Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım ben gıda mühendisiyim.
evde oturmakla meşgulum şuanda.
şimdi kpss ye hazırlanıyorum..
ygs ye girmeyide düşünüyorum.
açık öğretimden devam edeceğim bakalım..öyle işte

süpermiş mesleğin.Bende bilgisayar programcılığı mezunuyum .Marmara üniverstesi.Bende bazen master felanmı yapsam diye düşünüyorum ama hiç gözüm yemiyor.Sizin diplomaları kiraya veriyorlarmış öyle yapan arkadaşlarım var.Sende yapsana.

aynen canım elimizden sadece o geliyor dua ediyoruz. allah kabul etsin inşallah...

merhaba kızlar
bende izledim hiç bir şey yok
kök hücre kısırlıkta kullanılmıyor boşuna ümitleniyoruz
Allah hakkımızda hayırlısını versin

aminnnnnnnnn...

günaydın canlarım hepinize kucak dolusu sevgiler

günaydın canımcım sevgiler bizdenn

Arkadaşlar günyadın.Çok sıkıldım ben yaaa.İşi bırakıp çocuk doğurmak istiyorum.Bende evde oturmak çocuk bakmak sonra da kreş yaşına gelince kendi işimi açmak istiyorum yyyaaaa.:18::18:

o günlerde gelir canım o günlerde yakındır.

Günaydın kızlarrr
ooo herkes kalkmış erkenden ben kaldımm bu saate
hepimiz için güzel bi gün olması dileğiyleee

günaydın canım sanada.
evet geç kaldın sen bu sabah

Bende çıkıyorum kızlarrrr
üsküdara gidicemmm boncuk almaya
havada güzel bi arkadaş olsaydı yanımda gezerdimmm
ama yanlız gezmeyi sevmiyorummm
erkenden gidip geleyim bariii
görüşürüzzz..

evet canım veriliyor ama şuanda oturduğumuz yerde bu pek mmkün değil.
küçük bi ilçe burası..
başka biyere tayimiz çıkarsa bakacağız artık..
mesleğimi sevviyorrum ama heryerde çalışılmıyor malesef..
devlete girmeyi istiyorum o yüzden..
bakalm nasip işte...

görüşürüz canım kolay gelsin sana.
ben daha kahvaltı yapmadım sen öğlen yemeği yiyeceksin.
afiyet olsun canımcım.
evet canım..
sağolasın..
sende yap hadi kahvaltın sonra hasta oluyosun..
kızarım bak....

Bende çıkıyorum kızlarrrr
üsküdara gidicemmm boncuk almaya
havada güzel bi arkadaş olsaydı yanımda gezerdimmm
ama yanlız gezmeyi sevmiyorummm
erkenden gidip geleyim bariii
görüşürüzzz..

ben geleyimmiiiiiiiiii..
tam incik boncuk işi benlik valla..
hem orda ucuzduırda burası kaazıklamaya adam arıyo valla...

Günaydın fıstıklar.ben de gülbende onkoloji uzmanını dinliyorum yenilen içilen kimyasallardan hormonlardan bahsediyo.Tam benlik konu takıldım ben çok fazla yiyip içtiklerimize bence sağlıkla ilgili her şeyin başı bu.Ben geçen demiştim ya zaman zaman evi bile sirkeyle siliyorum diye adamda ondan bahsediyo sırf suyla yapın temizliğinizi diyo kesinlikle deterjan kullanmayın.Ben de kullanmamaya çalışıyorum ama tamamen kesmem gerek sanırım.
Yok yok bebeğim olsun yerleşecem köyümüze trabzona ekip biçip inek tavuk besleyip yiyecez sanırım.Gidişat kötü çünkü.Allah hayır etsin sonumuzu.
Esma,vck Hayırlı haberlele geleceksiniz inş.Şu an ameliyattamıdır bilmiyorum esmanın eşi ama İnşallllllah bulunur Ya Rabbim.Sevinç gözyaşları döksünler inşallah hastahanede.
Eseslim canım geçmiş olsun sıcak bitki çayları iç.Çok sürmesin inş. sancın.

