Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım .bende eşimde sperm bulunsada bulunmasada baharda yada yazın tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum.o zamanlar ben kendimi daha mutlu ve iyi hissediyorum.nedense kışın pek rahat edemiyorum.aynı zamanda gittiğimiz hastane tam 3.5 saatlik yol bu kış şartlarında hiç iyi olmuyor.belki aynı zamanda hamiş oluruz

kızlar size iyi geceler ben de yatıyorum artık...
allah rahatlık versin canlarım öpüyorum hepinizi

kesinlikle doğru düşünmüşsün canım...
istanbul gibi bi yerde kış aylarında 3,5 saatlik yol kimbilir kaç saat olur...
karda kışta yollarda stres yaşayacağına havalar ısınınca başlarsın tedavine...
inş senin hayatınada bahar gelir ve bebişlerinle renklenir hayatın
ayy ne güzel olur bitanem keşke arka arkaya topikteki tüm arkadaşlar hamiş kalsak
hayal bile çok güzel yaa

inş sonuçlar temiz çıkar canım sen sakin olmaya çalış...
bu ay böyle oldu ama inş gelecek ay herşey yolunda gidecek ve hayırlısıyla başlayacaksınız tedavinize...

ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

günaydın canım kader arkadaşlarım
bunlar hafta sonu çiçekleri olarak sizlerin
burası çook soğuk kar kağıyor ve benim dışarı çıkmam gerekiyor
akşamda misafirim gelecek
bugün burda olamıycam ama akşama girmeye çalışıcam canlarım.
kocamannn öpüyorumm..

Günaydın arkadaşlar
Güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyle
Burda da hava çok soğuk ufaktan kar yağıyo benimde dışarı çıkmmam lazım ama korkuyorum hasta olurum diye

Günaydın canımcım
Dikaat et cnm üşütme
Kolay gelsin sana görüşürüz öpüyorum

Günaydın arkadaşlar
Güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyle
Burda da hava çok soğuk ufaktan kar yağıyo benimde dışarı çıkmmam lazım ama korkuyorum hasta olurum diye

günaydın canım.... sıkı sıkı giyin üzerini... kayseri de kar felan yok sonbaharmış gibi bi hava var....

evet canım hormonlar yanıltabiliyor normal değerde olanlardan çıkmayabiliyor bizim hormon değerlerimiz de bayağı yüksek... canım sizden normal yolla sperm çıkışı oldu mu hiç? testis boyutu bizde de küçük ama kaç olduğunu bilmiyorum... canım bizim dondurulmuş spermler tedavi gördüğüm merkezde biraz da onun etkisi oldu orda devam etmemizde belki m.tese de bulunmazsa en azından bi garantimiz olur... bende tanışmayı çok isterim canım zamanım olur tabi neden olmasın....biz kayınvalidemler de kalacağız onlarda güngören de oturuyorlar ben istanbulu bilmiyorum ama eşim bilir...o zaman telefonlaşırız ben telimi özelden atarım sana inşallah...

canım benim eşimin sperm testi verdiği zaman idrarınada bakılmıştı orda 2 tane hareketsiz sperm çıkmıştı.ama en son yaptırdığımız sperm testini çapa da yaptırdık.yani özel de değil.alman hastanesindeki doktor bu hastalarda normal yoldan sperm çıkmıyor.ama sizde çıkmış test belki doğrudur.belkide yanlış bakılmıştır.bu sebepten dolayı siz devamlı gelip sperm testi yaptırın belki ara sıra çıkış oluyordur dedi.olmazsada mikrotese yaparız dedi.bildiğim kadarıyla kaan hoca çıkış olsun diye sudafed veriyor ama hiçbir eczacı reçetesiz vermedi ilacı.siz herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz.birde hoca spermleri eğer çıkarsa imsi yöntemiyle inceletip öyle tüpbebek yapacakmış.çünkü spermdeki sorunlar o testte belli oluyormuş.eğer yaptırabiliyorsanız sizde bu yöntemi deneyin pgt den daha kolay ve önemli en azından embriyoya zarar verilmemiş oluyor.birde eşimde yuvarlak hücre çıkıyordu.doktora sordum 2milyondan fazla çıkarsa önemli ama 500bin o kadar önemli değil dedi.ama ben nedense umutluyum çünkü burdaki arkadaşların çoğunun eşinde yuvarlak hücre çıkmıyormuş.canım bende beylikdüzünde oturuyorum mesajını bekliyorum

Biraz gecikmiş bir günaydın da benden.Çok geç kalktım hava kapalı ve soğuk Bugün tüm Türkiye donuyo sanırım.Herkese evinde sıcacık mutlu saatler diliyorum....

tıp tan randevu almışın ya ürolojiden muayaene olarakmı aldın .bende alıcam onun için soruyorum....

evt canım tıptan ürolüji polikiniğinden aldım hem muayene hemde tahlilleri yaptırmak için y delayon hormon genetik felan hepsine baktırmak istiyorum ben bakalım tekrar..hem ordan bizi arıyolardı gelin test verin diye bakalım onlardada gelişmeler varmı PRF.DR mustafa faruk usta var orada ama tedavi yapmıyor hayırlısı bakalım..

dün eczaneden evicap ve zinco aldım 28 tl ye onları eşin nasıl kullanıyor cnm eczaneci günde 1 er tane tok karına alabilir dedi vakti önemli değil dedi eşin nasıl kullanıyor cnm...

birde eşime kaan bey bunları yazmış aldım dedim yok artık dedi yalan söylüyosun dedi sen topikte duyduğunu alıyosun dedi bütün yapmış olduğum bitkileri felan kaan bey yazdı sanıyor yoksa asla kullanmaz aç bakıcam maili dedi allahtan sonra unuttu kaan bey yazdı sanıyor kullanmaya bugün başladı bakalım kısmetse inşlh hepimize şifa olur cnm rabbim hepimizin bebeğini tez zamanda verir inşlh..

canlar hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum
burasıda çok soğuk bugün dışarı çıkılacak gibi değil...
sanırım heryer öyle aman dikkat edin kendinize canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…