inşallah cnm inşlh bugün yine merakla geçecek bir an önce senden güzel haberler alırızda moralimiz düzelir ..baharcığım sen eşine neler yedirip içiriyosun çok merak ediyorum hangi ilaçları kullanıyor yazarmısın...eşinin doğum günüde kutlu olsun cnm sağlıklı evlatlı bereketli mutlu huzrlu nice güzel senler geçirin inşlh cnm..canım fsh ve lh düşmüş bu güzel bi haber...
Testosteron yükselmiş ama oda normal değerlerde...
Inş bikaç aya kadar hormonlar tamamen normal seviyeyi gelir...
Sperm çıkışı olmadığı içinde çok üzülme canım benim...
Sonuçta daha 2. Ayınız bitti...
Inş diğer aylarda çıkışda olur...
Sen umudunu kaybetme herşey düzeliyor allahın izniyle...
Rabbim kucağınızı dolsursun inş...
saolasın cnm hiç anlamıyorum bunlar ne demek iyiki varsınız cnm allah razı olsun inşlh ilerleyen günlerde spermleride görürüz cnm...canım benim fsh düşmüş zaten testesteronunuzda gayet iyi..
Inşallah birdahaki aylarda daha daha iyi olur zzaten henüz ikinci ayınız çok düşüş olması bekleme ileriki dönemlerde daha düzene girer..
Sperm çoğumuzun sıfır çıkıyo tatlım ki siz daha yolun başındasınız inşallah hormonlarınızda düşecek spermleri de göreceksiniz hayırlısıyla..
merhaba.....evet canım maalesef...sanırım biz seninle yakınız ben konuksever mah.deyim ..tanışalım birgüninş. Rabbim nurtopu yavrular bağişlasın isteyen herkese..amin.
allahımmmmm
lailahe illallah selalar duasi için, muhammedün resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle ya rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme rabbimmmm..biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh ya rabbimmmm...
Aminnnnnnn
[sıze=3][/sıze]
Arkadaşlar eşi com vitex kullanan varmı kaan bey m-sure nin yerine onu verdi eşim bugün ona başladı nasıl kullanılıyor bilen varmı aç olarakmı yoksa tok olarakmı kullanılıyor yardımcı olursanız sevinirim..
eseslim canım moralinmi bozuk senin...
ağlamışsın galiba hayırdır?
iyi olmuş konuştuğunuz rahatlamışsınızdır insan ağlayınca rahatlıyo ama kendini toparlama lazım fazla uzatma hayat böyle devam etmez hepimiz yaşadık bunları biliyorum Allah sabrını veriyo .....GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR
Kızlar ben geldim bugün tam topiğe girip sohbete başlamışken öğretmen arkadaşım geldi...
eşide toplantıdan çıkınca geldi yemeğe kaldılar...
o yüzden topiğe girme fırsatı bulamadım...
22,30 da kocişi uğurladım ankaraya...
inş hayırlısıyla gider döner...
rabbim yarın güzel haberler almayı nasip eder inş
sonrasında çok girmeye çalıştım ama bakımda olduğu için giremedim...
nihayet size kavuştum...
Kociş bugün hormon testi yaptırmıştı...
Sonuçlar=
FSH= 6,42 ( 1,5 - 12,4 )
LH= 4,3 ( 1,7 - 8,6 )
Testosteron=2,77 ( 2,18 - 9,05 )
canlar dualarınızı eksik etmeyin
allah hepinizden razı olsun...
bebekimm benide ağlattın valla
ahh ahh biz burda herşeyi paylaşıyoruz birbirimizle...
içimizde ne varsa döküyoruz ama kocişlerimiz öyle mi
herşeyi içlerine atıyorlar sonrada böyle patlıyorlar
bende hiç dayanamam kocişimin ağlamasına o ağlayınca ben perişan oluyorum
ama kocişinin içindekileri seninle paylaşması çok iyi olmuş...
en azından neleri düşünüp kendine dert ettiğini neye dayanamadığını herşeyi öğrenmiş oldun...
seninle paylaştığı içinde oda bi nebzede olsa rahatlamıştır...
inş en kısa zamanda tüm sağlık sorunlarınızdan kurtulursunuz...
bundan sonra ikinizin gözünden akan yaşlar mutluluk gözyaşları olsun inş
allah herşeyi o güzel gönlüne göre versin bebekimm
sen benim için çok değerlisin dualarım herzaman seninle bitanem benim...
seni kocaman öpüyorum herzaman yanında olduğumu unutma olur mu
arkadaşlar merhaba biz kaan hocada tedavideyiz.bizim hormonlarımız normal sınırlarda.kaan hoca eşimin hormonları yükselmeye çalışıyor.bizim tedavimiz hormonlar arasında dengeye dayalıymış.aranızda böyle tedavi gören varmı.başarılı olan varmı?ne olur bana yardım edin.yorumlarınız bekliyorum.iyiki varsınız....
