iyi geceler bidenem nasıl olalım vck nın haberiyle yıkıldık...
inş haklarında hayırlısı olur en doğru kararı verirler...
sen nasılsın bidenem yarın akşam çıkıyorsunuz yola değil mi ??
iyiyim canım buğün gittik dolaştık biraz benimkine mont aldık filan annemgili kardeşimgili yemege çagırdık filan onlar gitti demin..ya yarın gece gitçez nasip olursa bakalım inşallah üzülerek gelmeyiz vck üzüldüm yok ya sanmıyorum eşini seviyordu öyle tepesi atmıştır bence her ayrılcam diyen ayrılsa bence kızgınlı geçer öyle birden bire böyle konuşması bana bi olasılık aklıma getirir onuda bence eşi öyle pek biri degil bence inşallah kötü bi olay olmamıştır ne diyeyim hayırlısı ama buraya girip meseleyi anlatması gerek bence ne bileyim offf..:26:
canım benim seni çok iyi anlıyorum...
benimde üniversiteden evli olan tüm arkadaşlarımın ya bebişleri oldu yada hamileler...
hatta bi erkek arkadaşım vardı eşi hamileymiş bikaç günü kalmış fotolarını eklemişler...
nasıl içim gitti anlatamam
onlar için çok mutluyum dua ediyorum...
ama bende bukadar isteyipde kavuşamadığım için üzgünüm...
en yakın 2 arkadaşım bu yaz evlendi...
ikiside daha istemiyoruz diyorlar ama onlardan da bebiş haberi alır mıyım diye düşünüyorum...
inş rabbim isteyen herkesle beraber bizede nasip eder
sende daha fazla üzme kendini...
allahın izniyle inş hepimiz o günleri görücez...
cnm hayırlısıyla gıdın guzel haberlerle hayırlarla gelın tatlım
allh yardımcınız olsun dualarımızdasın
ben çıkıyorum arkadaslar..
hepinize iyi geceler...
iyiyim canım buğün gittik dolaştık biraz benimkine mont aldık filan annemgili kardeşimgili yemege çagırdık filan onlar gitti demin..ya yarın gece gitçez nasip olursa bakalım inşallah üzülerek gelmeyiz vck üzüldüm yok ya sanmıyorum eşini seviyordu öyle tepesi atmıştır bence her ayrılcam diyen ayrılsa bence kızgınlı geçer öyle birden bire böyle konuşması bana bi olasılık aklıma getirir onuda bence eşi öyle pek biri degil bence inşallah kötü bi olay olmamıştır ne diyeyim hayırlısı ama buraya girip meseleyi anlatması gerek bence ne bileyim offf..:26:
inş. canım benimmm inşşşşşş
bi kaç günn kafama takarım elimde değilll sonra yine unuturummmm
alıştık artıkk çevremizden hamiş haberleri duymaya ama yinede bi hüzünleniyo insann
bigün bizlerde böyle mutlu bi haber veririz inş...
kızlar ben çıkıyorum kocişim hasta zaten onu uyandırcam diye korkuyorum...
Hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
Inş yarın vck dan bi haber alırız...
Görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
kızlar ben çıkıyorum kocişim hasta zaten onu uyandırcam diye korkuyorum...
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
inş yarın vck dan bi haber alırız...
görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
ii geceler tatlım bu arada unuttum esınede gecmıs olsun
bende kactım kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım kusura bakmayın sizi üzmek istemedim.ama sadece söylemek istediğim tek şey kararımın kesin olduğu kendimi iyi hissettiğim birgün açıklama yaparım biraz rahatsızım biliyorsunuz zaten bende kalp rahatsızlığı var daha fazla üzülmek istemiyorum.hepinizi çok seviyorum
canlarım kusura bakmayın sizi üzmek istemedim.ama sadece söylemek istediğim tek şey kararımın kesin olduğu kendimi iyi hissettiğim birgün açıklama yaparım biraz rahatsızım biliyorsunuz zaten bende kalp rahatsızlığı var daha fazla üzülmek istemiyorum.hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?