Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hepinize iyi geceler allah rahatlık versin öpüyorum hepinizi en kocamanından

tamam pekı,cnm allah rahatlık versın.cok opuyorummm :)

canım benim söylediklerini hakediyormuyum bilmiyorum çok teşekkür ederim senin yüreğinin büyüklüğüne yaklaşamam inan çünkü bir başkasını övmek iyiliğini görmek ve bunu dillendirmek kolay değildir. mütevazilik yüce gönüllü olduğunu gösteriyor. inşallah hayırlı sağlıklı güzel evlatlarımız olur ister doğuralım ister doğurmayalım benim için bunlar önemli değil önemli olan; yüreğimizden bir parça büyütmek benim gibi eşim gibi birini büyütmek, iyiliği öğretmek güzelliği göstermek imkanlarımı paylaşmak yavrum olsun benim olsun... bu işte tek derdim.

inşallah canım. en çokta 3 çocuğun şuan sıcak bir yuvada olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor.

merhaba canım
sıfır olması üzmesin seni diyeceğim ama biliyorum üzüleceksin ( ama ağlama göz yaşları canımı acıtıyor ( aslında evlatlık almakta en az bebek doğurmak kadar zor. öyle aşamalardan geçiriyorlarki kendi çırıl çıplak hissediyorsun en özel anılarına kadar soruyorlar yani evlatlık almak için iyi düşünüp öyle başvurmalı yani her yönden o duruma hazır olamk gerek. biz başvurduk sıraya girdik sabırla bekliyoruz etrafımızdaki herkesle azo durumunu ve evlatlığı rahat rahat konuşabiliyorolmanız gerek çünkü bizi araştırıken eşe dosta akrabaya komşuya patrona amire iş arkadaşına herkese soruyorlar o çocuğu gerçekten hakediyormuyuz ona iyi bakabilecekmiyiz daha aklıma gelmeyen bir sürü ayrıntı ( bu sebeple iyi düşünün kırılmadan üzülmeden yıkılmadan u yola çıkmalısınız. nacizane paylaştım ne olur yanlış anlama amacım akıl vermek değil sadece azospermi olmak bir kader bunu kabul edebildiğimiz sürece mutlu oluruz demek istiyorum. seni öpüyorum canım sakın ağlama Allah herşeyin hayırlısını bilir,onu verir.

test yaptırdığınızı bilmiyordum :)) canım belkide şuan spercikler bulundu ve donduruldu olamaz mı yani :)) yeni yıl ikramiyen bu olur inşallah :))

inşallah canım canım benim dışarı çıkış olmaması içeride de üretim olmadığı anlamına gelmez.inşallah rabbim hem sperm hemde bebişlerimizi tez zamanda göndersin bizlere

amin canım,inşallah yuvalarımız çocuk sesleriyle şenlenir.

hoşgeldin canım eseslimle buluştun değilmi?ne güzel epey bir sohbet etmişsindir.canım eşini bence bekletme biz her zaman seni bekleriz

2012'nin en güzel annelerine Günün ilk yılın son günaydını benden olsun bugün.Yaşasın bugün herkesden erken uyandım o kadar da uykucu değilmişim demek.Evet canım benim dün buluştuk eseslimle güzel oldu sahiden de sen de dahil birçoğunuzun kulağını da çınlattık hani.Dedikodu yaptık yani:))Burdaki herkesin (eseslimle test ettim onayladım)gönlünün güzelliği yüzüne yansımış.Gördüklerim görmediklerimin garantisidir:))Ve ALLAH'IM bu güzel yüreklerin mükafatını verecek bir gün inanıyorum.Sevince çevrilmedik hiçbir keder bırakmayacak inşallah yüreklerimizde.yILIN İLK MUTLULUĞUNU DA SENİNLE PTESİ yaşayacağız inşallah...
Şimdiden hepinize huzurun ve mutluluğun evinizden eksik olmadığı büyüyen geniş ailenizle çooook mutlu uzuuun yıllar diliyorum....

