Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
test yaptırdığınızı bilmiyordum :)) canım belkide şuan spercikler bulundu ve donduruldu olamaz mı yani :)) yeni yıl ikramiyen bu olur inşallah :))

amin canım,inşallah yuvalarımız çocuk sesleriyle şenlenir.[/QUOTE]

herdemk canım inşallah ağzından çıkanlar dua hükmüne geçer rabbim sesimizi duyar benimde hiç aklıma gelmemişti ama yılbaşı ikramiyem milyonlarca sperm olsun.ay çok güzel temenniler bunlar .çok teşekkür ederim.pyango biletim canım kocam ikramiyem milyonlarca sperm süpersin
canım yeni yılda gönlünden her ne geçiyorsa rabbim inşallah fazlasıyla versin.sen yüreğinin güzelliği ile herşeyin en iyisini hak ediyorsun.emin ol ki senin o sıcak sevgini o mis kokulu kucağını hak eden çocuk çok şanslı evet belki kendi öz ailesi tarafından sokağa bırakılmış olacak ama sizin gibi süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr bir ailesi olacak.şimdiden yılan ailesi ödülü sizin

Günaydın cnmm
aman dikkat et kendine tatlımm üşütmee
ne zaman dönüyosun evine cnmm

pazar günü evimde olucam canım nasip olursa burdan ank geçicez.
yılbaşını orda geçirecez.
bu soğuğa alışığım ben

Günaydınnn herkese
güzel bi haftasonu geçiirirsiniz inşş...

inşallahh sende çok güzel bir hafta sonu geçirirsin canım

evet canım süpriz yapmış iyi ki de yapmış yoksa akşam mide fesatı geçirecekti ne bulduysam ona yedirecektim.Bir sürü çeşit yemek yaptım sevdiği tatlıyı kuruyemişini herşeyi hazırladım bir baktım elinde kağıt ben testleri yaptırdım demez mineyseki bugün hiç bir hazırlığa gerek kalmadı mühimmat tamam
dualarınız içinde binlerce kere teşekkür ederim dualarınız sizi bulsun inşallah.
BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSANIZ RABBİM SİZE İKİ KATINI VERSİN.

çok iyi yapmış canım spermleri görünce piyango size vuracak
heyecanla senden gelen haberleri bekliyorum canım.
allah razı olsun canım benim.
bugün yedir sen yine hazırladıkalrından

kızlar ben geldimmm herkeze iyi hafta sonları yeni yılınızda inşallah hayırlı olsun hepimizin 2012 bebegimizin dogum yılı olsun bol spermli bebişli yıl geçirelim inşalahhhh .

Hadi inş.cnm sağ salim evinizde olursunuz
Oh cnm ne güzel , ankarada tanıdıklar filan mı var
bizde kayınvalidemlerle geçirirceğiz bizdeee

yok canım kimse yok aslında varda biz kendimiz orda olmak istedik değüişiklik olsun diye.
pazar günüde tatil diye rahat rahat gezelim istedik..
kayınvalideni güzel ağırla memnun kalsın

inşallah canım benim ya yeniyılın ilk sevinli haberi sizden gelsin arkasından hepimiz gelelim inşallah allah umdugunla karşılaştırsın bunu canı gönülden istiyorum allah yüzünüzü ğüldürsün .

kızlar ben geldimmm herkeze iyi hafta sonları yeni yılınızda inşallah hayırlı olsun hepimizin 2012 bebegimizin dogum yılı olsun bol spermli bebişli yıl geçirelim inşalahhhh .

Hoşgeldin cnmmm
sağol cnm sana iyi haftasonları
inş. cnm 2012 bizim yılımız olur artık güzel şeyler olsun istiyorum ...

sğpol canım benim allah razı olsun hep beraber yüzümüz gülsün inşallah düşüncelerinizde samimi olduğunuzu biliyorum ki burdayım

Hoşgeldin cnmmm
sağol cnm sana iyi haftasonları
inş. cnm 2012 bizim yılımız olur artık güzel şeyler olsun istiyorum ...

inşallah canım bu yıl ugur getirsin hepimize istediğimize kavuştursun ne para ne pul tabi onsuzda olmuyorda çıksa fena olmaz en çok istediğimiz mis kokulu bir bebek allahım ondan mahrum etmesin gözümüzde kalmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…