Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet bende caneylom bacıma katılıyorum bunun ne hormonla nede başka bişeyle baglantısı var ben öyle düşünüyorum 35 olur bulunan var 12 olupta bulunamayanda allahım yardımcımız olsun derdimize derman versin...

lamyay canım nasıl olduda kaan bey sana bu yanıtı verdi başka bişeyler yazmışmıydın sen ona yoksa sadece bu hormonlarımı mail atmıştın canım merak ettim bana yukarda yazdıgım cevabı vermiş siz daha önce konuşmuşmuydunuz kaan beyle..

slm kizlar ben yeni uye oldum.kizlar tupbebek yapmaya karar verdik.sizce hangi merkez iyi lutfen yardim edin kafamçokkarıştı

Belgincim benim esimede kaan aydos klomen kullansin 30 gün sonra bir daha tahlil yapsin dedi ve sonuçlari bana yazin dedi.

espoir canım tekrar sordum kaan beye eger bu verdigi iğneyi kullanın derse kullanıcaz bakalım ne diyecek allahım şifa versin derdimize.

slm kizlar ben yeni uye oldum.kizlar tupbebek yapmaya karar verdik.sizce hangi merkez iyi lutfen yardim edin kafamçokkarıştı

hoşgeldin canım ben sana şimdi ne desem boş çünkü herkes kendi merkezine birşekilde alıştıgı için memnun kalıyor bence sen tüpbebek merkezleri bölümüne gir ve hangi merkez daha çok kafana yatarsa orayı seç canm biz ankarada gürgan clinikte yaptırmıştık birçok arkadaşımızda alman, umut ta yaptırmışlar sana kolay gelsin allahım emeklerini boşa çıkartmasın.peki sorununuz neydi cnm

lamyay canım nasıl olduda kaan bey sana bu yanıtı verdi başka bişeyler yazmışmıydın sen ona yoksa sadece bu hormonlarımı mail atmıştın canım merak ettim bana yukarda yazdıgım cevabı vermiş siz daha önce konuşmuşmuydunuz kaan beyle..

biz hormonlari mail attik,baska hicbirsey demedik,bende anlamadim hangi hormon anormalde oyle cevap verdi,birde ilk tesede bulunamadigini demistim o kadar.

canım benim nolur üzülme allah büyüktür eşim 15 mayısta mikrotese oldu fsh 35 ti diğerlerini hatırlamıyorum allaha şükürki bulundu allahtan ümit kesilmez hormonlara çokta takılmayın diyo mustafa bahçeci azosperm konusnda bütün hormonları normal olupta sperm bulunamayan hastalarda var 50 lerde olupta bulunanlarda allah büyüktür dua edip ümit kesme yeterki

canim insallah bizdede bulunur ne bileyim sanki butun kapilar yuzume kapandi gibi geldi bir an o yuzden kotu oldum simdi iyiyim Allaha hamdolsun,boyle sizleri duyunca icim ferahliyor ins rabbim butun olmayanlara versin birer hayirli evlat
siz hangi doktora tese oldunuz (mustafa bahcecimi)
oldugunuz hastane ve doktor kimdi birde ona sorayim ben bizim durumu

günaydın arkadaşlar dün kaan hocaya mail atmıştım cevap gelmiş ve aynen şöyle yazıyor:Pregnyl 5000 IU haftada 1 kez 4 enjeksiyon yapıldıktan sonra, FSH düşer ise, tedaviden bir sonuç beklenilebilir.

belgin sizin diger hormon degerleriniz nasil FAH,LH,TESTESTERON,ESTRADIAL

canim insallah bizdede bulunur ne bileyim sanki butun kapilar yuzume kapandi gibi geldi bir an o yuzden kotu oldum simdi iyiyim Allaha hamdolsun,boyle sizleri duyunca icim ferahliyor ins rabbim butun olmayanlara versin birer hayirli evlat
siz hangi doktora tese oldunuz (mustafa bahcecimi)
oldugunuz hastane ve doktor kimdi birde ona sorayim ben bizim durumu

canım biz bahçeci kliniğinde yani alman hastanesinde yaptırdık ameliyatımızı emre bakırcıoğlu yaptı ürolog o mustafa bahçeci kadın doğumcu emre beyide öven çok ama alman hastanesi çok pahalı umutdada görev yapıyo emre bey telefon veya nasıl ulaşabilirsin konusunda malesef bi bilgim yok canım biz direk hastaneye gidip orda görüşmüştük ama mail adresini bulursan cevap veriyomuş maillere duyduğum kadarıyla allah yardımcın olsun canım rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

