Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

selam canım hoşgeldin iyiyim şükür sen nasılsın ??
zaman çoğu zaman topikte ama sen pek uğramadığın için rastlamamışsındır...
kocişi kullanıyor macunları bakalım ikinizede şifa olur inş

bende çıkıyorum markete gitmem lazım.
hem bir hava alayım içim daraldı evin duvarları sanki üstime düşücek gibi oluyor Allaha emanet olun

oooo menü süper eline sağlık
afiyet olsun canım benim biz geleceğimizde yine yaparsın artık

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
EFULUM---------------------------------------1 yasin 1 meryem
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------2 yasin
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------2 meryem
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Keşke bir sihirli deyneğim olsa hepinize teker teker usulca dokundursam..dileğiniz ne ise gerçek olsa o sayede.esmacım canım içim sana öyle bi kaynadı ki anlatamam burda herkes birbirini görmeden sevebiliyor, paylaşım konusuda özel içerikli olunca yakınlık hissteme derecesi daha artıyor (etrafımızdaki iki yüzlü insanlara nazaran) geçen cuma da demiştim yine diyorum rabbim burda bulunan melek arkadaşlarımın gönlündekini versin mubarek cumanın hürmetine..dün eşim dedi ki, hanım kesin hamilesin merak etme, ben de hayırlıysa olsun ve yürekten dedim rabbim önce benden daha zor durumda olanlara versin. Bebeğim tutunamazsa eğer üzülücem ama çok değil. Benim eşim azo değil ama sizin yazılarınızı elimden geldiğince takip ediyorum, artık öyle etki altında kaldığım arkadaşlar oluyor ki rüyalarımda azolar için yeni teknikler bulunduğunu falan görüyorum..ben inanıyorum sizin için birgün mutlaka eviniz bebişle süslencek bizim de inşallah..

cnm inşlh bebeğin sıkı sıkı tutunurda yüzünüz güler inşlh rabbim yar ve yardımcınız olsun inşlh o günleri bizde görürüz...

Bugün transferde 4. Günüm ve beni üzücek hiç bişey düşünmemeye çalışıyorum..hatta bazen aklıma babam geliyor hemen kafamı sallayıp ''hayır düşünmicem'' diyorum kendi kendime,eşimde makaraya sarıyor kendi kendine konuşan delidir diyor..ve şu saate kadar ağlamadım, ama esmanın yazısını okuyunca yine ağlamıyorum, gözyaşlarım yolunu bulup akıyor..kalbim acıdı..

Ah canım kelkitteydin sen di mi.Bir arkadaşım oraya gelin gitti biz de ona gidecez kıştı ama trabzon öyle eksileri görmez biz de bir güzel süslendik püslendik arkadaşımla bindik otobüse pürneşe.Amaaan bir gittik ki ortalık buz kızın evi sobalı sobba yanmayan odada yatmak mümkün değil.Arkadaşta daha yeni evli babaevinde elbebek gülbebek büyümüş soba nedirbilmez bir de çok değişik adetleri var kayınvalide görümce düştü işte olmaz bir yere.Bize de çok ısrar etti çok bunalmış diye gittik ama onu öyle görürügörmez biz ağlğdık o ağladı.Mutfak buz sahiden buz bezler felan buz tutmuş.Neyseki kocası o akşam gitti de anasına biz samanlığı seyranz ettik o gece.Sobalı odada yedik içtik pişirdik bulaşık yıkadık uyuduk.O da suları hep açık tutuyodu donmasın diye.ne bilim sen şimdi söyleyince onu hatırladım yine.Şimdi rahat ama çok şükür orda tokilerde oturuyo evim sıcacık gelin hadi diyo bize...
Allah sana da kolaylık versin canım benim.Her işin yolunda gitsin inş.

Baharcığım merhaba nasılsın hayırlı cumalar sabah işe gelince topiği açtım ama hiç bakma fırsatım olmamıştı biraz geçmişe baktım geldim ...

