- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
evet canım test yaptırdı ama alaya gitmedi bende çok uzak diye gidemedim hotmailime mesaj atmalarını istedim.henüz cevap gelmedi .nede olsa onların tuzu kuru.şimdi diycekler ki bu kadın delimi ikide bir arıyor diye aramaya da utanıyorum .hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
evet canım ilk defayaa ilk defamı muayene olacaksın ..
inşallah hiçbişey anlamadan geçirirsin canımcım.
iyi bi dr olur ve senin bünyende acı hissetmez.
evet canım test yaptırdı ama alaya gitmedi bende çok uzak diye gidemedim hotmailime mesaj atmalarını istedim.henüz cevap gelmedi .nede olsa onların tuzu kuru.şimdi diycekler ki bu kadın delimi ikide bir arıyor diye aramaya da utanıyorum .hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Cnm herkes senden gelicek habere kitlendiii
bende yemek yapıcam kalkamıyorum pc başındannn heyecan bastı :18:
kociş iş için 4 günlüğüne izmire gidecekmiş şimdi aradı
okul olmasaydı bende kocişin peşine takılır giderdim ama şimdi yolunu gözlemek zorunda kalıcam
off ya hiç sevmiyorum yalnız kalmayı
kızlar bence siz işinize gidin şimdi yine aradım laboratuvar bölümü kapanmış dediler yarın tekrar arayın bilgi alırsınız dediler sinirden deli olucam
kızlar bence siz işinize gidin şimdi yine aradım laboratuvar bölümü kapanmış dediler yarın tekrar arayın bilgi alırsınız dediler sinirden deli olucam
az önce arayınca söyledim acaba adresimi yanlış aldınız tekrar vereyimmi dedim yok biz göndericez çok yoğunduk dediler başlıycam anların yoğunluğuna
ayyyyyyyyyy hayırlısı ıle esın gıdıp gelsın cnm ne yapıcan
sende o gelene kadar sabredıcen allh yanlızlık vermesın amın
okul olmasaydı bende kocişin peşine takılır giderdim ama şimdi yolunu gözlemek zorunda kalıcam
herkese merhaba kızlar
kaan hocanın cevabı geldi aynen kopyalıyorum
Hiç endişe etmeyin. Artık TESE yapalım. Testojeli sabahları 2 tane almaya başlasın. Proxeed ve Endole devam edin. Şubatta da TESE'yi yapalım. Size uygun mu?
Saygılarımla.
herkese merhaba kızlar
kaan hocanın cevabı geldi aynen kopyalıyorum
Hiç endişe etmeyin. Artık TESE yapalım. Testojeli sabahları 2 tane almaya başlasın. Proxeed ve Endole devam edin. Şubatta da TESE'yi yapalım. Size uygun mu?
Saygılarımla.
ayyy tühh yarını beklicez desene neyse canım sıkma canını sonuç güzel olsun da yarına kadar da sabredicen artık tabi biz dekızlar bence siz işinize gidin şimdi yine aradım laboratuvar bölümü kapanmış dediler yarın tekrar arayın bilgi alırsınız dediler sinirden deli olucam
hakkınızı helal edin böyle olmasını istemezdim ama bir laf vardır.el elin eşeğini ıslık çalarak ararmış diye onların umrunda değilizki.mesai dolunca herkes çantasını koluna takar evinin yolunu tutar bizde burda umutla onların yolunu gözleriz.neyse inşallah sonucu güzel olur beklediğimize değer.
ayy canım benimm kıyamam sana yanlız mı kalacaksınn
ben yakın olsaydım sende kalırdım yaa..
bak şimdi uzaklık ne kadar kötü anladım.
hayırlısı ile gidip gelsin inşallah bebekim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?