Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim bu paylaşımların beni benden alıyor .rabbim inşallah tüm hastalara şifa versin en başta senin eşine inşallah en yakın zamanda sende bu arkadaş gibi mucizene kavuşursun.rabbim bize dert verip dermanını aratmasın inşallah

a.selam canım. vardı canım yemekte çorba ve makarna da yaptık. ama kaynanam benm az yemek yapar bide yemeğe ekstradan eltimin kız kardeşi geldi. makarna ve çorba azdı yani.
bide kokusundan midem bulana bulana yedim.
ayy seninkilerde fırsat kollamışlar kız aniden mi geldiler öyle eşin sana sormdan mı çağırmış ?
kız sen çocuk gibi yaramazlıkmı yaptın yoksa
kaynananda alem yani sizi mi dinliyor ayıp yanii

sende bundan sonra sevdiğin yemeği yapar götürürsün çeşit olsun birde yemeği beğenmezsen en azından kendi götürdüğünü yersin ben bazen öyle yapıyorumzaten önceden söylüyorlar menüyü ben beğenmezsem kendi yemeğimi götürüyorum elim boş gelmek istemedim diyorumyok canım geçen gün kaynanam bana içli köfte getirmiş bende altında kalmak istemedim eşim gelince annenede yemek götür dedim o da yemeğe çağırabilimiyim dedi bende olur çağır dedim.geldiler canım ben eskiden hep çağırırdım gece gündüz hafta sonu demeden bendeydiler hiç halden anlamıyorlardı.ben yatıyordum eşimin kardeşi babası daha oturuyorlardı hiç anlayış göstermiyorlardı.bende eşime bu durumdan rahatsız olduğumu az ve öz görüşmek istediğimi söyledim sağolsun kabul etti gerektiği zaman görüşüyoruz.ama kendisi hergün muhakkak çıkar bana ısrar etmez ne zaman istersem o zaman görüşüyorum.bak ipin ucunu kaçırınca herşey çığırından çıkıyor.şimdide eltimlerde buluşucaz akşam yemeğine yani tavrımı koymayınca kimse halden anlamıyor.
Kaynanamda alem hemde ne alem yok diyoruz ben duydum diye ısrar ediyor kadına bak ya eşime dedimki bundan sonra çok dikkatli olmamız lazım baksana biri bizi gözetliyor

ben menüyü hiç bilmeden gidiyrum çoğu zaman canım ya.
bazen kayınvaldiem ne istersin diyor benim istediğimi yapıyor filan.
ama dünkü kayınpederimin işiydi. et hastası adam kendi canı istedi biizde çağırdı işte.
valla canım sık sık görüşmek hiçte iyi olmuyor.
arada mesefa olmaası iyi arada görüşüp ağız tadıyla görüşmek önemli.
anlamaz canım anlamaz kimse valla. sen tavrını koyar halledersin bitanem
bencede bardakla filan sizi dinliyor galiba.geceleri dikkat edin

Kızlar seeelllaaaaaammmmm... Dün akşam gelemedim yanınıza eltimlerdeydik şimdi fırsat yarattım bi slm verip kaçıyım dedim nasılsınız ne var ne yok.. ben iş-güç çoluk-çocuk koşturuyoruz hep beraber haftasonu misafirim var bide ankaraya gidiyoruz malum Kaan hocayla randevumuz var bakalım napıcam? hem temizlik hem ikram üztüne misafir.. sonra ufakta olsa bir bavul hazırlamaca oooffff çalışan hanımların işi çoooookkkk zor :18:

selam canım hoşgeldin inşallah kaan hocadan güzel haberlerle dönersin müjdeli haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar nasılsınız.Eşeşlim dün akşam harikaymış okudum haberlerini.Halbuki aradım kayınpederini biraz kızdım şu çocuklara rahat ver.Devamlı çağrıp durma.Herkesin bir özel hayatı var dedim ama laf anlamıyor.

