Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cemrem nasılsın canım seni görmeyince gözlerim arıyor sanki ben geldiğimde sizleri görmediğimde içimde bir eksiklik hissediyorum

evet canım dünden beri baya duygusalım.
çok ağladım birikimler patladı...
çok şükür çıktı sonuçlar pek iç açıcı değil ama hocaya sorduk bakalım ne diyecek.
inşallah dediğin gibi olur canım bugünleri geride bırakıırız.

canlarım ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar birazdan kocişim gelir sofrayı hazırlayım
Allaha emanet olun

görüşürüz canım hayırlı akşamlar
allaha emanet ol sende öpüyorum

kızalr dün fıkra günüymüş ben çok yorgundum paylaşamadım ama bugün yazayım.
ADAMIN BİRİ BİRGÜN MAÇ İZLERKEN KARISI ÖNÜNE GEÇMİŞ
KARISINA SÖVMÜŞ ÇEK ŞU ÇAMAŞIR MAKİNANI ÖNÜMDEN MAÇI KAÇIRIYORUM DEMİŞ.
NEYSE BİR İKİ BU OLAY BÖYLE TEKRAR ETMİŞ.
KARISIDA ÇOK SİNİRLENMİŞ.
GECE KOCASI KARISINA SIRNAŞMIŞ KARICIĞIM ÇOK GÜZELSİN ÇOK SEXİSİN DEMİŞ.KADIN HİÇ YÜZ VERMEMİŞ.
ARKASINI DÖNMÜŞ VE YATMIŞ.ADAM TEKRAR SIRNAŞMIŞ KADINDA KUSURA BAKMA KOSKOCA ÇAMAŞIR MAKİNAMI KÜÇÜCÜK BİR PARÇA İÇİN ÇALIŞTIRAMAM ELİNDE ÇİTİLEYİ VER DEMİŞ.

esaslim canım noldu üzülmüşsun canım hormonlara takılma bu kadar içerde üretim varsa zaten vardır hormonlarda önemli ama daha dur tam tedaviye geçmediniz bir tam tedaviye geçin ondan sonra işallah güzel olucak herşey....

cemrem nasılsın canım seni görmeyince gözlerim arıyor sanki ben geldiğimde sizleri görmediğimde içimde bir eksiklik hissediyorum
tesekkur ederım tatlım
ıyım cnm bende gırınce kımse olmayınca arıyorum sızlerı
bız kardes gıbı olduk baya kalabalık bı aıle gıbıyız
lımangoyu gezıyordum
bı hamıle kıyafetlerı var kı tam benım ıstedıgım gıbı
n eyapalım bızde bakıp avunuyoruz

Son düzenleme:

ay canım süper ....Allah iyiliğini versin

ayyyyyyyy o ne beeeeeeeeeeee
allh ıyılıgını versın kızzzzzzzzzzzzzz
nerden buldun bunu kızzzzzzzzzzzzzz
supermıs kadın cuk oturtmus lafı valla

evet canım ya dün akşam eşimle duygu patlaması yaşadık. birikimlerimizi ortaya döktük deştikçe deştik yaralarımız kabardı..
sonuç ikimzde ağlayıp içimdekileri dışarı çıkardık. tabi ben bunu etkisinden gün boyuda çıkamadım. hala doluyum aslında ama sıkıyorum dua ediyorum vardır bir hayır diyip allaha sığınıyorum.
canım bizim hormonlar ilaçlarla düzeldi. bırakınca yükselmiş.
guatrımızda biraz yükselmiş normalin biraz üstüne çıkmış.
onunda dr dan gelecek cevaba göre ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız.

ESESLİM CANIM NE OLDU BİRTANEM SEN AĞLADIN MI ?KIYAMAM SANA .BENCE SEN HAFTA SONUDA TEK KALDIN YA ODA SANA DOKUNMUŞTUR.EŞİNLE GÜZEL VAKİT GEÇİR CANIM .İNŞALLAH BUGÜNLERDE GERİDE KALACAK.RABİM HERKESE ŞİFA VERSİN.TABİKİ İNSANIZ BİRGÜN GÜLER BİRGÜN AĞLARIZ.AMA KENDİ İÇİNDE BUNU ÇOK FAZLA BÜYÜTME.SİZDE TEDAVİYE BAŞLAYINCA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE

iyi akşamlar canım hoşgeldin hadi sana kolay gelsin

canım nasılsın?Alman hastanesine gitmişsin dr. güzel şeyler söylemiş ama tedavi vermemiş canım ilk önce tedavi olsanız sonra ameliyat daha iiii olmazmı ?siz bilirsiniz ama iiiii düşünün

yaa ikikeremi denemşler tutunmamış inşallah üçüncüsü tutunur allah yardımcısı olsun hepimizin yüzünü ğüldürsün allahım.

