Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim bizler birbirimize destek olmak için burdayız.her zamanda yanında olucaz.inşallah bu yolda ilerler daha iyi sonuçlar alır ve bebeğine kavuşursun.bende senin eşinin yazısını okumuştum.emre beyde 20aydır tedavide olduğunu ve sadece lh değerinin halen sıfır olduğunu aynı zamanda aynı dertten muzdarip başka arkadaşının eşinin hamile olduğunu yazmıştı dua edin diyede eklemişti o zamanda her zamanda sizin için ve buradaki her arkadaşım için dua ediyorum.canım benim durmak yok yola devam elinden geleni yap ve gerisi için Allah'a tevekkül et.inşallah bebeğini kucağına aldığın gün bütün bu çektiğin acılar geride kalacak.inan ve Rabbime sığın herşeyin en hayırlısını bilen ve veren O dur.

aminnnn inşallahh allah yüzünüzü güldürsün.
güzel haberler alırsınız yüzünüz hep güler inşlalah canım.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ MASALCIĞIM EŞİN TEST VERİYORMUŞ İNŞALLAH SONUCU GÜZEL ÇIKAR.KIZ SIFIRDA ÇIKSA ÜZÜLME BENİ GÖRMEDİNMİ POLYANA GİBİ SIFIRIN ARKASINDAKİ YUVARLAK HÜCRELERE BİLE SEVİNDİM.HALAY ÇEKTİM İNŞALLAH BUGÜNDE SENİN İÇİN HALAY ÇEKİCEZ.ESESLİM CANIM SEN NASILSIN GELDİMİ SENİN BICIRIK BUGÜN ANNECİLİK OYNAYACAKSIN BAKIYORUM İNŞALLAH BU OYUN EN YAKIN ZAMANDA GERÇEĞE DÖNÜŞÜR.KENDİ BEBİŞLERİNLE BOĞUŞURSUN

iyiz çok şükür sen nasılsın canımcım
öğleden sonra gidip alıcam canım akşamda beraberdik zaten.akşamdan yorgunum bugün napacam bakalım
çok yoruyor beni benden başka kimseyle oynamıyor. sırtıma biniyor. peşimde dolanıyor hep
aminnnn inşallah canım hepimiz kendi bebebeklerimizle boğuşalım
sen nasılsın canım? kahvaltı yaptın mı ben hala yapmadım ama yapıpilaç içmem gerekiyor. ama canım istemiyor. sabah beri midem bulanıyor.

bende bugün iyiyim çok şükür sabah erken kalktım komşularla yürüyüş yaptım dün öğlen 4te kahvaltı yaptım bu yüzden komşum ve eltim sabahtan gelip aldılar beni yataktan zorla kaldırıp götürdüler bende yeni geldim şimdi kahvaltı yapıcam eltim yoksa beni kocama söyleyecekmiş hem aç kaldığımı hemde hasta olduğumubende tırstım tabi kahvaltı yapıcam sen yine zayıfsın bende yemek yemedikçe kilo alıyorum birtürlü anlamadım.senin cadıda seni yoracak git hemen kahvaltını yap ilacını iç biliyorsun çocuk hasta falan anlamıyor.

ohh ne güzel yürüyüşünü yapmışsın
yap yap canım hasta olma eltin şikayet etmesin
valla bende yapsam iyi olacak cadıyla uğraşmak beni halsiz bırakacak.
düzensiz yemek yemek kilo aldırıyor tek başınada yemek yenmiyor ama napalım ya..

merak ettim senin cadıyı fotosunu koyda göreyim gerçi onların şirinliği konuşmalarıyla oluyorda neyse.benimde yiğenlerim 4 gündür yoklar.evime adım attıkları anda biri bilgisayarın başına diğeri tava tencerelerin evim resmen talan oluyor.kızamıyorumda ablamın zoruna gidiyor geçen gün dayanamadım mümkünse yarın gelmeyin kafa dinliycem dedim küstüler annemlere gidip beni bıraktılar .yani anlayacağın hem yoruluyoruz hemde istiyoruz gelmelerini rabbim kimsenin evini evlatsız bırakmasın

