şu tavşancıl otunu araştırırken buldum grubunuzu sanırım kullanan var aranızda sperm arttırdığını duydum bende yumurta azlıgıda var yani okadar ilaçlarla 1 yumurta oldu
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON---------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 1 meryem
CANSUNİDA-----------------------------------1 yasin
CEMREM---------------------------------------1 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------2 meryem
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------1 meryem
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------1 yasin 1 meryem
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------1 yasin
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar asi için okuduğumuz 7 yasin 7 meryem suresi tamamlandı...
allah okuyan herkesten razı olsun...
rabbim okunan sureleri edilen duaları kabul eder inş...
bahar yaaaaaa eşim aylarca has acı çekerken yazmışsın ya diken diken oldunnn
NEDEN BİLİYORMUSUN
geçen yıl şubat ayı idi normalde eşimin sabah satlerinde evde olması olanksızken o sabah evdeydibirlikte yuyandık (bu durum yılda 1 veya 2 kez olur işinden dolayı)bana hadi kalk bir tüp bebek merkezine gidelim dedi (son kez denemek çin bir merkez bulmuştuk)gittik görüştük bazı tetkiler istendi :44:hem benden hem eşimden:26: aslında bunları 2 yıl önce eşime yaptırmıştık ama dr yenileyin dediii :26:eşimle gittik eşimin tahlilerini verdik ikinci gün aldım sonuçalrı eşimn prolaktin hormonu 470 normalde 13 olması lazımdııı hemen dr gittim baktı tomoğrafi çektirelim dedi çektirdik beyinde bir kitle şüphesi var dedi sonra mr evet kesinlikle beyinde 4.5 cm bir kitle şubatın 15 kadar dr aradık çukurova ünvrts de bir porfla görüştük amliyat için karar verdik :18:amilyatı yapıcak dr yanına çağırdı beni:26: bak eşinin bu amliyatının tehlikelerinin farkında olmalısın dedi:44::44: %70 ölümle sonuçlana bilir felçlik körlük (kitle göz damarlarının üzerindeydi)oluşa bilir her şeye hazırlıklı ol dedii ama yapacak bir şey yoktu:26: çünkü bu amliyatı olmassada aynı durumla karşı karşıyaydıkk:26: amliyat olursa belki bir umut olurduuuu
eşimi has yatırdıkyanında kalmam izin vermediler ben her gün has gidiyordum 3 saatlik yolu amliyat olacağı geceye kadar ...amilyat olcağı sabahın gecesi baş hemşire eşinle kal bu gece has dedi gece sabaha kadar eşimle oturduk ağladık dua ettik belki 1.2 saat uyduk :26:sabah saat 06 30 gibi eşimi yanımdan alıp götürdülerrr amliyathanenin önüne kadar bile gidemedimmm eşimin yanında orada öylece kaldımmmm ağlamaya başladım (gece eşim in yanında ağlamamk için kendimi okadar çok tutumki)has yakınalrı geldiler hemşireler sakinleştirmeye çalıştılar sonra abimle abla gelmişlerdi onlar geldiler servise:44: aşağıya indirdiler beni eşim amliyata alındı 3 saat 5 saat:44: (dr oratlama 6 ila 8saat sürecek bir opresyon dedimşti)10 saat 12 saat artık yolunda gitmeyen bir şeyler var diye düşünürken dr hemişiresi aradı ve amliyat bitti dedii iyi geçmiş dedii eve geldik:26: evde yapayalnız buz gibi duvarlar üstüm üstüme geliyor :18::18: sabaha kadar kaç defa eşimin yattığı yoğun bakım servisini aradım bilmiyorummm sabah erkenden has gittim eşimin mr indirmişler gel sende eşini gör dediler elimi tutu beni neden bıraktın dedi canım çok yanıyor dedii .... 20 güne yakın yoğun bakımda kaldı her günnnn yoğun bakımın önüne gittimmm 3 saatlik yolu ama hiç önemli değildi eşimi bir kere bile görsem yetiyordu orada eşimi bekledimmmm bu sürecin sonunda evimize geldik şimdi kitle yine yenilediii yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorumm allahım korusunnnn
ama kızlar bu yaşadıkalrımdan dolayı pekte iyi değilimgeceleri kabuslarımda eşimi ölmüş onu mezara koyarken görüyorumm bir anda uyanıyorum ve eşimi uyandıryorummm bazan kendimi eşim nefes alyormu diye kontrol ederken buluyorum dr görüştüm antidepresan önerdi ama kulanmadım (daha önce kulanmıştım yan etkilerini biliyorum )bu durumu aşamaya çalışıyorum:44: inşşş başaracağımmm ama en büyük dileğim eşimin sağlığı yanımda olmasııııı benimle olmasııııııı sonrade bir bebek bizi hayata bağlayacak yaşamak çin sebebimiz olacak bir bebek diliyorum allahtannnn
şu anda adetliyim bitsin bende katılamk isterimmm
bak kocişinde farkına varmış hatasının...
