inş yarın güzel bi gün geçirirsiniz kocişinle
zor ama neyaparsın dayanıyoruz işte :26:
o sağ salim olsunda çalışsın...
biz hiç operasyon geçirmedik canım azoyla ilgili...
ilaç masraf ameliyat masraf para olmadan sürdürmek mümkün değil...
allah hepimize güç kuvvet versinde kalkalım bu yükün altından...
hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize
inşallah valla biz gecen ay epey harcadık ilaçlara allah sağlık versin eşlerimize iyiki varlar gerçi sen çalışıyosun garibim bide benim dersane masrafımla uğrasıyo bide o derdim var ya inşallah bu sene atanırım da en azından o yükten kurtulurum hem eşime destekte olurum aman ya o kadar okuduk hala öğrencilik yapıyoz
canım sıkma canını geç olsun güç olmasın demişler...
inş hayırlısıyla atanırsın en kısa zamanda...
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
ESMA ...canım geçmiş olsun.... malesef olmamış yeni öğrendim....allah sabır versin....aynı şeyleri bizde yaşadık siz tek değilsiniz ...eşini teselli et Allahın vermediğini hiç kimse veremez...BÜYÜK RABBİM ummadığın anda inş.nasip eder de sevinçten ağlarsınız ...şimdi kendinize iyi bakın üzülüp durmayın....inan ki kendini bukadr yıpratman hiç işe yaramıyo....ALLAHa sığının biz inançlı insanların farkı bu...Allah a emanet olun.....arkadaşlar merhalar tekrardan geçmişi okuyup takip etmekteyim sizleri artık daha çok katılırım sizlerin arasına. hmztl , istiyorumbebeğimi , esma16 , cervan , zaman , bahar85 , vck , esselim v.s aklıma şu an için gelmeyen ama kalben tanıdığım bildiğim bütün arkadaşlara bana bu acı günümde destek olduğunuz çooooook teşekkür ediyorum toparlanmaya çalışıyoruz yavaş yavaş.eşimle birlikte öğleyin hazırlandık sultanahmet , topkapı , ayasofyayı gezdik balık ekmek ve vapur turu harikaydı akşam 21,00 gibi geldik bayağı yorulduk hafta sınuna kadar rezidansa tıkalı kalıp acıları tekrar hatırlamak istemiyoruz.rezidanstan ayrılıp dönecektik antalyaya ama parayı peşin vermiştik 10 gün boyunca onun için parayı iade etmiyorlar hafta sonuna kadar istanbuldayız iyi ki de istanbuldayız şu an ailemin yanında veya antalyada olsak kendimizi daha zor toparlardık.eşim diyor ki 20 aylık tedavi olduk ilaçları bırakırsam vücut fabrika ayarlarına tekrardan döner diyor kaan beye gidelim dedik ve 17 ocak salı gününe özel muayenesine randevu aldık Allahtan ümit kesilmez bir de bir ihtimal kaan hoca ne cevap verecek onu da bilmiyoruz nasıl bir tedavi uygular v.s... acaba diyorum ki eşime ilk başta prenglyn vermişti emre bey bizde 1 ay bulabildik dedik ondan sonra ovitrelleye dönmüştük ondan olabilir mi diyoruz bazen çünkü çok kişiden de biliyoruz prenglyn direk beyne sperm üretmesi için emir veriyor daha etkili diye biliyorum araştırmalarıma göre.acaba prenglyn ile devam mı etseydik diyorum.sonuca herkes gibi bizde çok şaşırdık emre beyde dahil.daha 3,5 ay önce eşimin başka bir forumdan sürekli iletişim içinde olduğu arkadaşı prenglyn 5000 ve haftada 3 kez menegon kullandı 27-28 ay boyunca eşimin sonuçları ile tıpatıp aynı hiçbir farklılık yok üstelik onun çift taraflı inmemiş testisli imiş 4 sperm bulunmuş 1 tanesi döllemiş embriyoyu ve 12 gün sonra mutlu sonuca ulaştılar ve eşi şu an 4 aylık hamile bende görüşüyorum eşi ile zaman zaman. kaan aydosa mail atmıştı dün eşim onun da cevabını bekliyoruz bizim için çok önemli.hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız.yeni bir kaan hoca macerasına başlamak üzereyiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar merhalar tekrardan geçmişi okuyup takip etmekteyim sizleri artık daha çok katılırım sizlerin