Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eseslimden nosunu aldım oda aramış bende aradım ama teli kapalı
mesaj çektim bizi merakta bırakma diye bakalım dönecek mi ??
ooff ya noldu bunlara birden

kociş 1,5 saat sonra gelecek sinemaya gidecektim...
dün hep topikteydim gelen giden olmayınca bugün pek uğramadım bende...
ara ara bakıyordum kimse olmayınca geri çıkıyordum...
saolsun flzask haber verdi topiğe bi gir diye şok oldum resmen ya...
hiç beklemiyordum böyle bişeyi...
hemen kocişi aradaım aşkım böyle böyle ben biyere gidemem aklım burda kalır sonra diye...
oda çok üzüldü tamam dedi...
kötü olduk hepimiz ya teli kapalı bide açık olsa ordan haber alırdık...
inş sakinleşince girer de ne olduğunu anlatır...
tamam canım sizde geç kalmayın...
görüşürüz tatlım allaha emanet olun...

İnşallah canım ama bugün için beklemeyelim bence VCK yı gelirse yarın gelir ancak gibi geliyo.Tlfnuda kapatmışsa çok bunalmış demek ki.Allah hakkında hayırlı olan kararı vermeyi nasip etsin ona.Sen de ertelemeseydin canım keşke sinemayı bunun başında bekleyerek daha çok bunalırsın

evet canım bende bugün geleceğini sanmıyorum ama dediğim gibi aklım burda kalacak...
gitsemde bişey anlamayacağım...
en iyisi evde durmak ara ara bakarım topiğe...
gitmiycez diye yemeğide yaptım zaten...
daha sonra gideriz artık napıyım sinema kaçmıyor ya...
sen nasılsın canım benim gitti mi kayınvaliden ??

flzask canım sen nasıl oldun ben hala şoktayım
çok canım sıkıldı vck nasıl diye çok merak ediyorum :26:

flzask canım sen nasıl oldun ben hala şoktayım
çok canım sıkıldı vck nasıl diye çok merak ediyorum :26:

Aynen tatlım ya bende öyleyimm aklım sürekli onda şimdii
çook merak ediyorumm ve üzüldümm gerçektennn

canım hakkında hayırlısı olsun...sakin kafayla bidaha düşün...çok üzüldük yaa ben yazdığın anda gördüm çok şaşırdım..hemen de çıktı zaten sanırım iyi değil....inş. en doğru kararı verirsin...

Aynen tatlım ya bende öyleyimm aklım sürekli onda şimdii
çook merak ediyorumm ve üzüldümm gerçektennn

hepimiz çok kötü olduk yaa...
keşke ne olduğunu anlatsa bizimle paylaşsaydı derdine ortak olmaya çalışırdık...
ama yazıp çıkmış bide hakkınızı helal edin falan yazmış çok kötü oldum
sonuçta bizi azo biraraya getirdi ama sonrasında çok güçlü dostluklar kurduk...
yoksa yüzyüze görüşmediğimiz biri için bukadar derinden üzülebilir miydik...
inş kafasını toplayınca döner aramıza...
hakkında hayırlısı olsun inş...

İyiyim ben canım gitti kayınvalidem bu akşam.Ben de biraz evvel bir an FACE DE gördüm vck yı ama çıktı hemen.Neyse bakalım yarın ola hayrola.Bu arada gözün aydın.Mutluluğun biraz buruk olacak ama ne yapalım mutluluk hüzün her an yanıbaşımızda bizim...

vck cnm ne oldu dur bı sakınlerde oyle dusun hemen karar verme ne olur bı tanemm

kızlar hayırdır yaaaaaaa ne oldu ınan kı kardesım kadar uzuldum ve soktayım yok ya sakamı bu ınanamadım

saol canım kocişde şimdi geldi yemek yiycez...
dediğin gibi biraz buruk oldu...
inş yarına kendini biraz da olsa toparlarda haber alırız ondan...
hakkında hayırlısı olsun inş...
rabbim en doğru kararı vermesine yardımcı olsun...

tatlım ne oldu kı ne guzel bı kac gundur ıyı eylenıyorduk allhım hayırlara cıkarsın yazdıklarını

esıme anlattım sok oldu oda dua edıyor ınşşlh ayrılma soz konusu olmaz dıyo
uffffffffff 2012 bızlere umut olacaktı ayrılık degıl

Son düzenleme:

vck canim yazini okuyunca bir an saka yapiyorsun diye düsündüm ama bunun sakasi olmaz
neden böyle bir karar aldiniz cok üzüldüm canim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin...

Merhaba... Keçi boynuzu kürü kullanıpta eşinin sperm sayısında artış olan yada hamile kalan var mı?

walla bizim 1 ayda 2,000,000 artış oldu ki 1 ay çok kısa bir süre ama bununla beraber biz brüsü şey kullandık eşimin semen sonucu kürlerden önce 2,000,000na düşmüştü ileri hızlı:0 dı kürlerden sonra 4,000,000 ileri hızlı :%20 oldu kullandıklarım: keçi boynuzu tozu ve suyu, evicap,arısütü,l-argin max man, ki eşim hemen hemen hergün alkol ve 1 paket sigara en az tüketir.

gelincik canim tedavin hayirli olsun insallah bu tedavinde bize mujdeyi verirsin canim

vck canim yazini okuyunca bir an saka yapiyorsun diye düsündüm ama bunun sakasi olmaz
neden böyle bir karar aldiniz cok üzüldüm canim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin...

tatlım herhalde boyle seyle saka olmaz yanı gercekten bende merak eıyorum ınşllh anı kararlar vermez hayırlı haberler gelır umarum:18::18::18::18:

şok oldum ve üzüldüm cnm inşallah bian önce aranız düzelir.ben sana hayat nasıl gidio diye sormuştum facede ama sen cvp yazmadın belki derdin olduğunu anlatsaydın konuşarak yardımcı olabilirdim derdini hafifletebilirdim.Allahım hakkımızdan hayırlısını versin...

bugün tüp bebek bölümünde kasım aralık topiğinde ki hly nin hamile resimlerini görünce çok sevindim ...vck nin ayrılık yazısını görüncede çok üzüldüm.

canım kusura bakma geç cevap verdim...
kociş geldi yemek yedik falan ama ben hala kendimde değildim...
dediğin gibi 2012 ye girdiğimizden beri hep güzel haberler alıyorduk esmaların ki hariç...
oda çok mutluydu ayağımı sürüdüm arkamdan geliyorsunuz diyordu ama ne oldu bilmiyorum...
inş hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…