bundan sonra daha dikkatli olur ve düzelir inş...
iyi yapıyorsun tabi bebekim götür heryeri tuzluğu
"tuzluğum olmadan asla"
bu bile kocişine ne kadar değer verdiğinin göstergesi bebekim benim
aa ne sinir şeyler onlar öyle ya
illa ki her gününde bulunmak sorunda mısın diye soruyorlarmış
sanki diğer gelin dk başı yanında da seni soruyorlar...
merhaba canım arkadaşlarım ben geldim.
ne çok ihmal ettim bugünlerde sizleri dimi...
kayınvalidemin gününe gittim anca gelebildim biarzdanda işyerine gidecem eşime yardıma.
sizler napıyorsunuZ???
NEDEN BİLİYORMUSUN
geçen yıl şubat ayı idi normalde eşimin sabah satlerinde evde olması olanksızken o sabah evdeydibirlikte yuyandık (bu durum yılda 1 veya 2 kez olur işinden dolayı)bana hadi kalk bir tüp bebek merkezine gidelim dedi (son kez denemek çin bir merkez bulmuştuk)gittik görüştük bazı tetkiler istendi :44:hem benden hem eşimden:26: aslında bunları 2 yıl önce eşime yaptırmıştık ama dr yenileyin dediii :26:eşimle gittik eşimin tahlilerini verdik ikinci gün aldım sonuçalrı eşimn prolaktin hormonu 470 normalde 13 olması lazımdııı hemen dr gittim baktı tomoğrafi çektirelim dedi çektirdik beyinde bir kitle şüphesi var dedi sonra mr evet kesinlikle beyinde 4.5 cm bir kitle şubatın 15 kadar dr aradık çukurova ünvrts de bir porfla görüştük amliyat için karar verdik :18:amilyatı yapıcak dr yanına çağırdı beni:26: bak eşinin bu amliyatının tehlikelerinin farkında olmalısın dedi:44::44: %70 ölümle sonuçlana bilir felçlik körlük (kitle göz damarlarının üzerindeydi)oluşa bilir her şeye hazırlıklı ol dedii ama yapacak bir şey yoktu:26: çünkü bu amliyatı olmassada aynı durumla karşı karşıyaydıkk:26: amliyat olursa belki bir umut olurduuuu
eşimi has yatırdıkyanında kalmam izin vermediler ben her gün has gidiyordum 3 saatlik yolu amliyat olacağı geceye kadar ...amilyat olcağı sabahın gecesi baş hemşire eşinle kal bu gece has dedi gece sabaha kadar eşimle oturduk ağladık dua ettik belki 1.2 saat uyduk :26:sabah saat 06 30 gibi eşimi yanımdan alıp götürdülerrr amliyathanenin önüne kadar bile gidemedimmm eşimin yanında orada öylece kaldımmmm ağlamaya başladım (gece eşim in yanında ağlamamk için kendimi okadar çok tutumki)has yakınalrı geldiler hemşireler sakinleştirmeye çalıştılar sonra abimle abla gelmişlerdi onlar geldiler servise:44: aşağıya indirdiler beni eşim amliyata alındı 3 saat 5 saat:44: (dr oratlama 6 ila 8saat sürecek bir opresyon dedimşti)10 saat 12 saat artık yolunda gitmeyen bir şeyler var diye düşünürken dr hemişiresi aradı ve amliyat bitti dedii iyi geçmiş dedii eve geldik:26: evde yapayalnız buz gibi duvarlar üstüm üstüme geliyor :18::18: sabaha kadar kaç defa eşimin yattığı yoğun bakım servisini aradım bilmiyorummm sabah erkenden has gittim eşimin mr indirmişler gel sende eşini gör dediler elimi tutu beni neden bıraktın dedi canım çok yanıyor dedii .... 20 güne yakın yoğun bakımda kaldı her günnnn yoğun bakımın önüne gittimmm 3 saatlik yolu ama hiç önemli değildi eşimi bir kere bile görsem yetiyordu orada eşimi bekledimmmm bu sürecin sonunda evimize geldik şimdi kitle yine yenilediii yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorumm allahım korusunnnn
ama kızlar bu yaşadıkalrımdan dolayı pekte iyi değilimgeceleri kabuslarımda eşimi ölmüş onu mezara koyarken görüyorumm bir anda uyanıyorum ve eşimi uyandıryorummm bazan kendimi eşim nefes alyormu diye kontrol ederken buluyorum dr görüştüm antidepresan önerdi ama kulanmadım (daha önce kulanmıştım yan etkilerini biliyorum )bu durumu aşamaya çalışıyorum:44: inşşş başaracağımmm ama en büyük dileğim eşimin sağlığı yanımda olmasııııı benimle olmasııııııı sonrade bir bebek bizi hayata bağlayacak yaşamak çin sebebimiz olacak bir bebek diliyorum allahtannnn
İnşallah bebekimm inşallah düzelir artık.
