Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagolun kızlar allah razı olsun hepinizden hepinizinde allah gönlünün muradını versin inşallahhh salı ğünü bizede müjdeli haber vermek nasip olur allah hepimizin yüzünü ğüldürsün aminnn..

allah senden de razı olsun canım benim...
hepimizin duası seninle rabbim kabul etsin inş...

tabi ya biz oynayamadık siz oynayın

kızlar benim koçiş cok uzaklaştı bu anlamda benden ben istersem oluyor ben istemezsem ondan hiç bir talep yok.evlendiğimizden beri ilk defa böyle bişey oluyor cok şaşırıyorum.bu süreçte bu normalmi dersiniz?

pardon zavallı pisi yine tutturamadım

aa neden oldu acaba canım benim...
ne kadar zamandır böyle ??
benim kocişte hiç öyle bi sorun olmadı bilemiyorum ki :44:

kaç yıllık evlisiniz ama normal işi agır yada günlük yaşantısı stresli ve yorucuysa bazen oluyor hiç sorun yoksada arada olur meraketme ama d,kkat et

sagolun kızlar allah razı olsun hepinizden hepinizinde allah gönlünün muradını versin inşallahhh salı ğünü bizede müjdeli haber vermek nasip olur allah hepimizin yüzünü ğüldürsün aminnn..

salı günü bize güzel haberler vereceksin inşallah canım.
dualrımız seninle..

eseslim bizde eşim kova ben başak burcuyum uyumlumuyuz hele bak bence degiliz çünkü bütün huylarımız zıt..

ikisinin uyumunu bilmiyorum canımcım ya niye öyle düşünüyorsun burç işte.
uyumlusunuzdur.

hoşgeldin tatlım nerelerdesin yoksa sendemi

anca geldim bugün mantı yaptım evede akşam namazından önce geldim namaz kıl mantı yap pişir derken ancada o güldüğünden yok bisim pisi horlıyor peteğin dibinde bacım

salı günü bize güzel haberler vereceksin inşallah canım.
dualrımız seninle..

ikisinin uyumunu bilmiyorum canımcım ya niye öyle düşünüyorsun burç işte.
uyumlusunuzdur.

yaa ne demezsin çok uyumluyuz hiç bir fikir düşünce birbirimize uymuyor ama dögüş kavga geldik bu kadar yıla .

3 haftadır böyle benim yumurtlama döneminde bile zorla yaptı desem yeridir.

canım ben sıkma canını çok uzun bi süre değil...
erkeklerde bazen olurmuş...
inş bi süre sonra geçer...
sen bide canını sıkma bidenem
bi süre sende yaklaşma bakalım ne yapacak ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…