Günaydın fıstık nasılsın.Nasıl Kayseri sabahına uyanmak?Benim de eşim gitti bugün mesaiye ayrıca akşam da geç geldi iyi ki beklememişim yani.Siz naptınız akşam göremedim seni yoruldun uyudun sanırım.Kahvaltı edecem biraçzdan gel hadi bisürü çay yaparım sana.Börek de yaparım:))

günaydınnnnnn canlarımmm
bugün kayseri çooook soğuk...
ben yine burdayım akşama kadar
güzel bir hafta sonu geçirin kocişlerle inşallahh

günaydın canımm
kayseri bugün çooook soğuk canım şöyle bir camı açtım da buz buz resmen..
dün evet 6 da yattım 9 da kalktık foruma gittik yemek yedik tekrar geldik otele oturduk biraz sonra yattık.
şimdide eşim yine gitti ben yanlızım .
4-5 e kadar yanlızım sende mi yanlızsın ?
gerçekten miii çay yaparmısınn bana

eseslim nasılsın canım kayseriye taş göndermiştim iadeli taahütlü ulaştımı eline yoksa iademi gönderdin

evet canım ulaştı bende gödnerdim sende aldın sanrıım o taşlardan

canım ya kociş sana süpriz yapmış. hadi pazartesi bol bol halay çekicez 2012 ilk spermleri sizden gelecek inşallah.
sonrada biz 40 gün 40 gece halaylar çekeceğiz inşallahhh.
eve gideyim hasta olmazsam çoook dua edicem sana canım benim.

kız hee yapmam mı ben şu an yeşil çay içiyorum ama birazdan çaysarım içeriz bardak bardak sıcak sıcak mis kokulu. gerçekten gelip alayım seni benimde eşim yok

canım benimmm iyi kalpli arkadaşım
dün okudum güzel bir gelişme olduğunu ama yazamdım.
inşallah 3 ay sonra sana da dünyalar tatlısı bir evlat gelecek. siizn sıcacık yuvanızda mutlu huzurlu büyüyecek. size hayırlı evlat olsun inşallah.
o kadar hayırlı birşey yapıyorsunuz ki o evlatların hürmetine siizn kendi evlatlarınızda gelecektir inşallah.
evet kesinlikle azolu olmak kader anlımızın yazısı. bunu veren allah tevekkül ediyoruz. sabırla bekliyoruz.
çok zorlu süreçler ama inşallah sonunda hepimiizn yüzü gülecek ben buna çok inanıyorum

kız hee yapmam mı ben şu an yeşil çay içiyorum ama birazdan çaysarım içeriz bardak bardak sıcak sıcak mis kokulu. gerçekten gelip alayım seni benimde eşim yok

yok canım sen buraya kadar yorulma sen tarif edersen bende gelirim.
yada işin yoksa foruma gider gezeriz sen bilirsin ben ikisinde uyarım canım benim.

yok canım sen buraya kadar yorulma sen tarif edersen bende gelirim.
yada işin yoksa foruma gider gezeriz sen bilirsin ben ikisinde uyarım canım benim.

Fıstık sen bulamazsın burayı kaybolursun mazallah kocana ne cevap veririz ya da daha önemlisi biz naparız sensiz.Arıyom ben seni şimdi

gunaydın cnlarım hepınıze mutlu bı gun dılerım

Bacılar topik baya hareketli kalmak isterdim ama çok yorgunum hepinize hayırlı geceler
zamancım evlılık yıldonumun kulu olsun seneye bebısınle kutla ınşllh cnm

ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur tatlım aynen sanada mutlu huzurlu bebıslı bı yıl dılerımmmmmmmmmm

iyim canımcım çok şükür sen nasılsın ?
inşallahh canımcım bir gün seninlede görüşebilirz.
face olsaydı seninde güzel güzel görseydik seni.
bende seni yerimmmmm

iyim canımcım çok şükür sen nasılsın ?
inşallahh canımcım bir gün seninlede görüşebilirz.
face olsaydı seninde güzel güzel görseydik seni.
bende seni yerimmmmm

cnm msn varsa ozelden gonder bende kayıt yapayım senı tatlım
veeeeeee senı goreyımmmmm sende benı

canım benim inşallah dediğin gibi yılın ilk mutluluğu benim olur ve ardınca hepiniz gelirsiniz.canım yüreğin güzel olduğu için bizimde güzelliğimizi görüyorsun inşallah rabbim seninde güzel yüreğinin mükafatını kat ve kat verecek.sana da yeni yıl sağlık mutluluk huzur bereket bol bol sperm ve getirsin

günaydınnnnnn canlarımmm
bugün kayseri çooook soğuk...
ben yine burdayım akşama kadar
güzel bir hafta sonu geçirin kocişlerle inşallahh

Günaydın cnmm
aman dikkat et kendine tatlımm üşütmee
ne zaman dönüyosun evine cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…