ne hakkım olabilir cnm unuttum ben zaten. sadece çok heyecanlandım acaba duyduklarım doğru mu diye tabii boşa heyecanlanmamak lazım hayal kırıklığı daha kötü..burda hepimizin rahatsızlıkları farklı farklı ama kader noktası aynı..beklediğimiz şey bebek. destek olucaz..canım benim çok çokkk özür dilerim ama ben sadece uyarmak istemiştim...
seni kırmak istemezdim valla bende çok üzüldüm şimdi
benim sana ne garezim olabilir...
sen öyle kullanan herkes hamile kalıyormuş yazınca bende bildiklerimi yazmak istedim...
bak kadınlardan kullanıpta hamile kalan arkadaşlarımız var...
aris, elbises gibi...
ama daha erkekte faydasını görüpte hamile kalan biri yokmuş...
ama erkek için daha faydalıymış...
ben bunu sana anlatmak istedim...
ama seni kırdıysam gerçekten çok özür dilerim...
ben senin bi art niyetin olduğunu söylemedim...
sadece eksik bildiklerini yazmak istedim..
canım hadi barışalım bak ben uyuyamam valla seni üzmek istemedim ya affet hadide rahatlayayım :26:
hakkınız herlal et canım ya bende çok üzüldüm şimdi...
günaydın canım:107:
hadi hayırlısı inşallah. muayene ücreti 300 tl . hoca sizden tahliller istedimi?
istediği tahlilleri bulunduğun şehirde yaptır canım tahlillerle beraber gidersin.
bildiğim kadarıyla hafta sonu çalışmıyor hoca. ama sen yinede arayıp sor istersen.
anladım canım biraz yüksek çıkmış ama bizimkisi kadar değil biizmkiside 28 şuanda.
bunu ilaçlarda düşürüyorlar çıkarıyorlar belki söylemişsindir ama ben unuttum kaan hocaya mı gideceksiniz canım ?
hayırlısı olsun cnm inş. size benzeyen istediğiniz gibi evlada sahip olursunuz ,inşallah cnm senin bebeğinde olur..siz başvuralı kaç ay olduki hemen sıra gelmiş size benim duyduğum kadarıylada en az 2 yıl bekliomuşsun 5 yıla kadar en fazla çıkıomuş.
selam canlarım benim hepinize güzel bi hafta diliyorum
ya ben sizi geceden beri çok özledim ya
hepinizi çok seviyorum ondan galiba
ben geçmişi okuyup geliyorum biyere kaçayım demeyin sakın
Çok teşekkür ederim.Eseslim.Hoca ile henüz irtibata geçmedim.önce sorayım dedim. inşallah herşey çok güzel olucak haocaya bir mail atayım neler isteyecek bizden bakalım:):44:
yok canım bız ızmırde oturuyoruz burada doktora gıdıyoruz
ne hakkım olabilir cnm unuttum ben zaten. sadece çok heyecanlandım acaba duyduklarım doğru mu diye tabii boşa heyecanlanmamak lazım hayal kırıklığı daha kötü..burda hepimizin rahatsızlıkları farklı farklı ama kader noktası aynı..beklediğimiz şey bebek. destek olucaz..
kızlar hemşire tekrar aradı 400,000 değilmiş total sperm 4,000,000na çıkmış geçen ay 2,000,000na düşmüştü iki katına çıkmış ileri hızlı da :%20 olmuş bikaçgün sonra tüp bebek transferim olucaktı sizce vazgeçiyim mi kürlerin etkisi olmuş kızlar çok mutluyum RABBİM SİZLERE DE YAŞATSIIIIIIIIINNNNN..
kızlar şimdi sonuçları öğrendim semen verdik sabah eşimle, 2 ay önce 3,000,000 olan spermlerimiz gecen ay 2,000,000na düşmüştü bu ay da 400,000'e düşmüş bu nasıl oluyor kahroldum duyduklarıma inanamadım inanılmaz bir hızda bitiyor spermler ama bide şu var bizde ileri hızlı:0 dı şimdi onda da bi artış olmuş kürlerin etkisi olmuş ama sanırım bizim sperm azalmasında başka nedenler var.. bu da demek oluyor ki, ileri hızlı da sorun yaşayanlar benim kullandığım kürleri rahatlıkla kullanabilir inşallah sorunları düzelir.(arı sütü, keçiboynuzu tozu, l-argin max man,evicap,polen,kore ginseng)
..........................................
kızlar hemşire tekrar aradı 400,000 değilmiş total sperm 4,000,000na çıkmış geçen ay 2,000,000na düşmüştü iki katına çıkmış ileri hızlı da :%20 olmuş bikaçgün sonra tüp bebek transferim olucaktı sizce vazgeçiyim mi kürlerin etkisi olmuş kızlar çok mutluyum RABBİM SİZLERE DE YAŞATSIIIIIIIIINNNNN..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız .Umarım iyisinizdir.Sizlerle sohbet edemiyorum ama yazışmalarınızı mutlaka okuyorum.Bende alışkanlık oldu.İzmirddeki arkadaşlar sizlerle tanışmak istiyorum.Sömestire tatilinde bahar85 İzmire geldiğinde bir yerde toplansak ne dersiniz.?Bu arada bende dua okumak istiyorum .ama bendeki kitaplarda meryem süresi bulamadım.Ama yasinlerde banada yazarsanız sevinirim.Seve seve okurum.Kendinize iyi bakın lütfen.
bende iyiyim canım benim.İnternetten buldum meryem suresini sıradaki arkadaşı 3 tane meryem suresi kaldı diye biliyorum ben okurum bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?