Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy çok özür dilerim ya cemrem benim baban

yooo cnm bundan 2 sene once olsa hungur hungur aglardım anne kelımesınede
ee hayat artık alıstım anneme rahmetlı deyıp unun hakkında konusmaya
benım baban ne demek ıstedın anlamadım cnm

canım ben cıkıyorum
ymek yapayım sonra gorusuruz

selam kızlar ben geldimm hep böle diyorum ya kendimi selena gibi hissettim bi an kızlar ben dün gece çok güzel bi rüya gördüm rüyamda fatmagülün yengesi gibi evde doğurdum var ya hiç anlamadan çıkıverdi ve yine erkekti bebeğim ya hep erkek bebeğimin olduğunu görüyorum:44::44:ama o duygu çok müthiş..anlatamam rüya da olsa o an ki duygularımı o hissi...ve rüyamda diyorum ki artık kocam yemesin macun bitane yeter bana evlat diyorum yazık kocama yemesin o kötü şeyleri diyorum tabi uyanınca o hayal kırıklığını anlatamam bi an odanın içine bakındım adamda uyanmış ona oğlum nerde diyorum o sersemlikle

sağolasın canım senin tavsiyenle kaan hocaya mail gönderdim şimdi. bakalım ne diyecek.

Güzel şeyler olcak.Bende merakla bekliyorum.Her karanlıktan sonra gün mutlaka aydınlanır.İlk önce gerekli olanı,sonra olanaklı olanı yapacaksın gün gelir olanaksız olanında olduğunu görekceksin.Bu sözü bir arkadaşım sözlemişti bana .ben hep bu yolda ilerliyorum.

allh hayırlara cıkarsdın cnm ınşllh tez zamanda ruyan gercek ol

haklıısn canım. güzel söz gerçekten.
hayrlsı hakkımızda artık inşallah..

kızlar öğretmen arkadaşım bizde 1,5 saattir falan geç gidicek...
sayfa açık kalmış ben akşam hepsini okuyacağım...
şimdi çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman

kızlar ben deldiiiimmmm
nasılsınız dünden beri
eseslim eşinin sonuçları çıktı mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…