- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
uyuzlar işte bende umudumu iyice yitirdim herhalde sonuç yine sıfır o yüzden gödermiyorlar diye düşündümcanım ya halamı gönderemediler gerçekten çok gıcık bi durum.. Yaşamadıkları için bizim halimizi anlayamıyorlar tabi... Eşinin izni gerekiyordu da dünden beri niye söylememişler bizi burda meraktan çatlatıyorlar bende çok kızdım şimdik...
tebrik ediyorum canımcım seni
sen halledeceksin bravoo bunlar senin için o zaman
Ayy çok güzel çiçeklerim.İsabet ettirmişin valla canım benim beni en çok duygulandıran hediyelerden biridir çiçek.Allah sana da çiçekler gibi narin,güzel,mis kokulu,nazlı mı nazlı bir kız bebek nasip etsin inş...
canım benim tabiki doğal yaşamakta fayda vardır artık dağın taşın bayırın bahçeninde doğalı kalmadıki oralardada radyasyon var.hastalıktan mı kaçacaksın inan eğer kaderde varsa o yine bulur gelir yapışır yakamıza.doğallık diyorsun kaldımı ki temiz hava temiz su sosyalleşelim derken attık kendimizi uçurumun kenarına bir rüzgar gelse savursa bizi yaprak gibi uçurumdan aşağıya.ha diyorsan ki ben büyük şehirde yaşamak istemiyorum başımı dinlemek nostalji yaşamak istiyorum o zaman sana katılırım.ama yok eskiden kısır insanmı vardı şimdi evlenen 100 kişiden sadece 9 kişinin normal yolla çocuğu oluyor.ne köyde yaşayanı ne şehirde yaşayanı sorun herkeste var bunun en büyük şahidi biziz
Hayatım hangi şehirde oturuyorsunuz?Bizim şirket büyük bir firma oralarda bişeyler duyarsam heber verim sana.bu işler kısmet belli mi olur?
canım benim allah yardımcınız olsun canım iğneyi kullanıpta sperm çıkanlar oldu benim eşimde doktor yapmıştı ama ayda birtene yapıyordu.inşallah sizde işe yarayacaktır.canım moralini bozma doktor sizin için iyi olanı yapmaya çalışıyor.çünkü sperm bulma şansınızı arttırmak istiyor.para olarakta biraz pahallı ama ne yapacaksın en azından belki bu iğnelerle spermleriniz çıkabilir.birde bu şekilde düşünmek lazım.eşinde mecburen yaptıracak o zaman doktor ameliyat dediği zaman şehrimi terk edecek.selam canlarım nasılsınız?
Benim moral bozuk kociş dün hocaya mail attı hormon sonuçlarını yazdı gönderdi.
Cevab kopyalıyorum
biz sizde fsh'yı düşürmeye çalışıyoruz. Testojel yerine size ovitrelle 250 mg iğneden önereceğim. Testojeli kullanmayın. Bu iğnelerden haftada 2 tane, yani pazartesi ve perşembe günleri birer tane yaptırmaya başlayın. Diğer ilaçları alabilirsiniz. Iğneler küçük insülin enjektörü ile, aşı yapar gibi karın derisi altına yapılacak. önce bir sağlık görevlisine yaptırın, sonra kendiniz de yaptırabilirsiniz. 1 ay daha böyle bekleyelim. Tese'nizi sonra yapalım. şansınız daha da artacak sanırım.
Saygılarımla.
şimdi birde iğneler çıktı ve benim kociş iğneden çok korkar hatta bayılır çoğu zaman..
Aradım söyledim maili kocişe moraaller çöktü tabi.
Iğneler 650 tl tutuyo.bittik yani..
Bu iğneyi bende kullanmıştım tüp bebek tedaisinde yumurta çatlatma iğnesi.
Erkeklerde kullanıldığın ilk defa duydum..
