canım benim inş şifa bulur kocişin...
rabbim seni onsuz bırakmasın...
hayırlısıyla en kısa zamanda sağlığına kavuşur inş...
arkasından da bebişlerinin gelsin ve tüm acılarınızı unutun inş
BAHARIMMMM
amin aminnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben hep diyorumkiii RABBİM BİZLERİ EN SEVDİKLERİMİZLE SINAMA Eki Görüntüle 322709 Eki Görüntüle 322709 Eki Görüntüle 322709 Eki Görüntüle 322709 Eki Görüntüle 322709
bebekim sen nezaman gideceksin yardıma ??
yine geç gelirsiniz heralde...
AMA İŞTE BUNLARDA (sinir etmeleri)AKŞIMIZIN nazarlıkları Eki Görüntüle 322708 Eki Görüntüle 322708 Eki Görüntüle 322708 Eki Görüntüle 322708
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.ben 9 yıllık evliyim eşim azospermi bir yıl önce mikrotese yaptırdık medikalpark hastanesinde sonuç negatif eşi azospermi olupta bebek sahibi olan varmı çok merak ediyorum neyapmam gerekiyo lütfen bana akıl verin psikolojim çok bozuk
şimdi kalabalıklarmış arayacam o zaman gelirsin dedi daha aramadı bakalım.
belkide gitmiycem bilmiyorum bebekim yani.
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.ben 9 yıllık evliyim eşim azospermi bir yıl önce mikrotese yaptırdık medikalpark hastanesinde sonuç negatif eşi azospermi olupta bebek sahibi olan varmı çok merak ediyorum neyapmam gerekiyo lütfen bana akıl verin psikolojim çok bozuk
anladım canım inş gitmene gerek kalmaz...
bende bi başıma yemek yemeye çalışıyorum :26:
canım hiç sorma ya nezaman geleceği belli değil
sözde bu çarşamba dönecekti...
şimdi 1 hafta daha uzayabilir diyor iyice özledim ya
dönsün artık dönsün :84:
habire baskı yapıyorum nolur dön diye bakalım nezaman gelecek...
bahar yaaaaaa eşim aylarca has acı çekerken yazmışsın ya diken diken oldunnn
NEDEN BİLİYORMUSUN
geçen yıl şubat ayı idi normalde eşimin sabah satlerinde evde olması olanksızken o sabah evdeydibirlikte yuyandık (bu durum yılda 1 veya 2 kez olur işinden dolayı)bana hadi kalk bir tüp bebek merkezine gidelim dedi (son kez denemek çin bir merkez bulmuştuk)gittik görüştük bazı tetkiler istendi :44:hem benden hem eşimden:26: aslında bunları 2 yıl önce eşime yaptırmıştık ama dr yenileyin dediii :26:eşimle gittik eşimin tahlilerini verdik ikinci gün aldım sonuçalrı eşimn prolaktin hormonu 470 normalde 13 olması lazımdııı hemen dr gittim baktı tomoğrafi çektirelim dedi çektirdik beyinde bir kitle şüphesi var dedi sonra mr evet kesinlikle beyinde 4.5 cm bir kitle şubatın 15 kadar dr aradık çukurova ünvrts de bir porfla görüştük amliyat için karar verdik :18:amilyatı yapıcak dr yanına çağırdı beni:26: bak eşinin bu amliyatının tehlikelerinin farkında olmalısın dedi:44::44: %70 ölümle sonuçlana bilir felçlik körlük (kitle göz damarlarının üzerindeydi)oluşa bilir her şeye hazırlıklı ol dedii ama yapacak bir şey yoktu:26: çünkü bu amliyatı olmassada aynı durumla karşı karşıyaydıkk:26: amliyat olursa belki bir umut olurduuuu
