Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar tam olarak sperm testini anlayamadım ama 1milyondan az immatür germ hücre yazıyor.zannedersem buda olgunlaşmamış sperm oluyor.bilgisi olan varmı?

canım kaan hocanın sitesine baktım ama çok karışık şeyler yazıyo bi de sen bak ister immatür germ hücre nedir diye yazınca çıkıyo hocanın sitesi.

kızlar ben geldim nasılsınız hemen yazayım dedim
vck den haber var mı nasılmış sonuçları
eseslim kız ben de macırım kırmayı ben de bilirim yani ohhh mis gibi olur size afiyet olsun canım

iyi akşamlar canım hoşgeldin
iyiyim ben canım sen nasılsın ??

kızlar hadi halaya bizdeki yuvarlak hücreler spermin oluşmaya başlamış haliymiş

kızlar tam olarak sperm testini anlayamadım ama 1milyondan az immatür germ hücre yazıyor.zannedersem buda olgunlaşmamış sperm oluyor.bilgisi olan varmı?

canım kaç dk dır araştırıyorum çok karışık şeyler yazıyor anlamak çok güç...
en son bu açıklamayı buldum...

"Mikroskopta lökositler ile immatür germ hücreleri aynı şekilde görülürler ve birbirinden ayrılması son derece güçtür.
Bu görüntü genel olarak “yuvarlak hücre” olarak isimlendirilir.
Pek çok laboratuvar da bu yuvarlak hücreleri lökosit olarak değerlendirilir ve rapor eder."

yani spermler oluşmaya başlamış hadi halaya

esma gelmiş
canım hadi bize güzel haberler ver bugün çok dua ettik senin için
inş bol bol sperm bulunmuştur...

Hoşgeldinn cnmm
iyiyim çok şükür sen nasılsınnn
hoşbuldum canım ben de iyiyim şükür evdeydim bütün gün işlerim vardı biraz anca girebildim
selam kızlar ben gecmısı okuyup geleyım cnmlarım
a.s canım hoşgeldin ben okuyamadım geçmişi ya sonra kocişin gelme zamanı geliyo ben onları okuyana kadar sizinle konuşma fırsatım olmuyo bu sefer
iiym çok şükür canım sen nabiisn
demek sende macursun macurlar nabisin derler ya
sağol canım gel beraber olsun inşallah beraber yiyelim
ben de iyiyim canım sen nabiisin
güzel güzel yemekler mi yapisin
afiyet olsun size canım
iyi akşamlar canım hoşgeldin
iyiyim ben canım sen nasılsın ??

hoşbuldum canım ben de iyiyim şükür napiimm işte aynı bildiğiniz gibi

süpersin kim o arkadaş ben tanıyormuyum acaba.

obk diye bi arkadaştı canım esk de kendisi ile görüştük kaan hocaya gitmesi için eşini ikna ettik benim eşimle. sonrada gittiler işte 1 hafta ilaç tedavisi verdi. ve ilk aydı germ hücre çıktı.
bide onlarda 2-3 tane germ hücre vardı sende milyonmuş canım. bu güzel bir haber

cnm tekrar cvpladığın için teşekkürler. bu arada eşin içinde Allah şifa versin.Tez zamanda bebişleriniz olsun.

canım benim sendemi bukadar derdinin içinde araştırma yaptın
benim baktığım sayfada da olgun olmayan sperm öncü(immatür germ)hücresi yazıyordu.biliyorsun bizde hep yuvarlak hücre çıkıyordu.ama bunun ne olduğunu bilemiyorduk.şimdiki testte yine çok açıklayıcı değil ama lökosit ayrı eritrosit ayrı immun germ hücre ayrı epitel hücre ayrı yazıyor.hepsinin yanındada 1 milyondan az yazıyor.yani neyin ne olduğu belli.
halay çekebiliriz herhalde değilmi?

cnm ıgenler ıse yara kı dr teseyı erteleyıp ıgne verdı sıze
bence guzel bı haber hıc degılse bızım gıbı hıc bısey yapmadan amlıyat olmayacak esın
kızlar sizi çok beklettim ama üzgünüm sonuç yine sıfır

cnm yaaaaaaaaa cok uzuldummmmmmmm
olsun saglıkolsun bı dahakı sefere cıkar ınsllh hıc yılma dayan sende bızde sevınecegız

cnm aramıza hos geldın
sen genede sanslısın esının spermlerı var hıc degılse umarım duzelır degerlerınız sende hamıle kalırsın

enıste agır konusmus yaaaaaaaaa
cnm sende haklısın bız hemen ıcsınler hemen olsun ıstıyorz ama onlar sıkıntıya gelemıyorlar
tatlım panık atak cok kotu bılırım ablamda var sakın kendını sıkma sakın olmaya calıs
allh senı esını ve bebeıslarını bır omur ayırmaz inşllh

tamam tanıdım ama artık hiç gelmiyor.onların azo sebebi neydi.birde onlar ne ilaç kullanmıştı biliyormusun şimdiki durumları nedir.hamilemi acaba?

aman canım benim benim sıkıntım geçti gitti allaha şükür...
tabiki araştırıcam bitanem benim
kaç siteye girdim hep karışık şeyler yazıyordu en son o açıklamayı buldum...
zaten her yer bukadar ayrıntılı bilemiyormuş canım...
okadar kızdırdı merkez bizi ama bak işlerini iyi yapmışlar en azından...
çünkü çoğu merkez yuvarlak hücreleri lökosit diye yazıyormuş ayıramadıkları için...
ama bunlar hepsini ayrı ayrı yazmışlar...
tabiki halay çekebiliriz canım benim hobaaaa

anladım bebekim en kısa zamanda deniycem...
benim ev sahibimde macur oda çok lezzetli yemekler yapıyor bana da öğretiyor saolsun
afiyet olsun sizede bebekim benim yerimede ye olur mu

dene bebekim dene çok güzel oluyor.
iyi bak ev sahibinde macurmuş oda bilir.
tamam bitanem senin içinde yicem

baharcım geçmiş olsun ama üzülme tabi, sizin sorun neydi bitanem, 2 hafta sonra benim de transferim olucak
tatlım transferın olumlu olurda bebısın sana tutunur ınşllh

kızlar hadi halaya bizdeki yuvarlak hücreler spermin oluşmaya başlamış haliymiş

cnm bızdede sperm dısı hucre :1 mılyon yazıyordu
bızımkı sızınkınden oncesımı oluyo yaaaaa acaba
ayyyyyyyyyyyyy ne sevımdım kızzzzzzzz
allh yuzuznu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…