Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız
harzem dediğin gibi inşallah olurum bu ayın 27si gibi gidicez ama tarih belli degil inşallah 30 unda gideriz çünki ben hala olmadım bugün dra gittik baktı kese yok dedikaydirigubbakcemile3 sonra bende olması zaten imkansız dedim belli olmaz dedi 15 yıllık meslek hayatımda neler gördüm illa kandan gebelik testi istedi onuda yaptırdık tabiki sonuç negatifdelikafadulden neyse sonra beni aradı dipro diye bir igne var onu al kullan dedi anam iğne piyasadan kaldıralı 1 yıl olmuş drun haberi yok yabide ünlü bi hastanenin dru lafta neyse hap almaya başladım olmak için inşallah şu 2 gün içinde olurumda temiz temiz gider gelirim dua edin kızlar regli olim hepinizden dua bekliyorum

selam kızlar nasılsınız
harzem dediğin gibi inşallah olurum bu ayın 27si gibi gidicez ama tarih belli degil inşallah 30 unda gideriz çünki ben hala olmadım bugün dra gittik baktı kese yok dedikaydirigubbakcemile3 sonra bende olması zaten imkansız dedim belli olmaz dedi 15 yıllık meslek hayatımda neler gördüm illa kandan gebelik testi istedi onuda yaptırdık tabiki sonuç negatifdelikafadulden neyse sonra beni aradı dipro diye bir igne var onu al kullan dedi anam iğne piyasadan kaldıralı 1 yıl olmuş drun haberi yok yabide ünlü bi hastanenin dru lafta neyse hap almaya başladım olmak için inşallah şu 2 gün içinde olurumda temiz temiz gider gelirim dua edin kızlar regli olim hepinizden dua bekliyorum

Zamancım aman domuz gribine dikkat et canım. Aslında seyahat etmek su ara biraz tehlikeli diyebilirim. Allaha emanet ol canım...

kızlar nasılsınız hiç giremiyorum canım sıkılıyo bu yüzden ama fırsatım olmuyo

selamınaleyküm bacılar....miraç kandilimiz mübarek olsun rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı dileklerimizi kabul etsin günahlarımızı bağışlasın bizlere sağlık sihhat mutluluk huzur dolu bir ömür versin inşallahhhh

dünkü gibi yine ben ilk geldim kimseler uğramıyor artıkın topiğimize ama yaz ayları diye herkes tatilde diye düşünüyorum ama yinede bir selam verin ne yapıyosunuz ne ediyonuz bir haber verin ayol ...gelincik arkadaşımızdan haber yok galiba tedaviye başlayacaklardı bu ayda gelir haber verir umarımbizleri merakta koymaz....banbanda bir gitti pir gitti ...düşündüm taşındım demirbaş olarak galiba birtek ben kalacam bu topikte ona karar verdim

inşallah canım dualarımız kabul olur......dün nazmiyenin başka bir topikte mesajını gördüm transferi olmuş ayın 15.de 26 test günüymüş ama bize gelip söylemedi açıkçası kırgınım ona dün ve önceki günler yazmış oraya bu topiğede yazabilirdi.ama neyse kendi bilir belkide sonucu öğrenince yazacaktı inşallah hayırlısıyla hamiş kalır bize mutlu haberlerini verir

Insallah transferi gerçeklesen bütün arkadaslarimizin hamile haberini aliriz.
2,5 aydir randevumuzu bekliyoruz ürologa. 4 gün kaldi. Esimin azosperm nedenini ögrenmek için gidiyoruz. Insallah esimde sperm üretimi var sadece bir tikanikliktan çikmiyorlar.
Cuma günü aile doktorumu görmeye gittim kendim için bu konu açildi sordu esimin durumunu henüz urologa gitmedik dedim ve ona sordum ki sperm üretimi olmasa onu tekrar dûzene koyabiliriz mi ilaçla doktor bana hayir dedi :((((( çok bozuldum;
Yani testiste sperm üretimi yoksa onu normala getirmek imkansiz dedi.
Sizce dogru mu ?

slm canim nasilsin gorusmyeli
demek doktor oyle dedi ha,simdi siz okadar ilac kullaniyosunuz insallah bi faydasini gorursunuz
bu arada seninde kadilin mubarek olsun
dun esim netten bakti tibulus alcakti geri vargecti baska bi bio magazasi var oraya sorcam geenlerde birine sordum 44 euro dedi ,bende bune ya dedim nette bile cokca ucuz canim ,bide diger kullandiginiz ilaclar ne ise yariyo, onlarda hep vitaminmi, sen alirken heralde hep sordun ne oldugunu
bende alcam esim icin insallah faydasi olur, sen hepsini bio magazasindanmi aldin

