öyle canım istemiyoruz bıçak altına girmelerini ama çaresi buysa kabul ediyoruz işte.
7 ay var önünüzde bellimi olur canım süpriz olabilir çıkış olur.
nasip yani herşey.
kızlar kaan hocadan beklediğimiz cevap geldi aynen kopyalıyorum.
Öncelikle şunu söylemek isterim. Sizde tedaviden beklediğimiz TESE ile sperm bulmak. Normalde sperm tahlilinde zaten çıkmasını beklemiyorum. Belki sürpriz olur diye tahlillere devam edeceğiz. Dolayısıyla, sperm çıkmıyor diye sakın endişelenmeyin. Temmuz uygun. Ama bu durumda tedaviyi değiştirelim. Testojeli kesin. Bunun yerine Ovitrelle 250 mg adlı iğnelere başlayın. 3 gün aralıklarla haftada 2 tane yapılacak. Bunu, küçük iğne ile, aşı yapar gibi, karın derisi altına yapıyorusunuz. Bir sağlık görevlisi size yardımcı olur. Daha sonra kendiniz bile yapabilirsiniz. Yanında da sadece sabahları 1 tane Proxeed alın. Diğer ilaçlarınız bitince, kesin. 1ay sonra yine hormonlara bakalım. mikroTESE'nin cinsel fonksiyonlar üzerine hiç bir etkisi olmaz. Aynı gün ayağa kalkıp, ertesi gün işe dönülebilir. amliyatınızı ben yapabilirim. Bunu o zaman konuşuruz. Ameliyat testise bir zarar vermez. Sperm bulamazsak diye bir şey olmaz. Belki olgun sperm bulamayız ama böyle bir durumda diğer çeşit hücreleri de tedavi ederek, sonuç almaya uğraşırız.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
bu emaili sabah okula giderken gördüm derse girene kadar ağladım rahatladım şimdi mantıklı şeyler düşünmeye karar verdim hemen koştum size geldim.
hoşgeldin bebekim
akşam sizin kaynattığınız kadar kaynatmadık
sabah oku oku zor bitirdim
merhaba canlarrrrr....
ben geldimmmmmmmmmm...
nasılsınız bakalım..
hepsi öyle inanki canım...spermiyogram çıkar ama hormon değerlerini bilmiyorum.Eşim şimdi orda .O tek başına gidince çok üzülüyorum.Ben ona kıyamam.O suratındaki ifadeyi bir görsen o kadar masum ve çaresiz bakıyorki.o benim herşeyin en çok onun içinde çıksın istiyorum.Allah eşlerimizinde yüzünü güldürsün
sen ilgilen canım kocişinle..herkese mutlu gunler
ben bugun topıge gıremıyorum cunku kocıs evde bugun benımle ılgılen dedı
kıskanc adam
ben cıkıyorum kızlar aksama gorusuruz
umarım bu denemenızde ebıslerın sana tutunurda hamısım dıye haber verırsın bızde
halayını cekerız
masalcım hayırlı haberlerle gelsın esın spermcık dolsun test sonucunuzzzzzzzzzz
Dur birtane daha anlatayım ablamın kızı bazen bizde kalıyordu bizde yanımızda yatırıyoruz.bir ara ablam taşınınca 10 gün bizde bıraktı kızını neyse bizde ona yere yatak yapıyoruz bir gün kocam dediki şunu hemen uyutalım falan tamam dedim uyuttum yatağına koyuyorum mızmızlık yapıyor bende iyi bari uyuyor zaten yanımızda kalsın dedim sonrası malum.sabahta annem geldi yiğenimi almaya sonra oturduk falan telefon çaldı abimler bizi çağırıyor annemde hadi hazırlan birlikte çıkalım dedi .bende anne sen yiğeni giydir bende hemen giyinip geliyorum dedim duşa girdim.yiğenim deli gibi kapıyı çalıyor teyze beni sen giydir diye .bende ne yapayım bornozla kapıyı açtım içeri daldı.annemde hadi kızım çıkalım geç oldu demek için geldi ben bornozluyum çaktırmadı.yiğenimde tam üstüne ne dese beğenirsin ay benim çok uykum var teyzem dün beni uyutmadı yatağı zıp zıp sallayıp durdular.
