Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN

inşallah cnm inşlh bugün yine merakla geçecek bir an önce senden güzel haberler alırızda moralimiz düzelir ..baharcığım sen eşine neler yedirip içiriyosun çok merak ediyorum hangi ilaçları kullanıyor yazarmısın...eşinin doğum günüde kutlu olsun cnm sağlıklı evlatlı bereketli mutlu huzrlu nice güzel senler geçirin inşlh cnm..

saolasın cnm hiç anlamıyorum bunlar ne demek iyiki varsınız cnm allah razı olsun inşlh ilerleyen günlerde spermleride görürüz cnm...
merhaba.....evet canım maalesef...sanırım biz seninle yakınız ben konuksever mah.deyim ..tanışalım birgüninş. Rabbim nurtopu yavrular bağişlasın isteyen herkese..amin.

merhaba nzlyln çok sevindim bende düden kavşağının altında oturuyorum dıasa açıldı hemen onun arkasındayım bir gün görüşelim cnm belkide karşılaşmışızdır sima olarak tanıyoruzdur birbirimizi tanışalım birbirimize destek olalım cnmm çok sevindim yakın olduğuna...

amin amin amin inşlh canm allah razı olsun seninde gönlünün muradını versin bu mubarek günde yaradan sesimizi duysun inşlh...

Arkadaşlar eşi com vitex kullanan varmı kaan bey m-sure nin yerine onu verdi eşim bugün ona başladı nasıl kullanılıyor bilen varmı aç olarakmı yoksa tok olarakmı kullanılıyor yardımcı olursanız sevinirim..

Bizde kullanıyoruz hayatım kaan hoca bizede verdi.Kaan Hoca eşime eğer aç karnına içeceksen süt ile birlikte eğer tok karnına alacaksan suylada alabilirsin dedi.

Arkadaşlar merhaba biz kaan hocada tedavideyiz.Bizim hormonlarımız normal sınırlarda.Kaan hoca eşimin hormonları yükselmeye çalışıyor.bizim tedavimiz hormonlar arasında dengeye dayalıymış.Aranızda böyle tedavi gören varmı.Başarılı olan varmı?Ne olur bana yardım edin.Yorumlarınız bekliyorum.İyiki varsınız....

eseslim canım moralinmi bozuk senin...
ağlamışsın galiba hayırdır?

dün çok duygusal günümdeydim canım moralim bozuk canım sıkkındı.
bugün iyim çok şükür.

evet canım çok ,iyi oldu . bugün toparlandım iyim çok şükür canımcım. sağolasın.
allah sabır veriyor hakketen

canım benim sonuçlarınız çok güzel maşallahh
bugünde güzel haberler vereceksin inşallah allahın izniyle dualrım hep seninle.
yüreği güzel arkadaşım benim.

ayy bebekim sorma dün kötü bir gündü hem kocişş için hem benim için...
ama çok şükür akşam daha iyidik.
içimizi rahatlattık iyi oldu.
bugün bende iyim çok şükür..
aminnn canım inşallahh en kısa zamanda allahım eşime şifa versin. baba olabilsin inşallah.
inan ben kendimden çok onun için istiyorm. ben her duam eşim için. kendim için hiç bişey istemiyorum.
yeterki kocişim mutlu olsun o sağlıklı olsun başımda olsun. ben mutlu olurum...
mutluluktan ağlamayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam...
bitanemsin benim seni çok seviyorum sende benim için çok değerlisin.
dualrım bugün hep seninle bitanem.
gönlü yüreği güzel arkadaşım hep böyle ol. allah sana mükafatını verecektir.

ah canım çok fazlam anlamıyorum bende keşke sana yardımcı olabilseydim bizede kaan bey herşey normal genetik değil dedi bizde tedavideyiz bakalım burda sana yardımcı olacan bilinçlı arkadaşlar var onlar mutlaka yazarlar canım takip et allah şifasını versin...

uzuunnn bir araadan sonra ben geldim..... hepinizi özledim

laptopum bakıma gitmişti dün akşam aldık tabi siteye gir girebilirsen bakım varmış giremedim de çatladım resmen. var mı gelişmeler? yeni durumlar? herkes iyi mi?geçmişi henüz okumadım biraz bakınayım gelirim cumanız mübarek olsunnn bu arada

bahar inşallah güzel haberler veirisin bize seni çok merak ettim kaç gündür acaba gittimi eşi gidecek mi yoksa diye neyse ki bu gün öğreneceğiz hadi hayırlısı

