- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Günaydınnn herkese
güzel bi haftasonu geçiirirsiniz inşş...
ınşllh cnm benımmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm sana özelden mesaj gönderdim dünn baktınmı
Günaydın cnmm
aman dikkat et kendine tatlımm üşütmee
ne zaman dönüyosun evine cnmm
Günaydınnn herkese
güzel bi haftasonu geçiirirsiniz inşş...
evet canım süpriz yapmış iyi ki de yapmış yoksa akşam mide fesatı geçirecekti ne bulduysam ona yedirecektim.Bir sürü çeşit yemek yaptım sevdiği tatlıyı kuruyemişini herşeyi hazırladım bir baktım elinde kağıt ben testleri yaptırdım demez mievet canım ulaştı bende gödnerdim sende aldın sanrıım o taşlardan
geldi geldi gelmez mi
canım ya kociş sana süpriz yapmış. hadi pazartesi bol bol halay çekicez 2012 ilk spermleri sizden gelecek inşallah.
sonrada biz 40 gün 40 gece halaylar çekeceğiz inşallahhh.
eve gideyim hasta olmazsam çoook dua edicem sana canım benim.
günaydınnn herkese
Güzel bi haftasonu geçiirirsiniz inşş...
pazar günü evimde olucam canım nasip olursa burdan ank geçicez.
yılbaşını orda geçirecez.
bu soğuğa alışığım ben
Hadi inş.cnm sağ salim evinizde olursunuz
Oh cnm ne güzel , ankarada tanıdıklar filan mı var
bizde kayınvalidemlerle geçirirceğiz bizdeee
evet canım süpriz yapmış iyi ki de yapmış yoksa akşam mide fesatı geçirecekti ne bulduysam ona yedirecektim.Bir sürü çeşit yemek yaptım sevdiği tatlıyı kuruyemişini herşeyi hazırladım bir baktım elinde kağıt ben testleri yaptırdım demez mineyseki bugün hiç bir hazırlığa gerek kalmadı mühimmat tamam
dualarınız içinde binlerce kere teşekkür ederim dualarınız sizi bulsun inşallah.
BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSANIZ RABBİM SİZE İKİ KATINI VERSİN.
Hadi inş.cnm sağ salim evinizde olursunuz
Oh cnm ne güzel , ankarada tanıdıklar filan mı var
bizde kayınvalidemlerle geçirirceğiz bizdeee
kızlar ben geldimmm herkeze iyi hafta sonları yeni yılınızda inşallah hayırlı olsun hepimizin 2012 bebegimizin dogum yılı olsun bol spermli bebişli yıl geçirelim inşalahhhh .
evet canım süpriz yapmış iyi ki de yapmış yoksa akşam mide fesatı geçirecekti ne bulduysam ona yedirecektim.Bir sürü çeşit yemek yaptım sevdiği tatlıyı kuruyemişini herşeyi hazırladım bir baktım elinde kağıt ben testleri yaptırdım demez mineyseki bugün hiç bir hazırlığa gerek kalmadı mühimmat tamam
dualarınız içinde binlerce kere teşekkür ederim dualarınız sizi bulsun inşallah.
BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSANIZ RABBİM SİZE İKİ KATINI VERSİN.
kızlar ben geldimmm herkeze iyi hafta sonları yeni yılınızda inşallah hayırlı olsun hepimizin 2012 bebegimizin dogum yılı olsun bol spermli bebişli yıl geçirelim inşalahhhh .
hoşgeldin canımmmm
inşallahhh 2012 biizm bebişlerimizin geleceği yıl olacak
inşallah canım benim ya yeniyılın ilk sevinli haberi sizden gelsin arkasından hepimiz gelelim inşallah allah umdugunla karşılaştırsın bunu canı gönülden istiyorum allah yüzünüzü ğüldürsün .
hoşbuldum canım inşallah 2012 li bebeğimiz olsun hepimizin gene gezmelerdesin bakıyorum sürekli seyahat oh ne güzel valla hayatın tadını sen çıkarıyorsun .
Hoşgeldin cnmmm
sağol cnm sana iyi haftasonları
inş. cnm 2012 bizim yılımız olur artık güzel şeyler olsun istiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?