Slm arkadaşlar
nasılsınız bakalım ?
Eseslim ne oldu sana üzülmüşsün ağlamışsın cnm eşinin sonuçlarıda çıkmış
inş. normale dönücektir üzme kendini tatlım ağlama hepimiz çok duygusalız artık ...
bugünlerde geçiçek inanıyorummm:26:
canlarım ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar birazdan kocişim gelir sofrayı hazırlayım
Allaha emanet olun
iyi akşamlar arkadaşlar bir geçmişi okuyayım bakalım gelişme varmı
tesekkur ederım tatlımcemrem nasılsın canım seni görmeyince gözlerim arıyor sanki ben geldiğimde sizleri görmediğimde içimde bir eksiklik hissediyorum
kızalr dün fıkra günüymüş ben çok yorgundum paylaşamadım ama bugün yazayım.
ADAMIN BİRİ BİRGÜN MAÇ İZLERKEN KARISI ÖNÜNE GEÇMİŞ
KARISINA SÖVMÜŞ ÇEK ŞU ÇAMAŞIR MAKİNANI ÖNÜMDEN MAÇI KAÇIRIYORUM DEMİŞ.
NEYSE BİR İKİ BU OLAY BÖYLE TEKRAR ETMİŞ.
KARISIDA ÇOK SİNİRLENMİŞ.
GECE KOCASI KARISINA SIRNAŞMIŞ KARICIĞIM ÇOK GÜZELSİN ÇOK SEXİSİN DEMİŞ.KADIN HİÇ YÜZ VERMEMİŞ.
ARKASINI DÖNMÜŞ VE YATMIŞ.ADAM TEKRAR SIRNAŞMIŞ KADINDA KUSURA BAKMA KOSKOCA ÇAMAŞIR MAKİNAMI KÜÇÜCÜK BİR PARÇA İÇİN ÇALIŞTIRAMAM ELİNDE ÇİTİLEYİ VER DEMİŞ.
kızalr dün fıkra günüymüş ben çok yorgundum paylaşamadım ama bugün yazayım.
ADAMIN BİRİ BİRGÜN MAÇ İZLERKEN KARISI ÖNÜNE GEÇMİŞ
KARISINA SÖVMÜŞ ÇEK ŞU ÇAMAŞIR MAKİNANI ÖNÜMDEN MAÇI KAÇIRIYORUM DEMİŞ.
NEYSE BİR İKİ BU OLAY BÖYLE TEKRAR ETMİŞ.
KARISIDA ÇOK SİNİRLENMİŞ.
GECE KOCASI KARISINA SIRNAŞMIŞ KARICIĞIM ÇOK GÜZELSİN ÇOK SEXİSİN DEMİŞ.KADIN HİÇ YÜZ VERMEMİŞ.
ARKASINI DÖNMÜŞ VE YATMIŞ.ADAM TEKRAR SIRNAŞMIŞ KADINDA KUSURA BAKMA KOSKOCA ÇAMAŞIR MAKİNAMI KÜÇÜCÜK BİR PARÇA İÇİN ÇALIŞTIRAMAM ELİNDE ÇİTİLEYİ VER DEMİŞ.
esaslim canım noldu üzülmüşsun canım hormonlara takılma bu kadar içerde üretim varsa zaten vardır hormonlarda önemli ama daha dur tam tedaviye geçmediniz bir tam tedaviye geçin ondan sonra işallah güzel olucak herşey....
iyi akşamlar canım hoşgeldin hadi sana kolay gelsin
evet canım onlarda y mikrodelesyonda sorun vardı ve sperm bulunmuştu ben kendisiyle görüşüyorum ama pek topiğe girmek istemiyor etkileniyormuş.birincide tutmamıştı sonra tekrar denediler yine tutmamış daha sonra kendide bir sürü test yapmış şükür onlar temiz çıkınca tekrar tüpbebek yapıcaz demişti.ama bu sıralar pek görüşemedim kendisiyle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ESESLİM CANIM NE OLDU BİRTANEM SEN AĞLADIN MI ?KIYAMAM SANA .BENCE SEN HAFTA SONUDA TEK KALDIN YA ODA SANA DOKUNMUŞTUR.EŞİNLE GÜZEL VAKİT GEÇİR CANIM .İNŞALLAH BUGÜNLERDE GERİDE KALACAK.RABİM HERKESE ŞİFA VERSİN.TABİKİ İNSANIZ BİRGÜN GÜLER BİRGÜN AĞLARIZ.AMA KENDİ İÇİNDE BUNU ÇOK FAZLA BÜYÜTME.SİZDE TEDAVİYE BAŞLAYINCA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE
canım nasılsın?Alman hastanesine gitmişsin dr. güzel şeyler söylemiş ama tedavi vermemiş canım ilk önce tedavi olsanız sonra ameliyat daha iiii olmazmı ?siz bilirsiniz ama iiiii düşünün
selam kızlar
nasılsınız canlarım..
ben bu saat olmuş hala temizlik yapıyorum..
cumartesi misafirim var eşimin akrabaları gelicek bayaada kalabalık yani..
ALLAH bana kolaylık versin pestilim çıktı resmen..
ah cnm kıyamam yanı zorlu bı hafta sonu olacak senın ıcın
olsun saglıgın olsunda hepsının ustesınden gelırsın sen
istiyorum bebeğimi canım genetik test yaptırmadınızmı?
bizim y delesyonu var.. azfc ve azfd de mikrodelasyonlar var..
vallahi bende ne anlama geldiklerini tam olarak bilmiyorum ama sperm üzerinde çok büyük etkisi var..
zaten m tesede bulunamamıştı bizde buna bağlıyoruz..
canım bu arada bana emre hocanın mail adresini verebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?