arasına. hmztl , istiyorumbebeğimi , esma16 , cervan , zaman , bahar85 , vck , esselim v.s aklıma şu an için gelmeyen ama kalben tanıdığım bildiğim bütün arkadaşlara bana bu acı günümde destek olduğunuz çooooook teşekkür ediyorum toparlanmaya çalışıyoruz yavaş yavaş.eşimle birlikte öğleyin hazırlandık sultanahmet , topkapı , ayasofyayı gezdik balık ekmek ve vapur turu harikaydı akşam 21,00 gibi geldik bayağı yorulduk hafta sınuna kadar rezidansa tıkalı kalıp acıları tekrar hatırlamak istemiyoruz.rezidanstan ayrılıp dönecektik antalyaya ama parayı peşin vermiştik 10 gün boyunca onun için parayı iade etmiyorlar hafta sonuna kadar istanbuldayız iyi ki de istanbuldayız şu an ailemin yanında veya antalyada olsak kendimizi daha zor toparlardık.eşim diyor ki 20 aylık tedavi olduk ilaçları bırakırsam vücut fabrika ayarlarına tekrardan döner diyor kaan beye gidelim dedik ve 17 ocak salı gününe özel muayenesine randevu aldık Allahtan ümit kesilmez bir de bir ihtimal kaan hoca ne cevap verecek onu da bilmiyoruz nasıl bir tedavi uygular v.s... acaba diyorum ki eşime ilk başta prenglyn vermişti emre bey bizde 1 ay bulabildik dedik ondan sonra ovitrelleye dönmüştük ondan olabilir mi diyoruz bazen çünkü çok kişiden de biliyoruz prenglyn direk beyne sperm üretmesi için emir veriyor daha etkili diye biliyorum araştırmalarıma göre.acaba prenglyn ile devam mı etseydik diyorum.sonuca herkes gibi bizde çok şaşırdık emre beyde dahil.daha 3,5 ay önce eşimin başka bir forumdan sürekli iletişim içinde olduğu arkadaşı prenglyn 5000 ve haftada 3 kez menegon kullandı 27-28 ay boyunca eşimin sonuçları ile tıpatıp aynı hiçbir farklılık yok üstelik onun çift taraflı inmemiş testisli imiş 4 sperm bulunmuş 1 tanesi döllemiş embriyoyu ve 12 gün sonra mutlu sonuca ulaştılar ve eşi şu an 4 aylık hamile bende görüşüyorum eşi ile zaman zaman. kaan aydosa mail atmıştı dün eşim onun da cevabını bekliyoruz bizim için çok önemli.hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız.yeni bir kaan hoca macerasına başlamak üzereyiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun…
hayırlı sabahlar....bugün erkenciyim...benim gibi bir uykucu hayret....eseslim nasılsın...
arkadaşlar merhalar tekrardan geçmişi okuyup takip etmekteyim sizleri artık daha çok katılırım sizlerin arasına. hmztl , istiyorumbebeğimi , esma16 , cervan , zaman , bahar85 , vck , esselim v.s aklıma şu an için gelmeyen ama kalben tanıdığım bildiğim bütün arkadaşlara bana bu acı günümde destek olduğunuz çooooook teşekkür ediyorum toparlanmaya çalışıyoruz yavaş yavaş.eşimle birlikte öğleyin hazırlandık sultanahmet , topkapı , ayasofyayı gezdik balık ekmek ve vapur turu harikaydı akşam 21,00 gibi geldik bayağı yorulduk hafta sınuna kadar rezidansa tıkalı kalıp acıları tekrar hatırlamak istemiyoruz.rezidanstan ayrılıp dönecektik antalyaya ama parayı peşin vermiştik 10 gün boyunca onun için parayı iade etmiyorlar hafta sonuna kadar istanbuldayız iyi ki de istanbuldayız şu an ailemin yanında veya antalyada olsak kendimizi daha zor toparlardık.eşim diyor ki 20 aylık tedavi olduk ilaçları bırakırsam vücut fabrika ayarlarına tekrardan döner diyor kaan beye gidelim dedik ve 17 ocak salı gününe özel muayenesine randevu aldık Allahtan ümit kesilmez bir de bir ihtimal kaan hoca ne cevap verecek onu da bilmiyoruz nasıl bir tedavi uygular v.s... acaba diyorum ki eşime ilk başta prenglyn vermişti emre bey bizde 1 ay bulabildik dedik ondan sonra ovitrelleye dönmüştük ondan olabilir mi diyoruz bazen çünkü çok kişiden de biliyoruz prenglyn direk beyne sperm