- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
allah kabul etsin dualarını bitanem...
rabbim arkadaşın gibi seninde yüzünü güldürür inş...
en kısa zamanda sende mis kokulu bebişlerinekavuşacaksın allahın izniyle
faceden kuran okumaya gideceğini yazmışsın aldım mesajını...
sonrasında da girmeyince merak ettim...
bide hergün düzenli giren kişiler var ya...
bigün girmeseler arıyorum hemen senin gibi
amin canım .bende eşimde sperm bulunsada bulunmasada baharda yada yazın tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum.o zamanlar ben kendimi daha mutlu ve iyi hissediyorum.nedense kışın pek rahat edemiyorum.aynı zamanda gittiğimiz hastane tam 3.5 saatlik yol bu kış şartlarında hiç iyi olmuyor.belki aynı zamanda hamiş oluruz
bende dün hormon tahlilleri ve amh tahlili verdim hayırlısı olur inş. çok stresli günler geçirdim herşey tahlil verinceye kadarmış, üstümden yük kalkmış gibi hafifledim) tahlil verinceye kadar stressiz olmak neden elde değil ya kötü çıkacak diye korkuyorum...Allahım inş yardım eder..4 gündürde karın ağrısı çekiyorum adetten dolayı, geçen ayın ilaçların etkisindenmidir ne hiç karnım ağrımazdı aslında
gunaydın arkadaslar ıyı hafta sonlar...burası cok soguk bende evdeyım temızlık yapcam bugun aksama gorusuruz.
günaydın canım kader arkadaşlarım
bunlar hafta sonu çiçekleri olarak sizlerin
burası çook soğuk kar kağıyor ve benim dışarı çıkmam gerekiyor
akşamda misafirim gelecek
bugün burda olamıycam ama akşama girmeye çalışıcam canlarım.
kocamannn öpüyorumm..
Günaydın arkadaşlar
Güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyle
Burda da hava çok soğuk ufaktan kar yağıyo benimde dışarı çıkmmam lazım ama korkuyorum hasta olurum diye
gunaydın arkadaslar ıyı hafta sonlar...burası cok soguk bende evdeyım temızlık yapcam bugun aksama gorusuruz.
canım herkesin bir düşüncesi var emre beyde ilaçlarla tedavi uydulamıyor eğer spermin hormonlara etkisi olsaydı hormonları yüksek olanın hiç spermi çıkmazdı.ama sperm bulunduğuna göre belkide o doktorların yaptığı tedavide doğrudur.kaan hoca tedavi uyguladığı için belki biz daha çok etkileniyoruz.canım bizim fsh sperm çıktığı sene70.6 idi.şimdi 30.6 ama sperm çıkmadı.üstelik biz hiçbir tedavi uygulamadan fsh düştü.ama testis boyutu küçükmüş.biri6cc diğeri8cc.sizinki kaç biliyormusun.birde senin dondurulmuşların tedavi göreceğin hastanedemi.istanbul'a gelecekmişsin zamanın olursa seninle tanışmak isterim
evet canım hormonlar yanıltabiliyor normal değerde olanlardan çıkmayabiliyor bizim hormon değerlerimiz de bayağı yüksek... canım sizden normal yolla sperm çıkışı oldu mu hiç? testis boyutu bizde de küçük ama kaç olduğunu bilmiyorum... canım bizim dondurulmuş spermler tedavi gördüğüm merkezde biraz da onun etkisi oldu orda devam etmemizde belki m.tese de bulunmazsa en azından bi garantimiz olur... bende tanışmayı çok isterim canım zamanım olur tabi neden olmasın....biz kayınvalidemler de kalacağız onlarda güngören de oturuyorlar ben istanbulu bilmiyorum ama eşim bilir...o zaman telefonlaşırız ben telimi özelden atarım sana inşallah...
tıp tan randevu almışın ya ürolojiden muayaene olarakmı aldın .bende alıcam onun için soruyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?