Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yani var ozaman doktoru neden olumlu bakmadı bilemiyorum ozaman kaan hocaya gitmeleri lazım değilmi inşallah yarabbim

var tabi canım ama herkesin bünyesi filan farklı kaan hocaya muayene olmalarında fayda var bence.
çıkmadık candan umut kesilmezmiş canım rabbim ol derse olur.

cervan kardeş çok sağolasın önerilerin için.biz daha yaptırmadık y mikrodelesyon testini.ama yakında yaptıracağız.kaan hocaya haftaya salıya randevu almıştık ama 2-3 hafta erteleyeceğiz bakalım.kaan hocadan başka şansımız yok.emre bey 2012 yılında türkiyedede bir bölümü kurulması planlanan gen tarama merkezi mi dedi ona benzer büyük bir laboratuar kurulacakmış amerikalılar ortaklığı eşliğinde emre beyde bu grubun içinde yer alacakmış türkiyeden.dedi ki sizi çağırabilirim çok merak ediyorum geninizi dedi.sizin gibi belli başlı hastalarım var onları da çağırmayı planlıyorum dedi.o genleri araştırıp daha iyi bilgiler elde edeceğiz demişti.kaan hocayı çok duydum ismi neredeyse beynime kazındı bakalım göreceğiz nasıl olur.

var tabi canım ama herkesin bünyesi filan farklı kaan hocaya muayene olmalarında fayda var bence.
çıkmadık candan umut kesilmezmiş canım rabbim ol derse olur.

ay çok sevinçliyim az önce ablamla konuştum meğer mikro tese ameliyatını olmamışlar doktorları yüzde on şansınız var demiş onlarda olmamışlar bende olduklarını zannediyordum yani bir umutları var bana doktorları sordular adreslerini al bize verirsin çok sevindim inşallah allahımmmmmmmmmmm

esselim benim eşimde de guatr şüphesi ile ilgili gitmiştik 2-3 ay önce doktora o da kan tahlili istedi temiz çıktı nodül varmış triodit (triot iltihabı) çıkttı ilaç verdi aç karnı sabahları içiliyor eutdourox diye bir ilaçtı galiba doktor ilaç bitince gel demişti 1,5 ay sonra eşimde gitmedi bu ameliyat daha önemli diye aksattı.benim eşimde çok uyur uymayı çok sever.ayrıca 6 ay önce burun ameliyatı sırasında kalp ritim bozukluğu çıkktı onun içinde belox diye bir hap kullanıyor.benimkisi de azcık sinirlidir.acaba bir bağlantı var mıdır sizinle ?

hayırlı geceler... kimsecikler yok eminim çoğunuz uyumuşsunuzdur zaten... ben de uzun zamandır birşeyler yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum... bir süre uzaklaşmak istedim sürekli sürekli burada olunca hergün aklım azoda oluyor kendimi dışarı verdim bu ara iyi geldi bana... ama hep aklımdasınız...
vck sizde immotil germ hücre görülmüş eğer dediğin gibiyse sperm öncüsü hücre ise canım çok sevindim inşallahh devamı da gelir.. bizim testte de <5000000 yazıyordu dediğin gibidir inşallah...
baharcım hala yanlızsın sen olsun allahım sağlık sihhat versin de eşin çalışsın.. napacaksın ekmek parası... sıkın dişinizi bu günlerin tadı ilerde çıkacak yavrularınızla inşallah.. emek olmadan yemek olmuyor derler ya o hesap...
bir arkadaşımız da mikrotese olmuş çıkmamış onlarda sperm çok üzüldüm okurken ağladım ve dua ettim allahım beklemediği anda mucize sini gönder diye canım benim yaaa yazdıklarına içim cız etti... allahım şifa versin yüzlerini güldürsün...
eseslim de bu ara hastacıklar olmuş sanırım geçmiş olsun canım.. eşinin tedavisi de iyi gidiyordur umarım... bol bol şifa diliyorum canım

ahh ahh öyle işte... ne kadar uzak kalmış olsam da kopmadım tamamen yine sizleri takip ediyorum.. aa bu arada anemonlarda 2 milyon sperm çıkmış ve bir kısmını da dondurmuşlar onu da okumuştum süper yaaa ne güzel rabbim güldü yüzlerine.. emeklerinin karşılığını aldı onlar darısı bizim başımıza... gerçekten insan kendinde çıkmış gibi seviniyor ben de anneme ve eşime anllattım hemen... bizim için de umut oluyor böyle şeyler. rabbim hepimize yaşatsın o mutluluğu inşallah... hiç olmaza tüp bebeğe yetecek kadar sperm versin allahım kacalarımıza amiiinnnnnnnnnnnnnnn........