Allah ım yardımcımız olsun sabır güç versin ne diyeyim..
canım benim allah yardımcınız olsun canım iğneyi kullanıpta sperm çıkanlar oldu benim eşimde doktor yapmıştı ama ayda birtene yapıyordu.inşallah sizde işe yarayacaktır.canım moralini bozma doktor sizin için iyi olanı yapmaya çalışıyor.çünkü sperm bulma şansınızı arttırmak istiyor.para olarakta biraz pahallı ama ne yapacaksın en azından belki bu iğnelerle spermleriniz çıkabilir.birde bu şekilde düşünmek lazım.eşinde mecburen yaptıracak o zaman doktor ameliyat dediği zaman şehrimi terk edecek.şaka bir yana allah kolaylık versin yolunuz ve şansınız açık olsun
selam canlarım nasılsınız?
benim moral bozuk kociş dün hocaya mail attı hormon sonuçlarını yazdı gönderdi.
cevab kopyalıyorum
Biz sizde FSH'yı düşürmeye çalışıyoruz. Testojel yerine size Ovitrelle 250 mg iğneden önereceğim. Testojeli kullanmayın. Bu iğnelerden haftada 2 tane, yani pazartesi ve perşembe günleri birer tane yaptırmaya başlayın. Diğer ilaçları alabilirsiniz. İğneler küçük insülin enjektörü ile, aşı yapar gibi karın derisi altına yapılacak. Önce bir sağlık görevlisine yaptırın, sonra kendiniz de yaptırabilirsiniz. 1 ay daha böyle bekleyelim. TESE'nizi sonra yapalım. Şansınız daha da artacak sanırım.
Saygılarımla.
şimdi birde iğneler çıktı ve benim kociş iğneden çok korkar hatta bayılır çoğu zaman..
aradım söyledim maili kocişe moraaller çöktü tabi.
iğneler 650 tl tutuyo.bittik yani..
bu iğneyi bende kullanmıştım tüp bebek tedaisinde yumurta çatlatma iğnesi.
erkeklerde kullanıldığın ilk defa duydum..
ALLAH ım yardımcımız olsun sabır güç versin ne diyeyim..
inşallah faydasını görürüz canım benim.
Tabiki hocaya kızmıyorum ama git gide tedavide zorlaşıyo..
Evet çok pahalı birde ayda 250 proxede veriyoruz gittimi maaş allah bir kolaylık verir inşallah.
Canım eşimin elinde değil iğne vurunduğu zaman tansiyonu düşüyo içi geçiyo baygınlık geliyo adam.
Amin canım çok sağol.
Buarada spermiogram sonucunu hala öğrenemedinizmi canım nasıl iş bu ya çokmu zor bir mail atmak.
Inşallah sperm çıkmıştır canım benim..
canım benim bozma moralini bak ameliyat dememiş. hoca umutlu bence şansınızı artırmaya çalışıyor.
iyi bişey bence. umutsuz olup hemen tese yapalım demiyor. uğraşıyor bişeyler yapmak için.
inşallah herşey daha güzel olacak.
küçücük iğnedir oda canım biz nasıl yaptık hissetmedik oda bakmadan sen yapıverirsin anlamaz bile yapıldığını.
keşke bizede iğne verse bizde yaparız canım bize bişey yaptırmıyor bile hoca düşün halimizi.
allah yardımcınız olsun canım. sağlık olsun para kazanılır canım. bozma moralini. herşey bebek için...
allah kolaylık versin canım inşallah sonucu iyi olur çektiklerinize ve harcadıklarınıza değer.
Evet canım halen gelmedi pc başında beklemekten kafayı yicem.bende dışarı çıkıp biraz kafa dağıtmaya karar verdim.elin varsa başını kaşıyacaksın diye bir laf var.ne yapalım göndermediler.buda onların işlerine ne kadar önem verdiklerini gösteriyor.fırçada çektim ama nato mermer nato kafa
sağol canm benim.
Ya kendileri kaybeder er yada geç bugün olmazsa yarın öğreneceksiniz sonucu.
Kendileri müşteri kaybeder demekki çok güvenilir insanlar değil birdaha yaptırmazsınız orda.
Ben bile nekadar merak ediyorum şimdi sen nekadar heyecan yapyorsundur..
Hayırlısıyla bir öğrenebilseydik gece bile yatakta aklıma geldi yarn açtığımda pc yi sonuç gelmiştir inşallah diye.
Buarada esmanın eşide m.tese olacaktı bugün rabbim iyi haberler vermesini nasip etsin bu dertten kurtulurlar inşallah.
canım bilemiyorum iyiyemi yorsam kötüyemi..
evet bu ay teseye çağracakt fsh yüksek diye çağrmad demekki.
birde ben hocaya macunuda yazdm hani belki ondan yükselmiştir diye ama yorum yapmad kullanmaynda dememiş.
