Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öyetmenim pıs kedı oyunu nedıy
bana soyleymışinnnnnnnnnnnnn

sen istersinde ben anlatmaz mıyım bitanem

şimdi öncelikle bi kişi kedi oluyor...
diğerleride sıraya geçiyor...
kedi sırayla her kişinin yanına gidip masum masum miyavlayarak sürtünüyor...
o kişide gülmeden zavallı pisi zavallı pisi diyerek başını okşuyor...
gülmeden söyleyebilirse kedi şansını diğer kişide deniyor
gülerse kedi o oluyor...

bikaç gün önce masal eseslime sanırım taktik veriyordu anlattıkları bu oyunu çağrıştırdı bana
anlattım oyun olay oldu artık yeni moda kocişlerle zavallı pisi oynama
bi gelsin bende oynıycam

sen çakıl attın kartopu yuvarlandı buraya gelene kadar çığ oldu
kız birşey olmaz hocanın taş attığı yerde gül biter

canım benimmmmmmm
çığ gelirken kaçsaydın keşke üzüldüm şimdi

Bitanesinnnn sennnn canımmmm
bizde seniii seviyiyoruzzz

A.selam cnmm
inş bi sorun olmaz,herşey yolunda giderde bebişlerinle dönersinnnn
hayırlısı olsun cnmmm rabbimmm yardımcınız olsunn

canım eşim kullanıyo sabah aç karna 1 kaşık 1 bardak suyla

canım hayırlı uğurlu olsun tedavin
bu son olsun inşallah[/QUOTE]

sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız... maşallah iyi kaynatıyorsunuz oku oku bitiremiyorum... burçlara dalmışınız yorumları okuyunca burcumu söylemekten vazgeçtimmm

VCK gördüm canım cansuyum da hamileymiş ne kadar sevindim bilemezsin inşallah hayırlısıyla kucağına da alır darısı hepimizin başına....

sende saol canım benimmmmmmmmm
canım her fırsatı değerlendiririz biz...
yeter ki bize eğlence olsun

Son düzenleme:
kociş aradı şimdi eve geliyormuş yarın burda işi varmış...
yarın seninle döneriz diyor ama bakalım ne yapıcaz

Son düzenleme:
sende saol canım benimmmmmmmmm
canım her fırsatı değerlendiririz biz...
yeter ki bize eğlence olsun

ne güzel canım topikte herkes birbirine bağlanmış bir halde Allah nazarlardan korusun eğlenmekte gerekiyor tabi hep üzülmekle olmuyor...

kociş aradı şimdi eve geliyormuş yarın burda işi varmış...
yarın seninle döneriz diyor ama bakalım ne yapıcaz
ya canım çok sevindim hadi artık al izninide git ya kıyamam gidin güzel bir tatil yapınkız zavallı kediyimi oynamak için çağırdın yoksa kocişini

gözün aydın canım git git beraber olun yeter bu kadar ayrılık

saol canım işlerini halledip akşama dönecek kociş...
yaa bende gitmek istemiyorum gelişim raporlarını hazırlıycam hafta sonu...
1 hafta kaldı zaten tatile ozaman zaman geçiririz bol bol...
gitmemle dönmem bir olacak...
zaten geceden geceye görücem kocişi...
bi gelsinde ikna edicem ben onu...

ne güzel canım topikte herkes birbirine bağlanmış bir halde Allah nazarlardan korusun eğlenmekte gerekiyor tabi hep üzülmekle olmuyor...
canım yarın gidiyorsun sanırım hadi canım inşallah bol bol spermleriniz çıkar bizede umut olursunuz inşallah.evet canım biz böyleyiz bir neşeli bir hüzünlü ama hep bir yürek

ben geldim
:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

aynen öyle tatlım acayip bi bağ oluştu aramızda...
bigün ayrı kalsak yapamıyoruz
inş daha güzel zamanlarda da biarada olucaz

ya canım çok sevindim hadi artık al izninide git ya kıyamam gidin güzel bir tatil yapınkız zavallı kediyimi oynamak için çağırdın yoksa kocişini

canım zaten onun gündüz işi var akşama dönecek heralde...
ben gitsem 2 gece durup dönücez...
ondan gitmek istemiyorum...
saat kaça kadar çalışacak ben bi başıma...
en iyisi evde kocişimi sabırla beklemek
1 hafta sonra o gelmesede ben giderim artık...
tatlım bu arada akşam oynıycam zavallı pisi oyununu

Baharcım başka biyerdede nasıl anlatmışlar başak burcunuuu

Başak
Hemen hemen her şeye kolayca uyum sağlar. Çünkü başka türlü ortam yapamaz, çevre genişletemez. Sırf çevresindekiler eksilmesin diye kendi fikirlerini savunmaktan korkar. Zaten kim karşısında her söylediğine he diyen bir tip istemez ki. Bunun en sinir bozucu huyu, insanlarla konuşurken onların, rahatsız edecek kadar gözlerinin içine dik dik bakmasıdır. Genelde efendi takılır. Ama içten içe her türlü çılgınlığı yapmaya meyillidir. Şıpsevdidir, sessizdir, kuruntuludur ve genelde dalgındır. Sizinle konuşurken çoğunlukla kafasından başka şeyler geçer. Yaptığı iyilikleri en ufacık bir hatanızda her an başınıza kakabilir. Fazla alaturkadır. Ayrıca saplantılı tipin tekidir. Şıpsevdiliğine rağmen birine kafayı taktığı zaman karşısındakini bayana kadar zorlar. ilişkilerinde romantik olmaya çalışır. Ama bir süre sonra can sıkar. İçmeyi pek bilmez. Hele de morali bir şeye bozuksa ki, genelde bir şeye bozuktur, içmeye gidilecek en son kişidir. Hadi iyi niyetiniz size bir halt etti ve gittiniz, o zaman yanınızda onu bir nebze susturmak için bir bant bulundurun. Normalde pek konuşmayı ve diyalog kurmayı bilmeyen bu şahıslar, içtiklerinde yerdeki taşla bile konuşurlar. Onlar için yarın değil, bugün önemlidir. Genelde karakteri oturmamış kişilerdir.

Tatlım eşinde geliyomuş yarınnn ne güzelllll

Cnm geri kalan 294 dü sanırım tefriciyeleri bana ekliyebilirsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…