- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
vck bacım sperm mi çıktı haberim yokta çıktıysa nekadar çıktı birde tam hatırlamıyorum sizdeki azo sebebi neydi
bacım Rabbim sabır versin hani demişsinya 3 kişidiye işte o 3 kişiden biri biziz emre bey ozamanda bize çok şaşırmıştı yüzde 90 çıkar diyordu ama olmadı okadar tedavi umut sonuç 0 hani nasıl desem anlattınya yataga vurara ağladı diye bukadarmı aynı olur yaşananlar acı aynı olunca yaşananlarda aynı oluyormuş o günler aklıma geldi bu acı hiç bitmicek sanıyor insan ama inan azalıyor aynı durumdayız
kızlar merhaba öncelikle beni düşünüp merak eden dualarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkürler sağolun varolun.sizlere bugün öyle iyi haberler vermek isterdim ki ... emre beyde çok şaşırdı bu duruma hormonlar normal LH hariç tek taraflı inmemiş testis durumu v.s %80-90 diyordu emre bey bu durumda olupta bugüne kadar bulamadığım 3.cü kişi oluyor eşiniz dedi eşim de bende çığlıklara boğulduk özellikle eşim kendini yatağa vurarak kendini öldürmek istercesine ağlıyordu ki öyle içler acısı anlar yaşadık ki evlendiğimizden bu yana bu kadar acı bir gün yaşamadık.20 aylık tedavi sonrası deprem gibi yıkım.rezidansımıza geldik eşim bana sarıldı hıçkırıklara boğuldu bende aynı.ama eşim çok çok çok kötü durumda halen de aynı.ben 10 günlük iğnelerin etkisi ile şu an karnım şiş ve ağrıyor.ve 3-4 saat önce benimle konuşmak istediğini söyledi ve bana boşanmak istediğini söyledi baksana bir çocuk bile veremiyorum sana kendimden çooook sana bir çocuk verebilmekti hayalimdi dedi herşey bitti dedi bu saaten sonra sana bir çocuk bile veremiyorum başkası ile evlenirsen yaşında çok geçmeden çoluk çocuğa karışırsın hayatını kurtar dedi benim gibi kısır bir erkek ne verebilir ki dedi ve bende ona sarıldım hıçkırıklara boğulduk tekrardan.ben seninle çocuk için evlenmedim olmazsa bile birlikte yaşıyoruz ya işte dedim.ben sensiz yapamam dedim ki hadi evlendim başkası ile onunda problemli olduğu onunla da çocuğumuz olup olmayacağı alnında yazmıyor ki dedim.yani şu an çok çok kötü durumdayız eşimle.eşim 10-15 gün önce kaan hocaya bugüne kadar ki tedavisini hormon durumunu v.s herşeyi anlatmış o da tedaviniz güzel düzenlenmiş büyük ihtimal bulunur diye yazmış sonucu benimle muhakak paylaş demiş bulunmazsa 6 aylık ek bir tedavi ile tekrardan mikrotese denenebilir demiş eşimde bugün mail attı bakalım ne haber gelecek.eşimle beraber evin içinde ağlama krizlerine giriyoruz.halen bu satırları yazarken kendimi tutamıyorum.bu arada patoloji sonucu cuma günü belli olacak.hayat devam ediyor belki ama buna adapte olmak için gayret gösteriyoruz.kendimizi çok şartlandırdık hayaller kurduk en zoru da bu oldu bizim için.şu an ne olur ne biter v.s düşünemiyoruz beynimizin içi fıçı gibi dolu.
kızlar ben çıkıyorum..
baharcıcm duaları aldım.
hepinize ii geceler..
yok canım yine sıfır ama bizde yuvarlak hücre çıkıyordu ya şimdide çıkmış immatur germ yani hücre olgun olmayan sperm öncü hücresiymiş.sayı yazmıyor sadece 1 milyondan az yazıyor.bizde buna bile sevindik.umut dünyası işte.bizim sorun genetik canım eşimde 47xxy sendromu mevcut.yani size verilen %80,lik umut bizde%40 ama sperm bulunsa bile düşük olma riski çok fazla çünkü spermler genetik problemli oluyormuş.
vck CANIM BENİM GÖZÜMÜZ AYDIN.bir yandan hüzün bir yandan keder ama hayat hep böyle ve böyle olduğuiçin hüzün de keder de ikisi de birbiriyle anlam buluyo.Bu arada sayende öğrenmiş oldum bizim de 2ay önceki testte 1milyondan az immatür germ hücre var yazıyo.Şimdi baktım da ne bilim ogünden sonra hiç bakmamıştım o teste sinir bozucu diye ama şimdi baktım gördüm hala anlamış değilim sevinilecek bişey mi şimdi bu napiym sevineyim mi haydi söyleyin bana daaaa....
vck canım benim gözümüz aydın.bir yandan hüzün bir yandan keder ama hayat hep böyle ve böyle olduğuiçin hüzün de keder de ikisi de birbiriyle anlam buluyo.bu arada sayende öğrenmiş oldum bizim de 2ay önceki testte 1milyondan az immatür germ hücre var yazıyo.şimdi baktım da ne bilim ogünden sonra hiç bakmamıştım o teste sinir bozucu diye ama şimdi baktım gördüm hala anlamış değilim sevinilecek bişey mi şimdi bu napiym sevineyim mi haydi söyleyin bana daaaa....
evet canım hayat işte kime ne getireceği belli olmaz bende çok üzülmüştüm sonucun sıfır olmasına ama daha incede yazmıştım sonuç ne olursa olsun ölümden başka her derdin dermanı vardım yeter ki rabbim istesin.inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürecek.evet canım immatür germ hücre demek spermin olgunlaşmamış haliymiş.yazarmısın sizin test sonuçlarında ne yazıyor.sayı belirtilmiş mi.merak etim sıkılmazsan yazabilirmisin testinizdeki bilgileri
zaman kardeşim demek yaşadıklarımız aynıymış.hayatımızda böyle acı yaşamadık desem yeridir sizin patoloji sonucu ne çıkmıştı acaba ? ve şu an ne kullanıyorsunuz kiminle tedavidesiniz.sizin çift taraflıydı yanlış hatırlmıyorsam.hormonlarınız yüksekmiydi sizin ? valla bizde anlamadık bu kadar mı şaşırtılır ? tamam iyi doktor v.s ama yıkım çooook kötü oldu.
vck canım siz sperm testini yıkamalı mı yaptırdınız normal mi ?eşimde bu cuma yaptırıcak 6 ay sonra ondan soruyorum işallah benimde yüzüm güler
hmmm hadi bakalım maşallah inşallah spermde çıkar bizdede hep yuvarlak hücre çıkıyor ama sperme dönüşmediler bacıım hiç öyle düşünme burda sizin gibi olupta spermi çıkıp bebeşi olanları gördüm bide bana bak hala burdayım rabbimin katında yüzde 80 ler yüzde 40lar yokki
canlarım size bir sorum var
bu hafta sperm testi yapmayı düşünüyoduk bi tüp bebek merkezini aradım randevu aldım eger çıkış olursa dondurmak istiyoruz dedim
oda bana bir sürü test sordu bu testler olmadan dondurma işlemi yapmıyoruz dedi telefondanda tam anlamadım ama böyle test isteyen oldumu sizden
inşallah canım bize güzel haber veririsin cuma günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?