- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
eseslim canım geçmişin hepsini okumadım ama üzüldüğünü okudum.
canım benim seni okadar iyi anlıoorum ki..bunu ifade bile edemem.
ama üzülme canım..
herşey bizler için..Allah hepimize sabır versin.
tabiki çok zor şeyler yaşıyoruz.
ben eşimi azoyu öğrenene kadar ağladığını görmemiştim..
ahhh o ilk öğrendiğimiz akşam...ve sonraki günler...
çok zordu.
Allaha şükür atlattık.
insan düşünme kabiliyetini kaybediyo resmen.
ama Allah yardımcınız olsun...
sabır versin...
Allah yardımcınız olsun..Kızlar ben geldim bugün tam topiğe girip sohbete başlamışken öğretmen arkadaşım geldi...
eşide toplantıdan çıkınca geldi yemeğe kaldılar...
o yüzden topiğe girme fırsatı bulamadım...
22,30 da kocişi uğurladım ankaraya...
inş hayırlısıyla gider döner...
rabbim yarın güzel haberler almayı nasip eder inş
sonrasında çok girmeye çalıştım ama bakımda olduğu için giremedim...
nihayet size kavuştum...
Kociş bugün hormon testi yaptırmıştı...
Sonuçlar=
FSH= 6,42 ( 1,5 - 12,4 )
LH= 4,3 ( 1,7 - 8,6 )
Testosteron=2,77 ( 2,18 - 9,05 )
canlar dualarınızı eksik etmeyin
allah hepinizden razı olsun...
arkadaşlar eşim şimdi geldi
1.ay ki sonuçları
FSH 25,15
LH 11,16
TESTOSTERON 6.78
SPERM SIFIR(
2.AY ki sonuçları
FSH 18,93
LH 8,61
TESTOSTERON 850.37
SPERM SIFIR(
KIZLAR SİZCE DEĞERLER DÜŞMÜŞMÜ BUNA YORUM YAPARMISINIZ(
Selam arkadaşlar
hayırlı cumalar herkese
Nasılsınız bakalım
bugün heyecan dorukta baharın eşinin sonuçlarını bekliyoruz ...inş..bu mübarek günde güzel sonuçlar çıkar :26:
aynen canım. benim eşimde ilk öğrendi bişey söyleyemdi sonrasında patladı.
hele bide m.teseden olumsuz sonucu alınca o kadar ağladı ki.
ayyy hatırlamak istemiyorum o günleri
inşallah bu günler geride kalır.
bizde mutluluktan ağlarız
Selam arkadaşlar
hayırlı cumalar herkese
Nasılsınız bakalım
bugün heyecan dorukta baharın eşinin sonuçlarını bekliyoruz ...inş..bu mübarek günde güzel sonuçlar çıkar :26:
hepinize günaydın kızlar
kociş genarta varmak üzereymiş şimdi konuştum...
inş okuldan gelince size güzel haberler veririm...
hepinizin bizim için dua ettiğini biliyorum...
allah hepinizden razı olsun...
sizi çok seviyorum canlarım benim
Arkadaşlar merhaba biz kaan hocada tedavideyiz.Bizim hormonlarımız normal sınırlarda.Kaan hoca eşimin hormonları yükselmeye çalışıyor.bizim tedavimiz hormonlar arasında dengeye dayalıymış.Aranızda böyle tedavi gören varmı.Başarılı olan varmı?Ne olur bana yardım edin.Yorumlarınız bekliyorum.İyiki varsınız....
uzuunnn bir araadan sonra ben geldim.....hepinizi özledim
laptopum bakıma gitmişti dün akşam aldık tabi siteye gir girebilirsen bakım varmış giremedim de çatladım resmen. var mı gelişmeler? yeni durumlar? herkes iyi mi?geçmişi henüz okumadım biraz bakınayım gelirim cumanız mübarek olsunnn bu arada
bahar inşallah güzel haberler veirisin bize seni çok merak ettim kaç gündür acaba gittimi eşi gidecek mi yoksa diye neyse ki bu gün öğreneceğiz hadi hayırlısı
evet inş..mutluluktan ağlarız hepimiz..
Allahım o günleri bizede göstersin.
akşam bi arkadaşımdaydım.
iki bayan misafiri geldi bebişleriyle.
anneliğin çok zor olduğundan falan bahsediyorlar.
içimden dedim acaba hangisi zor.?.
çocugunun olması mı,olmaması mı?
sanırım olmaması
evet inş..mutluluktan ağlarız hepimiz..
