Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben geçmişi okuyamamıştım şimdi baktım da ne güzel bir haber bu Rabbim inşallah bizlere hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin...

anemonda tedaviye başlamış maşallah topiğimiz bu ay çok hareketli... Allahım bizlerin dualarını duysun ve biran önce evlatlarımıza kavuştursun bizleri...

çok şanslılar bizde varikosel ameliyatı oduk ama sonuç alamadık ve buralara kadar geldik... Allah onların yüzünü güldrsün inşllah..

Arkadaşlar günaydın yada tünaydın gece rüyamda birileri ölüp duruyordu tanıyorum onları gece bi ara uyandım aklımdaydı ama şuan birşey hatırlamıyorum tek hatrladığım tanıdığım birileri ölüyodu... rüyalardan anlayan var mı? :106:

Günaydın herkese

güünaydın uykucular....
yine uyuyorsunuz bakıyorumda
burda kar başladı çok güzel...
çok mutluyum

Günaydın cnmmm
evt ben özellikle 2 gündür uykucu oldumm
ne güzel kar yağıyomuş burdada yağsa keşkee

Günaydın cnm ,
hayırdır inş. bende çok kötü şeyler gördüm ama hiç bişey hatırlamıyorummm unutuyorum hemennn..rüyalardanbende anlamıyorum rüya tabirlerine bakıyorum bazenn..hayır olsun cnm rüyannn..

ğünaydın canım hayır olsun diyelim rüyan hayır olsun bizde ölüden diri haber derler bir tanıdıgının ölmesi tersine ömrü uzamış derler kötü degil rüyan ..

allah bizede göstersin yeni okudum geçmişi darsı bize .
çok şanslılar bizde varikosel ameliyatı oduk ama sonuç alamadık ve buralara kadar geldik... Allah onların yüzünü güldrsün inşllah..

evet ya herkeze kısmet olmaz benimkide olmuştu zamanında hiç bir işe yaramadı şansmı kısmetmi bide herkezin azo sebebebindenmi neyse gözleri aydın darısı bizlere inşallahhhh.

Günaydın cnmm
inş. cnm hayırlısıyla bol bol spremler bulunucakkk inş..sonrada hamiş olucaksınn.ben bile sizi düşündükçe heyecan yapıyorumm cnm
az kaldı bize güzel haberler vericeksin inş...

Günaydın cnmmm
evt ben özellikle 2 gündür uykucu oldumm
ne güzel kar yağıyomuş burdada yağsa keşkee..
günaydın tatlım..
uyuyun ya ben şaka yaptım..
ders çalışmasam bende şimdi yatıyor olurdum..
el mecbur işte.
çalışınca herşeyi unutuyorum işte.
ince ince bi güzel yağıyorki.
bu ylın ilk karı sayılır..
sen nerde oturuyordun canım??

İstanbulda oturuyorummm
cnmm
sen çorumda oturuyoduun
benim çorumda çokk sevdiğim bi arkadaşım varr eşi öğretmen olduğu için oraya tayinleri çıktıı

tünaydın kızlarr
ben bugün uyudum biraz sonra evleri toplayayım derken anca girebildim
nasılsınız bakalım bugün ?
dün halay çekmişsiniz.
seda gözn aydın canım allah bizede nasip etsin inşallah.
anemon bol bol yumoşların olur inşallah..

birini ölü görmek onun ömrüne ömür katıyorsun demektir diye biliyorum canım bende.
rüyan hayır olsun inşallah

günaydın papatyam
yeni mi uyandın
ben iyiyim malum pc başında ders çalışıyorum.aarada topiğdeihmal etmiyorum tabiki.
şimdi çıkıyorum eşim gelecek.
sonra görüşürüz...

Tünaydın cnmmm benimmm
iyiyiz sen nasılsınn
evt dün biz halaylar çektikkk sen nerelerdeydinnn cnm

ne güzel.
arkadaşın çalışmıyormu benim gibi==??

Hayır cnm çalışmıyo o şuan ikizlerine bakıyoo ,,bizim 2. tesede taşınışmıştık hastahanede sonra samimi olduk geç buldum çabuk kaybettim ama çoruma giddilerrreşi ilkokul öğretmenii
şimdi 3.5 yaşında 1kızı 1 oğlu var benimde olsaydıı o zaman şimdi onlar kadar olucaktııı

günaydın papatyam
yeni mi uyandın
ben iyiyim malum pc başında ders çalışıyorum.aarada topiğdeihmal etmiyorum tabiki.
şimdi çıkıyorum eşim gelecek.
sonra görüşürüz...

1,5 saat oldu bitanem uyanalı ama evleri filan toplayım derken anca girebildim.
tamam canımcım görüşürüz öpüyorum bende

ğünaydın canım hayır olsun diyelim rüyan hayır olsun bizde ölüden diri haber derler bir tanıdıgının ölmesi tersine ömrü uzamış derler kötü degil rüyan ..

birini ölü görmek onun ömrüne ömür katıyorsun demektir diye biliyorum canım bende.
rüyan hayır olsun inşallah

Sağolun kızlar.. kötü değil sanırım rüyamın anlamı :18:

ah canım üzülme..
seninde olacak inşAllah.
birkaç denemede olmadı diye hiç olmayacak değil ya..
Rabbim bizimde yüzümüze gülecek inşAllah..

bizimde ikizlerimiz olur inşAllah

ah canım üzülme..
seninde olacak inşAllah.
birkaç denemede olmadı diye hiç olmayacak değil ya..
Rabbim bizimde yüzümüze gülecek inşAllah..

bizimde ikizlerimiz olur inşAllah

İnş. cnm olucak umudum var hala
bende arkadaşımki gibi 1 kız 1 erkek olsa ne güzel olurrr ama
bu zamana kadar beklemişim sağlıklı olması en önemlisi tabikiii :26: hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…