Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bu genetik teste yazmıyor mu ki ?
bende tam emin değilim canım
sizin genetik testiniz normal dimi ?

denizbulut arkadaşımızın eşi yaptıracaktı canım haber yok canım daha..

aminnnn inşallah canım
Tamam canım şimdi hatırladım sanki demin aşağıda ismini gördüm gibi geldi ama inşallah güzel sonuç çıkar testten.

hoşgeldin canım bayağıdır karşılaşamıyoruz seninle nasılsın
tese tarihiniz belli olmuş hadi hayırlı olsun canım inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür de hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz.

http://www.androloji.org.tr/images/File/27.Sayı Pdf/infertilite3.pdf
canım buraya bak istersen bence genetik test ile ilgili bişey.

cnm y mıkadelasyonu genetık test degılmı
bende bılmıyorum ama yuzde ellı sans vermesı bıle guzel cnm
sonuc spermlerle dolu olsun

sagol canım evet mikrotese tarihini hoca belirledi ocagın 17 sinde inşallah allahım elimizi boş çevirmez en büyük korkumuz çıkmaması inşallah korktugumuzu yaşamayız.
http://www.androloji.org.tr/images/File/27.Sayı Pdf/infertilite3.pdf
canım buraya bak istersen bence genetik test ile ilgili bişey.
evet eseslimcim baktım galibe şu genetik test söylediği bizden şimdiye kadar isteyen olmadı yapılmadı kaan hocada sormadı bile öyle bişey bence bunu azo sebebi belirsiz olanlara istiyorlar bizimkinin sebebi belli inmemiş tessis amannn kurdaladıkça kurdu çıkıyor ben acaba emre beyemi gitsek gibisinden soruyorum bazen onada bende şaşırdım birinden gün aldık genede dürtünüyorum ah ahh ne dertmiş bu dert allah beterinden saklasın.

iyi geceler canımmmm....
sende iyiki varsın canım birsürü şey öğğreniyorum senden Allah razı olsun...
canım benim sende herhalde genetik problemden korkuyorsun.ama herşey olacağına varır üzülme

cnm hosgeldın tatlımmmmmmmm
bana gore bı yol katedılmıs nıye dersen
dr sıze kotu cevaplar vermemıs mıcro tese dısında butun soylenenler umutlandırıcı.......
ara ara sperm cıkısı oluyorsa ıcerlerde bı yerde sperm var demek kı
ama bellı olmaz bı anda spermler dolar tasar
mıcroya gelınce bız neler okuyoruz mıcroda bı tane bulunup tup yapan
sen rahat ol kafana takılanları ogrenmıssın ya o bıle rahatlatır senı.......[/QUOTE]
canım benim bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum.artık umutsuzluğa kapılmak yok ne oldu ve ne olacaksa Rabbim en iyisini bilir.ben Allah'a tevekkül ediyor ve ondan hayırlısını diliyorum ne gelirse Rabbimden boynum kıldan ince
canım benim ben şans değil sadece Rabbimin mucizesini istiyorum hakkımızda hayırlısıysa ben bu yolda ilerlemeye karar verdim Rabbim isterse olur istemese de çocuğu olmayan tek kişi ben değilim .Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

canım benim emre bey bizdende istemişti bu testi2 çeşit genetik test isteniyor biri azo sebebinidir.47xxy olan yani eşimin problemi şimdi hocanın sizden istediği y mikrodelesyon buda kanda bakılarak testisin üç bölgesinde silinme olup olmadığına bakılıyor yani azfa azfb azfc bölgeleri var bunlarda silinme olunca o bölgelerde sperm üretilmediği belli oluyor .diyelimki azfa bölgesi sorunsuz o bölgede sperm aranıyor ve bu topikte eşi azolu y mikrodelesyon problemi olan turtim diye bir arkadaş vardı hatırlıyormusun onun eşinde bol miktarda sperm bulunmuştu.yani bu testi yaptırmakta fayda var.bence yaptırın hakkınızda hayırlısı olsun

canım Y mikadalosyon testi temizse yüzde elli bulunur yazmış biz hiç o teste baktırmadıkki temizmi pismi bilmiyoruz bide onamı baktırsak ne .

aslında herkesten ısterler sızden nasıl ıstemedıler acaba
bızde yaptırdık sonuc ıyı cıktı

genetik test 1 hafta 10 gün gibi sürede çıkıyor canım yaptırın bence. belki o yüzden isteyen olmamıştır canım.
aynen canım derdimiz var ama allah beterinden saklasın inşallah..

Slm arkadaşlar
nasılsınız bakalım ?
Eseslim ne oldu sana üzülmüşsün ağlamışsın cnm eşinin sonuçlarıda çıkmış
inş. normale dönücektir üzme kendini tatlım ağlama hepimiz çok duygusalız artık ...
bugünlerde geçiçek inanıyorummm:26:

hee hatırlıyorum canım turtimi nerde hiç gelmiyor şimdiye çoktan tüp bebege sonuçlanmış olması gerek onların bozukmu çıkmış bu test ee bize kaan aydos niye istemiyor böyle bir test valla bu doktorlar arasında biraz düşünceliyim hangisinin görüşüne göre hareket etsek bilmiyorum güya en iyisinde tedavideyiz inşallah pişman olmayız ocak ayındaki tesede .

canlarım ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar birazdan kocişim gelir sofrayı hazırlayım
Allaha emanet olun

evet canım onlarda y mikrodelesyonda sorun vardı ve sperm bulunmuştu ben kendisiyle görüşüyorum ama pek topiğe girmek istemiyor etkileniyormuş.birincide tutmamıştı sonra tekrar denediler yine tutmamış daha sonra kendide bir sürü test yapmış şükür onlar temiz çıkınca tekrar tüpbebek yapıcaz demişti.ama bu sıralar pek görüşemedim kendisiyle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…