hoşbulduk tatlım yok ya iş bitermi .sabahtan akşama kadar iş yaparım ama yine gözüme birşeyler batar akşam yatmadan plan yapıyorum yarın şu şu işleri yapayım diye.hastalık derecesinde şimdi yine pc başına oturup boşluyorum.eskiden evden dışarı çıkmazdım hergün camlarıma kadar silerdim.kirlenmediği halde temizlik yapmaya başlayınca kafayı yememek için kendimi başka şeylere vermeye başladım şükürler olsun ilerlemeden yendim o iş yapma duygularımı şimdi ihtiyaç doğrultusunda gerektiği kadar iş yapıyorum
Selma canlarım bugün iş güç birtürlü giremedim sabahta 11.30 da uyandım sonra alışveriş temzilik derken giremedim ama aklım sizde kaldı varmı bir değişiklik
:111::111::111:o
yok kız benim kocişim hiç öyle iş dışında evden dışarı çıkmaz...
nereye gidersek beraber gideriz...
öyle işler yapacak biri değil...
tabi erkek milletine tamamen güvenilmez ama ben aşkıma güveniyorum gerçekten
biz birbirimizden çok ayrı kaldık onun için biz birbirimize doyamadık daha...
işten çıkar eve gelir...
hiç bi akşamda ben arkadaşlarla buluşucam demedi bugüne kadar...
aslında o bana giderken çok söyledi rapor al da beraber gidelim diye ama ben istemedim...
haftasonu illa gel dedi çok çalışıyor pek vakit geçiremeyiz diye gidemedim...
ama yarıl tatilinde gidicez inş...
benim kociş karayolları yapım şirketlerinden birinde balıkesir bölge koordinatörü...
işleri yürütüyor işte patronları istanbulda...
izmirde işler sıkışmış yardıma gitmek zorunda kaldı...
tavsiyen içinde teşekkürler bidenem
anlatmıştım ya herşeyi çamaşır suyuyla yıkama işini .ablam gibi olurum diye korktumaman canım benim boşver hergün iş mi yapılır
Sen gel bizim yanımıza yoksa biz sensiz ne yaparız
sağol canım sanada kolay gelsin
benim perdeler yıkanmıyor allahtan bide onları asma derdi var
valla bitmiyor iş ya ne olacak böyle bilmemm :44:
banada gönder bakayım olurmu bebekim
ara ara baskı yap gel hadi özledik korkuyroum filan de
çabucak gelir o zaman
bak bide bizi çocugu yok işide yok sanıyorlar valla bizim çocuklu evden beter iş bitmiyor ..
slm canım bugün herkesin temilzik günü sanıırm. Bende bitiridm. Sayılır banyo tuvalet kaldı.
Hiç değişiklik yok canım. Sende ne var ne yok??
:111::111::111:
tam bir türk kadınısın bitanem .
canım benim cesur yürek olduğumu bilir ona pek inanmaz
ama biri laf attı dersem hiç durmaz akşama burda olur
2,5 sene önce tedavi sırasında raporluydu...
bazı eksik evraklar vardı onları halletmeye gitti konyaya...
kayınvalidemle görümcemde bizdeydi...
neyse bu gitti işleri biraz uzamış yarına kalmış...
bende fırına gitmiştim ekmek almaya...
tam fırına yaklaştım bi kişi öyle bi laf attıki feleğim şaştı nasıl utandım
o sırada kociş aradı bende o şaşkınlıkla ağzımdan kaçırıverdim...
nasıl köpürdü görmelisin...
bikaç gün daha kalıp işleri bitirip dönecek olan adam hemen otobüse binmiş
arkadaşına rica etmiş durumu takip etmesi için...
hiç de gitmesini istememiştim zaten kayınvalidemler bizde olmasa bende gidecektim...
onlar olunca gidememiştim...
neyseki hemen geldi bende mutluluktan havalardaydım
anlatmıştım ya herşeyi çamaşır suyuyla yıkama işini .ablam gibi olurum diye korktum
Ama şimdide pc başından kalkamıyorum ablma diyorki oda hastalık bence sen doktora görün.bende ben arkadaşlarımsız yapamam dedim kıskandı
kızlar ben çıkıyorummm
bugün bizim pazar varr uff hava bozuk hiç gidesimde yok ama geçen haftada gitmedim bi ıspanak balık filan alırım gidip geleyim hemen
çok ta yakın pazar 5.dk ama tembellliğimdennn gitmek istemiyorumm sonra görüşürüzzz...
