Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eğer senin sigortan karşılamıyorsa 5 yılı eşinin üzerinden olur canım.
tabiki eşim hastane yaptı tüm işlemleri.
sonuçta sizinde özel hastanede olacak onlar yapıyorlardır bunu o zamn konuşursunuz bebekim.
şimdiden sıkıntı yapma.
evet canım dün baya çok çalıştık çok yorulduk sene sonları hep böyle geçiyor ...

aman canım ya dikkat et kendine sıkı giyin üşütme...
inş biran evvel bitirirler yalıtımıda sizde rahat edersiniz...
bizim ev allaha şükür çok sıcak oluyor...

ohh sefan olsun
ne güzel yapmışsın canım keyif yap tabi.
bugün burasıda kapalı yağışlı kocişte yok bende evdeyim işler var ama bende yapmıycam.
yarın yaparım artık napalım.

anladım canım benim saol...
sıkıntı yaptığımdan değilde eğer önceden yapılması gerekenler varsa tatilde yaptırayım diye düşündüm...
neyse artık ozaman bi yaklaşsında düşünülür artık...
bitsede kurtulsanız canım ya kocişinde çok yorulmuştur...

aman canım ya dikkat et kendine sıkı giyin üşütme...
inş biran evvel bitirirler yalıtımıda sizde rahat edersiniz...
bizim ev allaha şükür çok sıcak oluyor...
bizimdesalon baya sıcak oluyor ordada şimdi misafirler var ya yeni ev site zaten yeni yapılıyor daha bitmedi kolay kolayda dolmaz gibi geliyor bana 400 daire var
ohh sefan olsun
bugün burasıda kapalı yağışlı kocişte yok bende evdeyim işler var ama bende yapmıycam.

ohhh seninde sefan olsun bacım boşver yarın yaparsın bizim burasıda yağmurlu soğuk baharı yazı özledim

yok canım önceden hiçbir şey yapılmıyor zaten bu rapor 1 ay geçerli oluyor sanırım bizimkisi öyleydi.
temmuza 7 ay var daha yaklaşınca herşeyi yaparsınız canım inşallah.
valla hayatım ya bi bitse kurtulmıycaz.
ondan sonra kociş başlayacak fabrikanın inşaatına yine bi yoğunluk başlayacak.
bizde telaş hiç bitmiyor yani anlayacağınçç

selam canım hoşgeldin iyi etmişsin sende...
bende durumlar aynı boşuşuyorum evraklarla

ohh sefan olsun

hoşbulduk canlarım insanın canı bazen boş oturmak istiyor ne yapayım tembellik yaptım bugün

bizimdesalon baya sıcak oluyor ordada şimdi misafirler var ya yeni ev site zaten yeni yapılıyor daha bitmedi kolay kolayda dolmaz gibi geliyor bana 400 daire var

canım salonun sıcak oluyorsa sorun olmaz tabi...
dediğin gibi daire çok olduğu için uzun sürer ama sağlık olsun...
allaha şükür kendi eviniz ya eksikler yavaş yavaş tamamlanır...
darısı bizim başımıza inş

Baharcığım sen bence anın keyfini yaşa şimdi 15 gün dinlen gez eğlen kafandan bütün düşünceleri çıkar bence .zaten yazında tatile gireceksin izin almayacaksın ki zamanın kısıtlı değil
O zaman zaten ne gerkiyorsa yaparsın yardımcıda olurlar sana bir işle iki kere uğraşmana gerekyok.bak keyfini çıkar bu son eşinle tek başınıza geçireceğiniz tatil olacak allah'ın izniyle seneye
4 kişilik aile olabilirsiniz

canım kocişinin sağlığı yerinde olsun da varsın çalışsın...
enişte devam ediyor mu dr söylediklerini içmeye ??

hoşbulduk canlarım insanın canı bazen boş oturmak istiyor ne yapayım tembellik yaptım bugün

iyi yapmışsın canım sözde bende iş yapıyorum hep gözüm burada
inş yarın pişman olmam bu tembelliğimden

ayyy hdi inşallah darısıda sana tüm isteyenlere ve bana olsun

inşallah Rabbim ödeme kolaylıgıda versin buara çok sıkıştık evinde bir sürü eksikleri var şu borcumuzu toparlayalım inşallah istediğim gibi yeniden yaptırcam içini

canım tedaviye hemen başlayalım diye yapılması gerekenleri yapayım dedim...
ama çok da sorun olmuyormuş 2. dönem bi gelsin tatile yaklaşınca merkezi arar sorarız artık...
canım benim ağzından bal damlıyor resmen
inş dediğin gibi olur 2 kişiyken 4 kişi oluuz
rabbim hepimize nasip etsin inş

zaman hiç hatırlatma bende kuzey cephede ve en üst katta oturuyorum üstüm teras yağmur yağar salonunma akar kar yağar donarım güneş çıkar yanarım inan salonumun ortasına çocuk havuzları varya ondan koymuştum hergün doluyordu yağmurluyken .daha sonra kaynanam oda yaptı yukarıyı kapadı apartmanın mantolaması oldu yeni yeni ısınmaya başladım her ay 600tlden fazla fatura geliyordu.birde heryer küf oluyordu.şimdi 200tl geliyor ama evim çok büyük ve her taraf sıcak.inşallah sende bebeğin gelmeden ısınmaya başlarsın.rabbim evi olmayan herkese nasip etsin inşallah.

bacılar ben çıkıyorum azcık uyumayı denicem belki uyurum olmazsa zaten geri gelirim

canım kocişinin sağlığı yerinde olsun da varsın çalışsın...
enişte devam ediyor mu dr söylediklerini içmeye ??

evet hayatım içiyor. sabah erkenden kalmış bütün ilaçlarını içmiş.
dikkat ediyor şimdi bakalım kendiliğinden içiyor. inşallah hep böyle devam eder.

inşallah Rabbim ödeme kolaylıgıda versin buara çok sıkıştık evinde bir sürü eksikleri var şu borcumuzu toparlayalım inşallah istediğim gibi yeniden yaptırcam içini

canım allaha şükür evinizi almışsınız geriside gelir hayırlısıyla...
bizim daha borcumuz çok...
bizim evlenmemizi ailem istemediği için biz aniden evlendik...
düğünümüzü eşyaları tüm hazırlıkları borçla yaptık...
düğünden bir ay sonra kocişin hastalığı tekrarlamaya başladık 1,5 sene tedavi gördü yaklaşık...
tabi doğal olarak çalışmadı...
tek maaşla borçları ödemeye çalıştık...
üstüne bide tedavi masrafları çok ağırdı...
ilaçları yurt dışından geliyordu devlat karşılamıyor...
bi kutu 200 tl idi...
anlayacağın evliliğimizin ilk yıllarından itibaren büyük bi borcun içine girdik...
hastalık olmasaydı bikaç seneye biterdi borçlar rahat rahat...
ama tedavi aşamasında baya borca girdik...
sağlık olsunda çalışılıp ödeniyor işte...
inş bizde sahip oluruz ilerde kendi evimize

benimde üstüm dublexs terasından yatak odasına yagmur yagınca yada hava soguk olunca köşeden nasıl su iniyor terleme yapıyor Allahtan üstüm satıldı yeniden saap döktülerde baya kesildi bizim doğalgaz tesisatı patlıyınca zaten tüm duvarların yarısına kadar kabardı yazın boya yaptırmak lazım bize ortalama 100 150 geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…