabbim içindeki mutluluğu heyecanı hayra çıkarsın bitanem...
inş güzel haberler vericeksin bize ve bizde daha büyük umutlarla yolumuza devam edeceğiz..
evet canım ya 2,5 gün kaldı
inş annenin sonuçlarıda temiz çıkar...
ne güzel olur ya çifte mutluluk yaşarız böylece dediğin gibi

inşallah ya çok duygulandırdın beni bacım sizin azo sebebi neydi ayrıntılı anlatsana

ZAMANCIĞIM BİZİM AZO SEBEBİNİ GİTTİĞİMİZ DOKTOR ERGENLİKTE GEÇİRİLEN KABAKULAK DEMİŞTİ.DAHA SONRA GİTTİĞİMİZ ÇAPADAKİ PROF.İNMEMİŞ TESTİS DEDİ.EN SONUNDA EMRE BEYLE MESAJLAŞTIK ODA SAĞOLSUN EŞİMİ ARAMIŞ AMA ERGENLİKTE GEÇİRİLEN KABAKULAK ORŞİTİNİN ÇOK AĞRILI OLDUĞUNU VE AYAKTA ASLA GEÇİRİLEMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞ.BİZE GENETİK TESTLERİNİZİ YAPTIRIN GELİN TEDAVİYE BAŞLAYALIM DEDİ BİZDE YAPTIRDIK.Y MİKRODELESYON TEMİZ ÇIKTI FAKAT BİR AY SONRA KÖTÜ HABERİ ALDIK MEĞERSE EŞİMDE GENETİK PROBLEM OLAN 47XXY SENDROMU MEVCUTMUŞ.EMRE BEYE MESAJ ATTIM KENDİSİDE BUTÜR VAKALARDA %50 BAŞARI ELDE ETTİKLERİNİ SÖYLEDİ BEN DAHA SONRA KAAN HOCAYA MESAJ ATTIM ODA BAZEN ŞANSIMIZIN OLDUĞUNU BAZENDE ÇOK ZOR OLDUĞUNU SÖYLEDİ BENDE AYLAR SONRA BUGÜN KARAR VERİP YA ALLAH BİSMİLLAH DEYİP TEDAVİYE BAŞLAMAYA KARAR VERDİM SANIRIM AÇIKLAYICI OLMUŞUMDUR.

anladım canım benim herifte inmemiş testisden azo azonun herşeyi zor hangi dra gitceksiniz

canım biz artık kader ortağı olduk...
neler çektiğimizi bizden iyi bilen yok...
aramızdan bi kişinin bu dertten kurtulup bebişine kavuşması bizi mutluluk sarhoşu yapıyor
ve daha büyük bi umutla yolumuza devam etmemize yarıyor...
allahın izniyle hepimiz arka arkaya kavuşucaz bebişlerimize en kısa zamanda
ne güzel olur canım ya ben kendimi hep hamiş olarak hayal ediyorum
kimimiz hamiş kimimiz bebişli bi araya gelsek ne güzel olur ya
inş hepimiz görücez o günleri...

inşallah hep birlikte bakalım yarın macun kargoya verilcek inşallah şifa olur

inş canım şifa olsun kocişine...
rabbim neyi vesile eder bilemeyiz...
inş bu macunda bebişinize kavuşmak için bi vesile olur...

inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende bazen hayal edıyorum kendımı hamıs olarak bıde
acaba anne dıyen bırı olacak mı bana dıye........
olur ben ınanıyorum allah dıyen yarı yolda kalmaz cnm

Cemrem inşallah yemek odan değil bebek odan olacak orası rabbim çok aratmadan versin bebeğini.inşallah dediğin gibi bu seferde azodan kurtulan hamişler oluruz güzel bir topik açar herkese umut oluruz.ben yeni evlendiğimde daha bir iki aylık gelinim rüyamda(hayırdır inşallah)bir yatır görmüştüm herkes gelip dilekte bulunuyordu.bende içeri girdim ve hayırlı salih evladımın olması için dua ederken yatırdaki şahıs mezarından kalktı ve bana elini sürdü mucize gerçekleşsin diye ve o kişi kimdi biliyormusun hz. Zekeriyya ben bu rüyanın çok etkisinde kalmıştım.ve çocuğum olursa ismini yasin koymayı düşünmüştüm.ramazan ayındada birgün herkese meryem suresini ve yasin suresini okumak aklımdan geçti ben genelde içime doğan hislerime çok güvenirim.aynı zamanda meryem suresinde hz.zekeriyyanın çocuğu olsun diye rabbime duası bildiriliyor.inşallah bu seferde hislerim beni yanıltmaz belki yarın gideceğim doktorda tedavi olmam ama artık tedaviye başlama zamanımızın geldiğine inanıyorum

bu site beni deli edicek ya habire bakımda diyor...
bi bitemediler şu bakımı...

Son düzenleme:
inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende bazen hayal edıyorum kendımı hamıs olarak bıde
acaba anne dıyen bırı olacak mı bana dıye........
olur ben ınanıyorum allah dıyen yarı yolda kalmaz cnm

evet canım benim ben çok inanıyorum bebişlerimin olacağına
allahın izniyle görücez o günleri biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…