kızlar ben çıkıyorummm
bugün bizim pazar varr uff hava bozuk hiç gidesimde yok ama geçen haftada gitmedim bi ıspanak balık filan alırım gidip geleyim hemen
çok ta yakın pazar 5.dk ama tembellliğimdennn gitmek istemiyorumm sonra görüşürüzzz...
selam canım .evet okudum öyleymiş havalar kapalı olunca evde oturuyoruz sonra işe vuruyoruz kendimizi
Canım aslında ben gece yarısına kadar yatmam işimi bitiririm sabahlarıda yürüğüşe falan çıkar ondan sonra komşulara geçerdim.şimdide kahvaltı bile yapmadan pc başına oturuyorum.sonrada işim var diye söyleniyorum .ne işim olacak tabi ablam ve bıcırklrı olmasa işimde olmuyor eşimde geç geliyor yemeğimide yapıyorum bulaşıklar makineye çamaşırlar makineye ohhhh ne güzel hayat.sanki taş atıp kolumuz mu yoruluyor.gerçi çamaşır sonrası ütüden nefret ediyorum.bende senin gibi çoraplara kadar ütülerim .o kadar çok ütüm çıkıyorki geçen gün ütüm patladı hemen yedeği çıkardım
bidenem doğru diyorsun ama ben kocişime gerçekten güveniyorum...
ilerde ne olur bilemem ama şimdilik gözünün benden başkasını göreceğine inanmıyorum
bizi yakından tanımış olsaydın gerçekten ne demek istediğimi anlardın bidenem...
biz birbirimize çok aşık bi çiftiz
tüm aile bize gıpta ile bakıyor...
izmirde bi teyzem var hep der nasıl bi aşk sizin ki diye...
haberim yok kociş hafta sonu gitmiycem diye onu aramış "teyze bak gelmiyor ara söyle ben özledim gelsin" diye
oda dün aradı neden gitmedin çocuğun yanına özlemiş seni diye
ee teyze önce söyleseydin ya gelirdim dedim unuttum hastaydım diyor
dediğim gibi ilerde ne olur bilemem ama ben şimdi güveniyorum aşkıma
kızlar ben çıkıyorummm
Bidenem doğru diyorsun ama ben kocişime gerçekten güveniyorum...
Ilerde ne olur bilemem ama şimdilik gözünün benden başkasını göreceğine inanmıyorum
Bizi yakından tanımış olsaydın gerçekten ne demek istediğimi anlardın bidenem...
Biz birbirimize çok aşık bi çiftiz
Tüm aile bize gıpta ile bakıyor...
Izmirde bi teyzem var hep der nasıl bi aşk sizin ki diye...
Haberim yok kociş hafta sonu gitmiycem diye onu aramış "teyze bak gelmiyor ara söyle ben özledim gelsin" diye
Oda dün aradı neden gitmedin çocuğun yanına özlemiş seni diye
Ee teyze önce söyleseydin ya gelirdim dedim unuttum hastaydım diyor
Dediğim gibi ilerde ne olur bilemem ama ben şimdi güveniyorum aşkıma
şimdide böyle bişiymi desen yalancıktan acaba
aman aman kimse laf atmasın bitaneme ya sapık erkekler çook..
bu yazda bizde çarşıya yürüyoruz çocuğun biri karşıdan bana bakmış ben görmedim bile
benimki yanından geçerken yakısına bi yapıştı ben ne olduğunu anlamadım bile noldu dedim.
ben panik halinde bırak filan diyorum.
adamda yanlış anladın abi ya filan diyo benim gözüm görmüyormu git sen bilmem kime bak küfürler filan adamı dövecek büyük kavga çıkacak yani.
sonra adam özür filan diledide gitti arkasına bile bakmadan.
ama benimkisi hala arkadan sayıyor..
erkek kıskançlığıda bişeye benzemiyor ya.
evet buda bi hastalık ama iyi bi hastalık
birbirimizin hem acısına hem mutluluğa ortak oluyoruz...
çok başka bi dostluk kurduk burada...
rabbim hiç ayırmasın bizi birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?