Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aman canım benim boşver hergün iş mi yapılır
sen gel bizim yanımıza yoksa biz sensiz ne yaparız

Selma canlarım bugün iş güç birtürlü giremedim sabahta 11.30 da uyandım sonra alışveriş temzilik derken giremedim ama aklım sizde kaldı varmı bir değişiklik

slm canım bugün herkesin temilzik günü sanıırm. bende bitiridm. sayılır banyo tuvalet kaldı.
hiç değişiklik yok canım. sende ne var ne yok??

:111::111::111:
tam bir türk kadınısın bitanem .

aman canım benim boşver hergün iş mi yapılır
Sen gel bizim yanımıza yoksa biz sensiz ne yaparız
anlatmıştım ya herşeyi çamaşır suyuyla yıkama işini .ablam gibi olurum diye korktum
Ama şimdide pc başından kalkamıyorum ablma diyorki oda hastalık bence sen doktora görün.bende ben arkadaşlarımsız yapamam dedim kıskandı

banada gönder bakayım olurmu bebekim
ara ara baskı yap gel hadi özledik korkuyroum filan de
çabucak gelir o zaman

canım benim cesur yürek olduğumu bilir ona pek inanmaz
ama biri laf attı dersem hiç durmaz akşama burda olur
2,5 sene önce tedavi sırasında raporluydu...
bazı eksik evraklar vardı onları halletmeye gitti konyaya...
kayınvalidemle görümcemde bizdeydi...
neyse bu gitti işleri biraz uzamış yarına kalmış...
bende fırına gitmiştim ekmek almaya...
tam fırına yaklaştım bi kişi öyle bi laf attıki feleğim şaştı nasıl utandım
o sırada kociş aradı bende o şaşkınlıkla ağzımdan kaçırıverdim...
nasıl köpürdü görmelisin...
bikaç gün daha kalıp işleri bitirip dönecek olan adam hemen otobüse binmiş
arkadaşına rica etmiş durumu takip etmesi için...
hiç de gitmesini istememiştim zaten kayınvalidemler bizde olmasa bende gidecektim...
onlar olunca gidememiştim...
neyseki hemen geldi bende mutluluktan havalardaydım

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorummm
bugün bizim pazar varr uff hava bozuk hiç gidesimde yok ama geçen haftada gitmedim bi ıspanak balık filan alırım gidip geleyim hemen
çok ta yakın pazar 5.dk ama tembellliğimdennn gitmek istemiyorumm sonra görüşürüzzz...

slm canım bugün herkesin temilzik günü sanıırm. Bende bitiridm. Sayılır banyo tuvalet kaldı.
Hiç değişiklik yok canım. Sende ne var ne yok??

selam canım .evet okudum öyleymiş havalar kapalı olunca evde oturuyoruz sonra işe vuruyoruz kendimizi
Canım aslında ben gece yarısına kadar yatmam işimi bitiririm sabahlarıda yürüğüşe falan çıkar ondan sonra komşulara geçerdim.şimdide kahvaltı bile yapmadan pc başına oturuyorum.sonrada işim var diye söyleniyorum .ne işim olacak tabi ablam ve bıcırklrı olmasa işimde olmuyor eşimde geç geliyor yemeğimide yapıyorum bulaşıklar makineye çamaşırlar makineye ohhhh ne güzel hayat.sanki taş atıp kolumuz mu yoruluyor.gerçi çamaşır sonrası ütüden nefret ediyorum.bende senin gibi çoraplara kadar ütülerim .o kadar çok ütüm çıkıyorki geçen gün ütüm patladı hemen yedeği çıkardım

:111::111::111:
tam bir türk kadınısın bitanem .

bidenem doğru diyorsun ama ben kocişime gerçekten güveniyorum...
ilerde ne olur bilemem ama şimdilik gözünün benden başkasını göreceğine inanmıyorum
bizi yakından tanımış olsaydın gerçekten ne demek istediğimi anlardın bidenem...
biz birbirimize çok aşık bi çiftiz
tüm aile bize gıpta ile bakıyor...
izmirde bi teyzem var hep der nasıl bi aşk sizin ki diye...
haberim yok kociş hafta sonu gitmiycem diye onu aramış "teyze bak gelmiyor ara söyle ben özledim gelsin" diye
oda dün aradı neden gitmedin çocuğun yanına özlemiş seni diye
ee teyze önce söyleseydin ya gelirdim dedim unuttum hastaydım diyor
dediğim gibi ilerde ne olur bilemem ama ben şimdi güveniyorum aşkıma

şimdide böyle bişiymi desen yalancıktan acaba
aman aman kimse laf atmasın bitaneme ya sapık erkekler çook..
bu yazda bizde çarşıya yürüyoruz çocuğun biri karşıdan bana bakmış ben görmedim bile
benimki yanından geçerken yakısına bi yapıştı ben ne olduğunu anlamadım bile noldu dedim.
ben panik halinde bırak filan diyorum.
adamda yanlış anladın abi ya filan diyo benim gözüm görmüyormu git sen bilmem kime bak küfürler filan adamı dövecek büyük kavga çıkacak yani.
sonra adam özür filan diledide gitti arkasına bile bakmadan.
ama benimkisi hala arkadan sayıyor..
erkek kıskançlığıda bişeye benzemiyor ya.