ben de bu saatte uyuyamadım stresten mideme ağrılar vuruyor yarın sperm tahlili vericez 2 ay oldu bakalım var mı bir değişiklik... kendimi kötü hissediyorum keçiboynuzunu 15 gündür yapmıyorum salladım resmen (((
sonra kaan hoca 2000 den sonra endol ve suafede devam demişti ben enol ve sudafedi 1 ay kullandırdım eşime sonra endol yine vardı evde onu kullandı 2. ay ama sudafed almadım bu sefer (( öff ya ne olduysa bana boş saldım daraldım bu aralar diyorum ya tedavimize bile yansıttım inşalalh sonuç beni üzmezzz (

sadece 2 aydır prexeedi çok düzenli verdim.
tribulusu sabahları düzenli kullandı, evicap çinko ve oneday da sıkıntı yok hep aldık... gece yatarken keçiboynuzu pekmezi yedirdim... ama işte sanki geçtiğimiz aylar daha çok şeyler vermiştim ısırgan çayı falan da yapıyordum arda ne biliyim... noldu bana ya sayıyı görünce saldım sanki kendimi ...

dua istiyorum kızlar yarın için sadece dua... sonuçlar 2 gün sonra çıkıyor bakalım allahım büyüktür inşallah güzel haberler vermek nasip olur.. bu arda ben de adetin 3. günü hormon testi yaptırdım ben de pko var ama hormonlarım iyiydi hep normal çıkıyordu bu sefer lh 14 çıktı bayağı yüksekti lh da yumurtlama ile ilgili hormonumuz... yumurtlamamda sıkıntı var... stres hormonlarımı fırlatmış demek ki şok oldum yarın ben de kadın doğuma görünücem bakalım ne diyecek bana doktor...
Çok konuştum kapanışı yapayım... Sizleri çok seviyorum rabbim yardımcımız olsun diyorum ve çok çok çok öpüyorum herkesi

canım benim yokluğunu farkettim,farkediliyor yani. haklısın sürekli buraya takılmak bazen insanı dayanılmaz hallere sokabiliyor. uzaklaşman belkide iyi oldu canım kendini dinledin kafandan olumsuzlukları uzaklaştırdın. sıkma canın biliyorsun sen elinden geleni yaptın eşinde öyle Allaha emanet artık herşey o bilir herşeyin hayrlısını. belkide zamanı yarındır gülze haber alırsın inşallah :))) güzel gözlerin buğulanmasın. yarın senin için Yasin okuyacağım canım Allahın izniyle dualarımızla güzel ahberler alacaksın. bende seni seviyorum iyi geceler canım.

canım benimm evet ben hala yalnızım ama yapacak bişey yok gelecek olan bebişlerimiz için şimdi bu sıkıntılara katlanmak zorundayız...
inş sonrasında bidaha iş dolayısıyla bile ayrı düşmeyiz...
bitanem inan ki yokluğun çok hissediliyor ama bazen insan kafasını dinlemek isteyebiliyor...
iyi yapmışsın şimdide sıkıntı yapma kendine...
çoğunu düzenli kullanmış eşin allahın izniyle inş 2 gün sonra güzel haberinizi alıcaz
rabbim sizinde bizimde yüzümüzü güldürsün canım benim...
inş sizinde anemonlarda olduğu gibi milyonlara çıkar sperm sayınız...
kendiki sıkıntılarıda dert etme inş onlarda yluna girecek...
sonrada bebişinize kavuşacaksınız hayırlısıyla
bende seni çok seviyorum canım benim dualarım seninle olacak

doktoraydos@gmail.com önce buraya mail atsınlar durumu anlatsınlar. sonra hoca bazı tahliller ister onları yapıp muayenesine giderler.
bu hoca ankarada canım.