Ay kızlar kafayı yicem ne saçma sapan iş yapıyorlar şu hastanede çalışanlar anlamadım.telefon açıyorum sonucu göndermeleri için sabahtan beri 7 kere aradım birtürlü göndermeyi beceremediler.tamam hanımefendi telefonu kapatın hemen göndericem diyorlar sonra ses seda yok

Hayatım hangi şehirde oturuyorsunuz?Bizim şirket büyük bir firma oralarda bişeyler duyarsam heber verim sana.bu işler kısmet belli mi olur?

Canım ya ne stres yaşattılar böyle hem size hem bize.Şimdi bak ben burdan gelip gidip alacam o sonucu.Atla deve sanki ya bi mail atacan alt tarafı.Gerildik bee.Ben burda böyleysem seni düşünemiyorum

canım ya ne stres yaşattılar böyle hem size hem bize.şimdi bak ben burdan gelip gidip alacam o sonucu.atla deve sanki ya bi mail atacan alt tarafı.gerildik bee.ben burda böyleysem seni düşünemiyorum

yine aradım dayanamadım fırça attım.sizin için önemli değil ama benim için önemli dedim. En sonunda biz göderemeyiz kafamıza göre eşiniz arayıp teyid ederse göndermemize izin verirse göndeririz dediler.demekki ben gitsem sonucuda vermeyecektiler.sanki bankadan para çekiyoruz.neyseki eşime söyledim arayacak bakalım bu sefer göndermezseler ben ne yapacağımı biliyorumbari bu kadar eziyete deyse.eşim aradı şimdi en geç 45 dakikaya kadar gönderecklermiş.eşimde kızıyor neden bu kadar üsteliyorsun.şimdi üzülüp ağlayacaksın bırak sonucu öğrenme diyor.

yerleş canım yerleş çocuklarımızı nasıl dünyada yetiştireceğiz bilmiyorum.
herşey hormon herşey de kanser yapan şeyler var bizden doğacak çocuklar nasıl olacak allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
biraz hafifledi ccanım sancım hemen içtim ilacı çünkü. bugün böyle geçer yarın bişey kalmaz inşallah.
soğan kürü nasıl gidiyor?

ayy ebnde sormadım seni strese sokmamak için ama sinir oldum valla şimdi.
nasıl gönderemiyorlar anlamıyorum.
5 yaşındaki çocuk mail gönderiyor bunlar mı gönderemiyor

Eseslim en iyisi bende gidip kahvaltı yapayım sen yaptın mı?

şimdi yapıyorum canım bende. ilaç içecem zorla yiyorum bişiler.
gel beraber yapalım

Soğan küründe elde var 3 kaldı 27 bardak daha.Tabii aradan sonra bir 30 bardak daha.Çok iyimser bir tablo değil ama napalım bu da gelir bu da geçer herhalde

canım benim tabiki doğal yaşamakta fayda vardır artık dağın taşın bayırın bahçeninde doğalı kalmadıki oralardada radyasyon var.hastalıktan mı kaçacaksın inan eğer kaderde varsa o yine bulur gelir yapışır yakamıza.doğallık diyorsun kaldımı ki temiz hava temiz su sosyalleşelim derken attık kendimizi uçurumun kenarına bir rüzgar gelse savursa bizi yaprak gibi uçurumdan aşağıya.ha diyorsan ki ben büyük şehirde yaşamak istemiyorum başımı dinlemek nostalji yaşamak istiyorum o zaman sana katılırım.ama yok eskiden kısır insanmı vardı şimdi evlenen 100 kişiden sadece 9 kişinin normal yolla çocuğu oluyor.ne köyde yaşayanı ne şehirde yaşayanı sorun herkeste var bunun en büyük şahidi biziz

canım ya halamı gönderemediler gerçekten çok gıcık bi durum.. yaşamadıkları için bizim halimizi anlayamıyorlar tabi... eşinin izni gerekiyordu da dünden beri niye söylememişler bizi burda meraktan çatlatıyorlar bende çok kızdım şimdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…