iyi günler canlarım benim nasılsınız
çok kaynattınız mı
ben geçmişi okuyup geliyoum bekleyin beni
canım benimmama inanıyorum eşinizle diyaloğunz iyi en azından benim farklı sorunlarım var herkesin farklı aslında burda da:S ne biliyim işte tahammül edemiyorum ona artık bana kötü davrandığını düşünüyorum sanki sadece benim çocuğum gibi ilaçları macunları ağzına zorla götürüyorum, iğnelerimi aldırmak için 40 dereden su getirdim ne zaman söyliyim şimdi mi söylesem yemek de mi uyumaya hazırlanırken mi? diye düşünüp duruyorum sonra da bana sen nie bu kadar durgunlaştın dio, bi aksilik çıkcak tedavim yarıda kalcak die ağzımı bile açmıyorum ne zaman neye kızacağı belli olmadığı için:S ama onu ALLAHA HAVALE ediyorum hakkım haram olsun :'(
merhaba kızlar ben geldim varmı topiğimizde bi değişiklik dün akşam giremedimde sanki bişeyleri kaçırmışım gibi geldi bi an
bende ikindiyi kılıp geliyorum kaan hoca bize mesaj attı onu surucam size
iyi günler canlarım benim nasılsınız
çok kaynattınız mı
ben geçmişi okuyup geliyoum bekleyin beni
canım ben şimdi anlamadım tsh mı sizin yüksek ? guatr hastamı eşin ?
canım bizde eşlerimize çocuğumuz gibi bakıyoruz ilçlarını ağzına veriyoruz ben yeri geliyor pijamalarını bile giydiriyorum.
onlar sıkılmasın strese girmesin diye üzerlerine titriyoruz.
ama sizin başka sorunlarınız var sanırım. zmaanla düzelir inşallah canım.
tsh cnm yanlış yazmışım tsh en son 26 ya düşmüştü iki katıydı nerdeyse, ama 26 ya düşünce sperm de 3milyondan 2milyona düşmüş ayrıca guatr hastasıymıuş 10 sene önce atom hyaptırmış düzelmiş
tsh cnm yanlış yazmışım tsh en son 26 ya düşmüştü iki katıydı nerdeyse, ama 26 ya düşünce sperm de 3milyondan 2milyona düşmüş ayrıca guatr hastasıymıuş 10 sene önce atom hyaptırmış düzelmiş
kızlar kaan hocadan beklediğimiz cevap geldi aynen kopyalıyorum.
Öncelikle şunu söylemek isterim. Sizde tedaviden beklediğimiz TESE ile sperm bulmak. Normalde sperm tahlilinde zaten çıkmasını beklemiyorum. Belki sürpriz olur diye tahlillere devam edeceğiz. Dolayısıyla, sperm çıkmıyor diye sakın endişelenmeyin. Temmuz uygun. Ama bu durumda tedaviyi değiştirelim. Testojeli kesin. Bunun yerine Ovitrelle 250 mg adlı iğnelere başlayın. 3 gün aralıklarla haftada 2 tane yapılacak. Bunu, küçük iğne ile, aşı yapar gibi, karın derisi altına yapıyorusunuz. Bir sağlık görevlisi size yardımcı olur. Daha sonra kendiniz bile yapabilirsiniz. Yanında da sadece sabahları 1 tane Proxeed alın. Diğer ilaçlarınız bitince, kesin. 1ay sonra yine hormonlara bakalım. mikroTESE'nin cinsel fonksiyonlar üzerine hiç bir etkisi olmaz. Aynı gün ayağa kalkıp, ertesi gün işe dönülebilir. amliyatınızı ben yapabilirim. Bunu o zaman konuşuruz. Ameliyat testise bir zarar vermez. Sperm bulamazsak diye bir şey olmaz. Belki olgun sperm bulamayız ama böyle bir durumda diğer çeşit hücreleri de tedavi ederek, sonuç almaya uğraşırız.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
bu emaili sabah okula giderken gördüm derse girene kadar ağladım rahatladım şimdi mantıklı şeyler düşünmeye karar verdim hemen koştum size geldim.
merhaba canlarrrrr....
ben geldimmmmmmmmmm...
nasılsınız bakalım..
merhaba canlarrrrr....
ben geldimmmmmmmmmm...
nasılsınız bakalım..
güzel şeyler söylemiş hoca canım bak sperm bulamazsak bile hücrelerle bişeyler yapacağını söylüor iyi bişey canım.
hakkınıda hayırlısı olsun inşallah. sizinde fsh yüksekti dimi canım ?
sperm bulamazsak diye bişey yok demiş hoca ya emin demekki bulacağından canım benim.
