seni çok iyi anlıyorum bende 17 şubatta 27 olucam 22 yaşımda evlendim herif hep ana babası ne derse o laflarına çok gitti ilk zamanlar bende susuyordum sonradan açtım ağzımı beni onlar bozdu şimdi herifte baktı ben üstlerine gidiyorum araya girmek zorunda kaldı artık sınırı o koruyor ne onlar bana ne ben onlara bişey diyorum yazın gider 10 15 gün kalır gelirim okadar ne ararım ne bişey ama insan zamanla koruyor kendini aynı mantk bizimkilerdede vardı ne olmuş olurmuş millet yıllarca bekliyomuş falan başlarına gelmeyince kolay herifin ananesi bile ki kadın 80nini geçkin bana herkezin olcak diye bişey yok ya dedi bende onan senin için kolay tabi dedim kızın bakıyor torunların etrafında gak desen su gk desen hastane dedim sen ne anlıcan dedim hiç olmasalardı anlardın bakalım ozaman böyle konuşurmuydun dedim kadın çok bozuldu o günden beri benden çekinir
canım az paramı siz dişinizden tırnağınızdan arttırmışsınız tedaviniz için o parayı...
o gitsin mallarının taksitine versin ohhh ne ala
canım benim para 2 ay sonra geri gelmezse inlet valla niye sessiz kalacaksın ki...
5 sene geçmiş bu gün yarın derken oyalamışlar daha nekadar bekleyeceksin...
canım benim ezdirme kendini bebişinin parasını geri almak için elinden geleni yap...
inş alır hayırlısıyla başlarsınız tedavinize...
ahh ahh bu erkekler neden bukadar düşüncesiz anlamış değilim...
benim kocişte bi arkadaşına 5,5 bi arkadaşına 1,5 borç vermiş...
ekimden beride geri alamıyor adamların elinde yokmuş bulupta ödeyemiyorlar...
benimde oakadar taksitim birikti üstüne ilaçlarımı alamadım önceki ay...
2. ayımızda 20 gün sonra başladık ilaçlara...
bende burnundan getirdim kocişin baya tartıştık...
bizim onca borcumuz varken sen hangi akla hizmet verdin o parayı diye...
hem borçlarımız birikti hem tedavimiz aksadı olan bize oldu işte
onların eline geçipte ödeyene kadar kaç ay geçer allah bilir
aynen canım ya tamam iyi niyetle davranmış bizimki...
ama ya dedikleri gibi zamanında ödeyemezlerse ben borcumu geciktiririm...
tedavi mi aksatarım diye düşünmemiş...
tamam kenarda fazladan param olsa amenna ama yok...
zaten zor geçirniyorum bide bunu düşünüyorum şimdi...
inş ikimizde kurtarıız arkadaşım...
canlarım bende şimdi geldim mesaj kutuma baktım gelmemeiş hastaneyi tekrar aradım birazdan gödericez çok yoğunduk dediler sizede haber vericem
çok güzel demişin canım tabi olanlar bizi anlayamaz olmasa nolur herkesin olcak diye bişey yok diyolar...canım bende artık gitmiyorum kaynanamlara çıkmıyorum...ahh bizimkide eltininkine deli oluyor ahh ahh ama hiç demiyor bu oğlumunda olsun diye..eşimde zorlamıyor artık çık annemlere diye..zaten ne çıkarım ne bir kaşık yemek veririm anca elden ayaktan düşünce bakarım ama onlar bana çok çektirdi kesin benim elime kalacaklar..canım bizi anca biz anlarız dışarıya kolay ama içimize sorsunlar bu acıyı...anneler gününde bayramlarda yılbaşlarında hep göz yaşı..
canlarım bende şimdi geldim mesaj kutuma baktım gelmemeiş hastaneyi tekrar aradım birazdan gödericez çok yoğunduk dediler sizede haber vericem
canlarım ben geldim nasılsınız görüşmeyeli
ben de bugün doktora gittim hormon tahlili için
hormon değerlerim normal seviyede maşallah
şimdi geriye sadece rahim filmi kaldı onun için de yarın gidicem galiba ama doktordan randevu almak için.
ah baharım işte veriyosun böyle borç ama istemeden de alınmıyo
insanın hayrı da kalmıyo böyle
hani tedavimiz falan olmasa neyse ne zaman verirse artık o zamana bekleriz dersin ama
ihtiyaç halinde de gelmeyince insanın morali bozuluyo neyse
inşallah alırsınız paranızı kısa sürede.
canlarım ben geldim nasılsınız görüşmeyeli
ben de bugün doktora gittim hormon tahlili için
hormon değerlerim normal seviyede maşallah
şimdi geriye sadece rahim filmi kaldı onun için de yarın gidicem galiba ama doktordan randevu almak için.
gözü yaşlı geçiyor ömür zamanında bu konuda herif ne anasına ne babasına suç buluyordu onların lafları ağzındaydı napalım bilememişler falan diyodu sonra oda anladı işin aslının öyle olmadıgını aslında ihmal ettiklerini şimdi herif te suçluyor gıklarıda çıkmıyor aman herifte suçlasa nolcak sonuçta bebek yok
inş kurtarırız canım.eşim söleyince içime bi ateş düştü içim yandı..hastalık falan olsa inan üzülmezdim sağlık olsun ama gidipte traktöre arabaya kayfi yere gidince çok üzüldüm..rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım
benimkide yılbaşında duygulandı eğer evlenince hemen hamile kalsaydın seneye anasınıfına başlıcaktı dedi...kocaman olcaktı dedi..bende şimdimi dank etti kafana eğer zamanında tedavine başlasayın olurdu belki dedim..bizimkinede dank etçek ama o zaman yanında ben de olmayacam bu kafayla gidrse anasının babasının ağzına bakarsa yaşar anasınla babasınla benden sonra gelende durmaz zaten onlarda..çok ama çok ahımı aldılar canım çookk...