gözün aydın canım sonuç itibariyle her zaman açık bir kapı var biraz zamana ihtiyacınız var sadece. zatn tv lerde de hep söylenilio erkek kırsırlığı konusunda tıp çok çok ileride diye. geç olsun ama olsun sonunda :)
haklısın canım rabbim hayırlısını versin hepimize.
okuldan geirken igneleri sordum eczaneye bir aylık kullanım 450 tl. ne kadar pahalıymış dimi?
izledik te:26::26:merhaba canım hoşgeldin sende
iyiyim canım bugün çok az öğrencim vardı kuzucuklarım hep hasta...
yorgun değilim ama durgunum kociş yok diye...
sen nasılsın izlediniz mi dün filminizi ??
bana çay sorulurmu hiç
hemen gelirim çay ziyan olmaz hepsini içerim
bu arada geçmiş olsun canım. yediğin bişey mi dokundu acaba
kızlar kaan hocadan beklediğimiz cevap geldi aynen kopyalıyorum.
Öncelikle şunu söylemek isterim. Sizde tedaviden beklediğimiz TESE ile sperm bulmak. Normalde sperm tahlilinde zaten çıkmasını beklemiyorum. Belki sürpriz olur diye tahlillere devam edeceğiz. Dolayısıyla, sperm çıkmıyor diye sakın endişelenmeyin. Temmuz uygun. Ama bu durumda tedaviyi değiştirelim. Testojeli kesin. Bunun yerine Ovitrelle 250 mg adlı iğnelere başlayın. 3 gün aralıklarla haftada 2 tane yapılacak. Bunu, küçük iğne ile, aşı yapar gibi, karın derisi altına yapıyorusunuz. Bir sağlık görevlisi size yardımcı olur. Daha sonra kendiniz bile yapabilirsiniz. Yanında da sadece sabahları 1 tane Proxeed alın. Diğer ilaçlarınız bitince, kesin. 1ay sonra yine hormonlara bakalım. mikroTESE'nin cinsel fonksiyonlar üzerine hiç bir etkisi olmaz. Aynı gün ayağa kalkıp, ertesi gün işe dönülebilir. amliyatınızı ben yapabilirim. Bunu o zaman konuşuruz. Ameliyat testise bir zarar vermez. Sperm bulamazsak diye bir şey olmaz. Belki olgun sperm bulamayız ama böyle bir durumda diğer çeşit hücreleri de tedavi ederek, sonuç almaya uğraşırız.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
bu emaili sabah okula giderken gördüm derse girene kadar ağladım rahatladım şimdi mantıklı şeyler düşünmeye karar verdim hemen koştum size geldim.
hepsi öyle inanki canım...
ben dün ablamın hamile olduğunu öğrendim...
söyleyemeişler bana üzülür diye aksine çook sevindim ama sanki eşim üzüldü..
sordum yok falan dedi ama üzüldüğünü hissettim.
Rabbim onlarada baba olma heyecanını tattırsın inş..
ben sizle konusup rahatlıyorum bazen ağlıyorum pc başında ama o sadece benle konusuyo herşeyide açıkca söyleyemediğini düşünüyorum...
ben daha çok üzülürüm diye..
sen ilgilen canım kocişinle..
merak etme çok konuşmayız
seni seni....
çok güldüm ya Allah iyiliğini versin emi..:122:
aminnnn canım inşallahh..
evet ya çok pahalı cervan arkadaşımızda kullanacaklar ya baya pahalı.
varımız yoğumuzu ilaçlara veriyoruz. sağlık olsun napalım.
