bende yapıyorum bi taraftan yemek bugün yatamadım hiç biraz ağrım oldu ama akşam yatarım napıyım.
git gel canım bişey olursa ben sana haber veririm
mrb sevalcim hoşgeldin rica ederim canım...
canım şimdi herkes fatiha okuyor...
ben hem işlerimi hallediyorum hem okuyorum...
rabbim kabul etsin inş...
hoşbulduk canım benim.
dualar kabul olucak inş.güzel haberlerle dönecek arkadaşımız.kocişin nerelerdeydiki harıl harıl hazırlık yapıyosun.yoksa atta mı gitmişti.senden nevar neyok.
geçmiş olsun canım.çok acımıştır ama 1 günü atlatmışsın neyseki.bende bildiğin gibi işte aynı devam.eşim ilaçlarını kullanmıyo ama havuç suyu içiyo, incir,ısırgan otu ve keçiboynuzu yiyor.şimdilik bende ses çıkarmıyorum.istiyorumbebeğimin güzel haberlerini alırsak inş.çok iyi hissedecem inş.rabbim yüzlerine baksın.
ahhh bebekim ahh neden yatmıyorsun sen ya hiç mi acımıyorsun kendine
yemeğini yap otur kalkma bidaha...
akşamda dinlen güzelce yorma kendini...
tamam bebekimmm çok saol
izmirdeydi 2 haftadır bugün gelecek...
onun için hazırlık yapıyorum...
iyiyim allaha şükür bi sıkıntı yok şimdilik...
Merhaba kızlar bugün rahmimdeki sıkıntılarımdan dolayı dr gittim çok yoğun iltihap olduğunu ve sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi çok yoğun ağır ilaçlar kullanıcaz dedi ama hamilelik riskine karşı adet olduktan sonra ilaçlara başla dedi hamilelik söz konusu değil dedim ama dr olmaz dedi adet gördükten sonra başla ve bundan sonraki 2. Adetinden sonra tekrar muayeneye gel dedi mayıs ayında tüp bebek tedavisine başlayacağımızı söyledim ozamana kadar kuruturuz dedi inşlh dediği gibi olur son dakika ben penaltı atmimde korktum bir an için soğan suyunun iyi geldiğini duymuştum kaynatıp suyunun içildiğini iltihaba çok iyi geldiğini felan ona başlamayı düşünüyorum bu arada istiyorum bebeğimiden bi gelişme varmı inşlh hayırlı haberler çıkmıştır...
Merhaba kızlar bugün rahmimdeki sıkıntılarımdan dolayı dr gittim çok yoğun iltihap olduğunu ve sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi çok yoğun ağır ilaçlar kullanıcaz dedi ama hamilelik riskine karşı adet olduktan sonra ilaçlara başla dedi hamilelik söz konusu değil dedim ama dr olmaz dedi adet gördükten sonra başla ve bundan sonraki 2. Adetinden sonra tekrar muayeneye gel dedi mayıs ayında tüp bebek tedavisine başlayacağımızı söyledim ozamana kadar kuruturuz dedi inşlh dediği gibi olur son dakika ben penaltı atmimde korktum bir an için soğan suyunun iyi geldiğini duymuştum kaynatıp suyunun içildiğini iltihaba çok iyi geldiğini felan ona başlamayı düşünüyorum bu arada istiyorum bebeğimiden bi gelişme varmı inşlh hayırlı haberler çıkmıştır...
Kızlar ben çok merak ediyorum sonucu inşallah yarına ertelemezler:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
amin canım sonucu güzel olur inşallah onların sonucu kötü çıkarsa bende çok umutsuzluğa kapılırım çünkü onlarda da dün yaptırdıkları testte yuvarlak hücre çıktı ben sperm çıkacağına çok inanmıştım .hayal kırıklığı yaşamayız umarım.yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Olamaz boyle bısey tabıkı bugun soylemelerı lazım ınsan bu merakla ne yapar cnm
nasıldır sımdı ıstıyorumbebegım valla allh ona peygember sabrı versın
amin canım sonucu güzel olur inşallah onların sonucu kötü çıkarsa bende çok umutsuzluğa kapılırım çünkü onlarda da dün yaptırdıkları testte yuvarlak hücre çıktı ben sperm çıkacağına çok inanmıştım .hayal kırıklığı yaşamayız umarım.
İNŞALLAH CANIM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ARKADAŞIMIZIN 19 SENE DİLE KOLAY HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL.RABBİM İNŞALLAH ONA EN YAKIN ZAMANDA KANINDAN CANINDAN EVLADINI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHrabbım bu kadar ınsanın duası hurmetıne sperm cıkısı olur ya rab
İNŞALLAH CANIM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ARKADAŞIMIZIN 19 SENE DİLE KOLAY HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL.RABBİM İNŞALLAH ONA EN YAKIN ZAMANDA KANINDAN CANINDAN EVLADINI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHAY BEN BİRAN EVVEL HALAY ÇEKMEK İSTİYORUM YETERİ KADAR ZOR GÜNLER GEÇİRDİK ÖYLE DEĞİLMİ CANIMCIM
İNŞALLAH CANIM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ARKADAŞIMIZIN 19 SENE DİLE KOLAY HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL.RABBİM İNŞALLAH ONA EN YAKIN ZAMANDA KANINDAN CANINDAN EVLADINI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHAY BEN BİRAN EVVEL HALAY ÇEKMEK İSTİYORUM YETERİ KADAR ZOR GÜNLER GEÇİRDİK ÖYLE DEĞİLMİ CANIMCIM
Kızlar öğle namazından sonra çıkmak zorunda kaldım ama aklım hep burda istiyorumbebeğimdiydi.Allah kabul etsin dualarımızı benim haberim yoktu ama namazdan sonra çok dua edip onun için tefriciye okudum.Sayısını bilmiyorum ama okumaya devam ediyim mi yoksa ben de mi fatiha okuym
Kızlar mutfaktayım yemek yapacam ama çok merak ediyorum istybebeğimi kapatmıyorum ekranı ara ara gelicem.Ben tefriciye okumaya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?