ARKADASLAR KAAN BEYE YENI BIR MSJ ATTIM SOYLE:

FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml
Benim 2 aydir kullandigim bazi bitkiseller var.Onlarda soyle,
isirgan tohumu,caksir otu,corek otu,ginseng,ceviz ,findik,fistik bunlari bala karistirp kullaniyorum.
polen
ari sutu
balik yagi
cinko
havuc suyu ve
nohut suyu kuru kullaniyorum.
Acaba bunlar yukseltmis olabilir mi, hormon degerlerimi?
Her ne olursa olsun ilac tedavisini denemek istiyorum.
Hersey icin tekrar tekrar tesekkurler.
Saygilarimla,

CEVABI:
Bahsettiğiniz besinler uygun. Devam edebilirsiniz. Dediğim gibi, belki mikroTESE yapılabilir. Ama çok umutlu değilim.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

hoşgeldin canım ben sana şimdi ne desem boş çünkü herkes kendi merkezine birşekilde alıştıgı için memnun kalıyor bence sen tüpbebek merkezleri bölümüne gir ve hangi merkez daha çok kafana yatarsa orayı seç canm biz ankarada gürgan clinikte yaptırmıştık birçok arkadaşımızda alman, umut ta yaptırmışlar sana kolay gelsin allahım emeklerini boşa çıkartmasın.peki sorununuz neydi cnm

selam canim.esim azosperm bizde gurgani planliyoruz.aslinda benim sizlerle konusmaya ihtiyacim var. cunku bizim sorunumuzu ailem dahi bilmiyor.ben sizleri okuyup sizlerle sessizce agladim.en cok sevindigim sey tek olmadigimi bilmem. ve ben esimi cok seviyorum.ya aslinda benim piskolojim bozuldu.bilmiyorum ne yapacagimi

arkadaslar tansel bey hakkinda bildikleriniz varmi ,hangi hastanede hangi sehirde calisiyor
mikrotese konuusnda iyi oldugunu duymustumda dogru mu acaba

selam canim.esim azosperm bizde gurgani planliyoruz.aslinda benim sizlerle konusmaya ihtiyacim var. cunku bizim sorunumuzu ailem dahi bilmiyor.ben sizleri okuyup sizlerle sessizce agladim.en cok sevindigim sey tek olmadigimi bilmem. ve ben esimi cok seviyorum.ya aslinda benim piskolojim bozuldu.bilmiyorum ne yapacagimi

evet canim su son gunlerde bende cok kotuyum,aksam yatarken aklimda bu konu,gece aniden uyaniyorum bu konu,keske ruya olsada uyansam diyorum bunlar olmasaydi diyorum ama basa gelen cekiliyo
Rabbim hepimizin butun darda kalmislarin yardimcisi olsun insalllah

lamyay sana emre bakircioglu'nun mail adresini buldum.
Istersen onada bir yaz esinin azosperm oldugunu ve hormon degerlerini.
Bakalim sana yardimci olabilecek mi.

ebakircioglu@yahoo.com

ARKADASLAR KAAN BEYE YENI BIR MSJ ATTIM SOYLE:

FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml
Benim 2 aydir kullandigim bazi bitkiseller var.Onlarda soyle,
isirgan tohumu,caksir otu,corek otu,ginseng,ceviz ,findik,fistik bunlari bala karistirp kullaniyorum.
polen
ari sutu
balik yagi
cinko
havuc suyu ve
nohut suyu kuru kullaniyorum.
Acaba bunlar yukseltmis olabilir mi, hormon degerlerimi?
Her ne olursa olsun ilac tedavisini denemek istiyorum.
Hersey icin tekrar tekrar tesekkurler.
Saygilarimla,