Eşin rahatsızmış çok geçmiş olsun cnm inşlh çabucak atlatır rabbim şifa versin

sende çok güzel bir 15 tatil geçirirsin inşlhhhh... Bak mantıdan benimde cnm çekti şimdi ama eşim yok dün gece izmire gitti yarın sabah gelecek kardeşimde beni yemeğe çıkartacak akşama ama yarın akşama bende de mantı olacak :))

kızlar kalmayı çok isterdim ama benim kociş açamamış suyu çok sinirli kapıları çarpıyo gidip bi ilgileneyim öptüüüm

Ne o öyle kapıları çarpıyo sanki sen onu oraya getirdin o getirdi di mi seni oraya.Neyse ben daha konuşmuyum fenayım bu hususlarda.Halledin inş suyu da yoksa yine sen zorlanacan

Ahhh enginarın adını bile bilmiyolar burda.Kerevizi çok sık yapıyorum ama o da zor bulunuyo ama arada trabzondan annem de gönderiyo.Salatasını ve portakallı yemeğini çok yaparım.Trabzondan gelenin yaprakları da çok taze oluyo z.yağlı limonlu yapıp onları da tüketiyoruz.Ben zaten çok severdim annem yapardı şimdi de eşime sevdirdim.

canım sen şimdi moralini bozacak şeylerden uzak dur düşünme bunları...
komedi filimleri aç kendine kocişinle birlikte pür neşe izleyin...
allahın izniyle bebişin sıkı sıkı tutunacak sana...
rabbim yardımcınız olsun inş...
8 günün kaldı değil mi sonucu öğrenmeye...
inş "kızlar bebişim benimle " diye yazarsın bize

Son düzenleme:
Eseslim merhaba cnm misafirlerin henüz gitmediler sanırım sana kolay gelsin...
Cnm eşin seni yalnız bıraktığı için biraz sıkıntılısın ama inan benim kadar yalnız değilsindir heralde...
8 yıllık evliyiz 4 yıl kayınvaldemle oturdum ve marketleri vardı eşim gündüz işe gider gece bakkal kapatırdı 4 yıl öyle geçti
sonra ayrı evimiz oldu ve kendi işini kurdu onu hiç göremez oldum sabah 9 da giderdi gece 1 de gelirdi 3 yıl böyle devam etti şimdi ise eleman aldı
haftanın 2 günü erken gelebiliyor saat 9-10 gibi yani ben ise sabahları 8 de evden çıkıyorum akşam 5:30 da dönüyorum eşim pazar günleride çalışıyor ve biz hiç görüşüp konuşup birşeyler paylaşamıyoruz zaman zaman çok sıkıntı yaşıyorum patlıyorum ama değişen birşey olmuyor sadece ben üzülüyorum sinir oluyorum ne bir akşam yemeği ne bir kahvaltı nede bir gezme dolaşma eşimi çok seviyorum onu hergün daha çok özlüyorum ama işi gereği çok ayrı kalıyoruz

sen yine şanslısın en azından evde yemeğinizi kahvaltınızı yapıyorsunuz defalarca akşam yemeğini evde yiyip gitmesini söylememe rağmen bunu kavgaylada olsa bir türlü yoluna koyamadım yalnız yaşlanıyorum anlayacağın eşimin dengeli beslenmesi lazım ve çok seçici davranıyor allahtan balığı çok sever o bahaneyle eve yemeğe getirebiliyorum beni düşün rahat ol cnm en azından akşamları evde yemeğinizi çayınızı meyvenizi yiyip dinlenebiliyosunuz....:)

merhaba canım hoşgeldin hayırlı cumalar...
saol canım sanki dün geceki ve sabah ki haline göre biraz daha iyi...
inş daha da iyi olacak...
kocişin izmirde kalacak mı hemen dönecek mi tatlım ??
allah kavuştursun sizide...
hadi bakalım demek sizde de yarın mantı olacak

ben hiç yapmadım şimdiye kadar ama bi deneyeyim bakalım nasıl olacak
yarın pazarda bakayım sence hangisini alayım ve nasıl yapayım bi akıl ver bakalım

Kızlar benim yemek yapma vaktim geldi yine.Hep akşamları yaparım ben yemeği beyimizin isteği üzre eve geldiğinde pişen yemek kokusu çok hoşuna gidiyomuşAllahım zevke bak bunun için bana sen hiç çalışma be aşkım diyo deli.Ben de sen merak etme ben sana taze yemek kokulu oda spreyleri üretecem diyorum.Hadi gittim ben mönü:Kuru fasulye,tarhana çorbası,tavuklu bulgur pilavı,yoğurt,ayran bu kadaaar......

Güzel duaların için sağol cnmm:26:
inş cnm bebeğin seninledirr
sen şimdii iyi şeyler düşünn güzel şeyler izleee
bende buradaki arkadaşlarımzın durumunu bazen o kadar kafama takıyorumm kendimi unutuyorum yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…