kızlar kalmayı çok isterdim ama benim kociş açamamış suyu çok sinirli kapıları çarpıyo gidip bi ilgileneyim öptüüüm
selam kızlar nasılsınız?ya ben çoktandır zaman ı göremiyorum onun eşide benim eşim gibi macun almıştı gölcüklü aktardan acaba eşi kullanıyormu falan diye merak ettim ama uzun zamndır göremiyorum buralarda
kış gününde mis gibi mercimek çorba patlıcan söğürme derler bizim oralarda içinde herşey var yazdan patlıcanları közleyip dolaba koymuştum ondan yemek yaptım işte
birde pirinç pilavıbuyrun beklerim herkesi
bende çıkıyorum markete gitmem lazım.
hem bir hava alayım içim daraldı evin duvarları sanki üstime düşücek gibi oluyor Allaha emanet olun
iyi akşamlar kızlar... Nasılsınız.... Benim dualar okumuş allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
keşke bir sihirli deyneğim olsa hepinize teker teker usulca dokundursam..dileğiniz ne ise gerçek olsa o sayede.esmacım canım içim sana öyle bi kaynadı ki anlatamam burda herkes birbirini görmeden sevebiliyor, paylaşım konusuda özel içerikli olunca yakınlık hissteme derecesi daha artıyor (etrafımızdaki iki yüzlü insanlara nazaran) geçen cuma da demiştim yine diyorum rabbim burda bulunan melek arkadaşlarımın gönlündekini versin mubarek cumanın hürmetine..dün eşim dedi ki, hanım kesin hamilesin merak etme, ben de hayırlıysa olsun ve yürekten dedim rabbim önce benden daha zor durumda olanlara versin. Bebeğim tutunamazsa eğer üzülücem ama çok değil. Benim eşim azo değil ama sizin yazılarınızı elimden geldiğince takip ediyorum, artık öyle etki altında kaldığım arkadaşlar oluyor ki rüyalarımda azolar için yeni teknikler bulunduğunu falan görüyorum..ben inanıyorum sizin için birgün mutlaka eviniz bebişle süslencek bizim de inşallah..
ooohh afiyet olsun canlarım mantılar yenmiş..pişenler var.. oooh şifa olsun..
valla kaç gündür aklımda yapıcam ben de ama bitürlü fırsat olmadı...
nasılsınız bakalım bugün???
ben donmuş sularla uğraşıyorum.. bizim ev sobalı ve ne yazıkki mutfak çeşmem dondu...
diğerlerini dondurmayalım diye soba yakıyoruz sürekli..
kociş şuan açmak için uğraşıyo.. ya 3 yıldır burdayım hiç başıma gelmemişti.. bu yıl çok soğuk.. - 17 leri gördük ve donduk işte..
kızlar kalmayı çok isterdim ama benim kociş açamamış suyu çok sinirli kapıları çarpıyo gidip bi ilgileneyim öptüüüm
olur mu tatlım bilgi sahibi olduk böylece...
ama dediğim gibi kafam karıştı sadece...
azoyla mı sizin kullandıklarınızla mı bağlantılı diye...
canım bende kerevizle enginarı hiç pişirmem yaa :26:
sen yapıyor musun kocişine ??
Keşke bir sihirli deyneğim olsa hepinize teker teker usulca dokundursam..dileğiniz ne ise gerçek olsa o sayede.esmacım canım içim sana öyle bi kaynadı ki anlatamam burda herkes birbirini görmeden sevebiliyor, paylaşım konusuda özel içerikli olunca yakınlık hissteme derecesi daha artıyor (etrafımızdaki iki yüzlü insanlara nazaran) geçen cuma da demiştim yine diyorum rabbim burda bulunan melek arkadaşlarımın gönlündekini versin mubarek cumanın hürmetine..dün eşim dedi ki, hanım kesin hamilesin merak etme, ben de hayırlıysa olsun ve yürekten dedim rabbim önce benden daha zor durumda olanlara versin. Bebeğim tutunamazsa eğer üzülücem ama çok değil. Benim eşim azo değil ama sizin yazılarınızı elimden geldiğince takip ediyorum, artık öyle etki altında kaldığım arkadaşlar oluyor ki rüyalarımda azolar için yeni teknikler bulunduğunu falan görüyorum..ben inanıyorum sizin için birgün mutlaka eviniz bebişle süslencek bizim de inşallah..
Bugün transferde 4. Günüm ve beni üzücek hiç bişey düşünmemeye çalışıyorum..hatta bazen aklıma babam geliyor hemen kafamı sallayıp ''hayır düşünmicem'' diyorum kendi kendime,eşimde makaraya sarıyor kendi kendine konuşan delidir diyor..ve şu saate kadar ağlamadım, ama esmanın yazısını okuyunca yine ağlamıyorum, gözyaşlarım yolunu bulup akıyor..kalbim acıdı..
Baharcığım merhaba nasılsın hayırlı cumalar sabah işe gelince topiği açtım ama hiç bakma fırsatım olmamıştı biraz geçmişe baktım geldim ...
Eşin rahatsızmış çok geçmiş olsun cnm inşlh çabucak atlatır rabbim şifa versin
sende çok güzel bir 15 tatil geçirirsin inşlhhhh... Bak mantıdan benimde cnm çekti şimdi ama eşim yok dün gece izmire gitti yarın sabah gelecek kardeşimde beni yemeğe çıkartacak akşama ama yarın akşama bende de mantı olacak :))
Ahhh enginarın adını bile bilmiyolar burda.Kerevizi çok sık yapıyorum ama o da zor bulunuyo ama arada trabzondan annem de gönderiyo.Salatasını ve portakallı yemeğini çok yaparım.Trabzondan gelenin yaprakları da çok taze oluyo z.yağlı limonlu yapıp onları da tüketiyoruz.Ben zaten çok severdim annem yapardı şimdi de eşime sevdirdim.
Keşke bir sihirli deyneğim olsa hepinize teker teker usulca dokundursam..dileğiniz ne ise gerçek olsa o sayede.esmacım canım içim sana öyle bi kaynadı ki anlatamam burda herkes birbirini görmeden sevebiliyor, paylaşım konusuda özel içerikli olunca yakınlık hissteme derecesi daha artıyor (etrafımızdaki iki yüzlü insanlara nazaran) geçen cuma da demiştim yine diyorum rabbim burda bulunan melek arkadaşlarımın gönlündekini versin mubarek cumanın hürmetine..dün eşim dedi ki, hanım kesin hamilesin merak etme, ben de hayırlıysa olsun ve yürekten dedim rabbim önce benden daha zor durumda olanlara versin. Bebeğim tutunamazsa eğer üzülücem ama çok değil. Benim eşim azo değil ama sizin yazılarınızı elimden geldiğince takip ediyorum, artık öyle etki altında kaldığım arkadaşlar oluyor ki rüyalarımda azolar için yeni teknikler bulunduğunu falan görüyorum..ben inanıyorum sizin için birgün mutlaka eviniz bebişle süslencek bizim de inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?