eşimi has yatırdıkyanında kalmam izin vermediler ben her gün has gidiyordum 3 saatlik yolu amliyat olacağı geceye kadar ...amilyat olcağı sabahın gecesi baş hemşire eşinle kal bu gece has dedi gece sabaha kadar eşimle oturduk ağladık dua ettik belki 1.2 saat uyduk :26:sabah saat 06 30 gibi eşimi yanımdan alıp götürdülerrr amliyathanenin önüne kadar bile gidemedimmm eşimin yanında orada öylece kaldımmmm ağlamaya başladım (gece eşim in yanında ağlamamk için kendimi okadar çok tutumki)has yakınalrı geldiler hemşireler sakinleştirmeye çalıştılar sonra abimle abla gelmişlerdi onlar geldiler servise:44: aşağıya indirdiler beni eşim amliyata alındı 3 saat 5 saat:44: (dr oratlama 6 ila 8saat sürecek bir opresyon dedimşti)10 saat 12 saat artık yolunda gitmeyen bir şeyler var diye düşünürken dr hemişiresi aradı ve amliyat bitti dedii iyi geçmiş dedii eve geldik:26: evde yapayalnız buz gibi duvarlar üstüm üstüme geliyor :18::18: sabaha kadar kaç defa eşimin yattığı yoğun bakım servisini aradım bilmiyorummm sabah erkenden has gittim eşimin mr indirmişler gel sende eşini gör dediler elimi tutu beni neden bıraktın dedi canım çok yanıyor dedii .... 20 güne yakın yoğun bakımda kaldı her günnnn yoğun bakımın önüne gittimmm 3 saatlik yolu ama hiç önemli değildi eşimi bir kere bile görsem yetiyordu orada eşimi bekledimmmm bu sürecin sonunda evimize geldik şimdi kitle yine yenilediii yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorumm allahım korusunnnn
ama kızlar bu yaşadıkalrımdan dolayı pekte iyi değilimgeceleri kabuslarımda eşimi ölmüş onu mezara koyarken görüyorumm bir anda uyanıyorum ve eşimi uyandıryorummm bazan kendimi eşim nefes alyormu diye kontrol ederken buluyorum dr görüştüm antidepresan önerdi ama kulanmadım (daha önce kulanmıştım yan etkilerini biliyorum )bu durumu aşamaya çalışıyorum:44: inşşş başaracağımmm ama en büyük dileğim eşimin sağlığı yanımda olmasııııı benimle olmasııııııı sonrade bir bebek bizi hayata bağlayacak yaşamak çin sebebimiz olacak bir bebek diliyorum allahtannnn
inşallah canım bakalım.
yorulsun azcık dimi
kıyamam sana bebekim benim yanlızmı yemek yiyorsun
bu haftada biçok yemek yapta yetsin san kociş 1 hafta daha durursa yemek yapmazsın şimdi sen..
Allah kavuştursun canım..
selam canım hoşgeldin iyiyiz seni sormalı ne var ne yok[/QUOTE
iyilik canım nolsun koşturmaca baya yoğunum dünya meşkaleleri işte tedaviye devam baklalım bu hafta eşim sperm testi yaptırıcak Rabim işallah yüzümüzü güldürür ...
evet canım eşim Çarşamba günü test yaptırıcak hem Hormon testi Hemdesperm testiselam canım benim hoşgeldin...
çarşamba günü test yaptırıyormuşsunuz inş sizden de güzel haberler alırız
Hormon testi her ay yaptırıyoruz ama perm testini 1 yıldır yaptırmamıştık pek ümitli değilim ama yine de bir yaptırıcaz
hadi inşallah canım bol bol sperm çıkar bizi sevindirirsin
2012 topik şenlenmeye başladı bu yılın sonuna kadarda bebek haberlerini alırız inşallah.
işallah canım tek dileğim o
yorulsun tabi ceza olsun ona
bebekimm bugün yemeğim bitti ben artık hayatta kalkıpta kendime yemek yapmam
zeytin peynirle idare ederim artık...
inş çabuk gelir yksa benim bağırsakların vay haline kupkuru kalıcaklar garipler
evet canım eşim Çarşamba günü test yaptırıcak hem Hormon testi Hemdesperm testi
Hormon testi her ay yaptırıyoruz ama perm testini 1 yıldır yaptırmamıştık pek ümitli değilim ama yine de bir yaptırıcak
dimi ama
ahh canım yaa yap valla olmaz öyle vitaminsiz kalırsın bak sonra ben gibi
ben senin sözünü dinledim dr gittim
sende benimkini dinlede yemek yap bebekim kendine
beni özledinizmii?????????????
