iyim bakalım ya ocak ayında bizde tüp bebege başlıyacaz bakalım hyırlısı kafam çok karışık hani ameliyat olmasa biraz daha beklesek diyom sıfır çıkarsa
Kıyamam sana.o kadar haklısınki ağlamakta çok ağır geliyor insana sanki yüreği parçalanıyor.Ama bizler çok güçlü kadınlarız.Eminim eşin senle gurur duyuyordur.Bu gece sadece sen ve eşin için bişey yapsanıza ama sadece ikiniz için.Önce birbirinize sımsıkı sarılın.Çünkü siz harika bir çiftsiniz.
tabıkı ınsan bıraz korkuyo amelıyattan ama onemlı olan sızın ne ıstedıgınız
esın ne dıyor amelıyata umıtlemı bakıyo yoksa zorunlumu hıssedıyo kendını ...
hemde ne kadr çok ağır geliyor canım anlatamam..
bi dertle değil biçok şeylerle uğraşıyoruz bunlarda işte bi yerden sonra kaldıramaz duruma geliyor insan.
ahh eşim için herşeyi yapıyorum yapmayada devam edicem.
inan ben her duamda eşim için dua ediyorum.
kendim için hiçbirşey istemiyorum...
Hayatım moralini bozma benim guatırım tam tsh değeri 7 ay sonra düzeldi.Çünkü troid için vücudun şarteri diyorlar.Bence kaan hocayada bildir mutlaka zaman içinde normale dönücek.Birden hormonlar oturmuyor zamanla ancak.
evet ben bı tup bebek denemesı gecırdım esımın amelıyetına kadar ben hazırlandımolacak diyor ben inanıyorum sen 1 tüp bebek denemesi geçirdin dimi sen neler yaşadın
ayyy canım benim üzülme artık ya off
kız kaç kilosun ayyy hdi bakalım spor sana yaradı mı inşlh bebegim dua ediyorum çıksın diyeevet ben bı tup bebek denemesı gecırdım esımın amelıyetına kadar ben hazırlandım
adet olduktan sonra ıgnelere basladım
mıcro tese oldu ama sonuc 0 tabıı benımde yumurtalıklarım toplanmadı
ama sızde ınsallh cıkar mutlu olursun
kaan hoca ilk guatr çıkınca söyledik oda ocakta gelin m.tese yapalım dedi ama biz istemiyoruz.
bunu kendinede söylemedik.
bu en son durumu bildirecem belki yanına çağırır bilmiyorum.
yaa ben herşeyi olur hayırlısı bu diyebilen bi insandım hala öyleyim aslında ama bugün umutsuzum.
sanki herşey dahada kötüye gidiyor gibi geliyor...
kız kaç kilosun ayyy hdi bakalım spor sana yaradı mı
engel olamıyorum kendime canım bugün affedin beni. sizleride üzmek istemem....
Bencede microtese en son. ilk önce troidin düzelmesini sağlayın bu arada eşin ayda bir spermiyorgram versin belli olmuyor nezaman çıkacağı.Sonra troid düzelice azo için ilaç tedavisine başlayın.Böyle yapmak istediğini ,hormon değerlerinide yaz gönder bakalım kaan hocaya.Onun dediklerine göre karar ver bence.Ben olsam böyle yapardım
cnm ben gecen sene 86 kıloydum sımdı 74 kıloyum spor ıse yaramaz mı
sen kac kılosun
tamam tatlım haklısın canım sen bize dertini anlatıyorsun sıkındını atma içine
12 kilo bu bir senede ben azoyu ögrenmeden önce 57 kiloydum şimdi 49 kilo düşün ben ama boyum 1 55 düşün adile narşit gibiydim
zaten başarısız bi m.tese geçirdik onun psikolojisini atamadık ki üzerimizden ikinciyi hiç kaldıramayız.
aslında eşimde yaptırmak istiyordu ama fırsat olmadı işleri çok yoğundu.bide bizim kendi iş yerimiz var bi ton onların sıkıntısı var bide orda strese giriyor üzülüyor eşim..
diyorum ya herşey üst üste geliyor...
kaan hocaya evet göndermek istiyroum ama m.tese diyecek diye cesaret edemiyorum
yok cnm fazla degılsın olsun
canın ıyı olsunda kılolu ol bosver ben dogustan kıloyum cnm
yeter dedım de ondan kılo verdım
ooo kız yoksa kocana güzel gözükmek mi
biliyorum hissettiklerni benim eşimde belki 3.'yü olacak.Ama kaan hoca desin micro tese diye.Yaptırmak zorunda değilsinki.Yine siz troidi düzelmeye uğraşın o ara spermiyogramlara devam.Çünkü bu allahtan.Trroid düzelince kaan hocay bir daha yaz ozaman bakalım ne diyecek.
yok kız kocıs boyle kılolu gordu onun ıcın farketmıyo bılakıs o sen boyle guzelsın dıyo ama ben bıktım kılolu olmaktan ondan
verdım kılo dahaa verecem ıdealım67 kılo olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?