Arkadaşlar merhaba biz kaan hocada tedavideyiz.Bizim hormonlarımız normal sınırlarda.Kaan hoca eşimin hormonları yükselmeye çalışıyor.bizim tedavimiz hormonlar arasında dengeye dayalıymış.Aranızda böyle tedavi gören varmı.Başarılı olan varmı?Ne olur bana yardım edin.Yorumlarınız bekliyorum.İyiki varsınız....
vck bu arada facede sana sormuştum ya kimsin diye sen de beni tanımamışsın bahar önerdi seni dedin ya işte ben de o şahıs oluyorum anladın mı
arkadaşlar eşim şimdi geldi
1.ay ki sonuçları
FSH 25,15
LH 11,16
TESTOSTERON 6.78
SPERM SIFIR(
2.AY ki sonuçları
FSH 18,93
LH 8,61
TESTOSTERON 850.37
SPERM SIFIR(
KIZLAR SİZCE DEĞERLER DÜŞMÜŞMÜ BUNA YORUM YAPARMISINIZ(
Eseslim canım nolur okadar çok sitres yapmayın eşine o yönde fırsat verme canım kendinizi rahat hissedib benim eşim kız kardeşinin oğlunu çok seviyor ve benden çok onunla vakit geçiriyor kafasıda dağılıyor gözleri gülüyor ben de yiyenini sevince mutluluğu daha çok arıyor canım tamam ağlamışsınız rahatlamışsınızda kendinizide o kadar üzmeyin cnm sana söylüyorum ama ben bunları daha yoğun yaşıyorum geceleri uykulardan kesiliyorum sabah erkenden işe gidiyorum içim içimi yiyo bi çare bi çare diyorum ama bunları hep ben yaşıyorum eşime hep olumlu güzel şeyler söylüyorum dün funda 58den bahsettim nasıl merakla dinliyor erkekler bizim kadar rahat olamıyolar cnm sevsin yiyenini öyle düşünmesin ben inanıyorum hepimizin bebeği olacak ama vakti amanı var o kadar yedirip içirdiğimiz şeylerin içinde rabbim sebep deyip şifasını verecek öyle düşün canım herşeyden öncede sağlık bebeklerimiz içinde bizim içinde hakkımızda hayırlısı neyse ulu mevlam onu versin cnm hüzüne drama yüreğim dayanmıyor üzülme nolur cnm bak bende ağlıyorum uykum yok uyuyamıyorum dualar ediyorum antalyada kimseciklerim yok derdim beni ben derdimi biliyorum ama yinede şükür şükür bu göz yaşlarımızı rabbim bir gün mutlaka dindirecek inanıyorum çünkü biz iyi niyetli iyi insanlarız((((((((((((((
Selemun aleyküm nasılsınız canlarım .bu mübarek cuma günün hürmetine rabbim açtığınız ellerinizi boş çevirmesin .kalplaerinize nur huzur versin.eşlerimize bol bol sperm versin göbişerinize ikizlerinizi versin .
hoşgeldin canım tamam anladım.benim bilemediğim çok kişi var .eseslim bana yardımcı olurmusun kimim kim olduğunu bilemiyorum
merhaba canlarım benimmmmmm...
hepinize hayırlı cumalar diliyorum..
Allahım dualarınız kabul etsin inş....
bugün eşimin canı sıkkın kalktı.
sabah birsürü şeye kızdı gitti.
arar demiştim ama hala aramadı.
acaba bişeymi yaptım diye düşünmeden edemiyorum.
ya ben çok üzülüyorum bu durumlara.
yani eşimin bana kızması veya aramaması değil sorun.
sorun canını sıkan şey.
ben strese girmemesi için yanında hiç ağlamıyorum.
doluyorum taşıyorum burda yazarak kendimi rahatlatıyorum.
ona bunu yansıtmamaya çalışıyorum.
Allahım ona da bana da hepimizede sabırlar versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?