Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende yapıyorum bi taraftan yemek bugün yatamadım hiç biraz ağrım oldu ama akşam yatarım napıyım.
git gel canım bişey olursa ben sana haber veririm

ahhh bebekim ahh neden yatmıyorsun sen ya hiç mi acımıyorsun kendine
yemeğini yap otur kalkma bidaha...
akşamda dinlen güzelce yorma kendini...
tamam bebekimmm çok saol

mrb sevalcim hoşgeldin rica ederim canım...
canım şimdi herkes fatiha okuyor...
ben hem işlerimi hallediyorum hem okuyorum...
rabbim kabul etsin inş...

hoşbulduk canım benim.
dualar kabul olucak inş.güzel haberlerle dönecek arkadaşımız.kocişin nerelerdeydiki harıl harıl hazırlık yapıyosun.yoksa atta mı gitmişti.senden nevar neyok.

hoşbulduk canım benim.
dualar kabul olucak inş.güzel haberlerle dönecek arkadaşımız.kocişin nerelerdeydiki harıl harıl hazırlık yapıyosun.yoksa atta mı gitmişti.senden nevar neyok.

izmirdeydi 2 haftadır bugün gelecek...
onun için hazırlık yapıyorum...
iyiyim allaha şükür bi sıkıntı yok şimdilik...

ayy dondurdum canım yanlış yazmışım..
yaparken hissetmdim canım sonrasında kasıklarda ağrı oldu sadece.
çok şükür bugünde dünden iyim.
iyi canım bun aşükür onları yemesi bile iyi.
geriside gelecektir inşallah.
aminnn canım inş. heyecanla haberlerni bekliyoruz

Kızlar öğle namazından sonra çıkmak zorunda kaldım ama aklım hep burda istiyorumbebeğimdiydi.Allah kabul etsin dualarımızı benim haberim yoktu ama namazdan sonra çok dua edip onun için tefriciye okudum.Sayısını bilmiyorum ama okumaya devam ediyim mi yoksa ben de mi fatiha okuym

ahhh bebekim ahh neden yatmıyorsun sen ya hiç mi acımıyorsun kendine
yemeğini yap otur kalkma bidaha...
akşamda dinlen güzelce yorma kendini...
tamam bebekimmm çok saol

valla ya bugün yatamadım hiç stresliydim.
yatamadım. sonra iş yapayım dedim yavaş yavş iş yaptım evdede.
sonrası malum işte bidahada durmadım hiç

Merhaba kızlar bugün rahmimdeki sıkıntılarımdan dolayı dr gittim çok yoğun iltihap olduğunu ve sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi çok yoğun ağır ilaçlar kullanıcaz dedi ama hamilelik riskine karşı adet olduktan sonra ilaçlara başla dedi hamilelik söz konusu değil dedim ama dr olmaz dedi adet gördükten sonra başla ve bundan sonraki 2. Adetinden sonra tekrar muayeneye gel dedi mayıs ayında tüp bebek tedavisine başlayacağımızı söyledim ozamana kadar kuruturuz dedi inşlh dediği gibi olur son dakika ben penaltı atmimde korktum bir an için soğan suyunun iyi geldiğini duymuştum kaynatıp suyunun içildiğini iltihaba çok iyi geldiğini felan ona başlamayı düşünüyorum bu arada istiyorum bebeğimiden bi gelişme varmı inşlh hayırlı haberler çıkmıştır...

izmirdeydi 2 haftadır bugün gelecek...
onun için hazırlık yapıyorum...
iyiyim allaha şükür bi sıkıntı yok şimdilik...

hım tamm ozaman özlemişsindir kocişini.sizin testte yaklaştı gene dımı.rabbim hayırlısını versin.istiyorumbebeğimi arkadaşımız burdan mı yazıcak haberi.biliyomusun bende çok heycanlandım şimdi.

gecmıs olsun cnm benım tup bebek zamanına kadar bı seyıon kalmaz korkma ama ılac falan neyse ıhmal etme tatlım
ıstıyorum bebeıgımın 3 veya 4 saate kadar sonuc bellı olacakmıs inşşllh hayırlı haber verır bızlere:18::18::18::18::18:

Kızlar mutfaktayım yemek yapacam ama çok merak ediyorum istybebeğimi kapatmıyorum ekranı ara ara gelicem.Ben tefriciye okumaya devam ediyorum

geçmiş olsun canım.
ihmal etme kullan ilaçlarını. mayısa kadarda bişeyin kalmaz inşallah.
allah yardımcın olsun canım..

Kızlar ben çok merak ediyorum sonucu inşallah yarına ertelemezler:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Kızlar ben çok merak ediyorum sonucu inşallah yarına ertelemezler:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yaaaaaaaaaaaaaaaaa

olamaz boyle bısey tabıkı bugun soylemelerı lazım ınsan bu merakla ne yapar cnm
nasıldır sımdı ıstıyorumbebegım valla allh ona peygember sabrı versın

Geçmiş olsun cnmm
tedaviye başlayana kadar düzelir inş..

yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Olamaz boyle bısey tabıkı bugun soylemelerı lazım ınsan bu merakla ne yapar cnm
nasıldır sımdı ıstıyorumbebegım valla allh ona peygember sabrı versın
amin canım sonucu güzel olur inşallah onların sonucu kötü çıkarsa bende çok umutsuzluğa kapılırım çünkü onlarda da dün yaptırdıkları testte yuvarlak hücre çıktı ben sperm çıkacağına çok inanmıştım .hayal kırıklığı yaşamayız umarım.

rabbım bu kadar ınsanın duası hurmetıne sperm cıkısı olur ya rab

rabbım bu kadar ınsanın duası hurmetıne sperm cıkısı olur ya rab
İNŞALLAH CANIM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ARKADAŞIMIZIN 19 SENE DİLE KOLAY HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL.RABBİM İNŞALLAH ONA EN YAKIN ZAMANDA KANINDAN CANINDAN EVLADINI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHAY BEN BİRAN EVVEL HALAY ÇEKMEK İSTİYORUM YETERİ KADAR ZOR GÜNLER GEÇİRDİK ÖYLE DEĞİLMİ CANIMCIM

hemde nasıl yaaaaaa
alllhım ona tez vakıtte evladını kucagına almayı nasıp etsın
evet allh ona spermcıkler versınde bu gunlerı sevınclı sekılde yasasın
kolay degıl bız 6 senede nasıl gectı dıyoruz da o ne yapsın

Son düzenleme:

Ahh ahh Allah hayırlıysa kabul eder inş.dualarımızı.Hepimiz için zor elbetteki ama onlar için en zor gerçekten 20yıl sadece dile kolay.Allahım hayırlıysa verecektir inş. yok bulunamamışsa da hayırlısı buymuş diyip sabredecez.Biliyorum onlar için çok zor kabullenmek sabretmek ama elden bişey gelmezki tevekkülden başka.

Kızlar mutfaktayım yemek yapacam ama çok merak ediyorum istybebeğimi kapatmıyorum ekranı ara ara gelicem.Ben tefriciye okumaya devam ediyorum

allah kabul etsin canım artık herkes içinden geldiği gibi okumaya devam ediyor...
bende alışveriş yaptım geldim...
şimdi başlıycam yemeklere...
ara ara bakıcam ama inş hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…