üretmesi için emir veriyor daha etkili diye biliyorum araştırmalarıma göre.acaba prenglyn ile devam mı etseydik diyorum.sonuca herkes gibi bizde çok şaşırdık emre beyde dahil.daha 3,5 ay önce eşimin başka bir forumdan sürekli iletişim içinde olduğu arkadaşı prenglyn 5000 ve haftada 3 kez menegon kullandı 27-28 ay boyunca eşimin sonuçları ile tıpatıp aynı hiçbir farklılık yok üstelik onun çift taraflı inmemiş testisli imiş 4 sperm bulunmuş 1 tanesi döllemiş embriyoyu ve 12 gün sonra mutlu sonuca ulaştılar ve eşi şu an 4 aylık hamile bende görüşüyorum eşi ile zaman zaman. kaan aydosa mail atmıştı dün eşim onun da cevabını bekliyoruz bizim için çok önemli.hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız.yeni bir kaan hoca macerasına başlamak üzereyiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar merhalar tekrardan geçmişi okuyup takip etmekteyim sizleri artık daha çok katılırım sizlerin arasına. hmztl , istiyorumbebeğimi , esma16 , cervan , zaman , bahar85 , vck , esselim v.s aklıma şu an için gelmeyen ama kalben tanıdığım bildiğim bütün arkadaşlara bana bu acı günümde destek olduğunuz çooooook teşekkür ediyorum toparlanmaya çalışıyoruz yavaş yavaş.eşimle birlikte öğleyin hazırlandık sultanahmet , topkapı , ayasofyayı gezdik balık ekmek ve vapur turu harikaydı akşam 21,00 gibi geldik bayağı yorulduk hafta sınuna kadar rezidansa tıkalı kalıp acıları tekrar hatırlamak istemiyoruz.rezidanstan ayrılıp dönecektik antalyaya ama parayı peşin vermiştik 10 gün boyunca onun için parayı iade etmiyorlar hafta sonuna kadar istanbuldayız iyi ki de istanbuldayız şu an ailemin yanında veya antalyada olsak kendimizi daha zor toparlardık.eşim diyor ki 20 aylık tedavi olduk ilaçları bırakırsam vücut fabrika ayarlarına tekrardan döner diyor kaan beye gidelim dedik ve 17 ocak salı gününe özel muayenesine randevu aldık Allahtan ümit kesilmez bir de bir ihtimal kaan hoca ne cevap verecek onu da bilmiyoruz nasıl bir tedavi uygular v.s... acaba diyorum ki eşime ilk başta prenglyn vermişti emre bey bizde 1 ay bulabildik dedik ondan sonra ovitrelleye dönmüştük ondan olabilir mi diyoruz bazen çünkü çok kişiden de biliyoruz prenglyn direk beyne sperm üretmesi için emir veriyor daha etkili diye biliyorum araştırmalarıma göre.acaba prenglyn ile devam mı etseydik diyorum.sonuca herkes gibi bizde çok şaşırdık emre beyde dahil.daha 3,5 ay önce eşimin başka bir forumdan sürekli iletişim içinde olduğu arkadaşı prenglyn 5000 ve haftada 3 kez menegon kullandı 27-28 ay boyunca eşimin sonuçları ile tıpatıp aynı hiçbir farklılık yok üstelik onun çift taraflı inmemiş testisli imiş 4 sperm bulunmuş 1 tanesi döllemiş embriyoyu ve 12 gün sonra mutlu sonuca ulaştılar ve eşi şu an 4 aylık hamile bende görüşüyorum eşi ile zaman zaman. kaan aydosa mail atmıştı dün eşim onun da cevabını bekliyoruz bizim için çok önemli.hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız.yeni bir kaan hoca macerasına başlamak üzereyiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun…
günaydın arkadaşlar eşim 10:00 spermiyogram vericek.çok heyacanlıyım.tüm gece uyuyamadım.Biliyorum sperm çıkmıcak buna alıştırmaya çalışıyorum çok hayal kırıklığa uğramayım diye.Hormonlarda yapılacak .Bakalım kaan hoca ne diyecek. ya gelin microtese dersek biz bittik çünkü son şansımız.Allah sonumuzu hayır etsin .
günaydın canım
hadi inşallah güzel haberler alırsınız canım.
belli, olmaz canım umutsuz olma belkide çıkar yani. allah büyüktür.
dualrım seninle canım.
bugün sonuçlar çıkacakmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?