Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminnn canım aminnn inşallah.....

aynen bebekimm bende rahatsız etmemek için aramıyorum...
inş müsait olunca girerde bizide haberdar eder...

inşallah canım fırsat bulup yazar bize.
hiçbi işe konstre olamıyorum canım ya biliyormusun bişi yapcam dolabın önüne gidiyorum saatlerce düşünüyorum ne yapacaktım ben diye.

istiyorumbebeğimi geldi inş güzel haberler verir bize

inşllh guzel haberle gelmıssındır cnm benım

"kı"zlar iyi akşamlar "" bizden bir haber yok anca sabah kaan aydos geldiğinde belli olacak galiba zaten kötü habere alıştırdık baya baya bence çıksa birileri gelirdi şimdiye hadi ğözünüz aydın gibisinden çıkmadıkı kimse ses çıkarmıyor diyoruz eşimle kah aglıyoruz kah komik bişey oluyor gülüyoruz arsızlıgıda aldık ele napayım çıkmazsa dünyanın sonu degil ya filan diyorum benimkine teselli yoksa çok aglıcak suzmaz bilirim duygusal fazlasıyla kıyamıyorumda zaten acısı var ya kaan aydosta mikrotese olanlar benimkinin tek taraf kesilmiş nedenki birinemi bakmışlarki daha önceki teselerde iki tarafta kesilmişti oniyeki yarın kaan beyede sorcamda bide size sorayım dedim bizden böyle arkadaşlar kafam patlarcasına agrıyor gözlerim yuvasından çıkacak ğibi sanki hemşireye tansiyonumu ölçtürdüm 11.8 çıktı gayet içi dedi acaba yükseldimi gibisinden heralde akşam uyumadık yolda olunca uykuzluk kaygı stres hepsi birbirine karıştı ondandır amannn dış yaralar çabuk geçerde iç yaralar geçmiyor çok sagolun allah razıolsun hepinizden birdaha okudugunuz için keşke güzel haberle dönsek ama bilemiyorum ..

canım tek yumurtalığamı bakılmış belki çıkmıştır o yüzden ikinciye gerek kalmamıştır.benim zaten aklıma gelmişti yarına erteleyecekleri.inşallah sonucu güzel olur.biz bekleriz sen iyi düşün iyi olsun canım tekrar geçmiş olsun

cnm inş rabbim güldürür yüzünü öyle deme hiçbelli olmaz bakarsın kaan hoca müjdeyi verir arkadaslar dua etmiş yeni acmıştım bende fatiha okudum okuyorum dualarımız seninle

cnm benım bellı mı olur yaradanın ısıne belkı yarın guzel haberler verır kaan hoca
sen cok dayanıklı saglam bı kısısın kı boyle guzel sozlerle yazıyorsun rabbım dualarınızı duyar elbet
yarını sabırsızlıkla beklıyoruz esıne ve sana gecmıs olsun bı tanem.........

canım benim...
bellii mi olur.
kalbimiz seninle inanki.
ben girip çıkıp bakıyorum varmı bi gelime diye.
sen bi iğne yaptır ağrı kesici falan.
hastanedesin nasılsa..
rahatca uyursun sonra da.

Yarın ola hayrola cnm allahtan ümit kesilmezzz yarın inş. güzel haberler gelirr:26:

hayırlı akşamlar canım.
evet canım heyecanla ondan gelecek haberleri bekliyoruz.
inşallah güzel haberler verir bize.
inşllah canım

canım benim moralinzi bozmayın inşallah güzel sonuç alacaksınız Allahım sabırlar versin gönlünüzü ferahlatsın.

bidenem varsın geç olsunda güzel haber olsun...
sabah alırız bizde haberi...
nasıl kıyılır bidenem ameliyattan çıkmış adamcağız kötü bi haber mi alıcaz diye kendini paralamış...
tabiki ona destek olucaksın...
hep demiyor muyuz nasibimizde varsa kavuşuruz bebişimize...
nasibimizde yoksada eşlerimizle hayatımıza devam ederiz diye...
ama ben bi tarafa bakılmasına takıldım...
demekki oraya bakılınca yeterli görüldü ki diğer tarafı açmaya gerek görmediler...
buda bizim iyi bi haber alacağımıza işaret gibi geliyor bana
inş hakkınızda hayırlısı olur bidenem...
siz elinizden geleni yaptınız dua ettiniz dua ettik...
rabbim yüzünüzü güldürür inş...

canım tek tarafını açmışlarsa bişeyler bulunmuşturda diğerine gerek kalmamıştır.
benim eşiminkinin ikisinide açtılar ama bulamadıkları için.
tek taraf açılması gerekiyormuş zaten.
yarın inşallah güzel haberler verir hocada.
sende eşince güzelce dinlenin uyuyun canım uykusuzluktan başın ağrıyordur.
yarın güzel güzel haberler verirsin inşallah canım bizlere. dualrımız seninle allah kabul etsin inşallah...

