canım yani sizin rapor işini merkez yürüttü siz sadece muayeneye gittiniz değil mi ??
ben merkezide bi arayayım bakalım ne diyecekler...
aman kafam karıştı valla bebekim ne yapacağımı kestiremiyorum :44:
bide bu sene benim 5. senem 4. senem bitti eylülde 5. senem dolacak...
olmazsada olmasın napıyım demi bebekim
bide bunu mu dert edicem
bebekimm çok çalışmışsınız yaaa dinlenm bugün iyice
aynen bacım oturdum petegin dibine sırtım yanıyor ayaklarım donuyor ya bizim blogun ısı yalıtımı yeni yapılmaya başlandı anca daha iskeleleri yeni kurmaya başladılar ya bir yapsalar çok fark ediyo diyolar bakalım fark etcekmi
selam canlarım nasılsınız bugün kendime izin verdim eşim çıkınca tekrar uyudum havada kapalı yağış var dışarıda çıkmak istemedi canı güzel bir keyif yaptım anlayacağınız sizler ne yapıyorsunuz.Zaman canım gebelik testi yaptırdın mı merak ettim.görüyorumki bugünlerde çok dertlisin ama sen yinede canını sıkma sonra insan hastalanıyor.sen eşini böyle kabul edip evlendin şimdi neden devamlı günah keçisi arıyorsun anlamadım yani evet belki evlatlarına sahip çıksalardı siz bu sorunları çekmeyecektiniz evet onlar belki sadece kendilerini düşünüyorlar sen bunları kendine dert edindiğin zaman birşeyler değişiyormu.aksine belki eşinle aran daha çok açılıyor belki tamiri olmayacak hatalar yapıyorsundur.sana bir dost tavsiyesi için ne kadar yanarsa yansın eşine ve özellikle ailesine karşı dimdik ayakta dur her zaman asil olduğunu ve güçlü olduğunu seni ne laflarıyla nede hareketleriyle deviremeyeceklerini anlasınlar
eğer senin sigortan karşılamıyorsa 5 yılı eşinin üzerinden olur canım.
tabiki eşim hastane yaptı tüm işlemleri.
sonuçta sizinde özel hastanede olacak onlar yapıyorlardır bunu o zamn konuşursunuz bebekim.
şimdiden sıkıntı yapma.
evet canım dün baya çok çalıştık çok yorulduk sene sonları hep böyle geçiyor ...
bizimdesalon baya sıcak oluyor ordada şimdi misafirler var ya yeni ev site zaten yeni yapılıyor daha bitmedi kolay kolayda dolmaz gibi geliyor bana 400 daire varaman canım ya dikkat et kendine sıkı giyin üşütme...
inş biran evvel bitirirler yalıtımıda sizde rahat edersiniz...
bizim ev allaha şükür çok sıcak oluyor...
ohh sefan olsun
ne güzel yapmışsın canım keyif yap tabi.
bugün burasıda kapalı yağışlı kocişte yok bende evdeyim işler var ama bende yapmıycam.
yarın yaparım artık napalım.
anladım canım benim saol...
sıkıntı yaptığımdan değilde eğer önceden yapılması gerekenler varsa tatilde yaptırayım diye düşündüm...
neyse artık ozaman bi yaklaşsında düşünülür artık...
bitsede kurtulsanız canım ya kocişinde çok yorulmuştur...
selam canım hoşgeldin iyi etmişsin sende...
bende durumlar aynı boşuşuyorum evraklarla
ohh sefan olsun
ne güzel yapmışsın canım keyif yap tabi.
bugün burasıda kapalı yağışlı kocişte yok bende evdeyim işler var ama bende yapmıycam.
yarın yaparım artık napalım.
ohhh seninde sefan olsun bacım boşver yarın yaparsın bizim burasıda yağmurlu soğuk baharı yazı özledim
hoşbulduk canlarım insanın canı bazen boş oturmak istiyor ne yapayım tembellik yaptım bugün
bizimdesalon baya sıcak oluyor ordada şimdi misafirler var ya yeni ev site zaten yeni yapılıyor daha bitmedi kolay kolayda dolmaz gibi geliyor bana 400 daire var
yok canım önceden hiçbir şey yapılmıyor zaten bu rapor 1 ay geçerli oluyor sanırım bizimkisi öyleydi.
temmuza 7 ay var daha yaklaşınca herşeyi yaparsınız canım inşallah.
valla hayatım ya bi bitse kurtulmıycaz.
ondan sonra kociş başlayacak fabrikanın inşaatına yine bi yoğunluk başlayacak.
bizde telaş hiç bitmiyor yani anlayacağınçç
hoşbulduk canlarım insanın canı bazen boş oturmak istiyor ne yapayım tembellik yaptım bugün
ayyy hdi inşallah darısıda sana tüm isteyenlere ve bana olsunBaharcığım sen bence anın keyfini yaşa şimdi 15 gün dinlen gez eğlen kafandan bütün düşünceleri çıkar bence .zaten yazında tatile gireceksin izin almayacaksın ki zamanın kısıtlı değil
O zaman zaten ne gerkiyorsa yaparsın yardımcıda olurlar sana bir işle iki kere uğraşmana gerekyok.bak keyfini çıkar bu son eşinle tek başınıza geçireceğiniz tatil olacak allah'ın izniyle seneye
4 kişilik aile olabilirsiniz
canım salonun sıcak oluyorsa sorun olmaz tabi...
dediğin gibi daire çok olduğu için uzun sürer ama sağlık olsun...
allaha şükür kendi eviniz ya eksikler yavaş yavaş tamamlanır...
darısı bizim başımıza inş
Baharcığım sen bence anın keyfini yaşa şimdi 15 gün dinlen gez eğlen kafandan bütün düşünceleri çıkar bence .zaten yazında tatile gireceksin izin almayacaksın ki zamanın kısıtlı değil
O zaman zaten ne gerkiyorsa yaparsın yardımcıda olurlar sana bir işle iki kere uğraşmana gerekyok.bak keyfini çıkar bu son eşinle tek başınıza geçireceğiniz tatil olacak allah'ın izniyle seneye
4 kişilik aile olabilirsiniz
aynen bacım oturdum petegin dibine sırtım yanıyor ayaklarım donuyor ya bizim blogun ısı yalıtımı yeni yapılmaya başlandı anca daha iskeleleri yeni kurmaya başladılar ya bir yapsalar çok fark ediyo diyolar bakalım fark etcekmi
canım kocişinin sağlığı yerinde olsun da varsın çalışsın...
enişte devam ediyor mu dr söylediklerini içmeye ??
inşallah Rabbim ödeme kolaylıgıda versin buara çok sıkıştık evinde bir sürü eksikleri var şu borcumuzu toparlayalım inşallah istediğim gibi yeniden yaptırcam içini
zaman hiç hatırlatma bende kuzey cephede ve en üst katta oturuyorum üstüm teras yağmur yağar salonunma akar kar yağar donarım güneş çıkar yanarım inan salonumun ortasına çocuk havuzları varya ondan koymuştum hergün doluyordu yağmurluyken .daha sonra kaynanam oda yaptı yukarıyı kapadı apartmanın mantolaması oldu yeni yeni ısınmaya başladım her ay 600tlden fazla fatura geliyordu.birde heryer küf oluyordu.şimdi 200tl geliyor ama evim çok büyük ve her taraf sıcak.inşallah sende bebeğin gelmeden ısınmaya başlarsın.rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?