evet bende sınır oldum kanal degıstırdım
aman baktıkca canım cok sıkılıyo
allh kerım ummadıgımız bı anda hepımıze evlatlar verır kım bılır
tek temennım o amin
tatlım ben gıda mühendisiyim.
evde oturmakla meşgulum şuanda.
şimdi kpss ye hazırlanıyorum..
ygs ye girmeyide düşünüyorum.
açık öğretimden devam edeceğim bakalım..öyle işte
canlarım sıkmayın canınızı ya..
Allahh büüyük ve yaşadığımız şeyleri görüyo..
yardımcımız olsun..
bizim yapabileceğimiz tek şey dua etmek..
vck geçen cuma Rabbim ol deyince herşey oluverir,istemezse yaprak kımıldamaz yazmıştı.
çok etkilendim ve dualarıma dahil ettim bu sözü..
Allah razı olsun ondan da...
Hepimizin gönlünden geçenler olsun inş......
merhaba kızlar
bende izledim hiç bir şey yok
kök hücre kısırlıkta kullanılmıyor boşuna ümitleniyoruz
Allah hakkımızda hayırlısını versin
günaydın canlarım hepinize kucak dolusu sevgiler
Arkadaşlar günyadın.Çok sıkıldım ben yaaa.İşi bırakıp çocuk doğurmak istiyorum.Bende evde oturmak çocuk bakmak sonra da kreş yaşına gelince kendi işimi açmak istiyorum yyyaaaa.:18::18:
Günaydın kızlarrr
ooo herkes kalkmış erkenden ben kaldımm bu saate
hepimiz için güzel bi gün olması dileğiyleee
çıkıyorum canlar ben..
yemek yapayım.
kociş gelir az sonra.
bende acıktım valla.
erken kalkınca böyle oluyo demekki..
Bende çıkıyorum kızlarrrr
üsküdara gidicemmm boncuk almaya
havada güzel bi arkadaş olsaydı yanımda gezerdimmm
ama yanlız gezmeyi sevmiyorummm
erkenden gidip geleyim bariii
görüşürüzzz..
evet canım veriliyor ama şuanda oturduğumuz yerde bu pek mmkün değil.süpermiş mesleğin.Bende bilgisayar programcılığı mezunuyum .Marmara üniverstesi.Bende bazen master felanmı yapsam diye düşünüyorum ama hiç gözüm yemiyor.Sizin diplomaları kiraya veriyorlarmış öyle yapan arkadaşlarım var.Sende yapsana.
evet canım..görüşürüz canım kolay gelsin sana.
ben daha kahvaltı yapmadım sen öğlen yemeği yiyeceksin.
afiyet olsun canımcım.
Bende çıkıyorum kızlarrrr
üsküdara gidicemmm boncuk almaya
havada güzel bi arkadaş olsaydı yanımda gezerdimmm
ama yanlız gezmeyi sevmiyorummm
erkenden gidip geleyim bariii
görüşürüzzz..
evet canım..
sağolasın..
sende yap hadi kahvaltın sonra hasta oluyosun..
kızarım bak....
evet canım veriliyor ama şuanda oturduğumuz yerde bu pek mmkün değil.
küçük bi ilçe burası..
başka biyere tayimiz çıkarsa bakacağız artık..
mesleğimi sevviyorrum ama heryerde çalışılmıyor malesef..
devlete girmeyi istiyorum o yüzden..
bakalm nasip işte...
evet canım..
sağolasın..
sende yap hadi kahvaltın sonra hasta oluyosun..
kızarım bak....
ben geleyimmiiiiiiiiii..
tam incik boncuk işi benlik valla..
hem orda ucuzduırda burası kaazıklamaya adam arıyo valla...