çalışıp para kazanırız...
aminnnn canım inşallahh..
evet ya çok pahalı cervan arkadaşımızda kullanacaklar ya baya pahalı.
varımız yoğumuzu ilaçlara veriyoruz. sağlık olsun napalım.
çalışıp para kazanırız...
izledik te:26::26:
ben pek bişey anlayamadım:26::26:
acaba sorun bendemiydi.
başını kacırmıştım biraz ama:26:
sen de üzülme canım benim..
Allah sağsalim kavsturacak kocişine merak etme..
hoşbulduk bebekimm
inan dün akşam onu geçirdim aklımdan kızlar yarın kalkınca nasıl okuyacaklar geçmişi diye
seni yorduk bebekimmm ama saol siz beni yormadınız
pek kaynatmamışsınız...
nasılsın bebekimm miden bulanıyormuş halsizmişsin sabah...
şimdi nasılsın cadıyı alıp gelmedin mi daha
şimdi çıkıyorum kızlar ben..
kociş gelmeden biraz daha ders çalışayım.
bugün tarih çalıştım.
kafam Allak bullak...
ama kendimi çalışınca iyi hissediyorum..
herşeyi unutuyorum..
bi iyi geliyoki..
haklısın canım rabbim hayırlısını versin hepimize.
okuldan geirken igneleri sordum eczaneye bir aylık kullanım 450 tl. ne kadar pahalıymış dimi?
valla canım zor okudum.
dün kayınvalkidemlere gittik eşimin amcası halasıda gelmiş bi cümbüş vardı yani.
bide cadı geldi. hiç otuturmadı beni yerime
bugün alacaktım 2 de kalkmış anneside dün akşam yoktu o yokken yapmış temizliğin yarısını.
bugünd iyi oldu almadığım hiç halim yok yatıyorum hep.
midem bulanıyor sabah berşi zorla bişiler yedim. halsizim yani.
canım benim sen niye kendini böyle üzüp yıpratıyorsun...
kaan hoca nekadar olumlu bi cevap yazmış...
yazın ameliyat olmanızı kabul etmiş...
ozamana kadar tekrar tedavi sürecinizi belirlemiş...
ki çok da umutlu sperm bulunacağından...
sen niye bukadar üzüyorsun ki kendini...
bizim istediğimiz bebişlerimize kavuşmak değil mi ??
sen çıkış olmadığı için üzülüyorsun ama ameliyatta bulunsun ne çıkar...
evet kocişlerimize kıyamıyoruz ama bu şansımızda olmayabilirdi...
onun çin artık biraz daha rahatlamaya çalış...
önünüzde 6 ayınız var az bi zaman değil...
inş tedaviniz olumlu sonuçlanır ve bisürü sperm bulunur
sonrada sende bizim yaz hamişimiz olursun
canım benim iyi düşün iyi olsun allah yüzünüzü güldürsün inş
artık bu bizim son şansımız eğer çıkmazsa birdaha kociş ameliyat olmak istemiyo bende olmasını istemiyorum.
sürekli ilaç kullan her sene ameliyat ol hiç kolay şeyler değil.
ileride daha büyük problemler çıkacak böyle giderse sürekli hormon ilacı kullanmak vücuda çok zarar verir.
artık bu seferde olmazsa nasibimizde yokmuş diyeceğiz belki kök hücre çıkarsa onu deneriz diyoruz ama kök hücre içinde germ hücre olması gerekiyormuş.
ee bizim ameliyatta germ hücrede yoktu..
yani kök hücrede yaş iş gibi.
olsun napalım bizde hayatımızı bu şekilde şekillendiririz hep boşluğunu hissederiz ama yapılacak bişey yok.
tek çocuksuz insanlar bizde olmayacağız zaten hayırlısını istedik eğer olmazsa hayırlı değilmiş deyip çocuksuz yaşlanacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?