Baharcımm bu akşam kavuşuyosun eşineee yaptınmı yemekleriniii
ne zaman geliyoooo

ya bilmiyoruz inşallah dediğin ğibi olur olsaydı derlerdi ğibi düşünüyorum kaan hosaya çıktımı dedik öğlen geldiğinde daha belli olmaz bakılacak çıkarsa dondurulacak sabah belli olur filan dedi eşime çok başarılıydı amaliyat dedi boyna öyle söylüyorlar amaliyathanedede başarılı geçti filan diyorlarmış bizde eşimle konuşuyoruz başarılı geçti deyince yani sperm çıktı anlamında sperm çıkmadıysa neyi başarılı geçti deyip duruyorlar diyorum kesme biçmelerimi başarılıydı diyorum haksızmıyım başarıllı geçti filan diyorlar spermden bi haber valla haticeye degil neticeye bakarım biz neticeyi merakla bekliyoruz bakalım.
cnm inş rabbim güldürür yüzünü öyle deme hiçbelli olmaz bakarsın kaan hoca müjdeyi verir arkadaslar dua etmiş yeni acmıştım bende fatiha okudum okuyorum dualarımız seninle
sagol canım allah razıolsun allahım inşallah sizlerede bir kapı açsın bebeginize kavuşun .
inşallah cemrem sagolasın bakalım yarın neyle karşılaşcaz ..:26:
canım benim...
bellii mi olur.
kalbimiz seninle inanki.
ben girip çıkıp bakıyorum varmı bi gelime diye.
sen bi iğne yaptır ağrı kesici falan.
hastanedesin nasılsa..
rahatca uyursun sonra da.
ya yanıma parol agrı kesici almıştım dün evden çıkarken içtim dündede vardı biraz buğünde üç oldu içtiğim onu içmesem iyce patlıcak galiba miğrendemi var bilmem burda yatacak yer var birazdan vurcam kafamı yatcam uyursam geçer heralde sagol bitanem ne diyeyim allah sizlerin gönlündekinide versin bana vermezse sizlere versin inşallah..

canım ben hiç olumsuz düşünmedim inşallah rabbim dualarımızı kabul eder sizinde yüzünüz güler.canım bence başarılı geçti derken olumlu birşeyden bahsediyorlar.ama sonucun kesin olmamasından dolayı size cevap vermediler.bence sizde sperm çıkmasada sperm öncü hücresi çıkmıştır.ve onlarla yola devam edeceksiniz.rabbime hiç birşey zor değil inşallah rabbim senin içinde yoktan var edecek ve hepimizin mutluluk kaynağı olacaksın

Canım benim hadi hayırlısı.Ama incelemeleri normal en son tüp bebek merkeziyle görüştüğümüz doktorun anlattığı bir olay vardı.Hastayı ameliyattan çıkarmışlar sperm falan yok diye parçayıda patolojiye göndermişler neden aramak için ve inceleme esnasında 1adet sperm hücresi görülmüş aramışlar hemen hastayı ve o spermle hamile kalıp bebeğini almış kucağına.Düşünsene sperm bulunumudı diye eve gönderildiler ama yine aynı yere geliyoruz Allahım ol dedi oluverdi.Haydi sana iyi uykular dinlen sabah güzel haberler almak için

inşallah sabah güzel haber gelir baharım ya adam zaten canı acıyor bide boyna ya çıkmadıysamı diyeyim çok duygusal zaten amaliyata giderken al üstündekileri çıkar bunu giy diye bilirsin özel kıyafet verdiler onu giydi nasıl heycanlandı dokunsan ağlıcak valla sedyeye koydular gittiği yerde ne o bana bişey dedi ne ben ona tık desek aglıcaz gidemedim bile yanında dizim tutmadı özüm yetmedi o yokken odada fırsat bu fırsat büssürü ağladım geldi amaliyattan aglıyordu offff offff millet gitti söylemiyorlar bişey diye beraber agladık buseferde heralde çıkmadı filan dedik sesleri çıkmıyor diye kaan hocada öyle dedi bilmiyorum artık benimkini teskin teselli ediyorum bir yandan allah büyük varsa görecegimiz belki çıkar sabah belli olur heralde artık ne bileyim offf offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…