Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam arkadaşlar
hayırlı cumalar herkese
Nasılsınız bakalım
bugün heyecan dorukta baharın eşinin sonuçlarını bekliyoruz ...inş..bu mübarek günde güzel sonuçlar çıkar :26:

aynen canım. benim eşimde ilk öğrendi bişey söyleyemdi sonrasında patladı.
hele bide m.teseden olumsuz sonucu alınca o kadar ağladı ki.
ayyy hatırlamak istemiyorum o günleri
inşallah bu günler geride kalır.
bizde mutluluktan ağlarız

Allah yardımcınız olsun..
inş.
güzel sonuçlarla döner eniştemiz..
muhteşem bi doğum gün geçirirsiniz..

canım değerleriniz düşmüş.
hocaya yazdınmı sonuçları.
ne dyecek bakalım..Allah yardımcınız olsun..
benim eşim o kadar ilaç kullandım çıkmıyo sperm diye umutsuzluğa düştü.
ama ben sürekli bunun Allahın izniyel olacağıı söylüyorum.
bi tanecik bile çıksa o kadar çok sevineceğizki ama o da olmadı şuana kadar..
Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır ve bizlere cesaret versin..

Selam arkadaşlar
hayırlı cumalar herkese
Nasılsınız bakalım
bugün heyecan dorukta baharın eşinin sonuçlarını bekliyoruz ...inş..bu mübarek günde güzel sonuçlar çıkar :26:

selam canım.
hayırlı cumalar dualrımız kabul olsun inşallah.
evet canım inşallah güzel haberler alacağız bahardan...

evet inş..mutluluktan ağlarız hepimiz..
Allahım o günleri bizede göstersin.
akşam bi arkadaşımdaydım.
iki bayan misafiri geldi bebişleriyle.
anneliğin çok zor olduğundan falan bahsediyorlar.
içimden dedim acaba hangisi zor.?.
çocugunun olması mı,olmaması mı?
sanırım olmaması

MERHABA ARKADAŞLAR DÜN YAPTIRMIŞ OLDUĞUMUZ TAHLİLLERİN SONUCUNU KAAN BEYE SABAH GÖNDERMİŞTİM ŞİMDİ CEVABI GELDİ

Tedaviniz gayet güzel gidiyor. Endişe etmeyin. Bitkisel ürünler güzel, alabilirsiniz. İlaçlarınıza da aynen devam edin. Önümüzdeki ay kanda FSH, LH ve Total testosterona baktırıp, lütfen bana yazın.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS

KULLANMIŞ OLDUĞUM BÜTÜN HERŞEYİ YAZMIŞTIM İNŞALLAH DEDİĞİ GİBİ İYİ GİDİYORDUR...

Haydi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini.Sizin sayenizde bugün herkes heyecanlı ve dört gözle mutluluk haberlerinizi bekliyo.Allah'ım güzellikler yaşatsın hepimize inş.

canım bizim de hormonlarımı düşürmeye çalışıyor kaan hoca. ama düşük olanlarıda yükseltip vucut cvp veriyormu diye bakıyor sanırım.

hoşgeldin canım
bizde seni özledik.

Onların elinden çocuklarını alıcaksın zormu kolaymı göricekler.Artık bizim guruba katılıp çocuğum yok diye ağlaşırlar .....Tabikide olmaması zor .Ama yinede rabbim hayırlısını versin bizler için..

kesinlikle canım çocuğun olmaması daha zor.
elindekinin kıymetini bileceksin.
benim babamın bi arkadaşının çocuğu özürlü
bi arkadaşıda diyormuş ki çocuk işte arabayı kaçırıyor anahtarları saklıyorum yine buluyor filan diye şikayet ediyormuş
özürlü çocuğu olanda demişki. bende arabanın anahtarını eline veriyrum ama bişey yapamıyor.
keşke kaçırsa arabayı diyormuş.
bende onun peşinde koşsam diyormuş
yani kıymet bilmeliyiz...

baharcım inş. hayırlı güzel haberler duyarsınız doktorunuzdan...

herkese hayırlı cumalar...................

ama bu farklı bi durum adam arabasının anahtarını vermemekte haklı çocuğunun başına bişey gelmesini istemiyor Allah korusun kaza maza yapar diye korkuyordur.babamın başınada geldi bu durum kardeşim kaza yaptı araba hurda oldu Allahtan kardeşim ve arkadaşları kazadan sağlam çıktılar.. ama babam yinede kardeşime kıyamıyo onu kıramıyor anahtarı onu çok sevdiği için veriyor istemiyerekte olsa,, gençtir diyor napsın...tabi çocuğu özürlü olan adamı anlamak dahada zor Allah yardımcıları olsun.üzüldüm.

Günaydın fıstık.Bugün iyisin çok şükür.Öğleden sonra hepimiz daha da iyi olacaz inşallah.Söylediğinden yola çıktığımızde hep aynı noktaya geliyoruz aslında.Hepimizin sınavı apayrı.Kimimiz çocuksuzlukla,kimimiz hayırsız evlatla,kimimiz hasta evlatla herkes içinde bulunduğu durumu en kötüsü sanıyo ta ki daha kötüsüyle karşılaşana dek.Ama bence hepsi zor.Özürlü evladını görerek her gün ölmek,evladın hırlı/hırsız/vicdansız olanıyla da her gün ölmek,evladım olmuyor diye de her gün ölmek....Allah'ım her şeyin en hayırlısını sen bilirsin.Taşıyamayacağımız yükü vermezsin.Bizim bilmediğimiz hayırları sen nasip eyleyip,şikayet etmeyen,şükreden kullarından eyle bizleri.Herkese hayırlı,dualarımızın geri çevrilmedığı Cumalar diliyorum...

aleyküm slm cnm eşim dün 2.ay tedavi sonucu testlerini yaptırdı kaan bey çok güzel gidiyor dedi hayırlısı artık bu güzel iyi niyetli dileklerin için allah ettiğin duaları kabul eylesin sana daha güzellerini versin cnm

mutlaka kopuyordur canım eşim dillendirmez ama onunca özendiğini canının gittiğini biliyorum ama biz konuşmayız dile getirmeyiz pek çocukları çok seviyor bende onu öyle görünce içimden kanlar akıyor ama elden ne gelir cnm keşke kolumuzu bacağımızı deseler de versek ama elden gelen bişi yok kaderimizde ne varsa o canım sabırlı metanetli olmamız cnm hepimizin eşlerine allah acil şifalar versin inşlh cnm..

çok şükür canım bugün biraz daha iyim.
aynen canım herkesin sınavı çook farklı. evladının gözünün önünde erimesi insana ne kadar zordur. evladının olmaması dahada da zor.
sınav dünyası işte canım hepimizin sınavı ayrı.
ama ortak bi noktamız var hepimiz elleirmizi açıp allaha dua ediyoruz.
herşeyin hayırlısını istiyoruz. ona tevekkül ediyoruz.
allah bize dert verdi evet ama bakalım biz bu derdi nasıl karşılıyoruz isyan ediyormuyuz yoksa herşey allahtan diyebiliyormuyuz..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
seninde cuman mübarek olsun canım.
sen nasılsın bu arada ?

öyle canım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.
dile getiremediğimiz şeyler işte canım birikiyor mutlaka birgün patlat veriyor.
bizde uuzn zamandan beri hiç dile getirmedik hiçbişeyi ama patlayıncada rahatladık sanki ne bileyim hayırlısı buymuş demekki.
aminnn canım eşlerimiz sağlıklı olsun inşallah..

Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…