evet buda bi hastalık ama iyi bi hastalık
birbirimizin hem acısına hem mutluluğa ortak oluyoruz...
çok başka bi dostluk kurduk burada...
rabbim hiç ayırmasın bizi birbirimizden

kız yakınsa pazar daha ne istiyorsun allahtan çık git hem degişiklik olur hava alırsın benim pazar gibi olsa napıcan salı pazarı var burda ona ğiderim bazen bir saat gidiş birsaat geliş sürüyor yol eve geldimmi hertarafım dayak yemiş gibi yorgunluktan agrıyor cuma günüde cuma var oda uzak ikiside ters bize yakın yerde pazarımız yok zor oluyor yakın olsa hiç üşenmem.

tamam canım kolay gelsin sana görüşürüz

valla canım bende akşam iş yapıp sabah gezsem diyorum ama kociş eve gelince ne işi yapacaksın.
yanımda durmuyorsun diye söylenip duruyo.
bazen akşam yemeğinin bulaşıklarını bile makinaya koyamıyorum 5 dk daha fazla kocişin yanında durmak için.
gün içinde yap diye tuturuyor.
valla ya ütüyü hatırlattın şimdi canım yarına bi dünya ütü var şimdi hepsi, kuruyor bakalım. yarını düşünmeye başladım şimdi.:26:

bende güveniyorum bendeee
bende çoook aşıkım

ayy sende bendensin
kapının önündeki pazara üşeniyroum gitmeye
kolay gelsin canımcım görüşürüz

canım benim allah aşkınızı daim etsin size evlat verip mutluluğunuzu katlandırsın inşallah.bende eşimle görücü usulü evlendim.ama severek evlenseydim belki şimdiki kadar sevmezdim.kullanıcı adım vck(v.....canım kocam)arabamın plakası vck yine özel plaka.yani anlayacağım bende senin gibi dünyamın merkezini kocam olarak belirlemişim.herşey o varken güzel. O yokken hiç birşeyin anlamı yok rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin yuvalarımıza bebişlerimizle mutluluk ve bereket göndersin inşallah

yok bebekim ya adamı boşyere strese sokmayayım şimdi
valla canım ne dengesizler varya yanında erkek varken bile bakıyorlar pislikler
allahtan ucuz kurtulmuş eniştenin elinden...
ona o ders bile yetmiştir artık
erkekleri geçtim kızlar bile taciz ediyor artık yaa...
bu yaz izmir konakta kocişle geziyoruz...
kuzenide orada okuyordu onunla buluşalım dedik geldi...
kız arkadaşı sınava çalışıyormuş yanlız geldi oturdu biyerde...
sonra kalktık dolaşmak için...
kociş bankamatikten para çekmeye gitti...
bizde ercanla bekliyoruz onu...
benimde üzerimde kısa nar çiçeği çok hoş bi elbise var...
ercana baktım kötü kötü birine bakıyor bi arkamı döndüm noluyor diye...
2 tane kız dik dik bana bakıyor biraz gidiyorlar tekrar başını çevirip bakıyorlar...
ercanda yenge kızlar nasıl baktı sana öyle kıskançlar ya atlıycaktım üstelerine diyor
neyse kociş geldi onada anlattı bi güzel ayrıntılarıyla...
benim kocişte gitti bi nazarboncuğu aldı çantama taktı
aşkım deli misin sen ne bu diyorum çıkarma nazar değdircekler diyor
çıkarttırmadı akşam eve gittik teyzeme kuzenlere anlattım...
teyzemde kızım sende hiç kıymet bilmiyon diyor

evet buda bi hastalık ama iyi bi hastalık
birbirimizin hem acısına hem mutluluğa ortak oluyoruz...
çok başka bi dostluk kurduk burada...
rabbim hiç ayırmasın bizi birbirimizden

AMİN CANIM BENİM.GERÇEKTEN ÖYLE ANNEM ARADI SABAH NEDEN SEN GELMEDİN HERKES BURDAYDI ABİNLER ABLANLAR EVDE OTURUYORSUN 1 SAATLİK YOLA ÇIKMAYA ÜŞENİYORSUN AMA ARKADAŞLARINLA SAATLERCE KONUŞMAYA ÜŞENMİYORSUN DEDİ.ABLAM ŞİKAYET ETMİŞ BİZİMLE İLGİLENMİYOR PC BAŞINDAN KALKMIYOR DİYE.SONRA ANNEM AFFETTİ SİZİNLE KONUŞTUĞUMU ÖĞRENİNCE HEPİMİZE DUA ETTİ İNŞALLAH ANA DUASI KABUL OLUR BİZDE BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…