İyidir canım.Umarım herşey yolunda gider.Gerçekten bende aynı dertten müzdaribim çalışan kadınların iişi çook zor

selam canım
kolay gelsin sana kaan hocadan güzel haberlerle gel inşallah.
güzel haberleirni bekliyoruz

zcu canım nerelerdesin sen ya ben seni çok merak ettim ne zamandır girmiyorsun topiğe

merhaba arkadaşlar nasılsınız. uzun zamandan beridir giremedim nete yazıcakta birşey yoktu açıkcası sizlerde ne var ne yok bir gelişme varmı inşAllah güzel haberler vardır.

merhaba arkadaşlar nasılsınız. uzun zamandan beridir giremedim nete yazıcakta birşey yoktu açıkcası sizlerde ne var ne yok bir gelişme varmı inşAllah güzel haberler vardır.
merhaba canım neden gelmiyordun yazacak birşey yoksa bile selam ver çık özlettin kendini.canım baharın eşinde 1 sperm çıktı dondurdular.seda ecrinin eşinde sperm çıkışı başladı.anemonun eşinde 2milyon sperm bulundu 2 tüp donduruldu şimdi tüpbebek tedavsine başladılar.cansuyumun eşinde sperm bulundu şimdi hamile ikizide olabilir darısı bizlerin başına olsun inşallah sende ne var ne yok sizin tedavi ne aşamada

zcu canım nerelerdesin sen ya ben seni çok merak ettim ne zamandır girmiyorsun topiğe

canım yaaaaaaaaa başarısız tüp bebek denemesinden sonra sanırım depresyona girdim açıkcası ruh gibi geziyorum yoruldum sanırım. inanırmısın k.k. nın sifresini bile unutmuşum birkaç günden beri onunla uğraşıyorum senden ne haber

kıyamam canım benim neden depresyona giriyorsun ki bence sen bizden bir adım öndesin sperm çıkışı var diye mutlu olmalısın.canım benim eşimde sperm tseti yaptırdı yine sıfır çıktı ama 1 milyondan az immatür germ hücresi çıktı yani spermin olgunlaşmamış haliymiş.inşallah onlarda sperme dönüşür bizde bebeğimize kavuşuruz.

süperrrrrrrr... desene haberler güzel şükürler olsun Allaha, çok sevindim.neler kullandılar nerede tedavi gördüler neler biliyorsan yazarmısın.bizde bir uğraş yok şimdilik ilaç felanda kullanmadık ama yaza kadar bir kez daha deniyelim diyoruz tabi sperm bulunursa.

slm kızlar nasılsınız?ben eklemesini bilmiyorum ekliyebilen arkadaş bana bir meryem suresi ekleyebilirmi abdestliyken okuyayım

umudunu yitirme canım inancını koru ve Allaha dua et o hücreler doğru tedavi edilirse sperme dönüşüyor umarım ve dilerimki sizinkilerde sperme dönüşür mis kokulu yağrunu alırsın kucağına.

Son düzenleme:
canım baharın eşinde zaten kemoterapi öncesi 86 milyon sperm çıkıyormuş.şimdi kullandığı ilaçlar endol, sudafed ,branca ursului ,bitkisel karışımlar ballı çörek otlu karışımlar ısırgan çayı v.s.
anemonun eşindede sanırım tıkanıklık vardı sudafed ve endol kullanmuşlardı çıkış olmuş.seda ecrinin eşide varikosel ameliyatı oldu çıkş sağlanmış ama doktor 9 aya içinde daha çok çıkş olacağını söylemiş.aklıma gelenler bunlar.ayrıca hmtnzl ve istiyorumbebeğimin eşi mikrotese olacaklar inşallah onlarında yüzü güler bebişlerine kavuşurlar.

umudunu yitirme canım inancını koru ve Allaha dua et o hücreler doğru tedavi edilirse sperme dönüşüyor umarım ve dilerimki sizinkilerde sperme dönüşür mis kokulu yağrunu alırsın kucağına.
tabiki canım umudumu yitirmedin ömrümün sonuna kadar nefes aldığım sürece umut var demektir ve hep bebeğim için savaşıcam ona gelmesi için yardım edicem.amin canım Allah razı olsun inşallah rabbim hepimize nasip etsin

slm kızlar nasılsınız?ben eklemesini bilmiyorum ekliyebilen arkadaş bana bir meryem suresi ekleyebilirmi abdestliyken okuyayım
canım hoşgeldin eklerim tabi Allah kabul etsin Rabbim bire bin sevap versin önüne gelsin ettiğin duaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…