aa bende elazığlıyım sen elazığlımısın
iyiyiz talım sen nasılsın???selam kızlar
nasılsınız canlarım?????
günaydın kızlar nasılsınız hmtnzl canım sizin kaçındaydı tese inşallah hayırlı güzel sonuçlarla dönersiniz çoruma
cervancığım sen nasılsın sen nerde oturuyorsun
eseslim sanada merhaba gününün güzel geçmesi dileğiyle rabbim gönüllerimizin muradına kavuştursun inşlh..
11 gün sonra bakalım bizimde 3, ay tedavimiz doluyor eşim 23 ocakta test yaptıracak hayırlısı bakalım inşlh bu ay çıkarda
bizimde yüzümüz güler..
evet canım elazığlıyım ama buraya gelin geldim diyebilirim.
3.5 senedir elazığda oturuyorum sen elazığdamı oturuyorsun?
iyiyiz talım sen nasılsın???
merhaba canım.
bizimm tese 24 ocakta kısmetse..
offffffffffff....
sıkıldım valla...
hadi bakalım sizin spermler çıkar inş testte...
bende iyiyim canımcım çok şükür..
sizin teseyede az kaldı canım şimdi heyecan basıyordur sizi..
hem heyecan hem stres hem merak...
elazığlıyım ama diyarbakırda oturyorum memleketimi çok özlüyorum canm ya :2:
evet12 gün var..
Allah yardımcımız olsun bakalım neler olacak..
:18::18::18::18::18:
eşimin işi dolayısyla burdayız... geliyorum sık sık ama yinede insan çok özlüyor ...hayırlısıyla bebişlerimz olurda onlarla avunuruz:))hımm eşinin işi nedeniylemi diyarbakırda oturuyorsunuz...
özlediğine göre sık sık gelemiyorsun herhalde ama çok yakın tatlım..
ailen neredeki elazığdamı?
eşimin işi dolayısyla burdayız... geliyorum sık sık ama yinede insan çok özlüyor ...hayırlısıyla bebişlerimz olurda onlarla avunuruz:))
kızlar ben kaçtım..
kendinize iyi bakın görüşürüz
duyar duyar da duymamazlıktan gelir bebekim huyudur
bilgisayarı götürmüş ALLAH dan vınnı götürmemiş..
yoksa kalırdım öyle sap gibi.
ayol bugün kuaföre gidicem accık bakım yaptırayım
kaç gündür gitmeye niyetim vardı nodül telaşına düştük gidemedim
canlarım ben çıkıyprum.
net açık olunca ders çalışamıyorum..
hepinizi öptüm...
çok sağol canım inşallah o hücrelerde sperme dönüşür tek isteğimiz o şimdilik.demek sizdede <500000 yazıyordu belki onlar gelişir şimdi.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah güzel haberlerini bekliyoruzhayırlı geceler... kimsecikler yok eminim çoğunuz uyumuşsunuzdur zaten... ben de uzun zamandır birşeyler yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum... bir süre uzaklaşmak istedim sürekli sürekli burada olunca hergün aklım azoda oluyor kendimi dışarı verdim bu ara iyi geldi bana... ama hep aklımdasınız...
vck sizde immotil germ hücre görülmüş eğer dediğin gibiyse sperm öncüsü hücre ise canım çok sevindim inşallahh devamı da gelir.. bizim testte de <5000000 yazıyordu dediğin gibidir inşallah...
baharcım hala yanlızsın senolsun allahım sağlık sihhat versin de eşin çalışsın.. napacaksın ekmek parası... sıkın dişinizi bu günlerin tadı ilerde çıkacak yavrularınızla inşallah.. emek olmadan yemek olmuyor derler ya o hesap...
bir arkadaşımız da mikrotese olmuş çıkmamış onlarda sperm çok üzüldüm okurken ağladım ve dua ettim allahım beklemediği anda mucize sini gönder diyecanım benim yaaa yazdıklarına içim cız etti... allahım şifa versin yüzlerini güldürsün...
eseslim de bu ara hastacıklar olmuş sanırım geçmiş olsun canım.. eşinin tedavisi de iyi gidiyordur umarım... bol bol şifa diliyorum canım
ahh ahh öyle işte... ne kadar uzak kalmış olsam da kopmadım tamamen yine sizleri takip ediyorum.. aa bu arada anemonlarda 2 milyon sperm çıkmış ve bir kısmını da dondurmuşlar onu da okumuştum süper yaaane güzel rabbim güldü yüzlerine.. emeklerinin karşılığını aldı onlar darısı bizim başımıza... gerçekten insan kendinde çıkmış gibi seviniyor ben de anneme ve eşime anllattım hemen... bizim için de umut oluyor böyle şeyler. rabbim hepimize yaşatsın o mutluluğu inşallah... hiç olmaza tüp bebeğe yetecek kadar sperm versin allahım kacalarımıza amiiinnnnnnnnnnnnnnn........