CEVABI:
Bahsettiğiniz besinler uygun. Devam edebilirsiniz. Dediğim gibi, belki mikroTESE yapılabilir. Ama çok umutlu değilim.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

canım sen ona kullandıgım bitkiler hormon degerlerimi yükseltmişmidir diye sormuşsun o sana uygun demiş.... yani evet bunlar etki etmiş mi etmemiş mi ben anlamadım cevabını.......bence öylesine yazmış gibi........sen boşver maille cevap beklemeyi...emre bakırcıogluna git ve yüzyüze görüş.........ne kaybedersinki.

evet canim su son gunlerde bende cok kotuyum,aksam yatarken aklimda bu konu,gece aniden uyaniyorum bu konu,keske ruya olsada uyansam diyorum bunlar olmasaydi diyorum ama basa gelen cekiliyo
Rabbim hepimizin butun darda kalmislarin yardimcisi olsun insalllah

canim ben cok agladim ama sesesizce. bu daha aci. avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum bebek isstiyorum diye. olmeyi cok istedim ama esime bu ihanetligi yapamazdim onu olumle aldatamazdim.ben genc kizligimdan beri cocuk gelistirmeyle ilgili kitaplar okurdum.anne olmak benim tek hayalimdi.evlendik.cocuk istiyorduk ama 1 yil beklememiz gerekti.1 yil korunduktan sonra doktorlara hep tek gidiyordum hep sorun bende oldugunu zannediyordum. 1 yilda sacma seylerle ugrastim sonra doktorumun istemesi ve benim israrim ustune esim de gitti ama oylesine diye tahmin ediyorduk. sonra ogrendim ki esim azosperm ve dunya basima yikildi.ne yapacagimi bilmedim daha dogrusu hala ne yapacagimi bilmiyorum.

canım bence tüp bebk yaptıracaksanız erkek infertilitesinde iyi olan yerler gitmelisin........eger tese olman gerekirse güvenilir bir doktor olması lazım.......bize tese yapmamışlardı ama biz memorıale gittik..orası erkek infertilitesinde iyi diye duymuştk.her ne kadar benim sonucum kötü olsada ben memnundum......

canim ben cok agladim ama sesesizce. bu daha aci. avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum bebek isstiyorum diye. olmeyi cok istedim ama esime bu ihanetligi yapamazdim onu olumle aldatamazdim.ben genc kizligimdan beri cocuk gelistirmeyle ilgili kitaplar okurdum.anne olmak benim tek hayalimdi.evlendik.cocuk istiyorduk ama 1 yil beklememiz gerekti.1 yil korunduktan sonra doktorlara hep tek gidiyordum hep sorun bende oldugunu zannediyordum. 1 yilda sacma seylerle ugrastim sonra doktorumun istemesi ve benim israrim ustune esim de gitti ama oylesine diye tahmin ediyorduk. sonra ogrendim ki esim azosperm ve dunya basima yikildi.ne yapacagimi bilmedim daha dogrusu hala ne yapacagimi bilmiyorum.

Ilk ögrendigimizde hepimiz bunu yasadik.
Niye biz niye ben ve niye baskasi degil.
çok göz yasi döktüm gizlice agladim esimi her gördügümde dayanamayip agladim sarildim ona.
sonra arastirdim internetten bu azospermi ne diye ?
Ve kadinlar kulübünde kendimi buldum burda umut buldum.
Sende umudunu yitirme.
Seni anlayabiliyorum.
Acele etmeyin ama zamanda kaybetmeyin bos durmayin. Iyi merkezleri arastirin iyi bir doktor bulun.
Biz 3 aydir biliyoruz. Esim bitkisel ilaçlar kullaniyor. Fransa'da bir kaç doktora gittik bu sali yine bir doktora gidicez agustos sonuda baska bir doktora.
Eylül ekim gibi türkiye'ye gelmeyi düsünüyoruz ankara'da kaan aydosu görmek istiyoruz.
Sana anlatmak istedigim arastirin sorun görün ve sonra karar verin. önünüze çikan ilk doktora hemen mikro tese yaptirmayin esine yazik olur paraniza yazik olur.
Allah yardimciniz olsun. Cümlemizin. Amin

Back
X