çok sevindim hadi inşallah temmuzda spermleriniz çıkıp bebişli olacaksın inşallahhh...
canım benim herşeyde hayır vardır işte.arkadaşlar merhalar tekrardan geçmişi okuyup takip etmekteyim sizleri artık daha çok katılırım sizlerin arasına. hmztl , istiyorumbebeğimi , esma16 , cervan , zaman , bahar85 , vck , esselim v.s aklıma şu an için gelmeyen ama kalben tanıdığım bildiğim bütün arkadaşlara bana bu acı günümde destek olduğunuz çooooook teşekkür ediyorum toparlanmaya çalışıyoruz yavaş yavaş.eşimle birlikte öğleyin hazırlandık sultanahmet , topkapı , ayasofyayı gezdik balık ekmek ve vapur turu harikaydı akşam 21,00 gibi geldik bayağı yorulduk hafta sınuna kadar rezidansa tıkalı kalıp acıları tekrar hatırlamak istemiyoruz.rezidanstan ayrılıp dönecektik antalyaya ama parayı peşin vermiştik 10 gün boyunca onun için parayı iade etmiyorlar hafta sonuna kadar istanbuldayız iyi ki de istanbuldayız şu an ailemin yanında veya antalyada olsak kendimizi daha zor toparlardık.eşim diyor ki 20 aylık tedavi olduk ilaçları bırakırsam vücut fabrika ayarlarına tekrardan döner diyor kaan beye gidelim dedik ve 17 ocak salı gününe özel muayenesine randevu aldık Allahtan ümit kesilmez bir de bir ihtimal kaan hoca ne cevap verecek onu da bilmiyoruz nasıl bir tedavi uygular v.s... acaba diyorum ki eşime ilk başta prenglyn vermişti emre bey bizde 1 ay bulabildik dedik ondan sonra ovitrelleye dönmüştük ondan olabilir mi diyoruz bazen çünkü çok kişiden de biliyoruz prenglyn direk beyne sperm üretmesi için emir veriyor daha etkili diye biliyorum araştırmalarıma göre.acaba prenglyn ile devam mı etseydik diyorum.sonuca herkes gibi bizde çok şaşırdık emre beyde dahil.daha 3,5 ay önce eşimin başka bir forumdan sürekli iletişim içinde olduğu arkadaşı prenglyn 5000 ve haftada 3 kez menegon kullandı 27-28 ay boyunca eşimin sonuçları ile tıpatıp aynı hiçbir farklılık yok üstelik onun çift taraflı inmemiş testisli imiş 4 sperm bulunmuş 1 tanesi döllemiş embriyoyu ve 12 gün sonra mutlu sonuca ulaştılar ve eşi şu an 4 aylık hamile bende görüşüyorum eşi ile zaman zaman. kaan aydosa mail atmıştı dün eşim onun da cevabını bekliyoruz bizim için çok önemli.hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız.yeni bir kaan hoca macerasına başlamak üzereyiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun…
hadi bakalım..inşAllah gzel sonuçlanır...günaydın arkadaşlar eşim 10:00 spermiyogram vericek.çok heyacanlıyım.tüm gece uyuyamadım.Biliyorum sperm çıkmıcak buna alıştırmaya çalışıyorum çok hayal kırıklığa uğramayım diye.Hormonlarda yapılacak .Bakalım kaan hoca ne diyecek. ya gelin microtese dersek biz bittik çünkü son şansımız.Allah sonumuzu hayır etsin .
hoşgeldin canım iyiz çok şükür sen nasılsın ?
bilmiyorum ya normal yolla çıkış zaten beklemiyordum demesi beni bitirdi canım o yüzden üzüldüm.ne bileyim ben bu teseyi hiç sevmiyorum ama mecbur yaptırcaz artık.kıyamıyorum eşime ya sırf cocuk istiyorum diye onun ameliyat olması beni mahvediyor.
canım bizim en son fsh 16 cıktı.
iyiyim bende
ara verdim geleyim dedim bakayım kızlar ne kaynatmışlar
midmde biraz yanma var..
çay demledim ama içemedim.
bi demlik çay duruyo valla.
gelin içelim hep birlikte..
hoşgeeldin canım
iyiyiz canım sen nasılsın??
okuda gel bebekim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?