bizimde ilk tedavimizde olsaydı şimdi 2.5 yaşında olcaktı boşver be bacım sen gitsen gelen daha kıymetli olur buda gitmesin diye bu işler böyle
cnm bızımde fsh cok yuksekkızlar kociş bugün kan verdi sonuçlar çıkmış.
fsh 19
neden yükselmiş yaa anlamadım
acaba macunmu yükseltiyo?
ah tatlım benım balkonumda bos gel camasırlarını asvalla sorma bebekim ya 4 bitti 5 attım şimdi dahada 1 kere daha var
sorma kaptırıp kendimi çok şey götürdüm gene..birazda evde vardı çamaşır.
şimdide evde asacak yer kalmadı sinir oldum.
bunları ütülemek var şimdi bide
sağol bidenem benimm biliyorum hemen yardımıma koşar gelirdin
ah cnm benım pesımı bırakmıyo bu ılletah tatlım ya sen yine mi hasta olsun...
bi kurtulamadın bu sene valla...
çok geçmiş olsun canım benim kendine dikkat etmiyorsun galiba
bak küseriz sana sonra ona göre
biraz dinlen iyice iyileşmeden kendini yorma tamam mı canım benim
cnm bazen esler boyle oluyoben bebek konusunu açınca eşim bana kızıyor yinemi bebek muhabbetleri sıkıyo beni diyor hemen tepkisini koyuyor. ben konuşmak istiyorum o içine atmak istiyor. ilk tedavimi olcam sonuç olmusuz olursa hemen evlatlığa yazılcam dedim git yazıl beklemene gerek yok dedi bu kadar umutsuz bi durumdan Allahım bizi kurtasın artık ne diyim(((
ah cnm senın cektıgını kım bılır senden baska allh boyle ınsanları ıslah etsınçok sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyorum ama beni çok bunaltıyolargeçen akşam fırında kapama yaptım biz kapamaya soğan da koyarız ben öyle gördüm ailemden bende pirince soğan koyarım neyse biz eşimle aldık tepsiyi çıktık kaynanamlara yedik onlara da bıraktık bir tabak.ertesi gün yukarı çıkıyorum onlara zaten hep bağıra bağıra konuşurlar kapıları açıktı beni konuşuyorlar kaynanam ay zor yedim o pilavı soğanda koymuş içine yapmış hamur dedi benim pilavım güzel olur eşim bile hep der senin pilavın çorban güzel oluyor diye kaynanamın o şekil konuşması çok zoruma gitti.ve ben kaç senedir yaparım eşimde afiyetle yer hiç demez soğanı yapmışın ıyyy zoruna yedim diye kendimi çok kötü hissettim kayınpederde onu destekliyor o senin gibi yapabilirmi zaten şimdiki gençler hiç yemek yapmayı bilmiyo diyor evime gelir herşeyime karışır tencereyi açar ille bişey der giydiğime ille bişey der biraz evden ayrılayım evde yoktun nerdeydin der bi arkadaşım gelse hemen damlar kim var diye eşime söylüyorum yaşlı onlar takma napayım o annem sen karımsın ben arada kalıyorum onlar bugün var yarın yok kalp kırmak istemiyorum diyor ve benim akllı kocam neyapmış bunun babası bize varlık içinde yokluk çektiriyo 5 senedir bi kuruş vermedi hep buğdaylar ekilsin buğdaylar biçilsin şu ekilsin bu biçilsin o zman gidersiniz hep oyaladı 5 sene oluyor bizde tedavi paramızı falan kendimiz para biriktirdik babası 2 traktör aldı araba aldı çeşitli tarım araçları aldı ama bize gelince tedaviye boşa gitçek para diye bakıyor.bizde kendimiz yıllardır biriktirdik gölcüklü aktarın macununu 2 ay kullanıp marta doğru başlıcaktık tedaviye ama benim akıllı kocam aklına şaşayım bütün biriktirdiğimizi babasına vermiş babası traktörle arabanın taksidini ödeyecekmiş bizimkine para lazım demiş kocamda vermiş eşim bir söledi sanki bebeğim olmuşta elimden almışlar gibi oldum..bende açtım ağzımı sölendim baban bizim paramızı versinde yapacağı yardım eksik kalsın falan dedim çok ama çok sinir oldum kızlar babasının durumu iyi ve o bize vereceğine bizim biriktirdiğimizi aldı eşimde veremem diyememiş vermiş yıllardır bizi tedavi ettireceğine hep mala para harcadı ve gelip taksitlerini benim yavrumun parasınla ödedi
zamancım ben esımle severek evlenmedım ask evlılıgı oldururmu bılmem ama ben esıme asıgım suanokudum şok oldum hadi pilavi falan bir kenara koyda ya eşin nasıl verir parayı demekki eşininde ümidi yok kayınpederinede Allah sorsun sen burda yanarken o traktörlerine mi sarılıyor torun diye aynı ya hep aynı benimkilerde böyle hepsi aynı Allah sabır versin
kız aranızı bozmayın bacım ya biz ilk evlendiğimiz zamandan daha aşıgız birbirimize hani evlilik aşkı öldürür derlerya yok öyle bişey bizimkisi ana babasına azoya ragmen artarak sürüyor onun ter kokusuna nefes kokusuna bile hayranım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?