evet canım benim çok güzel bi haber
darısı bizim başımıza
canım 20000 altında cıkmış sperm sayıları...
hareketlilik de varmış...
onlar 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuşlardı...
3 ay sonraki test sonucu bu...
doktorları 9 ay daha beklemelerini söylemiş....
inş ozamana kadar doğal yoldan gelir bebişi
canlarım bende bugün kontrole gittim 3 tane yumurtam varmış doktorumuz hemen tedaviye başlattı ilk iğnemi klinikte oldum
bazı testler istedi onlarfı devlette yaptırcam darısı başınıza canlarm şimdi yumoşlarım büyüyo
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON---------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 meryem
CERVAN----------------------------------------1 yasin
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------1 yasin
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------1 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
canlarım bende bugün kontrole gittim 3 tane yumurtam varmış doktorumuz hemen tedaviye başlattı ilk iğnemi klinikte oldum
bazı testler istedi onlarfı devlette yaptırcam darısı başınıza canlarm şimdi yumoşlarım büyüyo
aminnn inşAllah normal yoolardan hamiş olur...
başka sıkıntı çekmezler..
Allah yardımcıları olsu..
ya biz bu ay güzel haberler alıyoruz.
ben esmaya çok üzüldüm Allah onların yüzünede gülsün inş..
hayırlısı böyleymiş demekki.
inşAllah önce istiyorum bebeğimi sonra biz güzel haberler vereceğiz....
Allahımmm dualarımız kabul eyle YaRabbim....
baharcım 1 meryem alıyorum..
evet canım benim esmaların haricinde hep güzel haberler aldık...
inş önce ameliyat olacaklardan sonrada topikteki herkesten güzel haberler alırız bundan sonra
canım benim hadi hayırlı olsun
inş güzel güzel büyür yumoşların
sonrada güzelce döllenip göbişine konulur ve seni hamiş yapar inş
darısı bizim başımızaaaa
aminnnn inş
Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşAllah..
bizimde emir bebeklerimiz gelsin..
amin canım inş. darısı başınıza dualarım sizlerle
ben geldim sizlere cok ihtiyacım var eşim yanımda ağlayamıyorumda yüreğim ayakta içim coştu deli gibi ağlamak istiyorum
Haydi bismillahirrahmanirrahim.. Allahım yüzünüzü güldürsün gelsin bebişlerrhalay çekek
gunaydın cnm
evet ya bı gun okuma sayfalar alıyo basını gıdıyo
haftaya bugun guzel haberler duyarsınız umarım kaan hocadan
Merhaba arkadaşlar nasılsınız .Umarım iyisinizdir.Sizlerle sohbet edemiyorum ama yazışmalarınızı mutlaka okuyorum.Bende alışkanlık oldu.İzmirddeki arkadaşlar sizlerle tanışmak istiyorum.Sömestire tatilinde bahar85 İzmire geldiğinde bir yerde toplansak ne dersiniz.?Bu arada bende dua okumak istiyorum .ama bendeki kitaplarda meryem süresi bulamadım.Ama yasinlerde banada yazarsanız sevinirim.Seve seve okurum.Kendinize iyi bakın lütfen.
evet canım 2 yıl dosyamız güncelliğini koruyor eğer 2 yıl sonunda halen evlat edinilememişse tekrar dosya açılıp tekrar sıraya giriliyor. biz ağustos ayında baş vurduk zaten çocuğumuzun olamayacağınıda 4 ağustosda öğrenmiştik :)) hemen başvurduk vakit kaybetmemek için. bize sıra geldi mi bilmiyorum ama sosyal hizmetler hızlı çalışıyor aile yapmızın uygunluğuda süreci hızlandırdı sanırım. biz başvurduğumuzda çocuk odanızı hazırlayın demişlerdi üzerinden 5 ay geçti nerdeyse işte geçen haftalarda ki 10 gün filan oldu 3 kardeş önerdiler sonra başka bir aile daha uygun bulundu. bakalım neler olacak belki 2 yıl dolar belki dolmaz kısmet nasip :) bizim bebeğimizin olma ihtimali var allahın izniyle,eşim ilaçlarını kullandırdığı takdirde 6 ayda bu iş tamam diyen doktor var ama henüz ilaç kullanmaya başlamadı eşimin kilo vermesi gerekiyor 5 kilosunu verdi bir 5 kilo daha verdiğinde başlayacak çok hevesli. herşey nasip canım tüp bebek için başvurduğumuzda doktorumuz sperm çıkışı olmadığını görünce çok üzüleceğimizi düşünerek ben ve eşim biyolojik olarak çocuk sahibi olabilecekken çocuğumuz olmuyor bilinmeyen kısırlığımız var dedi 12 kez tüp bebek denedik olmadı ded,. kendisi tüp bebek uzmanı olmuş yurt dışlarında almadığı eğitim görmediği tedavi kalmamış karı koca, ama nasip işte Olmazı olduran Allahımın bir bildiği var :) bu sebeple eşimde sperm bulunamadığında yukarda Allah var yüreğimi biliyor bir gram üzülmedim hayırlısı neyse o olur inancım bu yönde bende eşimde babasız büyüdük bir başka babasıza anne baba olmak belkide bu bize nasip,bir ödül. öyle görüyorum. eşimede diyorum eğer ilaçları içmek istemezsen içme sorun değil başka şekildede yuva bütünlüğümüzü sağlayabiliriz mutlu oluruz ama eşim çok hevesli bebeği olsun istiyor o isteyince bende mutlu oluyorum elimden gelen desteği veririm bu konuda.
sizinde sperm sayınızda düşme oluyormuş. Hikayenizi çok bilmiyorum ama hazır sper varken neden bebek olmuyor? sende yumurta sıkıntısı mı vardı canım? kusura bakma senin benimle ilgilendiğin kadar ben senin hikayenle ilgilenemedim anlatın belki ben göremedim( biraz bahseder misin? bu arada güzel dileklerin beni çok duygulandırdı çok teşekkür ederim.
ben geldim sizlere cok ihtiyacım var eşim yanımda ağlayamıyorumda yüreğim ayakta içim coştu deli gibi ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?