Selam canim.
Doktor öyle dedi canim o sadece generaliste.
Ûrologa persembe aksami gidicez. Insallah iyi geçer ve olumlu olur.
ben ilaçlari internetten güvenemedim o yüzden bio magazasindan aldim bir kismini eczaneden ve parapharmacie'den.
Tribulus içinde 60 kapsül günde 2 yani bir ay gidiyor 28€ aldik bio magazasindan.
Birde doktoruma dedim ki biz türkiyede tedavi gormeyi düsünüyoruz mikro tese için; Doktor bana dedi ki ben türkiyedeki doktorlari bilmem ama fransa avrupada birinci gelmis tüp bebekte ve burda çok iyi doktorlar var dedi doktorum.

evet seninde gunune az kaldi doktor ne dicek bakalim size
biz daha once interneten aldik 23 euro 120 kapsuldu 2 ay gidiyodu
bikac yere sorcam bakalim fyatlar ne olcak
senin esiyin kullandigi ilaclari yazdim bulabilirsem bende alcam insallah
canim o doktorun bence cokta iyi bilmiyo, ben buranin urologlar baskanina gittim is yeri sanzelizde o bile bizi turkiyey gondermeye calisiyo ,ben sizin yerinizde olsam turkiyede yaptiririm dedi, ve bundan onceki tup bebek merkezinde doktor esime mikrotese ben yapmam dedi, oysa turkiyede kac doktora mail gonderdiysem ,bu durumda kesinlikle mikrotese uygulanmasi gerek biz yapariz dedilr
artik ben burdaki doktorlardan cok sogudum guvenmiyorum vede cok bilgileri oldugunu zannetmiyorum ,bence turkiye daha yi bu konuda

Bende senin gibi düsünüyorum.
Senin gittin ürolog ismi ne ? Paris'te çok ünlü bir ürolog var Edouard AMAR; Bilmem duydun mu ben internetten bakarken tesadüffen gördüm.
Ben birde Lyon'da bir ürologa gidicem çok iyi diyorlar agustos sonu randevumuz.
Ama ilk önce bitkisel ve kürlerle çaresine bakmak istiyorum mikro tese basvurmadan önce.

bilmiyorum senin dedigin doktoru duymadim yada rastirmak gerekiyo ,fransizcam cok olmadgi icin fazlada arastiramiyorum,gerci burdan sogudum bastan beri istemiyodum ,artik turkiye kesin oldu
benim doktorun ismi Dr. Vincent Izard dalinda ne kadar iyi oldugunda acicasi bilmiyorum kac yerde calisiyo ,ve parisin en iyi yerinde is yri var
bende aynen oyle dusunuyorum esim obur ay izine gitcem kaan beyden randovu alcam ,daha tedavi hemen olamayiz, bende diyorum tedaviye kadar ilac kullan ,yine bi fayda olmazsa ,mikrotese oluruz diye
siz gitcekmisiniz kaan beye

Biz eylül sonu ekim'de türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz tatil için. O arada kaan beye gideriz önceden randevu alirim en azindan kaan bey ilaç veriyor o yüzden onu görmemizde bir faydasi olur.
Ama ilk önce esimin sonuçlari onemli ürolog esime bir takim tahlil yaptirir (testesteron, fsh, lh,....) bakalim ne çikacak ve azosperminin gerçek sorununu ögrenmedikten sonra su an birsey diyemem.
Ama mutlaka kaan beye gideriz türkiyeye gidersek.

Edouard AMAR'in özel muayenesi PARIS 016'da. Birde onunla görüsün. Istersen esine ismini ver kendisi arasin bir konussun bakalim de diyecek. Belki bir faydasi olur. Kendisi hem ürolog hem androlog

kaan beye ben daha onc mail atmistim ,dedi ,izine geldiginizde gelin size 6 ay ilac tedavisi veririm olmadi mikrotese demisti, gelirkende su su testleri yaptin gelin dedi
esim 11 tane test yapti bide ekografi var onu yapcak ,onlarin sonuclaruini goturcez
bu dedigin doktoru bi soyleyim esime, arasin yada erken randovu verirse aliriz artik

hangi testleri dedi size isimlerini bana yazarmisin. Az degilmis baya varmis. Ilk önce ilaç sonra mikro tese o yüzden ben kaan beye gitmek istiyorum. Hemen mikro tese yaptirip hayal kirikligina uramak istemiyorum. Kendimize bir sene müddet veriyorum. Yeni evliyiz bir yil daha olmadi esimin azosperm oldugunu 2,5 ay oldu zaman kaybetmek istemiyorum ama acelede etmek istemiyorum;

Back
X