Selemun aleyküm nasılsınız canlarım .bu mübarek cuma günün hürmetine rabbim açtığınız ellerinizi boş çevirmesin .kalplaerinize nur huzur versin.eşlerimize bol bol sperm versin göbişerinize ikizlerinizi versin .

vck bu arada facede sana sormuştum ya kimsin diye sen de beni tanımamışsın bahar önerdi seni dedin ya işte ben de o şahıs oluyorum anladın mı

merhaba masal.
bizim ilk fsh mız 12 ydi.
kaan hoca kolmenle bunu önce 32 ye yükseltti.
şimdi klomeni gün aşırı alıyoruz 26 ya düştü.
bunun iyi bişey olduğunu söyledi.
vücuudun ilaçlara ceavp verdiğinin göstergesiymiş bu.
tese ameliyatımız 24 ocakta.
ilk tesemiz olacak bu.
simdiye kadar sperm çıkışı olmadı ama %60 sonuç sperm bulunaağına inanıyor.
bildiklerim bukadar canım.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

vck bu arada facede sana sormuştum ya kimsin diye sen de beni tanımamışsın bahar önerdi seni dedin ya işte ben de o şahıs oluyorum anladın mı

hoşgeldin canım tamam anladım.benim bilemediğim çok kişi var .eseslim bana yardımcı olurmusun kimim kim olduğunu bilemiyorum

canım hormonlarda düşme var bu iyi haber.
hocada zaten FSH düşürmeye çalışıyor sanırım.
Testestoronunuzda çok güzel.
spermde 3. ayda çıkar inşallahh canım.
allah hayırlsını nasip etsin..

sağol canım benim allah razı olsun senden.
çok haklısın eşim abisinin kızını çok seviyor aslında ama içinde fırtınalar kopuyormuş severken....
zamanı değil evet sabırla bekliyoruz. bugün olmasa yarın olacak diye bekliyoruz.
inşallah rabbim bizede evlat nasip edecek canım.
allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canım.
çok zor dnemlerden geçiyoruz ama inşallah bunlar geride kalıp bizde mutluluktan ağlayacağız inşallahh...

aleyküm selam canım
aminnnnnnn...
seninde cuman mübarek olsun canım.

merhaba canlarım benimmmmmm...
hepinize hayırlı cumalar diliyorum..
Allahım dualarınız kabul etsin inş....
bugün eşimin canı sıkkın kalktı.
sabah birsürü şeye kızdı gitti.
arar demiştim ama hala aramadı.
acaba bişeymi yaptım diye düşünmeden edemiyorum.
ya ben çok üzülüyorum bu durumlara.
yani eşimin bana kızması veya aramaması değil sorun.
sorun canını sıkan şey.
ben strese girmemesi için yanında hiç ağlamıyorum.
doluyorum taşıyorum burda yazarak kendimi rahatlatıyorum.
ona bunu yansıtmamaya çalışıyorum.
Allahım ona da bana da hepimizede sabırlar versin....

merhaba canım.
hayırlı cumalar.
ahh kocişlerimiz öyle hassaslarki ben bunu dün gece anladım canım. dün gece biz kötü geçirdik.
çok ağladık dün benim çok moralim bozuktu.
içlerine o kadar şey atıyorlar ki.
kendilerine bile söyleyemediği şeyleri var.
bunların birkimi içlerinde yaşıyorlar. çook sıkılıyorlar.
biyerde patlıyor
eşinde öyle bir dönemden geçiyordur.

eseslim canım geçmişin hepsini okumadım ama üzüldüğünü okudum.
canım benim seni okadar iyi anlıoorum ki..bunu ifade bile edemem.
ama üzülme canım..
herşey bizler için..Allah hepimize sabır versin.
tabiki çok zor şeyler yaşıyoruz.
ben eşimi azoyu öğrenene kadar ağladığını görmemiştim..
ahhh o ilk öğrendiğimiz akşam...ve sonraki günler...
çok zordu.
Allaha şükür atlattık.
insan düşünme kabiliyetini kaybediyo resmen.
ama Allah yardımcınız olsun...
sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…