Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudunukaybetme canım gürgan tüpbebek merkezi olarak güzel ben ikinciyide orda yaptıracam..hayırlısı hele bir şu kaan aydosla görüşelimde.

amanın daha kimseler uğramamış buraya.....belgin ve umudunu kaybetmeden başka....benim kociş yatıyor akşam kuzeninin düğünü var kismet olursa oraya gideceğiz gidimde güzelce bir kurtlarımı dökeyim bir sağ bir sol yapıp dertlerimi sallayıp göbiş atayım demi herşey çocuk değil birazda kendimiz için yaşayalım

lamvay bu kaan hoca bence düzel cevaplar vermiyo bende doktor sitesinden sormuştum

arkadaşım bence kaan hoca çok iyi bir prof.belki beni tanımazsınız kaan hocanın hastasıyızzz ilaç tedavisi ile 4ayda eş,mde normal yoldan sperm çıkışı sağlamıştıııı...

umudumnerede canım bizimde sorunumuzaynı...bizde 50000 gibi sperm çıkışı var ama morfoloji berbat...............o yüzden tese yapmıyorlar ama yinede sonuçlar kötü malum.......artık herşey şuan bana döndü....rahim içi incelencek embriyo niçin tutunamıyo diye.............
ben memorıali tavsiye ederim yani.....netten incele bak......gürgan hakkımda bir bilgim yok........ama ankarada tüp yaptırdım ben ve memnun degilim yani..........senin de dedigin gibi hiçbiri biz kötüyüz demiyo...........Allah yardımcımız olsun............bu iş birazda maddiyata bakar........paran nereye yeterse............

merhaba arkadaslar
emre beye mesaj atmistim esimin test sonuclarini oda negatif cevap verdi:cevabi su:....
Sizin ilaçla tedavi olanağınız bugünkü tıbbi şartarda mümkün değil. Eğer sizin durumunuz uygunsa sperm bulmak için mikro TESE operasyonu denenebilir. İlk ameliatınızdan 6 ay geçmiş olması gerekir.

Saygilarimla,

Dr. Emre Bakircioglu

ya arkadaslar ben ne yapicam psikolojim sifir yani
en kotusu bizde cikti bu rahatsizligin ya
keske bi tedavisi olsa demistik oda yok diyolar ya
cok caresizim
kaan bey ve emra bey ikiside tedavi imkansiz dedi
ya mikrotesede de bulunamazsa,ya cok kotuyum ,ben anne olamayacakmiyim,hic bir sansim yokmu,artik hayalde kuramayacakmiyim,hayat cok kotu ya cok acimasiz hep dert keder ,Rabbim yardim etsin cildiricam

cok caresizim
ya mikrotesede de bulunamazsa,ya cok kotuyum ,ben anne olamayacakmiyim,hic bir sansim yokmu,artik hayalde kuramayacakmiyim,hayat cok kotu ya cok acimasiz hep dert keder ,Rabbim yardim etsin cildiricam

Canım karamsar olma en azından microtese önermişlerki bu yöntemle sperm bulma şansı çok yüksek en azından önünde bir seçenek var ya oda olmasaydı. Ben eminim bulunacak. Mtese hakkında cok araştırma yaptım. mormal tese ye göre başarı sansı daha yüksek canım.

lamyay lütfen kendini yıpratma.. hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz.. elbet bir çaresi vardır hem mail yoluyla sorunu cevaplamak başka gidip muayene olmak başka önce kaan beye veya emre beye görünürsünüz ikisi de alanında çok başarılı doktorlar.. hiç belli olmaz karamsar olma herşeyi daha kötü yaparsın kendin için....

lamyay lütfen kendini yıpratma.. hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz.. elbet bir çaresi vardır hem mail yoluyla sorunu cevaplamak başka gidip muayene olmak başka önce kaan beye veya emre beye görünürsünüz ikisi de alanında çok başarılı doktorlar.. hiç belli olmaz karamsar olma herşeyi daha kötü yaparsın kendin için....

