Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız ?bahar ben tenkürüyü aldım bugün bana nasıl kullandığını yazarmısın sende kullandınmı?

selam canım kusura bakma geç gördüm yazını...
iyiyim ben canım yemeği yedik kocişle sohbet ediyorduk...
canım bu tenktürü 1 tatlı kaşığı, 1 çay bardağı suya karıştırılarak, günde 3 kez aç karnına içiliyor...
1 şişe yaklaşık 1 ay gidiyor...
erkekler 1 ay kullanıp 1 ay dinleniyor...
yani 1 şişe 2 ay etkisini gösteriyor...
benim kociş 1 şişe bitirdi 1 ay dinlendi şimdi 2. şişeye geçti...
bayanlardada adet bittikten sonra başlanıyor kullanılmaya...
adet dönemi kullanılmıyor kanamayı aşırı arttırdığı için...
adet olmadan 1 hafta önce bırakılıyor gebelik oluştuysa düşük olmasın diye...
sonra erkekler gibi 1 ay ara verilip tekrar başlanıyor...
ben kendimde kullanıyorum...
inş şifa olur hepimize
sen nasılsın heyecan var mı inan bende çok heyecanlıyım sizin için...
inş yarın güzel haberler alıp halaya başlarız

selamun aleykum kızlarrrrrrrr
babamlardan yenı geldım gecmısı okuyayım

cnm uzuldum ama ne yapalım bu sıfrıdan kurtulamadık
allhım o testtı rakamlarla doldugunu gostersın inşllh
aleyküm selam canım hoşgeldin...
oku canım ben burdayım biraz daha...
sagol cnm sen nasılsın sukur geldın topıge ınankı bı kısıyı gormesek hemen arıyor gozlerımız
bız kaderlerı bırbırıne benzeyen arkadaslarız cnm
bahar cnm tenkur ne ıse yarıyor sperm arttırıcımı cıkıs yapıcımı
aleyküm selam cnm hoşgeldin
nasılsınnn
ıyım ne olsun cnm babamlardaydım yegenımle oynadım bazen ıc cektım geldım
sen nasılsın tatlım

Son düzenleme:

bende iyiyim canım dediğin gibi şükür kavuştum size
evet canım inş 2012 bize bebişlerimizi getirir
bundan sonra hep sevinçlerimizden bahsederiz...
canım bu tenktür hormonları dengeliyormuş...
bizim hormonlarda bi sorun yok ama yinede bi umut kullanıyoruz işte...

rabbım butun kullanılan ılacları bıtkılerı bızlere sıfa etsın sonuc alalım

ıyım ne olsun cnm babamlardaydım yegenımle oynadım bazen ıc cektım geldım
sen nasılsın tatlım[/QUOTE]

ah cnm 2012 de hepimizin bebeişleri olur inş..
bende iyiyim cnm yemeğimizi yedik oturuyoruz
ferihayı izliyorumm bi taraftann
yarın kayınvalidemler bize geliyo biraz evle uğraştım bugün
öle işte tatlımm

bence gayet iyi fsh düşmesi canım.
vucut cvp veriyor. bakalım kaan hoca ne diyecek. hayırlsıı ile gelsin cevabı.
tabiki canım rabbim dermansız dert vermesin inşallah bizde bu sınavı alnımızın akı ile geçip evlatlarımıza kavuşacağız inşlalah.
senden de allah razı olsun canım benim.
sende itiki varsın.

aleyküm selam canım hoşgeldin .nasıl iyi geldimi gezmek

cok ıyı geldıde bıde yegenımın o tatlılıgı benı benden aldı benımde olsun deyıp durdum ıcımden
cnm ozelıne yazı yazdım gordun mu

teşekkür ederim canım benim eltimde romanyalı kendisine okutturdum ve bilgisayardan çevirisini de yaptım .sağolsun irem arkadaşta dişçiden gelmiş o şekilde anlattı biraz ama ben onu çok yormak istemedim.nede olsa burda bizim öğretmenimiz var.canım benim tekrar teşekkür ederim .Allah razı olsun inşallah bende size yarın güzel haberler vererek sizleri mutlu ederim

ya kızlar aşkolsun esma'ya halay çekmemişsiniz.sperm çıkmamış olabilir ama fsh düşmüş buda çok iyi bir haber.hadi tutun ucundan:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

eseslim nasılsın canım kayseriye taş göndermiştim iadeli taahütlü ulaştımı eline yoksa iademi gönderdin

tuttum kızzzzzzzzzzzzzzzzz

bizbize kaldık tatlım.mesajını aldım bendende sana geldimi?senin halayını ne zaman çekiyoruz tatlım.sende tenkürü almadınmı?benim bugün elime ulaştı inşallah şifa olur.sağolsun arkadaş kendisi getirdi.romanyadan getirtiyormuş.bitkisel bir ilaç.hem erkek kısırlığında hem bayanda kullanılıyormuş

geldı tatlım senı kaydettım
bız yılbasından sonra bır ıkı hafta ıcınde test yapıcaz bakalım ne cıkacak sızede yarın bol spermlı bı gun dılerım

cnm benım esım geldı yemek hazırlıyım ona saat 10 dan sonra gırerım topıge gorusuruz

geldı tatlım senı kaydettım
bız yılbasından sonra bır ıkı hafta ıcınde test yapıcaz bakalım ne cıkacak sızede yarın bol spermlı bı gun dılerım

canım şimdi ne öğrendim biliyormusun eşim yarın yılbaşı olduğu için taksim çok kalabalık olur diye bugün gitmiş test yaptırmış.pazartesi günü sonuç çıkacakmış.neyse ben bugün hiç uyuyamayacaktım sağolsun beni düşünüp yarın gezeriz bugün gittim işimi hallettim dedi.Allah'ım heyecandan kalbim duracak hadi şimdiden benim içinde halay çekelim iyi yada kötü sonuç ne çıkarsa ben halay çekmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…