Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay duygulandırdın kız beni inşallah fsh düşmesi bari olumlu bişeydir.umut yokta kırıntısı olsa bari diyorum artık.
of of bi sperm cıkaydı ne iyi olacaktı ama olmadı yine.
inşallah bizden cıkmayanlarda sizden cıkar bir sürü sperminiz olur canım benim.

inşallah canım canım benim dışarı çıkış olmaması içeride de üretim olmadığı anlamına gelmez.inşallah rabbim hem sperm hemde bebişlerimizi tez zamanda göndersin bizlere

tamam canım afiyet olsun nihayet gül yüzünü gördüm tahmin ettiğim gibisin kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş.
tesekkur ederım cnm bende senı cok merak edıyordum senındekalbını guzellıgı yuzune vurmus
aynı soz oldu ama dogrusu bu tatlım sen kac yasındaydın ben 29

oh pazartesı bakalım ne olacak halaya devam pazartesı ınşlllh

inşallah canım canım benim dışarı çıkış olmaması içeride de üretim olmadığı anlamına gelmez.inşallah rabbim hem sperm hemde bebişlerimizi tez zamanda göndersin bizlere

amin amin evimiz bebek koksun inşallah.
bizimde eşimle iyice moralimiz bozuldu.ona yarın için süpriz pasta yapsam ne yapsam acaba diye düşünüyorum.

inşallah canım çok heyecanlıyım.40gün 40 gece halay çektiricem size

teşekkür ederim birtanem 81 doğumluyum bir ay sonra 30 bitiyor.

teşekkür ederim birtanem 81 doğumluyum bir ay sonra 30 bitiyor.
cıksında cekelım halayları oh oh oh ohhhhhhhhhhhhhhh
allh saglıklı yas buyuklugu versın tatlım bende
ınan kı hepınızı cok merak edıyorum sukur senı gordum darısı dıgerlerın basına

amin amin evimiz bebek koksun inşallah.
bizimde eşimle iyice moralimiz bozuldu.ona yarın için süpriz pasta yapsam ne yapsam acaba diye düşünüyorum.

canım hiç sorma bende eşime yarın için ne süprizler yapmıştım güçlü kuvvetli olsun diye
bende dayanamadım pastayı kestim elime sağlık çok güzel olmuş.haşhaşlı çikolata soslu kek .yoksa ben kendimemi süpriz yapmışım anlamadım
kızlar kociş hakkını kaybetti gelin hep beraber ziyafet çekelim

bende cay ıcıyorum
caylarda benden olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pastaya bayılırım eeeee bı dılım alayım barııııııı

ay ne iyi olur valla aslında hiç uğraşasımda yok sırf o güzel şeyler yesin diye yapıcam.
bu tenktürden bende mi alsam ne yapsam ne dersiniz kızlar?

ay ne iyi olur valla aslında hiç uğraşasımda yok sırf o güzel şeyler yesin diye yapıcam.

bence esınınle konus oyle kara ver tatlım

Son düzenleme:
bence esınınle konus oyle kara ver tatlım

canım kusura bakmayın pastadan tentüre atladım kafam cok dagınık bu hafta.
kaan hocadan cevap gelsin bakalım ne diyecek ona göre karar veririz .cemrecim siz kullanıyomusunuz ne aşamadaydınız ben hatırlayamadım canım

canım ben çok araştırdım prospektüsünü inceledim .iktidarsızlığa ,kadın ve erkek kısırlığına frengi ,bel soğukluğu,aklınıza her ne cinsel rahatsızlık geliyorsa tedavi ettiğini ve nasıl kullanılacağını yazıyor.aynı zamanda hormonları uyararak kısırlığı gideriyormuş.çünkü hormonlar çalışmazsa sperm ve yumurtada üretilemiyor..aslında tavşancıl otu dediğimiz branca ayı demekmiş bu otun tohumu çok uyarıcıymış ve kısırlığa çok iyi geliyormuş.şimdilik aklımda kalanlar bunlar..istersen sende alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…