geçmiş olsun birtanem senin suyun kaynadı sanırsam yavaş yavaş su koyuveriyorsuntopuğun nasıl kırıldı canım anlayamadım tekrar geçmiş olsun
vaalla çalışmıyorum içimden gelmiyor.ofiste yürürken komple topuk kırıldı aldım elime topuğu başladım parmak ucunda yürümeye
Allahtan bugün ofisteyi müşteride olsa reziilk walla
Ev hanımı olmak istiyorum.Bak ne güzel komşuların gelmiş kaynatmışsınız.Bizde ofiste müdür kaynatıyor bizi
sen özlenmezzmisin yyaaa
vaalla çalışmıyorum içimden gelmiyor.ofiste yürürken komple topuk kırıldı aldım elime topuğu başladım parmak ucunda yürümeye
Allahtan bugün ofisteyi müşteride olsa reziilk walla
evet canım evde oturmak güzel ama zorluklarıda var bende bebeğim olsada bir an evvel çalışsam diyorum
aferim sana .kaç milyon baloncuk yuttun hatırlıyormusun o reklamı.şimdi söyle bakalım kaç milyon kere özledin?
banu alkan modunda parmak ucunda yürüyorsun ha.60:
kıyamam canım benim allahtan bileğin falan burkulmamış
eseslim seninde eşinin troid sorunu vardı sanırım bizim tsh 54 lerden 1,5 ayda 26 lara düştü geçen gün de 10'a düşmüş hoca her ay ilacın dozunu düşürüo. sizinki fsh dı sanırım dr. unuz ne dio biz ya kürlerin ya da tshın düşmesi sonucu güzel sonuç aldık ama ne olursa olsun ikisinin de etkisi oldu bence sen bana eşinin sonuçlarını özelden yazarmısın hayatım ben bizim hocaya soruyum bidahaki gidişimde.
burkulmadı ama sosyeteye rezil oldum.Zaten çalışma hissim yoktu topuk kırılıncada herşeyi bıraktım
Kızlar keşke aynı şehirde olsaydık sizlere bir yerde kahve ısmarlardım.Otururduk kaynatırdık.Bende seke seke gelirdim yanınınza
selam kızlar nasılsınız bakalaım bugün
ben iyiyim allaha şükür kocişin gelmesi yaklaştı diye çok mutluyum
bakalım çok kaynatmış mısınız
Selam canlarım nasılsınız dünden beri çok halay çekip yoruldunuz sabahta uyanamadınız anlaşılan.benimde kahvaltıya komşularım gelmişti onlarla vakit geçirdim diğer taraftan aklımdan sizler geçiyordunuz acaba ne yapıyorlar bensiz. Beni özledilermi diye düşündüm beni özleyenin kocasının bol bol spermleri olsun inşallah .hadi sıkıyorsa özlemedik değin
offff bunaldım ya bugün çalışmak istemiyorum.sıkıldım .birde topuğum kırıldı perşanım yaaa.:44:
Kızlar keşke aynı şehirde olsaydık sizlere bir yerde kahve ısmarlardım.Otururduk kaynatırdık.Bende seke seke gelirdim yanınınza
bebekim ben iyim sen nasılsın
ben çarşıya gittim geldim şimdi yeni geldim bende yani.
hadi gözün aydın canım az kalmış kocişinin gelmesine
Niye çalışmıyorsun.Şİmdide çalışabilirsin.bende bebeğim olsada biraz evde otursam bebeğime baksam diyoorum.Kısır yapsam komşularımı çağırsam.eşofmanla salaş salaş evde yayılsam .aaah aaah
ayy çalışma canım sende bugün boşverrr
yetiştirmen gereken işler yoksa iş yapıyormuş gibi yap müdür şüphelenmesin
topuğun içinde geçmiş olsun
buluşursak eğer bigün kırılan topuğu sakla canım onu giyer gelirsin
Aynen şekerim.Özlemezmi insan hiçç
on yüz bin milyon kere özledim bitanem
ben çook özledim çoook çooook hemde çooook hemde deliler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?