ben de bu saatte uyuyamadım stresten mideme ağrılar vuruyor yarın sperm tahlili vericez 2 ay oldu bakalım var mı bir değişiklik... kendimi kötü hissediyorum keçiboynuzunu 15 gündür yapmıyorum salladım resmen(((
sonra kaan hoca 2000 den sonra endol ve suafede devam demişti ben enol ve sudafedi 1 ay kullandırdım eşime sonra endol yine vardı evde onu kullandı 2. ay ama sudafed almadım bu sefer(( öff ya ne olduysa bana boş saldım daraldım bu aralar diyorum ya tedavimize bile yansıttım inşalalh sonuç beni üzmezzz (
sadece 2 aydır prexeedi çok düzenli verdim.
tribulusu sabahları düzenli kullandı, evicap çinko ve oneday da sıkıntı yok hep aldık... gece yatarken keçiboynuzu pekmezi yedirdim... ama işte sanki geçtiğimiz aylar daha çok şeyler vermiştim ısırgan çayı falan da yapıyordum arda ne biliyim... noldu bana ya sayıyı görünce saldım sanki kendimi ...
dua istiyorum kızlar yarın için sadece dua... sonuçlar 2 gün sonra çıkıyor bakalım allahım büyüktür inşallah güzel haberler vermek nasip olur.. bu arda ben de adetin 3. günü hormon testi yaptırdım ben de pko var ama hormonlarım iyiydi hep normal çıkıyordu bu sefer lh 14 çıktıbayağı yüksekti lh da yumurtlama ile ilgili hormonumuz... yumurtlamamda sıkıntı var... stres hormonlarımı fırlatmış demek ki şok oldum yarın ben de kadın doğuma görünücem bakalım ne diyecek bana doktor...
Çok konuştum kapanışı yapayım... Sizleri çok seviyorum rabbim yardımcımız olsun diyorum ve çok çok çok öpüyorum herkesi
kılar haerkese hayırlı şanslı bol sürprizli günler diliyorum, dün çatlatm aiğnemi yaptım yarın yumurtalarım toplanıcak sanırım pazartesi transferim olucak, bu arada tamamen iyileştim, ilk defa dün yemek yedim canım arkadaşım ıspanak yapmış. haftasonu finallerim var herşey üst üste geldi ama olsun ben çok mutluyum..bana da dua edin lütfen benim muradıma dua ediiinnn bu arada ben,m 2 yasin 1 meryem borcum var onları hasta olduğum için okuyamadım ama hemen şimdi okuycam..
herkeslere merhaba...
nasılsınız bakalım..
dün giremedim varmı bi gelişme
hergün hergün kötü alıştık güzel şeyer duymaya
şaka tabiki...
ben yine ders çalışıyorum.
adet olacağım.
ateş bastı valla..
hertarafımdan ter fışkırıyo
bu ay hamiş olmayı çok düşlemiştim eşimi de teseden kurtarmak için ama sanırım kaçış yok
artık nasip...
hepinizi öpüyorum..
ynz cim hadi inşAllah yumoşların sana sıkıca tutunur...
anemondan önce senin güzel hamiş haberlerini alırız..
Rabbim bizide sizin safhanıza getirir inşAllah
cervanım gecmısı okuyamadım nasılsın guatr sonucun cıktımı tatlımselam kızlar
nasılsınız canlarım?????
11 gun sonra guzel haberler verırsın bızegünaydın kızlar nasılsınız hmtnzl canım sizin kaçındaydı tese inşallah hayırlı güzel sonuçlarla dönersiniz çoruma
cervancığım sen nasılsın sen nerde oturuyorsun
eseslim sanada merhaba gününün güzel geçmesi dileğiyle rabbim gönüllerimizin muradına kavuştursun inşlh..
11 gün sonra bakalım bizimde 3, ay tedavimiz doluyor eşim 23 ocakta test yaptıracak hayırlısı bakalım inşlh bu ay çıkarda
bizimde yüzümüz güler..
yaaa bişey kafama takılıyor hani biz şimdi bu salı günü mikroteseye gidicez yaa sperm testine gidilirken 3 -4 cinsel perhis oluyor ya mikrotesedede varmı öyle bişey acaba sonucu fark ettiriyormuki kaan hocaya sorsakmı utanıyorumda adama bide bunun için mail atmaya ufff gün yaklaştıkça aklıma gelmiyenler geliyor .
canım benim benim arkadaşım tüpbebek yapınca 1 hafta falan doktor ilşkiyi yasaklamıştı ama mikrotesede ne olur bilemiyorum.şimdiden rabbim yüzünü güldürsün inşallahyaaa bişey kafama takılıyor hani biz şimdi bu salı günü mikroteseye gidicez yaa sperm testine gidilirken 3 -4 cinsel perhis oluyor ya mikrotesedede varmı öyle bişey acaba sonucu fark ettiriyormuki kaan hocaya sorsakmı utanıyorumda adama bide bunun için mail atmaya ufff gün yaklaştıkça aklıma gelmiyenler geliyor .
ıyı gunler kızlar bayadır gıremedım hıc fırsatım olmadı ama artık burdayım
hepımız mtlu haberler alalım
vck aleykum selam tatlım sen nasılsın
İYİYİM BİRTANEM BENDE ZAMAN GEÇİRİYORUM İŞTE NE OLSUN SEN NEDEN GİRMİYORDUN TOPİĞE HAYIRDIR BİRŞEY Mİ VAR?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?