Allahım o günleri bizede göstersin.
akşam bi arkadaşımdaydım.
iki bayan misafiri geldi bebişleriyle.
anneliğin çok zor olduğundan falan bahsediyorlar.
içimden dedim acaba hangisi zor.?.
çocugunun olması mı,olmaması mı?
sanırım olmaması
kesinlikle canım çocuğun olmaması daha zor.
elindekinin kıymetini bileceksin.
benim babamın bi arkadaşının çocuğu özürlü
bi arkadaşıda diyormuş ki çocuk işte arabayı kaçırıyor anahtarları saklıyorum yine buluyor filan diye şikayet ediyormuş
özürlü çocuğu olanda demişki. bende arabanın anahtarını eline veriyrum ama bişey yapamıyor.
keşke kaçırsa arabayı diyormuş.
bende onun peşinde koşsam diyormuş
yani kıymet bilmeliyiz...
kesinlikle canım çocuğun olmaması daha zor.
elindekinin kıymetini bileceksin.
benim babamın bi arkadaşının çocuğu özürlü
bi arkadaşıda diyormuş ki çocuk işte arabayı kaçırıyor anahtarları saklıyorum yine buluyor filan diye şikayet ediyormuş
özürlü çocuğu olanda demişki. bende arabanın anahtarını eline veriyrum ama bişey yapamıyor.
keşke kaçırsa arabayı diyormuş.
bende onun peşinde koşsam diyormuş
yani kıymet bilmeliyiz...
aleyküm slm cnm eşim dün 2.ay tedavi sonucu testlerini yaptırdı kaan bey çok güzel gidiyor dedi hayırlısı artık bu güzel iyi niyetli dileklerin için allah ettiğin duaları kabul eylesin sana daha güzellerini versin cnmselemun aleyküm nasılsınız canlarım .bu mübarek cuma günün hürmetine rabbim açtığınız ellerinizi boş çevirmesin .kalplaerinize nur huzur versin.eşlerimize bol bol sperm versin göbişerinize ikizlerinizi versin .
canım hormonlarda düşme var bu iyi haber.
Hocada zaten fsh düşürmeye çalışıyor sanırım.
Testestoronunuzda çok güzel.
Spermde 3. Ayda çıkar inşallahh canım.
Allah hayırlsını nasip etsin..
Inşlh eseslim 3. Ayda bolca spermlerimiz çıkar inşallah rabbim herkese hayırlı olanını verin cnm
sağol canım benim allah razı olsun senden.
çok haklısın eşim abisinin kızını çok seviyor aslında ama içinde fırtınalar kopuyormuş severken....
Zamanı değil evet sabırla bekliyoruz. Bugün olmasa yarın olacak diye bekliyoruz.
Inşallah rabbim bizede evlat nasip edecek canım.
Allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canım.
çok zor dnemlerden geçiyoruz ama inşallah bunlar geride kalıp bizde mutluluktan ağlayacağız inşallahh...
Günaydın fıstık.Bugün iyisin çok şükür.Öğleden sonra hepimiz daha da iyi olacaz inşallah.Söylediğinden yola çıktığımızde hep aynı noktaya geliyoruz aslında.Hepimizin sınavı apayrı.Kimimiz çocuksuzlukla,kimimiz hayırsız evlatla,kimimiz hasta evlatla herkes içinde bulunduğu durumu en kötüsü sanıyo ta ki daha kötüsüyle karşılaşana dek.Ama bence hepsi zor.Özürlü evladını görerek her gün ölmek,evladın hırlı/hırsız/vicdansız olanıyla da her gün ölmek,evladım olmuyor diye de her gün ölmek....Allah'ım her şeyin en hayırlısını sen bilirsin.Taşıyamayacağımız yükü vermezsin.Bizim bilmediğimiz hayırları sen nasip eyleyip,şikayet etmeyen,şükreden kullarından eyle bizleri.Herkese hayırlı,dualarımızın geri çevrilmedığı Cumalar diliyorum...
cumamız mübarek[bereketli}olsun....dualarımız kabul olsun...banada dua edin olurmuu.....
mutlaka kopuyordur canım eşim dillendirmez ama onunca özendiğini canının gittiğini biliyorum ama biz konuşmayız dile getirmeyiz pek çocukları çok seviyor bende onu öyle görünce içimden kanlar akıyor ama elden ne gelir cnm keşke kolumuzu bacağımızı deseler de versek ama elden gelen bişi yok kaderimizde ne varsa o canım sabırlı metanetli olmamız cnm hepimizin eşlerine allah acil şifalar versin inşlh cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?