- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
sen çakıl attın kartopu yuvarlandı buraya gelene kadar çığ oldutatlım benimkine taş bile denmez çakıl desek daha uygundu
öyetmenim pıs kedı oyunu nedıy
bana soyleymışinnnnnnnnnnnnn
sen çakıl attın kartopu yuvarlandı buraya gelene kadar çığ oldu
kız birşey olmaz hocanın taş attığı yerde gül biter
a. s canım benim hoşgeldin
hadi hayırşlısı bitanem inş bu defa bebişinize kavuşacaksınız
rabbim yolunuzu açık etsin inş...
allahın izniyle bebişlerinizi alıp öyle dönün evinize
dualarım seninle canım benim allah yardımcınız olsun inş...
Bitanesinnnn sennnn canımmmm
bizde seniii seviyiyoruzzz
A.selam cnmm
inş bi sorun olmaz,herşey yolunda giderde bebişlerinle dönersinnnn
hayırlısı olsun cnmmm rabbimmm yardımcınız olsunn
[
Yaptırdık canım.. Dediğim gibi '0' sıfır.. ben zaten hep olumlu düşünürüm iyiyi düşünürüm ama gerçekçi olmak lazım..
biz henüz tedaviye başlıyalı 1,5 ay oldu, ki o da muayene filan olmadık kaan hocanın yardımıyla ezbere gidiyoruz.. bu zamanda normal yolla çıkması mucize olurdu..
Hayal kırıklıklarına uğramamak için biraz daha mantıklı olumlamak lazım..iyice pollyannaya dönmeyelim
Allah büyüktür yeni tedavimizin çok başındayız herşeyin daha güzel olması için biraz daha zamanımız var
canım sana bakmaya geldim bugün aklım sendeydi acaba noldu diye merak ettim çok isterdim iyi haberler vermeni ama olsun birdahakine inşallah
[ ..[/B]
ALEYKÜM SELAM CANIM HOŞGELDİN İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLANIR TEDAVİN BİLİYORSUN CANSUYUMDA HAMİLE ODA GENETİK PROBLEMDEN DARISI BAŞINA OLSUN VE HEPİMİZE RABBİM NASİP ETSİN İNŞALLAH ANNE OLMAYI EN YAKIN ZAMANDA
esın daha atlatamamıs amelıyat sonucunu cnm sen atlatmısın esıne destekten ılgıden baska ne yapabılırsın kı cnm
onun yanında oldugunu bılmek bence onu bı nebzede duzeltır moralını
ayrıca bence hıcbır anne baba evladının ılerıde uzulecegını bılerek bı sey yapmaz
ama inşllh tez zamanda atlatırda tekrar tedavılerınıze baslarsınız cnm allh kolaylık versın
hayırlı olsun tedavın umarım sen su azodan kurtulanlar arasına katılırsın sonrada bızler tabııı
sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız... maşallah iyi kaynatıyorsunuz oku oku bitiremiyorum... burçlara dalmışınız yorumları okuyunca burcumu söylemekten vazgeçtimmm
VCK gördüm canım cansuyum da hamileymiş ne kadar sevindim bilemezsin inşallah hayırlısıyla kucağına da alır darısı hepimizin başına....
kociş aradı şimdi eve geliyormuş yarın burda işi varmış...
yarın seninle döneriz diyor ama bakalım ne yapıcaz
sende saol canım benimmmmmmmmm
canım her fırsatı değerlendiririz biz...
yeter ki bize eğlence olsun
ya canım çok sevindim hadi artık al izninide git ya kıyamam gidin güzel bir tatil yapınkociş aradı şimdi eve geliyormuş yarın burda işi varmış...
yarın seninle döneriz diyor ama bakalım ne yapıcaz
gözün aydın canım git git beraber olun yeter bu kadar ayrılık
canım yarın gidiyorsun sanırım hadi canım inşallah bol bol spermleriniz çıkar bizede umut olursunuz inşallah.evet canım biz böyleyiz bir neşeli bir hüzünlü ama hep bir yürekne güzel canım topikte herkes birbirine bağlanmış bir halde Allah nazarlardan korusuneğlenmekte gerekiyor tabi hep üzülmekle olmuyor...
ne güzel canım topikte herkes birbirine bağlanmış bir halde Allah nazarlardan korusuneğlenmekte gerekiyor tabi hep üzülmekle olmuyor...
kız ne utancam bizim kızlara taş attım ben
espri olsun diye yazılmış şeyler zaten iyiki paylaştın bebekim keyfimiz yerine geldi
ya canım çok sevindim hadi artık al izninide git ya kıyamam gidin güzel bir tatil yapınkız zavallı kediyimi oynamak için çağırdın yoksa kocişini
ben geldim
:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
tabi canım espiri işte kafamız dağılsın diye paylaştım canım
benim kociş uyudu yanlızlardayım yine...
galıba ben sucluyum
e ne yapalım kocışı elde tutmak lazım kacmasın kacarsa
eseslim güle güle oyunmu oynayacaksın kocişinle bahar neydi oyunun adı pisi kedimi ne unuttum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?