Ay kızlar kafayı yicem ne saçma sapan iş yapıyorlar şu hastanede çalışanlar anlamadım.telefon açıyorum sonucu göndermeleri için sabahtan beri 7 kere aradım birtürlü göndermeyi beceremediler.tamam hanımefendi telefonu kapatın hemen göndericem diyorlar sonra ses seda yok
canım ya ne stres yaşattılar böyle hem size hem bize.şimdi bak ben burdan gelip gidip alacam o sonucu.atla deve sanki ya bi mail atacan alt tarafı.gerildik bee.ben burda böyleysem seni düşünemiyorum
Günaydın fıstıklar.ben de gülbende onkoloji uzmanını dinliyorum yenilen içilen kimyasallardan hormonlardan bahsediyo.Tam benlik konu takıldım ben çok fazla yiyip içtiklerimize bence sağlıkla ilgili her şeyin başı bu.Ben geçen demiştim ya zaman zaman evi bile sirkeyle siliyorum diye adamda ondan bahsediyo sırf suyla yapın temizliğinizi diyo kesinlikle deterjan kullanmayın.Ben de kullanmamaya çalışıyorum ama tamamen kesmem gerek sanırım.
Yok yok bebeğim olsun yerleşecem köyümüze trabzona ekip biçip inek tavuk besleyip yiyecez sanırım.Gidişat kötü çünkü.Allah hayır etsin sonumuzu.
Esma,vck Hayırlı haberlele geleceksiniz inş.Şu an ameliyattamıdır bilmiyorum esmanın eşi ama İnşallllllah bulunur Ya Rabbim.Sevinç gözyaşları döksünler inşallah hastahanede.
Eseslim canım geçmiş olsun sıcak bitki çayları iç.Çok sürmesin inş. sancın.
Ay kızlar kafayı yicem ne saçma sapan iş yapıyorlar şu hastanede çalışanlar anlamadım.telefon açıyorum sonucu göndermeleri için sabahtan beri 7 kere aradım birtürlü göndermeyi beceremediler.tamam hanımefendi telefonu kapatın hemen göndericem diyorlar sonra ses seda yok
Eseslim en iyisi bende gidip kahvaltı yapayım sen yaptın mı?
yerleş canım yerleş çocuklarımızı nasıl dünyada yetiştireceğiz bilmiyorum.
herşey hormon herşey de kanser yapan şeyler var bizden doğacak çocuklar nasıl olacak allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
biraz hafifledi ccanım sancım hemen içtim ilacı çünkü. bugün böyle geçer yarın bişey kalmaz inşallah.
soğan kürü nasıl gidiyor?
Soğan küründe elde var 3 kaldı 27 bardak daha.Tabii aradan sonra bir 30 bardak daha.Çok iyimser bir tablo değil ama napalım bu da gelir bu da geçer herhalde
günaydın fıstıklar.ben de gülbende onkoloji uzmanını dinliyorum yenilen içilen kimyasallardan hormonlardan bahsediyo.tam benlik konu takıldım ben çok fazla yiyip içtiklerimize bence sağlıkla ilgili her şeyin başı bu.ben geçen demiştim ya zaman zaman evi bile sirkeyle siliyorum diye adamda ondan bahsediyo sırf suyla yapın temizliğinizi diyo kesinlikle deterjan kullanmayın.ben de kullanmamaya çalışıyorum ama tamamen kesmem gerek sanırım.
Yok yok bebeğim olsun yerleşecem köyümüze trabzona ekip biçip inek tavuk besleyip yiyecez sanırım.gidişat kötü çünkü.allah hayır etsin sonumuzu.
Esma,vck hayırlı haberlele geleceksiniz inş.şu an ameliyattamıdır bilmiyorum esmanın eşi ama inşallllllah bulunur ya rabbim.sevinç gözyaşları döksünler inşallah hastahanede.
Eseslim canım geçmiş olsun sıcak bitki çayları iç.çok sürmesin inş. Sancın.
yine aradım dayanamadım fırça attım.sizin için önemli değil ama benim için önemli dedim. En sonunda biz göderemeyiz kafamıza göre eşiniz arayıp teyid ederse göndermemize izin verirse göndeririz dediler.demekki ben gitsem sonucuda vermeyecektiler.sanki bankadan para çekiyoruz.neyseki eşime söyledim arayacak bakalım bu sefer göndermezseler ben ne yapacağımı biliyorumbari bu kadar eziyete deyse.eşim aradı şimdi en geç 45 dakikaya kadar gönderecklermiş.eşimde kızıyor neden bu kadar üsteliyorsun.şimdi üzülüp ağlayacaksın bırak sonucu öğrenme diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?