bilmiyorum canım ama olabilirde. guatr ihmal etmesin canım gitsin mutlaka kontrol ettirin.
guatr vucudu bozuyor gerçekten. sabahları aç karnına içiyorsa az çalışan nodüllü guatrdır sanırım canım.
benim eşimin zehirli guatr var hızlı çalışıor yani. nodül yok bizde.
guatrın böyle yan etkileri var ama başka sebebide olabilir canım. unutma önce sağlık. bebeği ikinci plana atın şimdi güzelce ikinizce bi cheuptan geçin. siz sağlıklı olun ki sağlıklı evlatlar dünyaya getirin.

eseslimmm günaydın bebekimmm hemen çıkmam lazım yoksa geç kalıcam hatta kaldım galiba
öpüyorum seni bidenem öğleden sonra görüşürüz

iyi yapmışsın canım sürekli azo düşünmemeyi başarmışsın. bizlerde hergün burdayız ama açıkcası ben sadace azo için gelmez oldum buraya arkadaşlarımızla muhabbet için sabahtan akşama bekliyorum.
bende hasta oldum canım çok şükür iyim şimdi ilaçlara devam ediyorum.
eşimde aynı şekilde guatr ilaçlarını kullanıyor. inşallah şifa olur.
olsun canım yinede biçok şey kullanmışsın onlarda şifa olur. kalbini ferah tut.
çıkacağı varsa zaten kullandıklarınız vesile olacak canım.
rabbim ne yazdıysa o olur. rabbim hakkınızda hayrılısını versin inşallah
dualarım seninle canım.i inşallah güzel haberler verirsin bize
öpüyorum allaha emanet ol canım

eseslimmm günaydın bebekimmm hemen çıkmam lazım yoksa geç kalıcam hatta kaldım galiba
öpüyorum seni bidenem öğleden sonra görüşürüz

bebişimmm benim günaydınn
tmm bidenem geç kalma bende seni kocamannn öpüyorummm
görüşürz allaha emanet ol canımıniçi

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.. ama tedavinizi aksatmayın tedavi olmazsa sonuçta olmaz yüzümüz gülmez Allah yardımcınız olsun..

Bizde bugüm spermiogram yaptırıcaz gerçi demek bile istemiyorsum sonuç belli '0' sıfır ama doktor istedi onun için yaptırıyoruz.. Neyse sizin yüzünüz güler inşallah....

Günaydııııııınnnnnnn......
Herşey gönlünüzce olsun,herşey yüreğiniz kadar temiz olsun..
Bugün sil baştan olsun herşey...
Tüm olumsuzluklar dünde kalsın..
Mutluluklara omuz atık ve bir sokak hayvanınada bir parçacık olsun ekmek atmayı unutmayın...
Ve haydi şimdi bunu okuyan herkes gülümsesin olumlama yapıyoruuuzzz...

kılar haerkese hayırlı şanslı bol sürprizli günler diliyorum, dün çatlatm aiğnemi yaptım yarın yumurtalarım toplanıcak sanırım pazartesi transferim olucak, bu arada tamamen iyileştim, ilk defa dün yemek yedim canım arkadaşım ıspanak yapmış. haftasonu finallerim var herşey üst üste geldi ama olsun ben çok mutluyum..bana da dua edin lütfen benim muradıma dua ediiinnn bu arada ben,m 2 yasin 1 meryem borcum var onları hasta olduğum için okuyamadım ama hemen şimdi okuycam..

herkeslere merhaba...
nasılsınız bakalım..
dün giremedim varmı bi gelişme
hergün hergün kötü alıştık güzel şeyer duymaya
şaka tabiki...

ben yine ders çalışıyorum.
adet olacağım.
ateş bastı valla..
hertarafımdan ter fışkırıyo
bu ay hamiş olmayı çok düşlemiştim eşimi de teseden kurtarmak için ama sanırım kaçış yok
artık nasip...
hepinizi öpüyorum..
ynz cim hadi inşAllah yumoşların sana sıkıca tutunur...
anemondan önce senin güzel hamiş haberlerini alırız..
Rabbim bizide sizin safhanıza getirir inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…