selam kızlar nasılsınız ?bahar ben tenkürüyü aldım bugün bana nasıl kullandığını yazarmısın sende kullandınmı?
selamun aleykum kızlarrrrrrrr
babamlardan yenı geldım gecmısı okuyayım
selamun aleykum kızlarrrrrrrr
cnm uzuldum ama ne yapalım bu sıfrıdan kurtulamadıkben geldim kızlar herkesin cuması mübarek olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin.
bizim yine sıfır kocaman bi sıfır................................................................
bu ay ben kendimi toparlayıp hayata tutundukca bütün umutlarım yitip gidiyor.
sabah kalktık kocaman bi akvaryumumuz var bizim minicik minik balıklarımız var neyse sabah kalktım mutfaga gittim iki balık dogurmuş bir sürü yavru bi işaret Allahım dedim.ama yok yine sıfır aldık.cok doluyum eşim evde yoksa bi ağlayasım var o evde salamıyorum kendimi.
artık oda evlatlık mı arasak demeye başladı.ne olacak böyle :2::2::2::2::2:
sagol cnm sen nasılsın sukur geldın topıge ınankı bı kısıyı gormesek hemen arıyor gozlerımızaleyküm selam canım hoşgeldin...
oku canım ben burdayım biraz daha...
ıyım ne olsun cnm babamlardaydım yegenımle oynadım bazen ıc cektım geldımaleyküm selam cnm hoşgeldin
nasılsınnn
sagol cnm sen nasılsın sukur geldın topıge ınankı bı kısıyı gormesek hemen arıyor gozlerımız
bız kaderlerı bırbırıne benzeyen arkadaslarız cnm
bahar cnm tenkur ne ıse yarıyor sperm arttırıcımı cıkıs yapıcımı
bende iyiyim canım dediğin gibi şükür kavuştum size
evet canım inş 2012 bize bebişlerimizi getirir
bundan sonra hep sevinçlerimizden bahsederiz...
canım bu tenktür hormonları dengeliyormuş...
bizim hormonlarda bi sorun yok ama yinede bi umut kullanıyoruz işte...
amin canım benim inşallah hep birlikte yüzümüz gülsün inşallah.fsh sonu cıkmış eşimin şimdi netten baktım fsh 16 ya düşmüş en son 18 di.bu iyi bişey mi acaba?
eseslim sağol canım benim sonuç sıfır napalım bizim sınavımız bu şimdi sıfır alıyoruz ama belki yükseltiriz.(umudum cok zayıfladı bu ay)tutunacak bir dal buldukca hep dallarım kırıldı.inşalla sizinkiler kırılmaz.bak kendimi oyalayacak bir dal daha buldum fsh 16 ya düşmüş.mesaj attım kaan hocaya bakalım ne diyecek.inşallah bu deger olumlu bişeydir.Allah razı olsun hepinizden siz olmasaydınız ne yapardım ben.
aleyküm selam canım hoşgeldin .nasıl iyi geldimi gezmekselamun aleykum kızlarrrrrrrr
aleyküm selam canım hoşgeldin .nasıl iyi geldimi gezmek
selam canım kusura bakma geç gördüm yazını...
iyiyim ben canım yemeği yedik kocişle sohbet ediyorduk...
canım bu tenktürü 1 tatlı kaşığı, 1 çay bardağı suya karıştırılarak, günde 3 kez aç karnına içiliyor...
1 şişe yaklaşık 1 ay gidiyor...
erkekler 1 ay kullanıp 1 ay dinleniyor...
yani 1 şişe 2 ay etkisini gösteriyor...
benim kociş 1 şişe bitirdi 1 ay dinlendi şimdi 2. şişeye geçti...
bayanlardada adet bittikten sonra başlanıyor kullanılmaya...
adet dönemi kullanılmıyor kanamayı aşırı arttırdığı için...
adet olmadan 1 hafta önce bırakılıyor gebelik oluştuysa düşük olmasın diye...
sonra erkekler gibi 1 ay ara verilip tekrar başlanıyor...
ben kendimde kullanıyorum...
inş şifa olur hepimize
sen nasılsın heyecan var mı inan bende çok heyecanlıyım sizin için...
inş yarın güzel haberler alıp halaya başlarız
bizbize kaldık tatlım.mesajını aldım bendende sana geldimi?senin halayını ne zaman çekiyoruz tatlım.sende tenkürü almadınmı?benim bugün elime ulaştı inşallah şifa olur.sağolsun arkadaş kendisi getirdi.romanyadan getirtiyormuş.bitkisel bir ilaç.hem erkek kısırlığında hem bayanda kullanılıyormuştuttum kızzzzzzzzzzzzzzzzz
bizbize kaldık tatlım.mesajını aldım bendende sana geldimi?senin halayını ne zaman çekiyoruz tatlım.sende tenkürü almadınmı?benim bugün elime ulaştı inşallah şifa olur.sağolsun arkadaş kendisi getirdi.romanyadan getirtiyormuş.bitkisel bir ilaç.hem erkek kısırlığında hem bayanda kullanılıyormuş
geldı tatlım senı kaydettım
bız yılbasından sonra bır ıkı hafta ıcınde test yapıcaz bakalım ne cıkacak sızede yarın bol spermlı bı gun dılerım
cnm benım esım geldı yemek hazırlıyım ona saat 10 dan sonra gırerım topıge gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?