ya elim kolum bagli kaldim burda yurtdisindayiz.gelebilirsek ekimde gelicez.ne bileyim herkes mesaj atiyo olumlu cevap geliyo,en zoru beni bulmus heralde butun doktorlar 1 degil 2 degil kime sorsam sansiniz yok diye,en zor sey umutsuzluk zaten adamda umut kalmiyoki
moalimi duzeltiyorum pat diye yine bozuluyo simdi yine ayni sil bastan bozuk bozuk......

günaydın arkadaşlar,
uzun bi ayrılıktan sonra artık aranızdayım. malesef iyi haberlerle dönemedim. transferim olmadı.ohss olmamdan dolayı ertelendi. insanın başına hiç aklına gelmeyen şeyler oluyor. böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu. yumutalarım yavaş büyüdü o yüzden ilaç dozum artırıldı sonrada e2 değerim birden yükseldi. öyle olucada yumurta toplamadan sonra karnımda sıvı toplanmaya başladı. eğer transferi yapar hamilelik oluşursa bı sıvı dahada artarmış hatta hayati tehlike bile varmış. mecburen benim eski sağlıma kavuşmam için erteledi. şimdi çok şükür iyiyim karnımdaki şişlikte indi. biran önce transfer gününün gelmesini bekliyorum. ama emriyolarımız donduruldu kalitelerinde düşüş oluyormuş, okadar emekten sonra böyle olmasına çok üzülüyorum ama vardır bunda da bi hayır diyorum.

bende ki gelişmeler böyle. sizler ne yaptınız yeni hamişlerimiz varmı aramızda.yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz güzel paylaşımlarınız olur inşallah.

cok caresizim
ya mikrotesede de bulunamazsa,ya cok kotuyum ,ben anne olamayacakmiyim,hic bir sansim yokmu,artik hayalde kuramayacakmiyim,hayat cok kotu ya cok acimasiz hep dert keder ,rabbim yardim etsin cildiricam

benim eşimde azoospermia ve benim eşimin mikro tese amlyt.olması gerekiyor umudunu yitirme çünk en azında şansımız var ya hiç olmasaydı benim dr.emre bey kendi alanında çok iyi bir doktormuş

benim eşimde azoospermia ve benim eşimin mikro tese amlyt.olması gerekiyor umudunu yitirme çünk en azında şansımız var ya hiç olmasaydı benim dr.emre bey kendi alanında çok iyi bir doktormuş

size mikroteseden once bir ilac tedavisi onerdilermi bize ilac bile vermediler hormon tedavisi icin,bizim hormon seviyeeri yuksek
sizin hormonlar kac
bizde daha hic bir doktorla yuzyuze gorusemedik,ekimde turkiyeye gelmeyi planliyoruz ins,ama bilmiyorum hangi doktora geleyim,simdi maille soruyoruz doktorlara en azindan ilac alalim mikrotesedeki sansimiz arttin diye ama maalesef kaan beyde emre beyde durumumuzun ilaca musait olmadigini soyledi
yani cok kucuk bir sans Rabbim sonumuzu hayreylesin

günaydın arkadaşlar,
uzun bi ayrılıktan sonra artık aranızdayım. malesef iyi haberlerle dönemedim. transferim olmadı.ohss olmamdan dolayı ertelendi. insanın başına hiç aklına gelmeyen şeyler oluyor. böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu. yumutalarım yavaş büyüdü o yüzden ilaç dozum artırıldı sonrada e2 değerim birden yükseldi. öyle olucada yumurta toplamadan sonra karnımda sıvı toplanmaya başladı. eğer transferi yapar hamilelik oluşursa bı sıvı dahada artarmış hatta hayati tehlike bile varmış. mecburen benim eski sağlıma kavuşmam için erteledi. şimdi çok şükür iyiyim karnımdaki şişlikte indi. biran önce transfer gününün gelmesini bekliyorum. ama emriyolarımız donduruldu kalitelerinde düşüş oluyormuş, okadar emekten sonra böyle olmasına çok üzülüyorum ama vardır bunda da bi hayır diyorum.

bende ki gelişmeler böyle. sizler ne yaptınız yeni hamişlerimiz varmı aramızda.yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz güzel paylaşımlarınız olur inşallah.

merhaba gelincik hosbulduk
Allah yardimcin olsun ins transferin basariyla gerceklesir
banada dua et

Back
X