şimdi kullansakm kullanmasakm bilemedim yani.
evet 15 gün kullandm iğne çok rahatsz etmiyo tabiki ama bu yumurta çatlatma iğnesi biraz sknt yapyo çok başağrs yapyo.
inşallah kocişte olmaz.çünkü haftada 2 kere kullanacak.
canm benim hele kocişin tam olarak bir iğleşsin sizde başlayacaksınız tedaviye.
güzel sonuçlar alacaksınız inşallah.
amin canım rabbim hepimizn yanında olsun.
inşallah canım esma içinde çok dua ediyorum inşallah güzel haberlerle gelir.en az kendim kadar istiyorum.rabbim hepimizin yüzünü güldürsünve çektiklerimizden dolayı da sabır versin inşallah.bizim sonuçları göndermeleri için yakında başbakanlıktan izin isteyecekler.
iyiye yor canım iyi olsun inşallah. kötü şey getirme aklına bence iyiye gidiyorsunuz.
fsh düşünce hoca inanıyor sperm çıkacağına içerde üretim olsun varsın ameliyatla çıksın inşallah.
inşallah canım kocişin rahat olursa yan etkileri olmaz inşallah.
macununda faydası vardır bence içinde bir sürü şey var hayatım. inşallah şifa olur.
hocayada bazı şeyleri soruyorsun cvp vermeyince bende sinir oluyorum. atlıyor sanırım.
aslında bizim şuanda tedavi devam ediyor ama düzeldi gibi. eşimin gözleride maşallah iyi oldu kendide iyi olduğunu hissediyor.
yavaş yavaş başladık bizde bişeyler yemeye şimdilik tentürü ve üzüm çekirdeği yiyor bakalım.
bu hafta içi tsh tekrar baktırcaz bakalım ne duruma geldi.
sabitlenir inşallah bundan sonra..
herşeyin hayrılsı olsun inşallah canım.
inşallahh iyi olur canım benm.
evet rahat olursa çok etkilemez sanırım ama ses tonu acayip değişti iğneyi duyunca:18:
kullanmaya devam ederiz macunu inşallah faydası olur..
evet canm sorduğuz sorulara cevap vermiyo nedense bende sinir olmuyorum bazen.
bir açklama yapsa ona göre gönül rahatlığyla kullanacağz veya bırakacağız işte bizlerde karar veremiyoruz.
iyi şükür canım ya eşnde iyileşiyo artk peki bundan sonra napcaksnız tekrar kaan hocadamı devam edeceksiniz tedaviye.
gerçi hoca herkesi ameliyata çağryo bu ocak ayında enteresan.
bir bizim tedaviyi uzattı herhalde.
evet canım herşeyin hayırlısı olur inşallah.
korkuyorsa iğneden stres yapmıştır canım oda.
tabi canım şifanın nereden olacağı belli olmaz veren allah. ol derse olacak inşallah.
valla canım kararsızız alsında ama ondan başkada iyi dr yok ama kaan hocada devam ederiz büyük ihtimal.
bizede 1 ay daha guatr ilaçlarına devam edin. şubatta yapalım teseyi dedi.
bazen hiç düşünmek istemiyorum. ameliyat şuan için düşünmüyoruz ya hereyide bıraktık kafamızdan da çıkarsakmı diyorum.
ne bilim işte karmaşık duurmdayız yani.
hayırlısı ne ise o olsun inşallah ne kadar çaba göstersek olmayacaksa olmaz.
rabbimden isteyeceğiz dr lar ilaçlar vesile işte...
aslında ormak değil canım ben anlamıyorumki iğne olurken kasmıyoda kendini veya olmayayım da demiyo.
psikolojik işte tansiyonu düşüyo iğne vurunurken.
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.
inşallah normal çıkış olurda gerek kalmaz ameliyata bizde olmadı enazından sizlerde olsa bari.
kociş geldi yaa kayınpederim ameliyat olmuş kalçasında beze çıkmıştı onu almşlar.
şimdi kaynanamlara gidecekmişiz.
neyse ben hazrlanaymda gidelim bari sende kendine iyi bak canım görüşürüz yine.
çoooooook öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?