canım benim birikimlerimiz patladı işte. çok doluyduk ikimizde konuştuk ağladık.
ben etkiisnden kurtulamadım. kendimi çok sıkmışım meğerse ben bunu anladım.
ben eşime çok üzüldüm canım. ben abimin kızını görmeye dayanmıyorum dedi onu gördükçe benim çocuğumun olmayacağı aklıma geliyor sırf o yüzden göremiyorum içim acıyor dedi.
o kadar koydu ki bu cümlesi beni anlatamam.
belli etmemeye çalışır hep ben anlıyordum ama absinin kızını görüncede aynı şeyleri yaşadığını duyunca dayanamdım.
bide biliyrsun çok hastalıklar geçirdik hepsi üst üste geldi.
yani anlayacağın içimizdeki yarayı deştik.
aminnnn canım benim inşallah. herşey allahtan ona tevekkül edeceğiz...

canım nasılsın?Alman hastanesine gitmişsin dr. güzel şeyler söylemiş ama tedavi vermemiş canım ilk önce tedavi olsanız sonra ameliyat daha iiii olmazmı ?siz bilirsiniz ama iiiii düşünün

EVET CANIM BENDE TERARA DÜN GECE KAAN HOCAYA MESAJ YAZDIM CEVABI ŞÖYLE:
Klinefelter sendromunda, hormonlar arasında bir denge bozukluğu gelişmiş olabilir. Böyle durumlarda bir süre tedavi verilmesi, mikroTESE ile sperm bulma şansını artırmaktadır. Siz de kanda FSH, LH, Total testosteron ve Estradiol hormonlarınıza baktırıp gelirseniz, bu yönde değerlendiririz. Saygılarımla.
BAKALIM CANIM İNŞALLAH SPERM ÇIKŞI OLRSA ALMAN HASTANESİNE GİDER DEVAM EDERİZ TEDAVİYE.ÇIKIŞ OLMAZSADA KAAN HOCADA İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLARIZ.BU ARADA BAZI ARKADAŞLARIN EŞİ SUDAFED KULLANIYORMUŞ ÇIKIŞ OLMASI İÇİN BİZE HİÇBİR ECZACI VERMİYOR.REÇETESİZ VEREMEZLERMİŞ.KULLANAN ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ İLACI SİZ REÇETEYLEMİ ALIYORSUNUZ.

selam kızlar
nasılsınız canlarım..
ben bu saat olmuş hala temizlik yapıyorum..
cumartesi misafirim var eşimin akrabaları gelicek bayaada kalabalık yani..
ALLAH bana kolaylık versin pestilim çıktı resmen..

selam kızlar
nasılsınız canlarım..
ben bu saat olmuş hala temizlik yapıyorum..
cumartesi misafirim var eşimin akrabaları gelicek bayaada kalabalık yani..
ALLAH bana kolaylık versin pestilim çıktı resmen..

ah cnm kıyamam yanı zorlu bı hafta sonu olacak senın ıcın
olsun saglıgın olsunda hepsının ustesınden gelırsın sen

istiyorum bebeğimi canım genetik test yaptırmadınızmı?
bizim y delesyonu var.. azfc ve azfd de mikrodelasyonlar var..
vallahi bende ne anlama geldiklerini tam olarak bilmiyorum ama sperm üzerinde çok büyük etkisi var..
zaten m tesede bulunamamıştı bizde buna bağlıyoruz..
canım bu arada bana emre hocanın mail adresini verebilirmisin?

ah cnm kıyamam yanı zorlu bı hafta sonu olacak senın ıcın
olsun saglıgın olsunda hepsının ustesınden gelırsın sen

evet canım haftasonu bittim ben hem bayaa kadın gelicek birde hepsini 2 tane 3 tane çocukları var..
ev curcuna olacak anlayacağın
evet canım haklısın sağlığımız yerinde olsunda geliriz üstesinden

nebileyim istemedikleri için yapılmadı şimdiye kadar bizden başka yok galiba yaptırmayan veririm canım keşke daha fazla bi faydam olsa birilerine.emre@emrebakircioglu.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…