Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam bacılar nasılsınız anam hayırdır topik bi durulduki kimseler yok
çok yorulmuşam temizlik yaptım
kızlar ben hala düzene girmedim normalde bu ayın en geç 5ine kadar olmam lazımdı bugün 16sı oldu hafif hafif kasıklarım agrıyor ama arada kızlar git gidede bozuluyor araları dahada uzuyor dra gittim yumurtaların gayet normal ve saglıklı dedi ama düzen yok 8 ay oldu kızlar tüp deniyeli size nezaman düzelir :uhm:
bide hamileymişim ondan olmuyormuşum ne gülerim kendime ozaman normal bir eşim olaydı bukadar geçikmeden sonra kesin test yapardım ama şimdi ne geregi var dimi gerçi ilk evlendiğimiz zamanlar 1 gün bile geçikse hemen test alırdım eczaneden hey gidi günler

hayırlı günler kızlar....zamancım bendede senin gibi düzensizlikler oluştu canım 3 yıl oldu yaptıralı ama halen düzene binmedi adetim dr gittim önce aşırı yumurtlamadan minik kistler oluşmuş dedi geçenlerde gittiğimde rahim tertemiz yumoşlarda güzel herhangi bir problem yok diyor ama bende ayın 10 da olacaktım daha ne gelen ne giden sadece sancım ve ağrılarım var şiştimde malesef bende tüpbebeden sonra ödem miras kaldı adet günüm gelsin olim yada olmayayım şişiyorum kasılıyorum göbeğim acayip şişiyor patlicak gibi dr. ödemden kaynaklanan bir durum korkulacak bişey yok demişti ve hep böyle gidecek malesef düzenli adet olimda razıyım şişmeye eğer olmazsam gününde olana kadar şişko geziyom hiç değilse adetimin 2. ci günü geri eski halime dönüyorum fıs diye fısıyom yani balon misali...allah yardımcımız olsun sağlık sıhhat versin bizlere inşallah bakalım bu çocuk hasreti bize daha neler yaşatacak

ah harzem bacım aynen dediin gibi olsam zamanında sancısınada şişine razıyım yok bide bende sinir yapıyor napalım Allah büyük inşallah bebişlerimiz olurda çektiklerimizi hoşbitebessümle anarız artık

kızlar bende tedavi olalı 1 ay olcak transfer 11. gün adet oldum yani kanama oldu vaktinden önce 7 gün sürdü birhafta normal gezdim sonra gene kananmam başladı ve bugün 6. gün hala kesilmedi az az ama devamlı kanama oluyor bu tedavi bendede düzen bozdu

kızlar dualarınıza ihtiyacım var ya yarın ya da pazar transferim var Allahım nolur mucizeni göster birkere daha yarabbim

kızlar merhabalar uzun zamandır girmiyorum nasılsınız ne var ne yok işten ayrıldım evde internetim yok malesef tedavisi başlayanların allah yardımcısı olsun her dualarımda varsınız hepimiz iiçin dua edyorum ha bu arada tek bebeğim olacak nasipse 3 transferden 1 tanesi tutmuş doktorum ve ben şaşırdık değerim yüksekti hayırlısı böyleymiş demekki öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın

mawii nasılsınnn canımm ? nasıl gdiiyor hamielilk?

kıslar yarın dr randevumuz var içimde de korku kalp atışlarını duymamız gerek yarın karından bakılıcak ve gene hiç şuan ilgi alakama girmeyen ikizmi sorusu yanıt verecek..

zamancım inşallah seni en yakın zamanda mucize yakalar canım.. benimde 4-5 ay baya şaşmıştı negatif denemeden sonra

iyi gidiyor canım 7. haftaya girdim kalp atışlarını duydum haftaya cumaya tekrar kontrolüm var nasipse bulantılarım azaldı ama tansiyonum çok düşük senin deerin kaçtı kesede görmüşlerdir kaç tane oldugunu doktor bişi söylemedi mi beim 4 haftalıkken ilk keseyi gördüğümüzde tek dedi ama şaşırdı ikiz bekliyordum dedi bende aslında şaşırdım ikiz bekliyordum senin kaç tane tarnsfer oldu hayırlısı olsun senın nasıl gidiyo

