Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umudunukaybetme canım gürgan tüpbebek merkezi olarak güzel ben ikinciyide orda yaptıracam..hayırlısı hele bir şu kaan aydosla görüşelimde.
ya arkadaslar ben ne yapicam psikolojim sifir yani
en kotusu bizde cikti bu rahatsizligin ya
keske bi tedavisi olsa demistik oda yok diyolar ya
cok caresizim
kaan bey ve emra bey ikiside tedavi imkansiz dedi
ya mikrotesede de bulunamazsa,ya cok kotuyum ,ben anne olamayacakmiyim,hic bir sansim yokmu,artik hayalde kuramayacakmiyim,hayat cok kotu ya cok acimasiz hep dert keder ,Rabbim yardim etsin cildiricam
lamyay lütfen kendini yıpratma.. hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz.. elbet bir çaresi vardır hem mail yoluyla sorunu cevaplamak başka gidip muayene olmak başka önce kaan beye veya emre beye görünürsünüz ikisi de alanında çok başarılı doktorlar.. hiç belli olmaz karamsar olma herşeyi daha kötü yaparsın kendin için....
ya arkadaslar ben ne yapicam psikolojim sifir yani
en kotusu bizde cikti bu rahatsizligin ya
keske bi tedavisi olsa demistik oda yok diyolar ya
cok caresizim
kaan bey ve emra bey ikiside tedavi imkansiz dedi
ya mikrotesede de bulunamazsa,ya cok kotuyum ,ben anne olamayacakmiyim,hic bir sansim yokmu,artik hayalde kuramayacakmiyim,hayat cok kotu ya cok acimasiz hep dert keder ,rabbim yardim etsin cildiricam
benim eşimde azoospermia ve benim eşimin mikro tese amlyt.olması gerekiyor umudunu yitirme çünk en azında şansımız var ya hiç olmasaydı benim dr.emre bey kendi alanında çok iyi bir doktormuş
günaydın arkadaşlar,
uzun bi ayrılıktan sonra artık aranızdayım. malesef iyi haberlerle dönemedim. transferim olmadı.ohss olmamdan dolayı ertelendi. insanın başına hiç aklına gelmeyen şeyler oluyor. böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu. yumutalarım yavaş büyüdü o yüzden ilaç dozum artırıldı sonrada e2 değerim birden yükseldi. öyle olucada yumurta toplamadan sonra karnımda sıvı toplanmaya başladı. eğer transferi yapar hamilelik oluşursa bı sıvı dahada artarmış hatta hayati tehlike bile varmış. mecburen benim eski sağlıma kavuşmam için erteledi. şimdi çok şükür iyiyim karnımdaki şişlikte indi. biran önce transfer gününün gelmesini bekliyorum. ama emriyolarımız donduruldu kalitelerinde düşüş oluyormuş, okadar emekten sonra böyle olmasına çok üzülüyorum ama vardır bunda da bi hayır diyorum.
bende ki gelişmeler böyle. sizler ne yaptınız yeni hamişlerimiz varmı aramızda.yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz güzel paylaşımlarınız olur inşallah.