ay canım hiç sorma 2 gündür beni deli ettiler.en sonunda başbakanlıktan izin alacaktım.evet ben onların çok iyi inceleyeceklerini biliyordum çünkü az çok ortamından belli oluyor .banyoları bile var işlerini çok iyi yaptıkları belliydi.zaten göndermemelerinin sebebi bile vardı o yüzden kızgınlığım geçti ama iyide fırça atmıştımbahar demek ki kullandığı ilaçlar işe yaradı zaten spermin oluşması 72 gün sürüyormuş. sonrada gelsin spermler inşallah.esmadan da güzel haberler alırız halaya devam ederiz
ay canım hiç sorma 2 gündür beni deli ettiler.en sonunda başbakanlıktan izin alacaktım.evet ben onların çok iyi inceleyeceklerini biliyordum çünkü az çok ortamından belli oluyor .banyoları bile var işlerini çok iyi yaptıkları belliydi.zaten göndermemelerinin sebebi bile vardı o yüzden kızgınlığım geçti ama iyide fırça atmıştımbahar demek ki kullandığı ilaçlar işe yaradı zaten spermin oluşması 72 gün sürüyormuş. sonrada gelsin spermler inşallah.esmadan da güzel haberler alırız halaya devam ederiz
sorma canım benim bende perişan oldum
hiç böyle dökmemişti içini içini kocişim
allah razı olsun bitanem çok saol duaların için...
allaha şükür kocişim 2 kere galip geldi...
inş allahın izniyle azoyuda yenecek
sor sor bebekim.
bugün halay günü dimi kızlar hadi bakalım
esmaaaaaa
4 gözle yazacaklarını beklyoruzzzzzz
aynen ya çatladım bende meraktan :18::18::18::18::18:
KIZ GEÇMİŞ olsun baharcım bende üzüldüm eşinin söylediklerine allah verirse evladı analı babalı büyütsün birinde biri olmadımı neye yarar allah korusun fazla üstüne gitme eşinin fazla sıkmaya gelmez bu hastalıgı olanlar allah göstermesin geri tekrarlar tabi bazen hakediyorlar bizde sabır taşı degiliz ama napıcan idare madiyatta düzelir yeterki ölüm hastalık olmasın şükür deyip yola devam allah kaldıramıyacagımız dert vermesin.
canım siz azoyu yendiniz bile.
sperm çıkışınız olsu.
içerde de vardır eminm...
sen onu hiç kafana takma ba şimdi bile istersen tüp bebek yatıracak sperminiz var...
Allahım bize de nasip etsin inş...
inş canım benim çok saol...
rabbim size daha fazlasını göstersin inş
aa çıktı esma....
ama biz çok merak etmiştik...
ayyy canım benim gözün aydın çok sevindim beklediğine değdi yetiştim halayaeeee anlat hadi hangi ilaçları kullandınız neler yaptınız???
bebekim bizden kaçar mı hiç böyle anları bekliyoruz zaten
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?