face koycam canım eşimin tlf da yüklü resimler var akşam onları koyarım inşallah.
bizimki tam konuşmuyor yarım yamalak kelimeler söylüyor. biizmkide benim iç çamaşırlarım ile oynuyor
valla kızamıyorsun ama üst üste bakınca yoruluyorum bende. onlarsızda olmuyor iki gün görmiyim bende dayanamıyorum hemen gidiyorum. aminnn canım kimsenin evi evlatsız kalmasın inşallah

herkese mutlu gunler
ben bugun topıge gıremıyorum cunku kocıs evde bugun benımle ılgılen dedı
kıskanc adam
ben cıkıyorum kızlar aksama gorusuruz

umarım bu denemenızde ebıslerın sana tutunurda hamısım dıye haber verırsın bızde
halayını cekerız

masalcım hayırlı haberlerle gelsın esın spermcık dolsun test sonucunuzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

benimde aklıma getirdin yeni evliğim eltimin kızı 2.5 yaşında neyse eşim götürmüş onu yatak odama oyun oynatmış yatağın üzerinde odadan çıkıncada çocuğu odada bırakmış gelmiş.oda gitmiş çekmeceleri kurcalamış benim pullu tüylü dansöz elbisesine benzer bir geceliğim var sen git onu giy üstüne içeri gel içeridede kaynanam kayınbabam kaynım kim ararsan var.neyse içeri girmiş ben tabi mutfaktayım herkes ona kız ne giydin demiş anlamamışlar eltim hemen onu yanıma getirdi allahtan çocuk doğru düzgün giyememiş.hemen çıkarttık.birgünde babası ona bebek almış üzerinde dantelden iç çamaşırı varmış almış bebeği herkese göstermiş bakın yengeminkinden diye.eltim diyorki kızım değişik konuşuyor diye kimse anlamadı ama bence anlamamazlıktan geldiler.rezillik diz boyu anlayacağın.

ayy rezilliğe bak allahtan anlamamışlar valla
kaynanan filan anlamaıştır da genç olanlar anlamıştır bence
bu çocuklar adamı rezil ediyor valla.
biizmki benim göğüslerimi acıyor herkesin içinde ben onun memişlerini gıdıklıyuorum oda benimkini gıdıklamak istiyor herkesin içinde bigğn bi açtı ne yapacağımı şaşırıdm

inşallah haytım.Bizdede epitel hücre çıkmıştı.Bu hücrelere yukarlak hücre deniyorlarmış.Kaan haca sperm hücreleride olabilir ama olmayabilkir dedi.bunun içi erken demişti.İnşaalah herşey güzel olur

Dur birtane daha anlatayım ablamın kızı bazen bizde kalıyordu bizde yanımızda yatırıyoruz.bir ara ablam taşınınca 10 gün bizde bıraktı kızını neyse bizde ona yere yatak yapıyoruz bir gün kocam dediki şunu hemen uyutalım falan tamam dedim uyuttum yatağına koyuyorum mızmızlık yapıyor bende iyi bari uyuyor zaten yanımızda kalsın dedim sonrası malum.sabahta annem geldi yiğenimi almaya sonra oturduk falan telefon çaldı abimler bizi çağırıyor annemde hadi hazırlan birlikte çıkalım dedi .bende anne sen yiğeni giydir bende hemen giyinip geliyorum dedim duşa girdim.yiğenim deli gibi kapıyı çalıyor teyze beni sen giydir diye .bende ne yapayım bornozla kapıyı açtım içeri daldı.annemde hadi kızım çıkalım geç oldu demek için geldi ben bornozluyum çaktırmadı.yiğenimde tam üstüne ne dese beğenirsin ay benim çok uykum var teyzem dün beni uyutmadı yatağı zıp zıp sallayıp durdular.

Son düzenleme:
Güzel bir çay demle güzel bir kahvaltı yap.Sonrada bir türk kahvesi.ooooohh mis gibi.sonra gir bahtaniyenin altına keyif yap şekerim

ay bugün zorla bişi yedim yiyemiyorum midem bulanıyor bugün çok kötü halsizlik var.inşallah hasta olmam.
keyif nerdeee benim küçük bi cadım var eltimin kızı bugün ona bakıcam birazdan giidp onu alıcam bütün gün onunlayım

Alış haayatım cadılarla uğraşmaya seninki olunca idmanlı olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…