inşlh verirsin kızz annen üzülmesin bana pek üzülür annem
cnm benım annem vefat edelı 3 sene oldu yasasaydı benı desteklerdı zayıfla dıye
ayy çok özür dilerim ya cemrem benim baban
yooo cnm bundan 2 sene once olsa hungur hungur aglardım anne kelımesınede
ee hayat artık alıstım anneme rahmetlı deyıp unun hakkında konusmaya
benım baban ne demek ıstedın anlamadım cnm
canım benim baban yaşıyor mu
sağolasın canım senin tavsiyenle kaan hocaya mail gönderdim şimdi. bakalım ne diyecek.
canım ben cıkıyorum
ymek yapayım sonra gorusuruz
allh hayırlara cıkarsdın cnm ınşllh tez zamanda ruyan gercek olselam kızlar ben geldimm hep böle diyorum ya kendimi selena gibi hissettim bi ankızlar ben dün gece çok güzel bi rüya gördüm rüyamda fatmagülün yengesi gibi evde doğurdum var ya hiç anlamadan çıkıverdi ve yine erkekti bebeğim ya hep erkek bebeğimin olduğunu görüyorum:44::44:ama o duygu çok müthiş..anlatamam rüya da olsa o an ki duygularımı o hissi...ve rüyamda diyorum ki artık kocam yemesin macun bitane yeter bana evlat diyorum yazık kocama yemesin o kötü şeyleri diyorum tabi uyanınca o hayal kırıklığını anlatamam bi an odanın içine bakındım adamda uyanmış ona oğlum nerde diyorum o sersemlikle
ne yapacaz öyle çık ben düşünüyorum aklıma gelmedi
bıber dolması patates yemegı corba salata cnm byyyyyyy
Güzel şeyler olcak.Bende merakla bekliyorum.Her karanlıktan sonra gün mutlaka aydınlanır.İlk önce gerekli olanı,sonra olanaklı olanı yapacaksın gün gelir olanaksız olanında olduğunu görekceksin.Bu sözü bir arkadaşım sözlemişti bana .ben hep bu yolda ilerliyorum.
kızlar öğretmen arkadaşım bizde 1,5 saattir falan geç gidicek...
sayfa açık kalmış ben akşam hepsini okuyacağım...
şimdi çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman
allh hayırlara cıkarsdın cnm ınşllh tez zamanda ruyan gercek ol
amin canımm aminnnn eğer hamile kalırsam normal doğum yapıcam hiç acımadı dün gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?