eseslimde var enazından haftasonu ya eşiyle dışarı çıkmışlardır kesin duymuyordur.
ya canım bizde tam dışarı çıkmak için hazırlanıyordum bi topiğe gireyim dedim şoookk direk vck nın yazısını gördüm çok moralim bozuldu çok üzüldüm ya.
kocişimde çok üzüldü şimdi sus pus oturuyoruz öyle..
inşallah düzelir tatlım ya konuşup anlaşırlar inşallah.
çok geç olmadan çıkalım bizde canım arkadaşlarızla buluşacağız.
kendine iyi bak inşallah vck girer topiğede konuşuruz..
kociş 1,5 saat sonra gelecek sinemaya gidecektim...
dün hep topikteydim gelen giden olmayınca bugün pek uğramadım bende...
ara ara bakıyordum kimse olmayınca geri çıkıyordum...
saolsun flzask haber verdi topiğe bi gir diye şok oldum resmen ya...
hiç beklemiyordum böyle bişeyi...
hemen kocişi aradaım aşkım böyle böyle ben biyere gidemem aklım burda kalır sonra diye...
oda çok üzüldü tamam dedi...
kötü olduk hepimiz ya teli kapalı bide açık olsa ordan haber alırdık...
inş sakinleşince girer de ne olduğunu anlatır...
tamam canım sizde geç kalmayın...
görüşürüz tatlım allaha emanet olun...
İnşallah canım ama bugün için beklemeyelim bence VCK yı gelirse yarın gelir ancak gibi geliyo.Tlfnuda kapatmışsa çok bunalmış demek ki.Allah hakkında hayırlı olan kararı vermeyi nasip etsin ona.Sen de ertelemeseydin canım keşke sinemayı bunun başında bekleyerek daha çok bunalırsın
flzask canım sen nasıl oldun ben hala şoktayım
çok canım sıkıldı vck nasıl diye çok merak ediyorum :26:
Selam canlarım beni pek merak eden olmamış ama ben yinede yazayım istedim.ben tedavide güzel sona doğru yaklaştığımı düşünmüşken eşimle ayrılma kararı aldım.bundan sonra topiğe girmeyide düşünmüyorum.hepiniz hakkınızı helal edin sizlerle yolumun ayrılmasını istemezdim ama artık ortak noktamızın kalmadığını düşünüyorum kendinize iyi bakın inşallah hepiniz en yakın zamanda mis kokulu evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız
Aynen tatlım ya bende öyleyimm aklım sürekli onda şimdii
çook merak ediyorumm ve üzüldümm gerçektennn
evet canım bende bugün geleceğini sanmıyorum ama dediğim gibi aklım burda kalacak...
gitsemde bişey anlamayacağım...
en iyisi evde durmak ara ara bakarım topiğe...
gitmiycez diye yemeğide yaptım zaten...
daha sonra gideriz artık napıyım sinema kaçmıyor ya...
sen nasılsın canım benim gitti mi kayınvaliden ??
Selam canlarım beni pek merak eden olmamış ama ben yinede yazayım istedim.ben tedavide güzel sona doğru yaklaştığımı düşünmüşken eşimle ayrılma kararı aldım.bundan sonra topiğe girmeyide düşünmüyorum.hepiniz hakkınızı helal edin sizlerle yolumun ayrılmasını istemezdim ama artık ortak noktamızın kalmadığını düşünüyorum kendinize iyi bakın inşallah hepiniz en yakın zamanda mis kokulu evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız
İyiyim ben canım gitti kayınvalidem bu akşam.Ben de biraz evvel bir an FACE DE gördüm vck yı ama çıktı hemen.Neyse bakalım yarın ola hayrola.Bu arada gözün aydın.Mutluluğun biraz buruk olacak ama ne yapalım mutluluk hüzün her an yanıbaşımızda bizim...
saol canım kocişde şimdi geldi yemek yiycez...
dediğin gibi biraz buruk oldu...
inş yarına kendini biraz da olsa toparlarda haber alırız ondan...
hakkında hayırlısı olsun inş...
rabbim en doğru kararı vermesine yardımcı olsun...
Merhaba... Keçi boynuzu kürü kullanıpta eşinin sperm sayısında artış olan yada hamile kalan var mı?
bende iyiyim baharcım... eşimin dedesigile gittik zaten gidişimiz 3 saat sürdü hava yağışlı trafik yoğun yorucu oldu ama sevindiler gönüllerini almış olduk istanbulda yaşamanın ne kadar zor olduğunu bi kez daha görmüş oldum... şimdi herkes yattı bende pc nin başına.. fakat kimse yok hafta sonu ondanmı acaba... bu arada geçmiş olsun geçmişe göz atıyordum eşinin hastalandığını yazmışın bu havalarda soğuk su içmek hastalığa davetiye çıkarmak gibi inşallah tez zamanda iyileşir....
vck canim yazini okuyunca bir an saka yapiyorsun diye düsündüm ama bunun sakasi olmaz
neden böyle bir karar aldiniz cok üzüldüm canim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin...
tatlım ne oldu kı ne guzel bı kac gundur ıyı eylenıyorduk allhım hayırlara cıkarsın yazdıklarını
esıme anlattım sok oldu oda dua edıyor ınşşlh ayrılma soz konusu olmaz dıyo
uffffffffff 2012 bızlere umut olacaktı ayrılık degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?