3 tane koyuldu benim 10.gün 35.6, 12.gün 95.6 14.gün 216 22.gün 3731 beta hcg
ben 5 artı 4 gittim karından bakıldı kese gözüktü içind yolk kesesi gözüktü ama da kalp atışları duyulmaz dedi doktor karından oldu içinmi yoksa da o zaman başlamıyormu diye bilmiyorum.. altan baksak görürürz dedi ama ben vajinismus hastasıyım baktıramam yani..
7.haftam yaırn oluyor yarın çagırdı kalp atışları için canım ınşallah görürürz.. doktor tek oldu kesin değil bişi da görüyorum ama tam net kalp atışlarında belli olur dedi..
degerlerim çok yüksek değildi ama dedim, oda ne ilgisi var ama hep ikiden fazla katlanmış dedi yarın belli olucak ama önemli değil tek olsun saglıklı olsun.. kalp atışlarını sen ne zaman duydun canım ?

buaraad ebnim bulantılar 6.haftadan sonra başaladı şekerim yaa ama sadece sabahları yerdemiyim gökteyim anlıyamıyorum o anda.. zaten sürekli yatıyorum annem bakıcak 4 ay bitene kadar bayrama kadar yani
inşallah buradaki tüm arkadaşlarında başına olsun canım

slm arkadaşlar bir yıllık evliyim ve bir hafta oldu eşime test yaptırdık ve hiç sperm bulunamadı bu testin yanlış çıkma olasılığı varmı...tek kelimeyle yıkıldım....

arkadaşlar birde eşimde kasık fıtığı varmış sperm bulunamamasının sebebi bu olabilirmi lütfen biri cevap yazsın lütfen..

kasık fıtıgı dediler benim eşimede ama megersem inmemiş testismiş canım eşim 13 yaşıunda ameliyat olmuş tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım
sen neden hemen böyle cabucak öğendiniz daha çok yenisiniz? birde ne yazıkki bu testlerin yanlış çıkma ihtimali milyonda bir .. o gün ilişkiye girmiş bile olsanız pehrizle değil illa çıkması gerekiyordu

eşimde kasık fıtığı çok önceden varmış çoçukken doktora götürmüşler küçük demiş doktor ve ameliyat etmemiş..ilk kez doktora gittim bebek istiyoruz diye beni muane etti normal birde eşinden test alalım dedi sonuçların hepsi sıfır rabbim o günü bana yaşattı kimseye yaşatmasın bizede devasını versin...

3 tane koyuldu benim 10.gün 35.6, 12.gün 95.6 14.gün 216 22.gün 3731 beta hcg
ben 5 artı 4 gittim karından bakıldı kese gözüktü içind yolk kesesi gözüktü ama da kalp atışları duyulmaz dedi doktor karından oldu içinmi yoksa da o zaman başlamıyormu diye bilmiyorum.. altan baksak görürürz dedi ama ben vajinismus hastasıyım baktıramam yani..
7.haftam yaırn oluyor yarın çagırdı kalp atışları için canım İnşallah görürürz.. doktor tek oldu kesin değil bişi da görüyorum ama tam net kalp atışlarında belli olur dedi..
degerlerim çok yüksek değildi ama dedim, oda ne ilgisi var ama hep ikiden fazla katlanmış dedi yarın belli olucak ama önemli değil tek olsun saglıklı olsun.. kalp atışlarını sen ne zaman duydun canım ?

canım 4. hafta kese vajinal ultrasonda görüldü 6. haftada kalp atışları karnımdan duyuldu yani doktor öle dedi ben duymadım ama herşey iyi gidiyor yok problem dedi yani kalp atışları 6. haftada duyuluyor kese içinde kese olabilime ihtimmali kalp atışlarında anlaşıyo doktor belki görülebilir demişti tekmiş ama sağlıklı allaha şükür sende duyarsın kalp atışlarını gönlünü ferah tut sen

eşimde kasık fıtığı çok önceden varmış çoçukken doktora götürmüşler küçük demiş doktor ve ameliyat etmemiş..ilk kez doktora gittim bebek istiyoruz diye beni muane etti normal birde eşinden test alalım dedi sonuçların hepsi sıfır rabbim o günü bana yaşattı kimseye yaşatmasın bizede devasını versin...
Canim neler hissettigini cok iyi anliyorum.Ayni sorun bizdede var.bizimde sonuc 0 cikti.ve henùz nedenini bilmiyoruz.allah yardimcimiz olsun

Canim neler hissettigini cok iyi anliyorum.Ayni sorun bizdede var.bizimde sonuc 0 cikti.ve henùz nedenini bilmiyoruz.allah yardimcimiz olsun

gülencim mawicim sizlerin bu haberlerini okuyunca çok seviniyorum inşallah bizdede sizinkiler gibi tatlı heyecanlar olur bu arada taransferi olan arkadaşımında allah yardımcısı olsun

Back
X