merhaba canım geçmiş olsun...
benim canım çok sıkkın...
sanırım sen daha geçmişi okuyamadın...
vck eşinden ayrılma kararı almış
Selam canlarım beni pek merak eden olmamış ama ben yinede yazayım istedim.ben tedavide güzel sona doğru yaklaştığımı düşünmüşken eşimle ayrılma kararı aldım.bundan sonra topiğe girmeyide düşünmüyorum.hepiniz hakkınızı helal edin sizlerle yolumun ayrılmasını istemezdim ama artık ortak noktamızın kalmadığını düşünüyorum kendinize iyi bakın inşallah hepiniz en yakın zamanda mis kokulu evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız
esmacım merhaba nasılsınız eşin biraz olsun toparlana bildimi patolojı sonucunda ne çıktı cnm seninle tanışmakş isterim ben konuksever mh.de oturuyrm hakkımızda hayırlısı cnm ne yapacksn bizimde sınavımız buymuş...
cnm mesajımı aldın mı kusura bakma bende gıtmedı gozukuyorda
özel mesajımı diyorsun canım benim aldım...
Ay kızlarr şimdi bi haber aldımm çoçukluğumun beraber geçirdiğim bi arkadaşım vardı ve şuan yurtdışında yaşıyo 4 senedir korunmadıkları halde
çoçukları olmuyoduu yılbaşında türkiyeye gelmişlerdi resim filan çektirmişler onlara bakıyorumm aa bi baktımm bunun karnı hafif şiş dedim bu hamile
tam o andada faceye girdi sordum evt hamileyim dedi sürpriz oldu dedi beklemiyoduk borcumuz vardıı zamanı değildi filan dedii ...ay hem çoook sevindimm hemde hüzünlendimm
ağlayabilirimm uff geçen gördüğüm rüyanın yorumumda da demiştimm kendimi hamile görmem kendim hamile olucam demek değill demekki bu arkadaşımın haberini alıcakmışımm
3 aylık olucakmış ve hiç anlamadım bile diyoo off ya çevremdekii en yakın arkadaşlarımdan bi bu kalmıştı oda hamilee rabbim tamamına erdirsin çook sevindimm ama bi yanım burukk
artık kafama takarım ben bunu yine tam kendimi toparlıyorum bi haberle tekrar yıkılıyorummm offff offff rabbim duy sesimi :26:
özel mesajımı diyorsun canım benim aldım...
merhaba denizbulut ben toparlandım eşim de toparlandı sayılır geçen haftaya göre biraz daha iyi.1 hafta 10 güne kadar daha da toparlar inş.patoloji sonucumuz berbat sayılır sertoli onlly cell (germ hücre aplazisi) yani sertoli hücreli var fakat germ ücresi yok demekmiş herhangi bir sperm üreten kanal yok dememkmiş.bende aynı tanışma isterim istiyorum bebeğimi , nzlyn ile de tanışmak isterim.biz aksekide yaşıyoruz antalyaya her zaman gitmiyoruz eskiden giderdik ilaçtı tahlildi v.s derken çok giderdik ama şimdi gidilecek bir işimiz kalmadı.inş geldiğimizde tanışırız.ayın 31 inde eşim kaan hocaya randevu almış bakalım ne çıkacak birtek esselim var bizim durumumuzda onunda tedavisi yardıda kalmış bir umut ışığı yakalamk istiyorum ama nafile.inş bu kök hücre dedikleri olay en kısa zamanda biter de kökten kısırlığa çözüm olur.yaş 30 bakalım bi 5-6 yıl daha bekleyebiliriz anca kök hücre için.o da olmazsa evlatlık yolunun peşine düşeriz artık.sen ne yapıyorsun denizbulut kardeşim nasılsın neler yapıyorsunuz tedavi adına ameliyat operasyon tedavi geçirdiniz mi daha önce.
ya..
okumadım canım ya..
bakayım hemen geçmişe.
üzüldüm ya
üzüldüm ben canlarım ben ya..
özel mesaj bende isterim canımcımlar bildiğiniz bişeymi var...:26:
özel mesaj bende isterim canımcımlar bildiğiniz bişeymi var...:26:
üzülme cnm onlarda korunmadıklarına göre baya istemişlerdir.Allahım olmıyan herkeze versin.şunuda söyliyim en yakın arkadaşımın hamile haberini bende duysam içimde bi burukluk olurdu benim olmuyo diye((
vck yi çok merak ediyorum inş. hayırlı haberlerle döner aramıza...
kızlar herkeze iyi geceler nasılsınız bi bakayım dedim vck haberiyle karşılaştım vck noldu birden bire canım çokmu sıktı canını eşin bukadar önemli olan ayrılmayı düşündürücek ne acaba öyle yazıpta bizleri merakta bırakma üzme bizi ...:26:... bizdede musafir vardı yeni ğittiler buğün fırsatım yoktu girmeye öptüm hepinizi..
Ay kızlarr şimdi bi haber aldımm çoçukluğumun beraber geçirdiğim bi arkadaşım vardı ve şuan yurtdışında yaşıyo 4 senedir korunmadıkları halde
çoçukları olmuyoduu yılbaşında türkiyeye gelmişlerdi resim filan çektirmişler onlara bakıyorumm aa bi baktımm bunun karnı hafif şiş dedim bu hamile
tam o andada faceye girdi sordum evt hamileyim dedi sürpriz oldu dedi beklemiyoduk borcumuz vardıı zamanı değildi filan dedii ...ay hem çoook sevindimm hemde hüzünlendimm
ağlayabilirimm uff geçen gördüğüm rüyanın yorumumda da demiştimm kendimi hamile görmem kendim hamile olucam demek değill demekki bu arkadaşımın haberini alıcakmışımm
3 aylık olucakmış ve hiç anlamadım bile diyoo off ya çevremdekii en yakın arkadaşlarımdan bi bu kalmıştı oda hamilee rabbim tamamına erdirsin çook sevindimm ama bi yanım burukk
artık kafama takarım ben bunu yine tam kendimi toparlıyorum bi haberle tekrar yıkılıyorummm offff offff rabbim duy sesimi :26:
ben çıkıyorum arkadaslar..
hepinize iyi geceler...
ben çıkıyorum arkadaslar..
hepinize iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?