ağlama esmacım ağlama halayın ucundan tut
seda_ecrinlerde 20000 altında sperm çıkmış
hem ağlarım hem tutarım canım benim
ay ne güzel haberler varmış topikte içimi açtınız vallahi
allah razı olsun bitanem sende artık saha çok dualarımızda olacaksın hepimizin
yeni yılın ilk hamişi olacaksın bitanem hayırlısıyla
ayağını sürüde bizde arkandan gelelim canım benim
esmacım ne oldu canım???
kızlar benim bi meryem surem var okuyup gelirim.
öpüyorum sizleri..
Allah içinize ferahlık versin.İçinin coşkusu bundan sonra sevinçten olacak inşallah.Hayat hep geceden ibaret değil elbet size de doğacak güneş.Sadece sabır ve tevekkül canım benim....
ah canım hep siz aklımdasınız klinik hamişlerle doluydu hep dua ettim rabbim arkadaşlarıma yaşat bu güzellikleri evlerimizi bebek kokusuyla doldur dedim cennet kokusu dolsun evlerimiz bitanem ayağımıda sürürüm hadi banada sürtünün işi sağlama alalım:1:
ah canım hep siz aklımdasınız klinik hamişlerle doluydu hep dua ettim rabbim arkadaşlarıma yaşat bu güzellikleri evlerimizi bebek kokusuyla doldur dedim cennet kokusu dolsun evlerimiz bitanem ayağımıda sürürüm hadi banada sürtünün işi sağlama alalım:1:
canımmm bol bol dua oku..
inşAllah güzelce büyür yumoşların sana sıkı sıkı tututnurlar...
Allahımm bu senenin ilk annesi yolda
hadi inşAllah...
sürtün canım benim benim cok ihtiyacım var bu akşam
sürtün canım benim benim cok ihtiyacım var bu akşam
bu akşam bebek görmeye gittim yüreğim dağlandı cocugu olmayan sadece bendim bilirsiniz doğum hikayeleri bebeği ilk kucaklarına alışlarını ilk emzirmelerini anlattılar o kadar zor tuttumki kendimi gözlerim doldu doldu ama ağlayamadım. içim gitti.8 yıl cocugu olmayan biri vardı onun anlatıkları beni daha cok etkiledi. okadınla aramızda sesiz bir bağ oluştu sanki onun neler yaşadığını benden iyi ordakiilerden kimse anlamadı.bebeğini ilk kucagına aldığı anı öyle bir anlattı ki aktı yüreğim aktı.esmacım ne oldu canım???
kızlar benim bi meryem surem var okuyup gelirim.
öpüyorum sizleri..
açılsın tabi bitanem inş en kısa zamanda sizi içinde çekicez halay
bu akşam bebek görmeye gittim yüreğim dağlandı cocugu olmayan sadece bendim bilirsiniz doğum hikayeleri bebeği ilk kucaklarına alışlarını ilk emzirmelerini anlattılar o kadar zor tuttumki kendimi gözlerim doldu doldu ama ağlayamadım. içim gitti.8 yıl cocugu olmayan biri vardı onun anlatıkları beni daha cok etkiledi. okadınla aramızda sesiz bir bağ oluştu sanki onun neler yaşadığını benden iyi ordakiilerden kimse anlamadı.bebeğini ilk kucagına aldığı anı öyle bir anlattı ki aktı yüreğim aktı.
inşallah baharım inşallah cok istiyorum ben hayırlısını istiyorum.
inşallah baharım inşallah cok istiyorum ben hayırlısını istiyorum.
( Allah bizede nasip etsin o duyguyu inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?