şekilli tuzluklar alayım dimi
yaa o kadar değer veriyorum ki anlatamam.
bugün kayınvalideme geldi öğlen yemeği yemeğe küçük erkek kardeşinin yanında beni sinir etti.
sen anneme yardıma geliyormusun bu börekleri tek başınamı yaptı yardım ettinmi. gel anneme yardım et yorulmasın
çıldırttı beni resmen. giderken dedim akşam senden acısını çıkaracam bu söylediklerini dedim.
annesi çok güzel giiynmiş annecim çok şık olmuşsun.
bende neden açık giyinnmişim
valla si,nir etti beni bugün akşam görecek o gününü
hoşgeldin bebekim bende hem okul işlerini yapıyorum hem burayı takip ediyorum yoğunum anlıyacağın
nasıl geçti kayınvalidenin günü
bebekim harbiden kaşınmış bugün senin kociş
dersini vereceğinden şüphem yok ama
hanımın günü var diye sen her işine koşmak zorunda mısın
zaten millet seni soryor diye zorla çağırıyor seni bide hazırlığına mı yardım edeceksin...
ki dün nekadar yoruldun bunu bile bile hemde onların yanında böyle konuşması hiç hoş değil...
bende kızdım şimdi enişteye
hakkınızda hayırlısı olsun canım...
inş güzel haberler verirsin bize...
rabbim kucağınızı doldursun inş...
canım benim eşimin daha önce bi sorunu yoktu...
2 defa kanser tedavisi gördü 2. tedaviden sonra azosperm oldu...
tedavi biteli 1,5 sene olmuştu ama çıkış başlamamıştı...
bizde kaan hocayla tedavimize başladık...
kaan hoca kanser tedavisi nedeniyle kanallarda tıkanıklık olabileceğini söyledi...
ilk ay ki tedavimiz sonucunda bikaç sahada 1-2 sperm görüldü...
2. ay sonunda sperm testini genartta yaptırmamızı istedi kaan hoca...
orda da 1 tanecik spermimiz bulundu ve donduruldu...
bundan sonra her ay orada yaptırıcaz sperm testini ve çıkanlar dondurulacak...
allahın izniyle inş temmuzda başlıyabilecez tedaviye...
tedavimizde genartta olucak...
inş hakkımızda hayırlısı olur...
kolay gelsin bitanem
iyidi yoğundu şenlik bi gündü fallar filan bakıldı
çoook kaşındı canım sorma.
hayır bide kardeşinin yanında söylemesi sinir etti beni.
öteki gelin iki adım ötesinde gelmedi ben gittim yinede laf söylüyor.
ama o gelinin çocuğu var bahane işte...
hayır bide akşamdan yapmış tatlılarını.
bitane böreğini buzluktan çıkardı pişirdi bi tanesinede ben yardım ettim daha ne yapayım ben yani.
ama yok hepsini ben yapsaydım yine yaranamzdım.
o kadar servis yaptım ettim yine yaranamadım.
gitmeyseydim benden iyisi olmazdı ama....
canm benm inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz birbirimize.ben inanıyorum ve hergün dua ediyorum hem kendim için hem bu dertle ugraşan bütün müşlüman kardeşlerim için.bu bi şınav ve umarım bizde bu şınavı kazanacagız:)
ah canım ya sizde çekmişsiniz içim sızladı yazdıklarını okuyunca
rabbim eşine şifa versin inş en yakın zamanda sağlığına kavuşur
canım şimdi kitle için yeni bi tedavi görüyor musunuz ??
canım eşin bu hastalıktan hayırlısıyla kurtulsunda sonra bebiş için mücadelenize devam edersiniz...
rabbim kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin
NEDEN BİLİYORMUSUN
rabbim eşini başından eksik etmesin canım.
biran kendimi koydum yerine çook kötü oldum kolay şeyler değil. allah eşlerimize sağlık versin inşallah.
kızıyoruz filan ama allah onları başımızdan eksik etmesin.
çok duygulandırdın içim acıdı valla canım benim
sağl kuzum evet canımmm ilaç tedavisine deam edliyor bakalım zaman ne göterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?