ben geldimmmm
siz benii özlemediyseniz de ben sizi çoook ösledim yaa
canım tüp bebekte bu önemli değil canını sıkma sakıncanlarım ben geldim morallerim bozuk
sol tarafım ya doğuştan yokmuş ya kitle varmış ya da tıkalı ama tıkalı olsa filmde görünürdü
hiç ummuyodum bunu
dün akşam herifle tartıştık herife karşı içimde böyle bişeyler koptu sanki moralimde bozuk malum bizim herifin azo olmasının sebebi ana babası herifte hergün anasını ararıyo dedim hiç soruyormu bu durumu herifte ilaçlarını kullanıyomusun demiş anası oda evet demiş aradan zaman geçti ya dedim hiç demiyomusun neden dra götürmediniz diye herifte ben onların evladıyım onlar isterlermiydi böyle olsun bilememişler olmuş işte dedi bende anasının defalarca yüzüme dediği sözleri söyledim herif kızgınlıkla insanlar öyle der dedi ya dedim 1 2 kere der gadi her seferindedemi der umrede senin yanında da dedi dedim kızdı hiç kabul edermi bilmemişler böyle olsun istememişler falan filan ya anası defalarca dedi biliyordum testisi yoktu napim çıksaydı onun peşine düşüpte paramı dökcektim ben bu kadar dra götürdüm şimdi sen götürde baktır gibi çok defa demesine ragmen herif asla kabul etmiyor onların hatası oldugunu kaderi böyleymiş babasıyla en son tartıştığımda dedim iki karı almayı biliyorsunda neden tek oğlunu dra götürmedin adam bana çıkmadıysa çıkmadı napim benim oğlumun parası var diyor tüm bunlara ragmen hala it gibi peşlerinde olan kocam tuvalete giderler peşlerinden girer temizler ayakkabılarını ayaklarına giydirir montalarını diydirir üstlerini başalarına bakar ve bugün dahi ana babası gık desin anında dediklerini yapar gelgörki ben hazmedemiyorum ne herifin tüm bunlara ragmen böyle davranmasını nede ana babasının bak oğlumuz sen ne dersen de bizim dediğimize inanıyor bakışlarına katlanamıyorum bazen diyorum acaba herifle evlenmeseydim nolurdu dünyam bundan daha kötü olurmuydu herifi sevmiyormuyum evet seviyorum aşığımda ama içimdende bişeyler kopuyor yoruldum artık keşke diyorum devlette bir işim olsaydı kendi baba kapıma dönmekten başka çarem olsaydı belki bu kadar yıpranmaz üzülmezdim yıllar geçtikçe acabalar sarıyormuş insanı daha 3. görüşmemizden beri ben bu azoyla ugraşıyorum ve ne hikmetse hep tek ugraşmışım gibi geliyor bana ilk tüp denememizde mtese 2 gün kala dedesi öldü gitme dedim zira zamanında dra gerek yok diyenlerden biride o köy yaklaşık 19 20 saatlik yol gitme dedim bu kadar yorma kendini dedim gitti mtese olucagımız gece geldi ikinci tüpde almanyadaydı ben tedavidetken mtese 3 gün kala geldi ve düşünün yarın mtese olucaz o sabah 5 de evden çıkıyor eniştesiyle akşama kadar geziyor akşam eniştesini otabüse bindirip geliyor oysa ben o gün dua ederiz diye düşünürken adam enişte gezdirmede bense nerdeyim dün gibi aklımda hava soguk nasıl yağmur yağıyor ve şuan oldugu gibi ben ağlıyorum hz yuşanın yokuşunda sonra saatlerce orda kaldım bir kere bile aramadı sonra noldu sabah emre beyde mtese sonuç sıfır ben ağlıyorum benim annen ağlıyor onun anası komşuda gezmede çay içmede çıkmadı diyorum bana kısmet diyor ben artık yoruldum kendime bile söylemeye çekindiklerim var keşke diyorum keşke baba kapısına dönmekten başka çarem olaydı yıllardır böyle herif hiçmi üzülmüyor tamam üzüldü üzülüyorda artık millet onada sormaya başladı çünki ben de baba olmak istiyorum diyor istiyorda bakın birtek macunu kullanıyor çayını içmiyor hep böyle sadece istemek var kilo vermek yok sırf o bacaklarını inceltsin diye alınan spor ağleti var ama daha kaç kere kullandı istek var gayret yok müsebbiblerine toz kondurmak yok dün hiçmi sormuyosun dedim diye bana tirip var çok dolmuşum kızlar çok uzun süredir böyle ağlamamıştım iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?