ıyı aksamlar arkadslar nasılsınız.... bılgısayar bozuldu gıremedım bi kac gundur guzel haberler varmı bu arada sizi cok ozledım aklım hep burdaydı.1 tane meryem suresı okurum eklermısınız arkadaslar.
gelincik canım tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olur işallah
iyi geceler kızlar sizlere bi selam vermek istedim aslında çok uykum geldi çıkacam...
vck sen ne yaptın canım alman hastanesinden memnun kaldınımızdı karar verdinizmi orda tedaviye başlamaya...
baharcığım gözünaydın inan çok sevindim.inan hep aklımdaydın ama ben evde değildim şimdi geldim direk bilgisayarı açtım .Allah'tan güzel haber verdin bize birtane bile bizim için mutluluk kaynağı .rabbim devamını getirsin mutluluğun daim olsun
iyi geceler kızlar sizlere bi selam vermek istedim aslında çok uykum geldi çıkacam...
vck sen ne yaptın canım alman hastanesinden memnun kaldınımızdı karar verdinizmi orda tedaviye başlamaya...
baharcım cok sevindim ne guzel haberler vermissin darısı bizim basımıza.... ins en kısa zamanda hamile haberini alırız icime doguyor hamile olucaksın bu sene cnm.
bahar gözün aydın cnm inş. kaliteli sperm olur...eşin her aymı sperm tahlili vericek, damlaya damlaya demişsin ya o bakımdan sordum .
allah razı olsun bitanem çok saol
benimde gözüm bugün hep seni aradı iyi ki yatmadan gördüm seni...
evet canım bunada şükür 1 tane de olsa bizim için çok değerli
geçen ay bikaç sahada 1-2 tane sperm görülmüştü...
ya bu ay daha ilaçlar etkisini göstermedi...
ya da kociş çok stres yaptı ikisinden biri artık...
oda çok üzülmüş tek olunca telde pek yardımcı olamadım ama eve gelince açıkladım...
rahatladı oda iyiyiz mutluyuz...
yeni yıla dondurulmuş 1 tanecik spermciğimizle giricez
inş her ay katlanarak devam eder...
rabbim hepinize daha fazlasını göstersin inş
iyi geceler canım evet memnun kaldım özellikle laboratuvarları çok iyi eşim devamlı test verecek belki sperm çıkar o zaman donduracaklar.ama çıkış olmazsa mikrotese yağılacak.ama beğenmediğim tek şey ilaç tedavisi uygulamaması.bende kaan hocayada gidip önce ilaç tedavsini yapmak istiyoruz sonra tedaviye devam eicez.sizde tedaviye başlıyormuşsunuz rabbim meleklerine can versin bize umut olursun inşallah
canım bende bugün kurana gittim orda hepimize bolbol dua ettim inan hep içimden geçirdim sizleri birimizden birimizin duası kabul olur inşallah daha güzel günler görürüz.daha sonra doğum yapan arkadaşımın yanına gittim onunda tedaviyle oldu bebeği 6 sene sonra emre beye gönderdim bana dediki sen bana sebebp oldun rabbimde senin yüzünü güldürsün dedi.çok mutlu oldum mis kokulu bebek onlar içinde bir mucize oldu inşallah sıra bizim mucizelerimize gelmiştir.gözüm seni aradı demişsin herhani bir sebebi varmı .yoksa beni göremediğin içinmi merak ettin
iyi geceler canım benim çok uykun varsa oyalanma bian evvel yat..
sonra görüşürüz canım öpüyorum
canım kaan hoca bizden her ay sperm testi istemişti...
ilk ay sonunda sperm çıkışı olduktan sonra her ay sperm testini genarta yaptırmamızı ve çıkanları dondurmamızı istedi...
bugün 1 tane hareketli sperm bulununca merkez hocayı arayıp sormuş oda dondurun demiş...
ayrıca 15 gün sonra tekrar gelsin test versin demiş...
bende mail atıp sordum 1 ay sonra mı 15 gün sonramı yaptıralım diye...
sık sık yaptırsanız daha iyi olur ama ister 15 gün sonrra ister1 ay sonra yaptırın...
zamanı siz belirleyin artık dedi...
kocişle konuştuk biz yine 1 ay sonra gitmeyi uygun bulduk...
inş her ay çıkış dahada artar ve yeterli sayıya ulaşırız...
sevindim canım memnun kalmana en önemlisi için rahat etsin kafanda kaygı ile başlamazsın tedaviye... genelde alman, memorial,brüksel gibi merkezler kaan hoca gibi bi tedavi uygulamıyolar bizede hiç söyleyen olmadı... inşallah normal yoldan çıkış olur.. sizin fsh,lh,testeron nasıldı, yüksekmi düşükmüydü?
evet baharcım bugün bayağı yoruldum, yarında iş var gözüm kapanıyo sohbetten çıkmakta istemiyom ama sanırım ben dayanamıyacam gidiyorum yarın görüşürüz inşallah... hepinizi öpüyorum iyi geceler...
ay bahar iyi dayanıon ben heralde o 1 spermle bile dayanamam yaptırırırdım tedaviyi)) çok zor süreç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?